Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyenesmartin
őstag
Szerintetek melyik 6-os prémium tankkal lehet a legjobban pénzt keresni? Illetve van tierlimites köztük?
[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
válasz gyenesmartin #48203 üzenetére
Bármelyik gyors tank jó, bár 8-asokkal többet lehet keresni ha van prémium fiókod is. Type 64, Skoda T40, a svéd izé, illetve Cromwell B, Rudy ezek mind fel szoktak tűnni 6-os SH-ban, teljesen jók. Kredit bónusszal meg prémiummal átlag 60-70000 kreditet hoznak az amúgy általában kb 2-3 perces csatákban.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
jozefgucci1
addikt
válasz Gyuri27 #48197 üzenetére
Gyuri teljesen rendben van az a stat nem szól és szólhat érte senki. Benézted a Gunmark dolgot , de a többiek felvilágoltak. Igen én trollkodtam rajta kicsit ez igaz. Ne vedd a lelkedre.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jr1994
addikt
válasz gyenesmartin #48205 üzenetére
Hát azt tudom tanácsolni hogy próbáld ki őket magad, úgyis van most tesztszerver, és az alapján dönts hogy melyik tetszik.
-
superfly2
tag
Sziasztok srácok! Ritkán írok ide, de ezt szeretném meg osztani veletek
[BC 25t 8.5k dmg]
A végén eléggé el baszorintottam de hát ez van... be néztem
(Aki meg nézni a replayt azt szeretném meg kérni hogy az angol tudásommal ne baszt*sson, a végére fel húztam magam a csapaton aztán írtam mindent ami eszembe jutott, meg amúgy sem vagyok jó angolos )[ Szerkesztve ]
-
superfly2
tag
válasz SoulReaver #48209 üzenetére
Na baaassssza meg... milyen gyerek vagyok én, nem megy se a magyar se az angol, csak a kockulás, de az se nagyon
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz superfly2 #48208 üzenetére
Az angolod kb rendben volt, ellenben a magyar igekötőket át kéne nézni.
A csata nagyon szép volt, ügyesen láncoltál több esetben is. A végén azon a caernarvonon viszont befostam. Olyan idióta csapattársaid voltak, hogy már drukkoltam az enemy artynak hogy hozza le.
A borsignak aki a végén "lehozta" a csatát, az az egy sebzése volt.[ Szerkesztve ]
-
notika77
senior tag
válasz superfly2 #48212 üzenetére
superfly2: A csata nem volt rossz, de a rage a végén még rátett egy lapáttal
kchryss: Artynak nem drukkolunk, max. azért, hogy legyen a csapatában valaki, aki még a csata elején kilövi Főleg nem ma, mert én is kaptam ma egy tockost egy ilyentől. Mögém lopódzott (szó szerint ) és mikor ellőttem magam, kibújt a ház mögül és ... Alig maradt annyi HP-m, hogy kilőjem.
[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
Érdemes megvenni legénységet húzni a Pz T 25-öt?
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
szbalogh
addikt
E3 pipa.
Ha már gm. ... elég volt nekem az egy is Most, hogy szétb*sztam a statom vele visszamegyek tier 5-be, mert nem vagyok elég érett a tier 10-hezNick: HE_Storm
-
szbalogh
addikt
-
Emu
őstag
De jó lenne ha megérezné az ember mikor kerül szopó ágra...tegnap érzésre első 8-10 kör nagyon jó volt, volt benne 2 ász és több első osztály is...majd zsinórban 5 olyan vereség (szinte alig csináltam valamit) ahol esélyem nem volt befolyásolni adott tankkal a csata kimenetelét. Persze mindegyiknek úgy mentem neki, hogy na majd a következő jó lesz
-
jozefgucci1
addikt
Hétvégi küldi :3x Xp az első csatára és kedvezmény a német ágon
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jr1994
addikt
Kifejlesztettem az FV heavyt, viszont a Conqueroron 83%-on van a gunmark, vagyis nagyon kevés hiányzik a 2 jelhez. Ugyanez volt a helyzet a WZ-120 és az ST-I esetében, azoknál megpróbáltam elit állapotban megszerezni a jelet, aztán végül mérgesen adtam el őket. A Conquerort már inkább meg se próbáljam?
-
szallasi007
őstag
válasz jr1994 #48227 üzenetére
Ezen mit kell egyébként nézni mert nekem nem jön át? A lengyel klán avg wn8 brutál vagy hogy mennyit lőttél cw-n? Vagy a másik csapat setup-ja hogy nem hiénázta le a ti csapatotokat minden 40-ik másodpercben?
Nagyjából 1:40-nél a ti csapatotok több mint felének el kellett volna hulnia.[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
válasz szallasi007 #48229 üzenetére
Több száz cw csatát játszottam de nem emlékszem full BC setupra. Nem szokott működni. Amúgy a VSOP finn klán.
emre: elküldtem landing volt, utána a terület csatán a V-TER ellen is győztünk. Amúgy oda ment a klánunk legjobb artisa, játszott ellenünk és ki is szedte az fc-nket 1500-ról
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz infectedmann #48232 üzenetére
SD klienst hasznalsz, ugye? Szerintem ha HD kliensel visszanezned a replay-t akkor a tankod nem a levegoben logna, hanem szikla lenne ott, amibe beakadtal.
-
kchryss
veterán
válasz infectedmann #48235 üzenetére
Grafikai beállításokban ezek mindenképpen legyenek minimum magas szinten:
- Textúra minősége
- Környezet minősége
- Tárgyak kidolgozottsága
- Megjelenítés távolságaAz összes többi nem olyan fontos, azok akár teljesen ki is kapcsolhatók. De ezek kellenek, hogy ne lőj például földbe vagy sziklába azért, mert a te képernyődön nem látszanak ezek a tereptárgyak.
-
galervin93
őstag
válasz kchryss #48236 üzenetére
Yep. Extra effekt alacsony minőségben szintén jól jöhet, mert ha teljesen ki van kapcsolva nem biztos hogy csak a hangból érzékeli az ember, ha pl. mellé lőnek a földbe. Én legalábbis ezért tartom bekapcsolva, mert ebből azért nagyjából be lehet lőni merről lőttek az emberre. Fények/árnyékok szintén alacsony vagy közepes beállításon, mert az fps-t tudja nyúzni. Élsimítás is tud rontani a teljesítményen, de azért az alap szintűt talán érdemes bekapcsolni.
Persze mindez csak "határeset" hardvernél, ami bírja, ott nem kell félteni a csúszkákat. :-)[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
őstag
Srácok, QB videójában érkező frisitést mikor kapjuk meg?
Addigra ki kéne fejlesztenem a maust... -
infectedmann
őstag
válasz galervin93 #48244 üzenetére
Ma amúgy is elemében volt az RNG A három találat, három modul sérülés volt a kedvencem
Emu: Nekem IS-3 -al lett majdnem Pascuccim csak a kedves artynk úgy gondolta milyen jó ha az utolsó lelopja.
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz superfly2 #48243 üzenetére
A skorpió lőtte be prém lőszerrel a cső jobb felső sarkánál, az volt az 5. lövés a dmg logban.
Utána 2x az e3 lőtte be prémmel a pajzs mellett bal oldalt, 6. és 7. lövés.
Majd a skorpió 8-assal jelzett lövése átment a pajzson, de a tornyon nem, ez nem volt sebző találat.Ezek közül csak az 5-öst érdemes vizsgálni:
A skorpiónak azon a ponton kb 80% esélye volt beütni, így nem meglepő hogy sikerült neki.
A páncél modellen jól látszik, hogy a cső felett van egy sötétkék sáv félkörben, ott nincs dupla páncél csak 1x 250mm. -
notika77
senior tag
válasz galervin93 #48244 üzenetére
Ez érdekes én azért kértem a replay-t, mert a tanks.gg-n nem találtam a lövegpajzson 500mm-nél kisebb vastagságot. Most megnéztem a replay-t és tényleg az első sebzés a Skorpion G aranyától a lövegpajzson a csőtől jobbra fel történt.
A legfurcsább, hogy hosszú percek óta keresem a galervin által belinkelt 266mm-es effektív páncélt, de még mindig nem találok 500mm-nél vékonyabb páncélt (effektív). Ott ahol a lövésnyom van végig 250+250mm vagy 250+250+210mm-t mutat.Hibás a tanks.gg, mert amíg nem váltok át Live-ra, addig csak 250mm páncélt mutat, viszont utána már 250+250-et és ez nem változik akkor sem, ha visszaváltok Collision-re. Mivel a játékban beütött a Scorpion így a 250mm-es páncél lehet a valós érték a lövegpajzson. -
kchryss
veterán
válasz notika77 #48248 üzenetére
Nálad hibás csak szerintem. Nálam 1x250mm-t mutat a collison verzión is elsőre azon a területen amit előző hsz-emben említettem.
Átfirkáltam zöldre azt a részt. Szerintem valós amit a tanksgg mutat. És így érthető hogy üthette át mivel 80% esélye lenne rá kb.[ Szerkesztve ]
-
notika77
senior tag
válasz kchryss #48249 üzenetére
Firefox alatt nálam így viselkedik (Chrome-mal jó):
Egyébként mondtam már korábban is, hogy a legtöbben azt hisszük, hogy a lövegpajzs a tank legkeményebb, legvastagabb része, mert nem gondolunk bele, hogy a lövegpajzs azért van ott, mert mögötte van egy lyuk a tornyon, amiben a löveget lehet mozgatni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Autós topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest