Hirdetés
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Spet
addikt
válasz Zöldpardon #87483 üzenetére
Régen mire megmásztam a domboldalt a város fölött a hajam az égnek állt (nem már, nem volt akkor wall-walking, és a noggenfogger-t is nerfelték már)
Mount Hyjal-ba viszont soha nem jutottam be classic-ban
[ Szerkesztve ]
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Spet
addikt
Ahol piac van, az manipulálható.
Nagy eséllyel emlékszik mindenki a régi szép időkre (gold farmerek [bot, vagy ember], drop farmer). Lehet most is megfog történni.
Jelen pillanatban ha valakinek van ereje és kapacitása, meg kevés pénze, akkor ráuszít egy MI-vel megáldott botfarmot a játékra, ha a piacot akarja manipulálni.
-
Spet
addikt
válasz Melorin #87546 üzenetére
Színes-szagos leírás, ha lefelé görgetsz. (1 DVD méretet töltött le első körben nálam csak)
-
Spet
addikt
Battlechest kódját beírva, lehet majd classicot játszani. (tesztelve) Nevemet lopták, mehetek a női névvel
(kérdés, hogy az ajándék guest pass működni fog-e még )
-
Spet
addikt
válasz grizlisandor #87722 üzenetére
Ömm voltak, lehetett létrehozni chat channel? Túléltük a dolgot.
-
Spet
addikt
válasz Viktor77 #87753 üzenetére
Szerintem, ha végigköveted a topik fejlődését, szépen végig ment a kezdetektől a BFA/Classic időig (máig).
Ráadásul a topik összefoglaló ezzel kezdődik: Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
Classic/BFA történik? Igen.
WoW-hoz kapcsolódik? IgenSzerintem így a téma zárható, főleg, hogy te lovagolsz első körben rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
válasz Viktor77 #87756 üzenetére
Csokishurka vetette fel. És azóta érdekes módon csak te lovagolsz a dolgon
-
Spet
addikt
válasz lakisoft #87817 üzenetére
Hát aki nem ebben "nőtt fel" annak tényleg lassú lehet.
Bár, hogy reggel mentem 2 órát (eljutva lvl 8 és fél-ig, 0 halással), azt kell mondjam, úgy maradt meg mint annó
Szerintem egy kicsit állítottak rajta, mert mintha a health regen gyorsabb lenne.
De world chatben már mentek, hogy vannak lvl 18-19-s emberek, szóval sokan ráfeküdtek a dologra.
-
Spet
addikt
válasz BoneDragon #87886 üzenetére
Reggel, kora délelőtt vagy van, de rövidebb, vagy nincs.
-
Spet
addikt
Azért hétvégére mindenki tervezzen programot, mert, hogy a bejutás nem lesz egy sétagalopp az biztos
[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
Hunternél oda kell figyelni kb lvl 8-ig gond nélkül ellehet jutni.
Utána lvl 10-ig, a petig pár halál belefért.
Most meg a petre kell figyelni, mert annak a mozgása néha nem akarja az embert követni
-
Spet
addikt
-
Spet
addikt
válasz Cathfaern #88616 üzenetére
Igen, mert ha quest itemet kell farmolni több embernek, akkor iszonyatos mennyiségű mobot be kell darálni.
Ha viszont csak grindelni kell, akkor jobb a csapatmunka.
Viszont ha meg XP kell, akkor érdemes csak dungeont tolni (szinthez passzolóval átlagosan 1-1,5 szint összehozható, ha elég hosszú)
-
Spet
addikt
válasz grizlisandor #88659 üzenetére
Dee, majd amikor belogolsz és szerencséd van kiírja a vége előtt, hogy hány perced van még hátra
-
Spet
addikt
válasz Balcsix #88672 üzenetére
Itt egy kis statisztika szerverek elosztásával kapcsolatosan.
-
-
Spet
addikt
Még ha funolnék, akkor még lassabb lenne a dolog
1,5 hónap alatt lvl 44-ig elérni kicsit lassúnak tartom (persze van mellette magánélet, nyaggatnak CS:Go-val is stb.), főleg, hogy a klán már simán farmolja MC-t Onyxiát, mintha bevásárolni menne csak (és én meg nagyon szeretném már magam szivatni hunter epic quest line-al)
-
Spet
addikt
válasz Ereshkigal #90890 üzenetére
Mert versenyt csináltak belőle.
Más kérdés, hogy a mechanizmust már rég ismerik/látták szóval már eleve felépített taktikával esnek neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest