- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aham, értem.Tabikat szerintetek érdemes félretenni a kiegre, vagy totál felesleges? (Tehát lesz lvl 80as honorból kiszedhető item? Vagy váltsam át a tabikat inkább honorra?)
-
-
_stick_
őstag
Korábban megmondtátok, hogy rugó trainertől lehet felvenni azt a képességet, hogy pl poisont tegyek a fegyveremre.
Az újabb kérdésem az lenne, hogy ezeket a megtanult képességeket hol találom meg? A spellbook-ba sehol sincs... -
Wolverine
félisten
Kitört a mázli
Mivel a Blizz még nem fagyasztotta be az accom, Ironweb Spider Silkért mentem LBRS-be Mother Smolderwebhez. A 2. takarítási körömben az első pakkból esett egy Skullflame Shield, az AoE farmer prot palák álma
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
válasz
Cathfaern #18074 üzenetére
Nem tudnám elképzelni azt, hogy ne bekapcsolt háttérzenével és -zajokkal játsszak
Persze, 3.5 év után bizonyos zenék már nem úgy hatnak, mint először (SW
), sőt, van, amitől idegbajt kapok (Darkshore nyomasztó és fülbántő háttérzenéje tipikusan ilyen, és több helyen is előfordul...), de alapjában hiányozna, ha nem lenne. A háttérzajok meg hozzátesznek a harchoz; a fear, a clearcast - ezeknek a hangeffektje akkor is feltűnik, ha maga a proc esetleg elkerülné a figyelmemet... (mondjuk MMO-ban nálam a Tabula Rasa zenéje mindent visz
)
Más: ma 7:45-kor lejár az acc-om, és épp nincs pénzem feltölteni, de biztos, ami biztos alapon ráfeküdtem és ma még összehoztam a Naxxramas-attunementet, igaz, csak reveredig tudtam eljutni az AD repuval...
-
LucifeI2
őstag
Viszont a Brewfest-es goblin zene az valami szörnyű. Az a legjobb benne, hogy ha átmész egy zónán ahol énekelnek, akkor még 2-3 percig tovább hallod a zenét, nem vált át.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
LucifeI2 #18071 üzenetére
Egyetértek, szerintem nagyon hangulatos, hogy az NPC-k beszélnek mikor rájuk nyomsz, vagy ahogy beérsz SW vagy IF-be, az ottani zene, stb... Mondjuk ettől függetlenül változó, hogy mi van bekapcsolva nekem, hang esetek 99%-ban, zenét is csak akkor szoktam kinyomni, ha hallgatok valami zenét WoW mellé, mert épp olyanom van.
Bár én a WoW zenéivel nem vagyok 100%-ig kibékülve, vannak nagyon jók, a nagyrészük hangulatos, de a többség, főleg amit a legtöbbet hall az ember (kint a mapokon), kicsit lapos szerintem. Persze ez valahol épp az előnyük is, hiszen így, ha annyira nem tetszik az embernek egy szám, akkor sem olyan zavaró, de nekem abszolút etalon ilyen szempontból a Ragnarok Online, annak a zenéit azóta is visszasírom, akármilyen mmorpg-vel játszok(bár kell kis japános beütés, hogy tetszenek az embernek azok a számok, de szerintem 100%-ig európai füllel hallgatva is vannak jók)
-
_stick_
őstag
-
ciao
senior tag
megkaptam PTR-en az albinó sárkányt, nekem tetszik, és nincs az az irritáló hangja mint a netherdrake-nek
-
Wolverine
félisten
válasz
TommyGun #18064 üzenetére
A Cartographer 3.0 létezik (a Curse-ön fent van tudtommal), de nem tudom biztosan, hogy upgrade-elve lesz-e a patchre; én jelenleg a Mapster (vagy pMap)+GatherMate kombinációt tudom ajánlani. Ha egyéb note-ok is kellenének, akkor HandyNotes még mellé. Az általad most használt Cartographer 2.0 és a pluginek nem működnek a 3.0-s kliensen, és nem is tervezi senki sem a frissítésüket.
-
TommyGun
őstag
válasz
Wolverine #18063 üzenetére
Tehát akkor a carto megszűnik mikor kijön a peccs ?
Mi változik a letöltővel ? Csak annyi hogy egynként tudok csak updatelni ?
Carto helyett van valami épkézláb amit tudnál ajánlani ?
Igazából engem csak a mine/herb infok érdekelnek a mappon meg a minimappon, ill. hogy legyen kordináta -
TommyGun
őstag
válasz
Wolverine #18036 üzenetére
No kipróbáltam.
Annyira nem vészes, igaz van jónéhány addon amit nem ismert meg nemtom miért.
PL Cartographerből is van fent vagy 8-9 féle kiegészítő, namost ő ebből megtalál 5-öt.
A másik 4 meg ottvan a telepíthető addonok között.
Lefrissítettem mindent, működik minden addon, egyedül a Carto Notes_share-re ír valamit hogy duplikálva van valami...de azis működik.
Mivel nem nagyon lesz más frissítős cucc kénytelen leszek megszokni. És mivel a wowacés pacák is itt dolgozik gondolom lesz azért még ezis jobb. Legalábbis reménykedek.
Viszont az baromi pozitív hogy ez nem csak ace-s addonokat frissít.Jah illetve tulképp ezis 1 gombosnak minősül, simán kilehet jelölni ctr-a-val az összes addont és update, és szépen emgcsinálja.
-
_stick_
őstag
Üdv!
Nem tudjátok, hogy hol lehet felvenni rugónak azt a küldit, ahol megkapja azt a képességet, hogy fegyverére lassatást, poisont, stb tegyen? -
Ribi
nagyúr
Na kellene 1 kis segítség Illihez. Második fázisban kb 1 perc után az egyik elementál állandóan rámozdul a másik OT-ra, keresztül a raiden ami igencsak wipeot okoz.
Pedig mindketten a kard közelében maradnak nagyjából. Mi lehet a gond?
Raid többi része 4 csoportban a rácson ácsorog. Ezzel szórakoztunk vagy 3 órát, de nem tudtunk rájönni, hogy mi a gond. Viszont ahogy nézem más leverte, tehát a hiba mégis nálunk van. -
L4mie
veterán
Tegnap végre volt időm tesztelni a shamy-t PTR-en
Tanulságok:
Cementen sokkal komplexebb lesz a spellrot....elfelejthetjük a SS-ES-FS-SS combót lava lashnek nem igazán éreztem a +dmg hatását....viszont, hiába a +25% dmg flametongue re, nem éri meg azt tanni rá...maradt a WF-WF, így viszont annyi értelme lehet a LAVA-LASH nek, hogy ha éppen az OH-n proccol a WF akkor 100% os dmg-vel megy, bár nekem nem volt tiszta, hogy csak 1 fehér ütésről volt szó, vagy a proccoló sárgákra is vonatkozik....
aztán ott van még a stackelődő castgyorsító buff is...érdekes dolog...gyanus hogy hamarosan lesz hozzá addon ami villog, ha feltöltődött a buff.Röviden: unbuffed, pre 3.0 gemeléssel, szerintem nem tökéletes talenttal, BL-el, kutyokkal, fire elementallal 2000+ dps-t toltam ki a kicsikéből, ami elég látványos így 70 en
, hogy mennyit ér majd raiden....az első brutallus kill utána megmondom 3.0 után....
most brutin 1800-1950 között mozgok, ha minden raidbuff megvan.bocsi a fogalmazásért,,,,mindjárt lejár a netem
-
Jól olvastam az updaterben, hogy ma van a "nagy" nap? Ma aktiválják a patchet? Elkezdett leszedegetni még ~500 megát az 1 giga mellé, vagy ez csak egy újabb predownload?
-
szilchi
őstag
Sámánnal lehet egyből restora talentolni,vagy az tulságosan lelassítaná a fejlődést?
-
arpi6k
addikt
Illidan DOWN!
Azzinot main esett. ELVITTEM! Mindjárt megőrülök!
-
LucifeI2
őstag
válasz
CactuS #18043 üzenetére
Csak questelek, van egy guide az alapján. Leírja, hogy a questeket milyen sorrendbe érdemes megcsinálni. Szerintem nagyon hatásos, nekem bevált. Instába nagyon ritkán megyek, inkább csak 60 után BC instákba. Elég kevés a party alacsonyabb szinten, meg én szeretek egyedül questelgetni.
-
Wolverine
félisten
válasz
TommyGun #18033 üzenetére
A WoWAce-t kezelő működő kliens egy van, a Curse Client. De az első használata előtt csinálj egy biztonsági mentést az addonjaidról és a WTF mappáról is...
-
hát érdekes. én prepatchet külön torrenttel szedtem le bemásoltam ahova eredetileg szedte és minden jó nem kezdte újra tölteni.
updates/WoW-2.4.3-to-3.0.1-TBC-EU-Update/Installer Tome 2.mpq
bár gondolom ha másoltad akkor ott kéne lennie
edit:
Gz Ribi, az lolcsi hogy mindigcsi új boszcsi fekszikcsi, tök szupcsi. -
Ribi
nagyúr
Na ujabb boss feküdt meg. Minden hétre 1.
Bár ha minden jólmegy ma leverjük Illit az Ilcsi pengéért -
D4v3
őstag
Hmm... régi gépen leszedtem a pre-patchet, majd az újra áttettem az egész WoW-ot úgy, ahogy van. A játék megy is minden gond nélkül, viszont a patchet újra le akarja tölteni (mellesleg sokkal lassabban is jön most mint 2 hete..). Mit lehet ilyenkor tenni?
-
DebilEvil
tag
válasz
ricsiv92 #17988 üzenetére
"This issue was identified this morning by Billing, and they are working on processing the payments now. This has very high priority so you should see resolution by the end of the day.
You don't need to contact Billing in order to get the issue fixed, as they're aware of which accounts have been affected."
Nem tudom, hogy azota megoldodott-e, de nem csak neked volt vele problemad.
-
szilchi
őstag
Van 10 napos BC trial.Ha jövő héten veszem meg a BC-t,akkor attól még fel tehetem e a trial kieget?És ha indítok pl. egy dranei karit,akkor az megmarad az eredeti játék feltétele után is?
-
szilchi
őstag
Második próbálkozásra sikerült azért.Inkább most reggelek,mint hogy instázás közben dobna ki.
-
szilchi
őstag
Ma járt le az egy hónapom,ami ingyenes volt.Vettem egy GC-t,beírtam a kódot.Először elgépeltem egy számot,ki is írta,hogy hibás a kód.Kijavítottam a számot.Majd Agree.Megint kiírta,hogy hiba,de most nem írta ki,hogy mi is.Délbe aktiváltam,kiírta hogy valami hiba van,viszont be tudtam lépni a játékba.Pedig asszem 9:13-kor járt volna le pont az 1 hónap.
-
anulu
félisten
tegnap este termése nálunk (Remorse - Twisting Nether): Kalecgos first kill!
loot: 2x Conqueror, 1x Protector token, Band of Lucent Beams
-
arpi6k
addikt
Tegnap este lement végre Council!
Illidan-nél pedig elmentünk egészen p3-ig.
Ma este folyt. köv.
-
Luos
tag
válasz
ricsiv92 #18000 üzenetére
A leirásodbol ugy olvasom hogy rossz verification kódot irsz be.
3 szám, de ez a bankkártyán akárhol lehet, és NEM a bankkártyaszám utolso 3 jegye. Legjobb ha beírod ak eresőbe hogy verification code és a kártyád tipusa, pl "verification code mastercard"
http://images.google.com/images?um=1&hl=hu&q=verification+code+bankcard&btnG=K%C3%A9pek+keres%C3%A9se
Amugy tudomásom szerint egy nap csak 3szor lehet próbálkozni.
Card numberhez az elején található (valószinüleg) dombornyomott kártyaszám szükséges, amugy pl nekünk ez nincs, viszont adtak a kártyához egy papír kártyát amit lehet neten fizetésre használni.
Ja és az is lehet hiba hogy rossz lejárati dátumot adsz meg, pl fordítva 09/10 vagy 10/09, mondjuk ez nalam nem volt hibaforras mivel pont 10/10
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Proxmox VE
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Windows 11
- További aktív témák...
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest