Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Newton harmadik törvénye
- A Föld lapos
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richard!
addikt
-
kchryss
veterán
válasz Richard! #47347 üzenetére
Cérna 3d modell
Bal felső sarokban a Collison-t váltsd át Visual-ra és hasonlítsd össze a kettőt. A cárna kupolájának csak alja lőhető a félgömb alakú teteje nem, mert ott nincs páncél modell. Ez egy csomó tanknál így van. Ettől még a játék nem csalás, hanem csak jobban utána kéne járni a dolgoknak ... -
-
4580693
senior tag
Szellem lövedék ide, rossz mm oda, ma nem panaszkodhatom. A wr-em majdnem 59% a mai napra.
A kis szörnyeteg E25 meg megkedveltette magát velem. Szépen megvan az összes E kütyü. -
Greentea
senior tag
Holnap ennek meglesz a böjtje
-
Stigma.HC
senior tag
válasz xAttilax #47349 üzenetére
Kíváncsiságból meg néztem én is mikor mentem utoljára, szintén novemberben ugyan akkor csak 4 órával korábban
De hát mikor itt át lehet lövöldözni sebzés nélkül a kupolán folyamatosan akkor miért is játszana az ember a játékkal nem? Visszajátszások tömkelegével lett most is bizonyítva, hogy ez megtörténhet."Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
KisApám
addikt
válasz nightmare13 #47364 üzenetére
Reportold rasszizmusért (svábok, magyarok, cigányok "rossz" emlegetése)
Talán érzékenyek rá "odafent" a WG-nél. Képernyő mentés mehetÉrezze a törődést a szőrös talpú (ez nem rassziszmus ).
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
rlazol
veterán
eldönthetné, hogy melyik nemzetiséggel van baja. vicces, ahogy egy kalap alá vonja a magyart, cigányt, svábot
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Veatta
aktív tag
válasz jozefgucci1 #47201 üzenetére
Én általában ebben a csapatban vagyok.Jó régi hszre válaszoltam, de sebaj ez mindig aktuális
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Mi volt a bunod, kilotted?
-
nightmare13
őstag
válasz Dobi 562 #47368 üzenetére
Végjáték, encounter, csapatom foglal, A-43-ban ülve jött rám egy KV-85 hátulról.
Mivel nem épp megbízható az ágyú, így átváltottam APCR-re, KV-85 kilőve. Mindezidő alatt szemben zöld hatos svéd td roncs mögött (kb 50 méterre), arra várt, odaérjen a kv-85.
Amikor ráfordultam az orosz gépre, meg próbált meglőni, utolsó pillanatban visszatolattam, így mellé, utána meg már nem váltottam apcr-ről, hanem bedaráltam. Ez nem tetszett neki
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
kobipeti
aktív tag
A svábokkal mi a baj? A többi mondjuk kivehető, de azt nem értem
[ Szerkesztve ]
-
kobipeti
aktív tag
válasz notika77 #47372 üzenetére
A sváboktól? Én még rosszat róluk nem hallottam. A többi nemzetről beleérte minket, azért hallottam már negatívat, de róluk nem. Lehet műveletlen vagyok. A Hentesárujuk zseniális, a szalámijük nagyon finom, és szabolcsi lévén nem tudtam megjegyezni a nevét, de rákerestem "stifolder" mennyei
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz kobipeti #47373 üzenetére
jelentős sváb kisebbség él Erdélyben, pl Brassó környékén. A románok idegennek érzik magukat az ilyen vidékeken, akárcsak a Hargitán a magyarok miatt. Ezért utálja a magyart is és a svábot is.
-
kobipeti
aktív tag
válasz rlazol #47374 üzenetére
Aha így kerültünk egy kalap alá, köszönöm!
Ezt pedig idehelyezem
Mucsi Munkaügyek -
Antonius1978
addikt
Latom szert tettel egy baratra, mert nagyon megdicsertek teged ekes roman nyelven (is). Leforditsam ?
Amugy a srac tud magyarul, mert keptelenseg, hogy a google fordito ilyen tokeletesen adna vissza a magyarul leirt karomkodasokat.
Amugy vajon miert tanult meg a srac magyarul ??? -
rlazol
veterán
válasz Antonius1978 #47377 üzenetére
mert magyar vidéken él és ez kell a boldulásához.
-
jr1994
addikt
Egyszer hallottam az egyetemhez közeli húsboltban hogy az egyik hentes sváb, mert a munkatársai épp ezen viccelődnek, persze nem bántásból, mire a sváb arc megszólal: ha mi nem lettünk volna, még mindig kockakerekű kocsival járnátok
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
infectedmann
őstag
-
nightmare13
őstag
válasz Antonius1978 #47377 üzenetére
Lefordíthatod, bár a bozgort szerintem mindenki megérti már Elszakadt nála a cérna, ezek szerint a magyarok sokszor elpicsázták már De amúgy pont egy román cigányozza a magyarokat
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
Antonius1978
addikt
válasz rlazol #47378 üzenetére
Elkepzelheto, de valoszinu, hogy valamelyik magyar varosban lakik (lehet epp nalunk Udvarhelyen, vagy Csikba, vagy Kereszturon, vagy Vasarhelyen, avagy Tepsi, bocsanat, Sepsiszentgyorgyon , vagy valahol magyar videken), es ezert tud magyarul.Vagy csak siman felkeszitette magat a tortenelmi valtozasokra
Akkor jojjon a forditas :
kb. Baszom az anyad Krisztusat,te koszos hazatlan
Szakadjon meg a szived meg a majadHa en kellene valaszoljak, akkor az elsore azt valaszolnam,hogy : Ba****d meg azt a budos szorostalpu bocskoros olahci**ny qrva anyadat az apad hatan, a masodik sokkal egyszerubb, de dramaibb : Vesszen ki a fajod
Jajj igen, a brazilokbol jutott mindket nepnek epp eleg
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz Antonius1978 #47382 üzenetére
lol
csak mod ne járjon erre mostanábanAz orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
notika77
senior tag
válasz Antonius1978 #47382 üzenetére
Az elsőt meg lehetne kapni románul?
-
notika77
senior tag
válasz nightmare13 #47386 üzenetére
Az első válaszra gondoltam, mert elnyerte tetszésem. A káromkodási kultúrám megrekedt a b+-nél és megtisztelném kedves román csapattársaimat, mert ha veszik a fáradtságot és rám írnak akkor magyarul hiába szőröstalpúzom le őket, kevésnek érzem.
[ Szerkesztve ]
-
csapee
őstag
A k...a anyáért kell egy TD-re 1500-as sebességű lőszer. Azok a tetű WG nyomorékok.
Csapee
-
rolio1
tag
Én is mindig ráérzek, hogy ki az igazi patkány, csata után ránéztem és
Ezúton kívánok minden ilyen clickernek áldatlan, boldogtalan és gusztustalan karácsonyt és rettenetes, betegségekkel teli újévet.
Remélem amikor ülnek a megterített karácsonyi vacsoraasztalnál, valaki az ablakon beledob egy nagy marék szart a halászlébe, hátha akkor átérzi, milyen az ő játéka... -
vJokka
aktív tag
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
jano_77
nagyúr
válasz jozefgucci1 #47393 üzenetére
Épp tegnap nézegettem hogy még nincs még rá az Ász. Még kellene szerezni rá aztán lehet mégis eladó, mert nem megyek vele, még ugye ott van már a T55A is. Pedig még egy garnitúra lányt is tettem bele.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
sith7
nagyúr
válasz jozefgucci1 #47393 üzenetére
only gold ?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1360P 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Nitro AN517-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest