Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHaooSS
őstag
válasz Remus389 #16846 üzenetére
hát igen...
azért érdekes itt, hogy pont az oroszok milyenek.. nem ezt vártam tőlük
mint a kis angyalok.. ha gold ammo megy akkor nem írják ,hogy gold noob.. stb.. ők is használják én is.. ha kilövöm ez van..nem értem miért kell anyázni másnak ha valaki béna és kilövik..
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
Remus389
veterán
válasz Remus389 #16846 üzenetére
szóval elég alacsony a chat szinvonala és unintelligens
minden második mondat noob
ritkán talalkozok intelligenssel
pl egyszer beírtam, mert vhogy nem ment az a csata gw tigerrel, alig sebeztem
"this is not my battle "
és azt válaszolta "don't worry it happens "
néha van egy kis fény a sötétség tengerében
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
CHaooSS
őstag
válasz Remus389 #17166 üzenetére
Meg ha jól tudom majd a WG új motort fog alkalmazni vagy tupíroznak ezek a War Thunder miatt...
mondjuk ráférne mert nem a legszebb bár "ingyenes" játékhoz képest szép
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
munnergep
senior tag
válasz Remus389 #17178 üzenetére
Mit szólnál, ha csak wp rendszerű telefonok léteznének?
War thunder kb. MINDENben veri a world of warplanes-t.
Gondolj bele: 2013-ban egy szálon futó program? Ez nem fizika ami a játékban van, csak valami amit bírnak a szerverek.
En azért játszok vele, mert ezek ellenére is szórakoztat, meg nincs más.[ Szerkesztve ]
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
mefistofeles
addikt
válasz Remus389 #17222 üzenetére
Nem vagyok egy guru de szerinted nagy a wot gépigénye? Én egy kb. 5-6 éves gépen nyomom minden probléma nélkül. Szerintem a látvány és a gépigény eléggé passzol egymáshoz. Ezeknél a játékoknál (szerintem) sokkal fontosabb a net minősége mint a géperő......
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Djuree
félisten
válasz Remus389 #17225 üzenetére
nekem nincs nagy gépem, de full hd-ban minden fullon és min. 30 fps megvan, sosem szaggat. pedig nem mai a gépem.
laptop meg nem játékra való elsősorban...aki játszani akar sztem ne laptopot vegyen, sőt még drágább is egy ugyanolyan laptop mint egy asztali gép.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
sutyi^
senior tag
-
biacsia
tag
válasz Remus389 #17364 üzenetére
Köszönöm!
Azért gondoltam, mert az m103 utolsó két ágyúja között elenyésző a különbség (+15 pen.;+0,1 lövés /perc) a 60k xp meg 1/3-ad t110e5 Aránytalannak érzem. Kíváncsi voltam/vagyok mit gondoltok!
#17365) Chris0321 : Persze a többi dolog egyértelmű, hogy megéri. A fent említett dolog miatt érdekel.[ Szerkesztve ]
"...a béke az, amikor nagyobb botod van, mint a többieknek..."
-
scyllarus
veterán
válasz Remus389 #18576 üzenetére
Sajnos nézni kell, mert a megadott időpont után valamikor (volt 5 de 50 perc is) fedobnak egy QR-kódot, a bekódolt weboldalon megadod az emailcímed (amivel regisztrálva vagy a wot-on) és kapsz 200 goldot. A 3. után egy T3-as prémtankot (M22 Locust). Sajnos a kód felbukkanásától számítva 100 másodperced van belépni oda és megadni a címet, úgyhogy nézni kell hozzá folyamatosan...
Cseri kolléga megadta a linket, mit kell nézni, de fent van a wot honlapján is (Gamescon Live stream)[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
nyunyu
félisten
válasz Remus389 #18763 üzenetére
Ha tudod, hogy mennyi XP volt max, akkor rakeresel arra a fajlra, amiben az a string szerepel, hogy
"xp": xp_erteke,Ha nem talalod, akkor probald kettovel/harommal/ottel szorozni, mert a fajlban a teljes kapott XP van letarolva, napi osszes bonusszal szorozva.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
dfsz34
őstag
válasz Remus389 #19528 üzenetére
teszt? mikor mondtam olyant hogy teszt? természetesen élesben "történt"
nem gyakran, de lehet nettó 100k-t csinálni a nagyobb prém tankokkal
van t25 is, a legjobb köröm vele 1760xp és meg nem mondom mennyi kredit volt
a 2 kv-nál fraget loptál, a t34-t leszámítva meg nyomorult kis tier játékosokat szedtél ki, ami persze így sem rossz, csak hát ... mondjuk ha egyszerre jöttek rád és kiszedted őket, akkor elismerésem, de vszinű nem ez történt, most hadd ne nézzem meg videót
-
myckey
veterán
válasz Remus389 #19530 üzenetére
jó gép lesz fullosan a 103 is,csak kicsit Tiger Feelingben kell vele játszani,(vagy mint egy tápos Med) bár a két gép páncélzata távolról sem összehasonlítható
az E5 pedig talán a legjobb TR10de a tankok azok mindenkinél szubjektívek,nem is szeretem egyik másik gépre se nagyon ráerőltetni a "legjobb" címszót.
van aki ezt van aki azt szidja,jó ez így.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
válasz Remus389 #19535 üzenetére
kialakítása végett jól lehet face to face re használni
agyúja elvileg egész pontos lenne,de néha beüt a random
én inkább Tigrishez hasonlóan szeretem használni,vagy ha olyan az ellenfél,akkor megindulok vele
legtöbb helyen Medium tankként ajánlják az alkalmazását.na de lényegtelen,az E5 gépet fejleszd ki.
megériPatron
itt letöltheted a tank Viewert
most nézem néked Mod kell
na mindegy,már nem törlöm[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
dfsz34
őstag
válasz Remus389 #19532 üzenetére
Mondom kipróbálom a T25-t, ha már annyit beszéltünk róla.
Győzelem!
Csata: Severogorsk 2013. augusztus 30. 17:18:20
Jármű: T-25
Szerzett tapasztalat: 2 526 (x2)
Szerzett kredit: 55 068
Csatában elért Achievement: Őrjárat52k nettó és alig kellett hozzá lőnöm, de azért piszkáltam a tier6-kat, a kv1s meg dmax is kapott egy-egy puszit. A nagy kredit nyilván a spotból jött, mert egyedül voltam a bal oldalon.
-
Enzolord
addikt
válasz Remus389 #19566 üzenetére
Szeptember 10-12 elvileg...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
őstag
-
Remus389
veterán
válasz Remus389 #19677 üzenetére
sőt nagyon egyszerű, ha sok tankja van az embernek mondjuk 8-9, mire leduplázza már van 8-9 győzelem, és ugye az XP is jobban jön hisz duplázott
ugyebár párszor még játszik és van +250K, tehát a pénz is úgy jön mintha prémiummal játszott volna
majdnem olyan mintha ingyen adnának prémium accountot
persze az 50K-t azért nem könnyű elérni főleg előszőr mikor még nincs prémium, megtartani viszont könnyebb
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
Atlantis
veterán
válasz Remus389 #19877 üzenetére
Én nem szidom egyiket se (najó, 1 kivétel azért van), csak sok idő és türelem kell hozzájuk azon a szinten. Én is kedveltem az E50-et, mégis béna voltam vele, mondjuk annál még az is közrejátszott, hogy kvázi az volt az első T9-es tankom (Lorraine előbb megvolt, mikor feljebb helyezték, de nem mentem vele). Sokat kell még fejlődnöm, hogy jó medium-játékos legyek, szerintem a legnehezebb és egyben a legizgalmasabb szerepkör a játékban.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Angel1981
veterán
válasz Remus389 #20213 üzenetére
"16 milliom volt, vettem 7000 repairt, 2500 egészségügyi csomagot, 500 tűzoltó szettet és 700 100-zas benzint (t-25-re jó hatással van )"
MENNYIIIIIIIIIIIIIIIT?!?!?!?!?!?!?!
Amúgy igen, persze, teljesen érthető, most kell feltankolni, amíg féláron vannak, mert így is - úgy is kellenek a csatához, és így pénzt takarít meg az ember.
Ha veszel fogyócikkeket féláron 10 millióért, akkor mire elhasználod őket az olyan, mintha "keresnél" 10 milliót, teljesen logikus! -
Stigma.HC
senior tag
Én még az előző akcióban vásároltam be mindegyikből 5000 darab körül, több mint a fele még meg van mindnek. Elég sok pénzt lehet így megspórolni.
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
dfsz34
őstag
Ja, fel kell tankolni. Múltkori akciók előtt volt 52 milla kreditem és mindet elköltöttem, elment 3 db 10-esre, meg számtalan modul féláron a jövőbeli nagy tankjaimra, aranylőszer olcsóbban (több ezret vettem minden prémtankra, meg a 10-esekre is) meg most is feltankoltam kb 18 milláért, de ennyire sok javítót nem vettem, csak 3000-t, mert fogy, fogy de mostanában olyanok a csaták, hogy körbevesz egy csomó ellenség és ha akkor kilövik az ágyút vagy leláncolnak, már nem erőlködök nagyon, mert úgyis mindegy. Az a helyzet, hogy vigyázok a hp-ra és 60% túlélési rátám van (a WR meg <55% sajnos, sok a gyökér, nem lehet kompenzálni), ami segít a stat javításban, hiszen minél tovább élek, annál többet sebzek, de régebben a szorosabb csatákban nem volt kérdés, ha azon múlott az életem, akkor akár láncra is felhasználtam, ma már nagyon ritkán adódik ilyen helyzet. Inkább a csaták elején szoktam javítót, eü csomagot használni, ha fontos. Prémtankokkal annyiban más a helyzet egy kicsit, hogy ott nem spórolok semmivel, mert akár egy lövés is visszahozza a javító árát.
-
Snooker
senior tag
válasz Remus389 #20746 üzenetére
Egyébként ami prémiumot eddig megvettem mind eladtam szal nekem igencsak bukó volt....( T14, Churchill III )
Egyébként köszi a linket ez hasznos lehet számomra, ha majd arra vetemedek, hogy pénzt költök újra a játékra
más: ha valaki két adott tankal is bekerül az 50 legtöbb xp-t gyüjtött játékosok közé, az 2x3000 goldot kap ?
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz Remus389 #21195 üzenetére
Közepes átütés M103-nál? Rátetted a legnagyobb puskát egyáltalán? Mert azzal az átütése a T9-esek tetején van, sebzése, célzásideje, pontossága szintén a legjobbak közé tartozik kategóriájában (mindben veri az E75-öt).
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest