Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-16 19:31:31

LOGOUT.hu

World of Tanks OFF topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47151) munnergep


munnergep
senior tag

Credit termelésre M56 Scorpion vagy Isu 122s alkalmasabb? Az Isu 175 pennel tier9ben is elvan prémium ammo nélkül?

"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."

(#47152) munnergep válasza munnergep (#47151) üzenetére


munnergep
senior tag

Tárgytalan, vbaddict a barátom :)

"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."

(#47153) rlazol válasza jano_77 (#47150) üzenetére


rlazol
addikt

Janó... nehogy én magyarázzak neked közgazdaságtant! Nem misztifikálom túl, de akarod mindenképp elhinni, hogy az a céljuk, hogy minél jobb és élvezetesebb legyen a játék.
Adott a WG-nél X programozó. Persze, hogy bármelyik képes lenne megoldani az említett problémákat. De ahogy írod : "akiknek időről időre kiadják hogy épp mit kellene megoldani" - igen. Pontosan. És olyan feladatokat adnak nekik, amiktől a bevétel növekedését várják. Persze, néha a felhasználói élményt is javítani kell, de csak egyensúlyban. A mod-ok hivatalos beépítése pl semmilyen bevételnövekedést nem okoz, ellenben iszonyatos panaszáradatot eredményez, mert innentől a mod hibája=a WG hibája. Innentől a WG-nek kell ellenőriznie, ha két mod összeakad, tesztelni a mindenféle kombinációkat stb-ket. Kell ez nekik? Nem hiszem.

A programozóiknak van jobb dolga is, mint a modok beépítése: új MM. Kölcsön prém tankok. Új fizika. Más hangok. Stb...

[ Szerkesztve ]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#47154) DaveHutt válasza munnergep (#47151) üzenetére


DaveHutt
őstag

Kredit termelésre érdemes belefeccolni az extra pénzt a tier 8-asokra, ahogy láthatod vbaddict alapján.

(#47155) jozefgucci1


jozefgucci1
addikt

Mikor a butus ellen csak jön és jön és ezzel összehoz egy könnyű Kolobanov medált :)

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#47156) kchryss válasza mcwolf79 (#47142) üzenetére


kchryss
addikt

Prém lőszer témához. Én sosem értettem miért bántjátok a gold fosókat. Mi a különbség a prém lőszer és mondjuk a prém fogyócikk között? Mind a kettővel javítod a tank bizonyos paramétereit. Mégis csak a gold noob kifejezést hallottam, míg mondjuk kóla noob-ot nem.
Jelenleg a prém lőszer az esetek nagy részében mindenben jobb, mint az alap lőszer. Teljesen érthető ha valaki azt használja az alap helyett. Ez az általános viselkedési forma minden játékban. A lehető legjobb felszereléssel menni. Egy rpg-ben a legjobb kardot adod a karakterednek, egy stratégiai játékban a legerősebb egységet gyártod, egy fps-ben a legjobb fegyvert választod, egy gyűjtögetős kártyajátékban a legerősebb lapokat rakod be. WoT-ban is az a természetes ha valaki a legopébb tankokkal megy a lehető legjobb felszereléssel amihez a prém lőszer is hozzátartozik.
A gond ott van, hogy WoT-ban a prém lőszer nagyon rosszul van balanszolva. 2 értéket nagyon nehéz balanszolni átütés szempontjából. 2 eset szokott előfordulni vagy az alapnak túl kicsi az átütése és játszhatatlan vele a tank (ez a ritkább), vagy a prém lőszernek túl nagy az átütése és a tankok páncélja lesz használhatatlan miatta (ez a gyakoribb).
Felnézek azokra a játékoskra akik lekorlátozzák magukat és úgy érnek el eredményeket, de egy mezei játékostól ez nem várható el, mert ez ellentétes az általános viselkedési szokásokkal. Ha valami nem jól balanszolt, túl op és azt a játékosok használják, akkor nem a játékos a hibás aki használja, hanem a fejlesztő aki lehetővé teszi a nem jól balanszolt dolog használatát. Olyan ez mint ha rendezne valaki egy maratoni fútóversenyt és közölné hogy az utolsó 5 km-t le lehet vágni. Végigfuthatod a teljes maratoni távot hogy tényleg maraton legyen a maraton, de a nagy többség teljesen jogosan le fogja vágni. Illetve ha már lekorlátozzátok magatokat akkor miért csak a prém lőszer szempontjából? Miért nem mentek mondjuk csak stock tankkal? Hiszen a modulok is jobbá teszik a tankot, akár a prém lőszer.
Összegezve. Én sem szeretem a prém lőszer jelenlegi formáját, ritkán is használom, de ha valaki használja ellenem azért sosem szoktam lenoobozni, mert nem a játékosban van a hiba hanem a rendszerben.

(#47157) h1mpi válasza kchryss (#47156) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Tök igazad van, én 3-4x-ére emelném az árát kreditben

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 12 999 Ft

(#47158) kchryss válasza h1mpi (#47157) üzenetére


kchryss
addikt

Én meg annyi %-kal csökkenteném a prém lőszer sebzését amennyivel nagyobb a pen-je. Akkor a tomatoo is boldog lenne hogy sebez valamennyit és a lila is hogy többet sebez okos játékkal. :)
A jelenlegi rendszer az egy vicc. M6-nál páldául az alap lőszer 160 átütésű a prém meg 243 és még gyorsabb is. Ilyen értékek mellett teljesen érthető ha valaki a prém lőszert választja az alap helyett, mert miért ne? :(((

[ Szerkesztve ]

(#47159) h1mpi válasza kchryss (#47158) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Az is egy jó megoldás :K

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 12 999 Ft

(#47160) rlazol válasza kchryss (#47156) üzenetére


rlazol
addikt

A kóla-t nem látod, hogy használja, csak ritkán lehet következtetni rá, ezért nincs kóla-noob.
A kóla javítja a tankod tulajdonságaid, amit vagy ki tudsz használi vagy nem, a gold lőszer elmaszkolja egy gyengeségét, ami a hülyének is segíthet. Ez még nem baj, a gond ott van, hogy nem csak a tank, hanem a játékos gyengeségét is! Sok esetben a gold APCR lőszer felesleges és a kisebb normalizáció miatt néha kifejezetten rossz választás, a HEAT-ről nem is beszélve.
A gold lőszer használatát a legtöbb esetben kiválthatod a gyenge pontok célzásával. 150 pen tier8 ban majd' mindenre elég.
És engem ez dühít, hogy míg én TUDOM hol kell lőni, és úgy lövöm, a saját gyenge pontom meg igyekszem takarni, addig ellenfelem minden erőfeszítés nélkül golddal belő és azt hiszi ő a nagyokos. A 2. hatás amit írtál bosszant még: hogy hiába húztam ki az E100-at: golddal bármi beviszi a Tornyát szemből. Oké, lője a hasamat, én vagyok a hülye, ha nem rejtem el, de a tornyát? És innentől a heavy élvezhetetlen, és széttárom a kezem a pattintós HT-küldik kapcsán, mert nem rajtam múlik, hanem az ellenfél hülyeségén. Egész pontosan, hogy mikor találom magam szembe olyan csapattal, akik nem tudják hol kell lőni ÉS nem használnak goldot.
Egyetértek azzal, hogy a játéknak jót tenne, ha újragondolnák, de kétlem, hogy levágnák az aranytojást tojó tyúkot. Túl sokan nem tudják kitermeli a gold lőszer kredit igényét, de használják és ezért prémnapokat, prémtankokat, goldot vesznek. És ugyebár a cash-flow nagy úr.

[ Szerkesztve ]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#47161) kchryss válasza rlazol (#47160) üzenetére


kchryss
addikt

"És engem ez dühít, hogy míg én TUDOM hol kell lőni, és úgy lövöm, a saját gyenge pontom meg igyekszem takarni, addig ellenfelem minden erőfeszítés nélkül golddal belő és azt hiszi ő a nagyokos."

Hát éppen ez az! Minden erőfeszítés nélkül belő akkor miért ne használná? Nyilván akkor lenne nagyon jó a játék ha a taktikázásról, gyenge pontokról, megkerülésről, stb szólna. De az emberi természet olyan hogy szinte mindenki a legkönnyebb utat választja. Arról nem a játékos tehet, hogy a legkönnyebb út túl könnyű, mert azzá tette a fejlesztő. Nem azt hiszi hogy ő a nagyokos, hanem egyszerűen a legegyszerűbb, legkönnyebb utat választja. Azt értsétek meg, hogy nem várható el egy játékostól, hogy azt mondja: hú most jól kicseszek magammal és direkt sz*rabb tölténnyel lövök, hogy a saját dolgomat megnehezítsem és gondolkodnom kelljen. A fejlesztő hibája, hogy a prém lőszer miatt nincsenek rákényszeírtve a játékosok a gondolkozásra, taktikázásra. Ezért nem írtam én soha senkinek, hogy "gold noob" és nem sértegetem az ellenfelet, hogy miért prém lőszert használ.
Egyébként meg sajnos felesleges ötletelni, hogy hogyan lehetne ezen javítani mivel jól láthatóan a WG pont az ellenkező irányba viszi el a játékot. A WG-nek az a jó ha minél kisebb a különbség a jó és a rossz játékosok között. Ennek megfelelően folyamatosan csökkentik a lövések szórásképének pontosságát, sok tanknak megszüntették az egyértelmű gyenge pontját, egyre erősebb és noob biztosabb prém tankokat hoznak be, a pályákat úgy alakítják hogy minél kevesebbet kelljen gondolkodni (van 1-1 bokor a pálya két oldalán abba áljanak a td-k, sarokba arty, a többiek meg egy szűk el nem téveszthető folyosón ütközzenek meg).

(#47162) infectedmann


infectedmann
őstag

Orosz vaddisznó :DDD Lassan összejön haverokkal a hármas KV-2 szakasz :DDD

[ Szerkesztve ]

(#47163) rlazol válasza kchryss (#47161) üzenetére


rlazol
addikt

alapvetően igazad van, sajnos. Én szoktam le goldnoobozni csak dühít és magamban fortyogok . Főleg az E100ban, amit haszontalannak és feleslegesnek érzek. Hiába jó tank, ha bárki belövi a tornyát szemből, heavyként nem használható. :(

[ Szerkesztve ]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#47164) h1mpi válasza rlazol (#47163) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Akkor gondolj bele a Maus tulajok érzéseibe, ahol a sima APCR is beviszi a tornyát, amikor lő :))

[ Szerkesztve ]

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 12 999 Ft

(#47165) rlazol válasza h1mpi (#47164) üzenetére


rlazol
addikt

ezért nem lesz maus-om. ;)

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#47166) infectedmann


infectedmann
őstag

Mines-on kinyírták ezt a boostot :(

(#47167) jr1994 válasza infectedmann (#47166) üzenetére


jr1994
addikt

Mikor? Most nem kampányozok, úgyhogy nem voltam képben. Vajon a másik oldalit is elzárták?

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#47168) infectedmann válasza jr1994 (#47167) üzenetére


infectedmann
őstag

Második 0.9.17 teszt szerver. Az elsőn is ki volt már nyírva. A másik oldalt nem tudtam még megnézni.

(#47169) xAttilax válasza rlazol (#47163) üzenetére


xAttilax
őstag

Nem értelek téged :)

Az E100 számokban nálad:

- 1754 átlag páncél felfogás. Itt nem értem mi a bajod vagy mit is akarsz... ez egy nagyon jó érték, szóval az e100 páncélja teljesen jól működik.

- 1213 átlag sebzés. Ez nagyon kevés, még e75 ágyú repesszel is. Talán tier VII HT-vel nem lenne olyan rossz, de mi most egy E100-ról beszélünk akinél nincs nagyobb kandúr a vidéken :)

- 44% WR 77 csatából. Magától adódik a gyenge sebzés miatt mivel kolonc vagy a csapatod nyakán.

Nálam inkább az jön le, hogy ha "TUDOD" a gyenge pontokat akkor vagy nagyon rossz helyre mész vagy kempelsz hátul. Ha lehet kempre tippelnék, mert az ellenséges felderített járművek 0.71, ami inkább egy TD érték.

De egy szó mint száz, menj előre és harcolj, figyeld meg, hogy hova mennek a heavyk és menj oda te is, ha nem használsz heat-et akkor nyomd a repeszt erősen páncélozott célpontok ellen.
Ja még egy jó tanács (persze ha elfogadod) ne goldnoobozál hanem inkább forgasd be a tornyot és akkor már nem fogják átlőni ;)

xlagmarx vagyok a game-ben, írj rám nyugodtan és mehetünk 1-2 karikát együtt is, nem vagyok nagy spíler de hátha tudok segíteni. hogy megváltozzon az e100 véleményed ;)

"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"

(#47170) kchryss


kchryss
addikt

(#47171) rlazol válasza xAttilax (#47169) üzenetére


rlazol
addikt

Köszönöm szépen, hogy ránéztél! :R
A hétvégén mindenképp írok rád, szívesen tanulnék. Nem kempelek, úgy érzem, épp az a baj, hogy sokszor túlságosan előre megyek és szétkapnak túl korán. Máskor meg mire odaérek eldőlt a csata, olyan lassú. Többször volt, hogy Prokhorovka-n felmentem a dombra, de nem tudtam ott mit kezdeni magammal: amint előrementem szétkaptak, ha hátul maradtam nem lőttem semmit. :N
A teljes képhez az is hozzá tartozik, hogy a 77 csatából csak 2-t mentem a nagy ágyúval, az első 75 annak grindjéről szólt. A legénységem is csak max közepes: BIA+1 fullos skill+73% a harmadiknak.

[ Szerkesztve ]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#47172) kchryss válasza rlazol (#47171) üzenetére


kchryss
addikt

Prokhorovka minden lassú heavy rémálma. Ha az ellenfélnél jobbak a spotterek és sok az arty akkor szinte semmit nem lehet csinálni. Meg lehet próbálni áttolni erőből a sínek mellett mint QuickyBaby, de nekem az még sosem jött össze. :)

(#47173) csapee


csapee
senior tag

17e+ blocked dmg

kchryss: Most nézem a QB videót, hát hazánkfia is benne vót:)

[ Szerkesztve ]

Csapee

(#47174) kchryss válasza csapee (#47173) üzenetére


kchryss
addikt

Igen ez a videjó arról híres hazánkban hogy linkint megrektelte QB. Volt már többször belinkelve. :) ;]

(#47175) Antonius1978 válasza xAttilax (#47169) üzenetére


Antonius1978
addikt

Te vagy xlagmarx ?
Ezt eddig nem is tudtam, egyszer valakivel szakaszban mentunk par jo karikat egyutt :K

(#47176) mcwolf79


mcwolf79
veterán

Ez gyors volt, kár hogy balfax volt a csapat.

[replay]
Kis köcsög arty meg akarta magát ölni mikor meglátott, nem jött össze neki ;]

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#47177) rlazol válasza kchryss (#47172) üzenetére


rlazol
addikt

Szép csata, de ehhez 3 tökös top tier heavy kell, nameg a szerencse, hogy az ellen medjei és heavy-jei nem mentek fel a domboldalra, lényegében üresen hagyták a hegyet. Csak az OBJ 140 és a T57 voltak ott, meg egy LT. Ha QB-ék a hegyen át mennek és nem a töltés mellett, akkor is bedarálják. Így is elvesztették az E5-öt és rengeteg hp-t az egyik E100-ból.
Ha az E100 meg az IS7 a dombon lett volna, nem lettek volna ennyire nagyfiúk. szép, bátor játék, de szerencséjük is volt.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#47178) nightmare13 válasza mcwolf79 (#47176) üzenetére


nightmare13
senior tag

Háhá, te is megvetted? :)

Nagyon jó gép, én első csatára 1800 dmg-t toltam ki vele, beteg egy dög :D

WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!

(#47179) galervin93 válasza nightmare13 (#47178) üzenetére


galervin93
őstag

Hú de nagyon gondolkozom rajra, ELC abszolút megtartós-fun tank, 13 90 szintén, érdekes kis gép lenne ez is, de igazából nincs rá szükségem... ...csak funnak lenne, annak viszont nagyon jó kis mahina. Nagy dilemma. :))

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#47180) zodo válasza mcwolf79 (#47176) üzenetére


zodo
nagyúr

Csodálattal néztem, te egy hidegvérű gyilkos vagy :D

(#47181) nightmare13 válasza galervin93 (#47179) üzenetére


nightmare13
senior tag

Én se másnak vettem :) SH-ra ugye nem jó, viszont öröm nézni, ahogy körbemégy a Tigris mögött, megállsz, kitárazol, és még mindig nem tudott rádfordulni :D

WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!

(#47182) Richard!


Richard!
addikt

Üdv!

Mai első csatám!! :Y [link]

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#47183) h1mpi válasza Richard! (#47182) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Nagyon szép! Amikor még nem volt a szórás nerf láncon lehetett tartani vele a 7-es HT-okat :)) Ezzel van a legtöbb csatám ;]

[ Szerkesztve ]

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 12 999 Ft

(#47184) xAttilax válasza Antonius1978 (#47175) üzenetére


xAttilax
őstag

jaja, emlékszem :) gyanúsan jó körök voltak :D

"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"

(#47185) Antonius1978 válasza xAttilax (#47184) üzenetére


Antonius1978
addikt

Mostmar azt is tudom, hogy miert, az en szemszogembol :D (a Wot-Life-on radneztem :DD )
Latom hogy profi vagy a Type 64-el, en is most mindjart megveszem, es a Skoda T40-et is.
Es remelem hogy meg osszefutunk a jatekban majd - annak ellenere hogy mar 1 honapjanal tobb hogy nincs gep amin jatszodhatnek, a tegnap megprobaltunk egyet osszekalapalni, de valami gubanc van vele - , mert nagyon jol ossze tudtunk dolgozni, az ilyesmit szeretem.
Szoval latom hogy a konnyu tankokat nagyon vagod, majd kerek toled egy kis utmutatast ha osszefutunk.
Latom van Turanod is, azzal is jo lenne menni egyutt par karikat.

(#47186) Richard! válasza h1mpi (#47183) üzenetére


Richard!
addikt

Köszi :)

Szobatársammal szakaszban szoktuk tolni és hidd el, nagyon is működik még a láncon tartás :DDD :))

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#47187) galervin93 válasza Richard! (#47186) üzenetére


galervin93
őstag

Istenem de szerettem koleszban tolni, volt hogy szakaszban mentünk, volt hogy összeszámoltunk és ellenfélként... :-D Sör és fröccs minden mennyiségben, 6-8-10 óra játék... :-D Nagy buli volt. :-)

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#47188) benvolio


benvolio
őstag

Hát még ezen a dombon sem láttam eddig tankot! :Y kép

(#47189) kchryss válasza benvolio (#47188) üzenetére


kchryss
addikt

Pedig faceit-en és esl csatákon állandóan felmegy valaki. Már a taktika része.
Mindkét oldalról fel lehet menni. E0-ból nekem is simán menni szokott RU-val vagy BC-tel, viszont a déli bázisról még nem sikerült felmásznom pedig ott is fel lehet valahogy. :)

[ Szerkesztve ]

(#47190) jimmy74


jimmy74
őstag

Sziasztok?
Nincs valakinek invite kódja ami csak új accounthoz érvényes ès ehhez szokott járni vmennyi gold v prèmnap ilyesmi.
Barátom kipróbálná a játékot gondoltam egy kis gold jót tesz.

WoT:jimmbo

(#47191) infectedmann válasza benvolio (#47188) üzenetére


infectedmann
őstag

Én már elég sokszor :)

(#47192) jano_77 válasza kchryss (#47189) üzenetére


jano_77
nagyúr

Én nem értem ezeket a helyeket!? Nem úgy volt, hogy vmelyik patch-el ezeket eltörölték, megszüntették!? Legutóbbi is, amit tegnap linkelt vki, és szinte minden mezőnél bemutatták, hogy lehet felmenni a különböző dombokra, hegyvonulatokra végig néztem és azt kell mondjam, hogy aki ezekkel szenved és úgy fel tud menni, hogy közben nem kap be 2-3 lövést, az meg is érdemli. :K

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#47193) nightmare13


nightmare13
senior tag

Egy kis passzív spot kempinovkán. Igaz Ace nem lett, de legalább az LT-14 küldi meglett (5k spot).

Replay

[ Szerkesztve ]

WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!

(#47194) benvolio válasza kchryss (#47189) üzenetére


benvolio
őstag

Érdekes én tényleg csak most láttam először itt tankot, le vagyok maradva akkor. Legalább mindig mutat valami újat ez a játék. nekem :)

(#47195) DaveHutt válasza jimmy74 (#47190) üzenetére


DaveHutt
őstag

Talán még működik.

"YOGSCAST"
7 premium days
1000 Golds
Premium Heavy Tank (T5) : EXCELSIOR
Free Garage slot

(#47196) hfrici


hfrici
aktív tag

Mai 2 értékes csata:

[ Szerkesztve ]

(#47197) jimmy74 válasza DaveHutt (#47195) üzenetére


jimmy74
őstag

Köszönöm szépen!
Akkor ezt.lefoglalom :)
Annyit kérdeznék mèg ezzel kapcsolatban hogy akkor ehhez a kodbeváltáshoz mindenfélekèpp kell csinálnia egy profilt ès utana tudja a kódot beírni a weboldalon.
Vagyis nyugodtan regisztrálhat utána beválthatja a kódot!?

WoT:jimmbo

(#47198) nightmare13 válasza jimmy74 (#47197) üzenetére


nightmare13
senior tag

Elvileg regisztrációnál már még lehet adni. Ha véletlen ez nem működik, szólj, nekem van még kettő darab.

WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!

(#47199) jimmy74 válasza nightmare13 (#47198) üzenetére


jimmy74
őstag

Köszönöm előre is! :)

WoT:jimmbo

(#47200) zodo


zodo
nagyúr

Éhgyomorra, első csatára kicsit erős ez a 6 bot. :W
Szóval ez valós?
Nem hiszem. :(
Hatan lőttek négyet amiből egy talál de az sem sebez.
Airfield, mind heavy dühöngőbe és az ellen O-I exp sem volt ott mert a tengerparton támadt.

Ilyen csatákat mindig akkor kapok mikor "keresztbe kell tenni" pl. nehogy 50.86 legyen a total wr ami hetek óta - + 5 -ben toporog. Összeesküvés elmélet off :D na de tényleg? :U

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.