- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddt500hu
veterán
válasz
sutyi^ #187125 üzenetére
Borzalom amit művelnek. Jelenleg a mindenki által (általam is) méltán gyűlölt kerekes ágat húzom. Most járok a 9-nél.
Az teljesen a normális, hogy a legkerekesebb pályákon, jó előre bejelentett rush spot-nál 1000 spot dmg alatt zárok.
Ensken bejelentem, hogy beszaladok. Felspottolok 12 ellenséges tankot 30mp alatt=485 spot dmg.
Őrület! -
galervin93
addikt
válasz
sutyi^ #129572 üzenetére
Antonius kollégával mentünk az imént, Airfield, déli bázis, egyedül mentem HJ-5 környékére középre, egyedül tartottam 4 tankot, 2000 sebzés után haláloztam el a hatos svéd meddel... Persze csak T6 csata, de akkor is, basszus legalább pillantanának rá a minimapra... De ez luxus sajnos...
Közben az IS-sel egészen megindult a szekér, 90% felett a kiválóság, tegnap még alig volt 85 felett, még a végén befut vele a harmadik csillag, pedig aztán vele abszolút nem vártam. Legények is mindössze 85% javításon vannak, hatodik érzék sincs, de egész jól lehet vele nyomni, legutóbbi csatában egy Type59-et durrantottam el valahonnan 1000 hp környékéről...
szerk.: és közben nagy örömömre 1600 fölé került az efütyim, erre iszok. -
Angel1981
veterán
válasz
sutyi^ #95397 üzenetére
"minimális hátránnyal pontosság terén"
Azért az nem minimális.
Hard statok terén valóban nem nagy a különbség, de a softok miatt nem ritkán tud hajtépően misselni, ráadásul többször egymás után.
De igen, az STB-1, és az AMX 30 jobban ellátja a szerepét T10-ben, mint a másik kettő.#95402 MinionFlasH: a vert stab, és a rammer fix ugyebár, a 3. az opcionális.
Ha van BIA akkor venti, agresszív stílus esetén coated optics, óvatosabb esetén binocular - szerintem. -
Angel1981
veterán
válasz
sutyi^ #77008 üzenetére
Akkor szerinted manipulált az MM?
Ok!
Nézzük csak, számodra hogy van manipulálva?
Upsz! 60,5%-os win rate, beleértve a magas szinteket is, amivel a játékosok 0.1%-a rendelkezik.Szerintem maradj csöndbe az ilyen megállapításokkal, mert még elsöpör a népharag!
Mintha Soros György azon balhézna, hogy parkolójegyet kell vennie, és az mekkora kiadás... -
jagada
addikt
válasz
sutyi^ #76971 üzenetére
Óvodás csoport vs karatéjosok:
Külön kiemelném a top tankokból álló platoont.
Én is szopok rendesen mostanság, hihetetlen honnan ez a sok tomato. Előre félek a téli szünettől.
Kapásból úgy indulnak a csatáim t6-t7-ben hogy elkezdik teamkillelni a csapatot a retardáltak. Ez régen is meg volt de nem t7-ben, hanem t1-t2-ben!! -
-
zsolthee
senior tag
válasz
sutyi^ #77008 üzenetére
Az MM helyett már tesztüzemben működik az MI (vagy ha angolul tetszik: AI - mesterséges intelligencia)
Több játékossal együtt sz@póágra tett titeket. Készülj a WR rohamos csökkenésére.Azt hinné az ember, hogy egy 60% feletti játékos azért már tud logikusan gondolkozni...
-
-
válasz
sutyi^ #76971 üzenetére
Ez már napi szinten megy nem kell ezen izgulni . Tegnap velünk is előfordult aztán az is hogy hogy mi voltunk a pro oldalon . Ezen már nem érdemes kiakadni . Viszont tegnap mentünk két kört Tier2-ben mert klántársam elkezdte húzni az angol havy ágat és mindkétszer berakott Tier3-ba a legaljára hármunkat úgy hogy a túloldalon velünk szemben arty volt . Na most a sok megyemagköpködő PZ1c és társai ellen nem sokat lehet tenni , mert még pirosként is erőből lerohannak .Ez már inkább zavar .
-
jagada
addikt
válasz
sutyi^ #76971 üzenetére
Tegnap én összesen 8 csatát játszottam, mind bukó, bár én mindíg lesebeztem a saját hp-m, volt hogy a háromszorosát is. Ki is kapcsoltam lexarom a 25 goldot, nem idegesítem magam, pedig az xvm szerint több 64-68%-os nyerési eséllyel indult. A sok tomató még t8-ban ülve sem tudja, hogy a TD vagy heavy tankoknak egyáltalán hova kell menni az adott térképen, még a lightok is basecampelnek.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
sutyi^ #69025 üzenetére
Ez mind szép és jó lenne, ha 30 egyenlő képességű játékos játszaná a játékot. De nem így van és nekem nagyobb szelet járt volna a tortából, de a kretén capperek leadtak két lövést az egész meccsen, majd begalogoltak azon a vörös szőnyegen, amit én gyakorlatilag egyedül terítettem le eléjük. Már bocs, de ez alsóhangon szánalmas dolog, főleg, mert a foglalással sem vitték előbbre a csapatot (így is, úgy is nyertünk volna), mégis úgy marad meg a kis csökött agyukban, hogy ők nyerték meg a meccset (ami igaz is), ez pedig elképesztően bosszant. Ilyen sehonnai fogalmatlanoknak ne az én káromra legyen sikerélménye ebben a játékban, mert nem érdemlik meg. Persze, nagyon szép, meg nagyon jó, amit csináltak a végeredmény szempontjából, épp csak ne a cap kör felé vezető szabad út látványától vaduljanak be, hanem előtte a 15 ellenfél vérszagától. De tudod mit? Azt gondolsz, amit akarsz, ingame nevedet tudom, úgyhogy ha közös meccsünk lesz, majd jobban sietek, hogy befejezzem a dolgom, mielőtt befoglalod a bázist. Na szevasz.
Ui.: az tojik.
-
Diarmand
senior tag
válasz
sutyi^ #69025 üzenetére
Szép hozzászólás, mindössze ott bukik meg, hogy ezeknek a capre rohanó barmoknak fogalmuk nincs az xp bónuszról (vagy úgy általánosságban a játékmechanikáról... majd pont azt tudják, hogy miért mennyi xp jár). Nekik vagy a Befoglaltam Gecc! medál kell vagy az, hogy győzzenek, de ehhez a foglaláson kívül mást hozzátenni nem tudnak.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
sutyi^ #69006 üzenetére
Megnézted a replayt? Gyakorlatilag 5 másodperccel korábban ért véget így a meccs, pont abban a pillanatban lett vége, mikor felspotoltuk a Hetzert. Nem baj, megérte az a kemény 20-30 xp, amit fejenként kaptak érte a nyomoroncok, utána megnéztem és nemhogy azon a meccsen, de úgy általában sem alkotnak értékelhetőt. Milyen véletlen, foglalni még egy bot is tud...
-
Bad Pritt
félisten
válasz
sutyi^ #68860 üzenetére
Persze. De azt azért fel lehet mérni, hogyha egy Hellcat menne a Top Gunra, akkor valszeg megszerzi (főleg, ha egy másik Hellcat is megy vele). Egy T28-at nyilván nem várok meg én sem, amíg átvergődik a pálya túlfelére, de pont abban a pillanatban spotoltuk fel a Hetzert, mikor véget ért a +5 mp. Amúgy kb 5-en álltak benn a cap körben, akik azért is kaptak volna xp-t, ha mi kilőjük a kis németet, lehet még többet is, mint így...
-
Valentin90
tag
válasz
sutyi^ #67220 üzenetére
Persze, tudom én, hogy mire megy ki a játék. Pénz beszél, csak az a probléma, hogy nagyon felhígul a játék így, arról nem is beszélve, hogy nem valami kifizetődő hosszú távon az az üzletpolitika, hogy behozunk egy új, OP ágat, sokan freeből kihúzzák, majd 1-2 patch elteltével nerfelik ezeket a tankokat. A nerfet követően pedig jön megint 1-2 OP tank és ezzel kezdődik újra a történet...
Cseri0058: Jó meccs volt!
A végén azt hittem, hogy az object arti fog kiszedni, nem gondoltam volna, hogy rammelés lesz a történet vége
-
Angel1981
veterán
válasz
sutyi^ #62947 üzenetére
Nem maga a tank típusa a lényeg, hanem az, hogy milyenre hangolják.
Az FV4202 is lehetne sokkal jobb, ha a "soft statjait" olyanra állítják be; pl. több HP, gyorsabb, pontosabb ágyú, kisebb talajellenállás, stb.
Hull down-ra valóban nem jó, ha a "siralmas"-t erre érted, akkor igazad van. -
Iron Funeral
őstag
válasz
sutyi^ #62954 üzenetére
Nem tudom, ugyan az ami jobbá teszi a T-62A-t mint a T-54.
Vagy amiért érdemes volt belerakni a Leo 1-et, úgy hogy van Batman a játékban.Nem azt mondom, hogy ez lesz a legjobb tank, mert biztos hogy nem ez lesz, de éppen lehetne nagyon szolid tank (hasonló magassággal mint egy T-55), jó agilitással és löveggel.
Amúgy én úgy tudom, hogy az Mk1-nek 50km/h a végsebessége, a későbbieknek (mk2/3?) meg 56, ez utóbbi azért már kezd jó lenni, ha engem kérdezel.
-
Bingisz
addikt
válasz
sutyi^ #62954 üzenetére
Akit érdekel a Vickers MBT
-
Iron Funeral
őstag
válasz
sutyi^ #62947 üzenetére
Nem lehet az olyan rossz ha csak nem adnak neki szándékosan nagyon gagyi soft statokat. Egy lassabb Leo T-62 szerű löveg statokkal, ugyanakkor 390 átlaggal nem lehet rossz. Persze ezt csak feltételezem, de itt nem cickánykodhatják el a soft statokat mint az FV-nél, mondván, hogy majd a páncél megvéd dolgoktól.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
sutyi^ #62760 üzenetére
Rosszabb a tornya (mostmár), lassabb és nagyobb a Centi, meg igazából másra való. Az M46 igazi kis assault med, a 7/1 inkább németes, hátulmaradós aprítós. Tier 9-ben szerintem amúgy nincs rossz med, bár a Type 61-et soha nem próbáltam, a többi viszont eléggé kiegyensúlyozott (lesz, a kövi patch-ben a Leo PTA buffal
).
Amúgy (#62696) LZs?! és (#62688) Chris0321: pont erről beszélek, hogy nehéz vele rendesen sebezni, legalább 1200-at kéne átlagban kitolni. Inkább csinálok akkor én is 250-300 csatát és utána alkotok véleményt, szóval meglátjuk még.
-
Angel1981
veterán
válasz
sutyi^ #49776 üzenetére
Hull down-ban lévő ellenségek gyenge pontjánál szokott nagyon idegesítő lenni, sok-sok lövést nem tudtam bevinni emiatt.
Ellenség beáll pl. egy domb mögé hull down-ba, közepes, vagy nagyobb távolságban.
Kidugja a fejét, kilátszik a kupola;ráviszem, rávinném a célkeresztet, de az egyszerűen "odatapad" a domb horizontjához, és így nem tudom lőni a megfelelő helyen.
Ha ennél feljebb viszem, akkor egyszerűen "ugrik egy nagyot", és jóval a kupola fölött áll csak meg. Ha innen megint lejjebb akarom vinni, rá a kupolára, akkor megint ugrik egy nagyot, és rááll a domb vonalára, ami már a kupola alatt van - mintha pont ki akarna tolni velem, hogy azt a vékony horozontális "sávot", ahol a kupola elhelyezkedik, ne tudjam belőni.Jimbot használok, és pl. QB streamjein egyszer sem tűnt úgy, hogy ez vele előfordul, és ő nem használ célzómodot, ezért gondoltam, majd a 9.0-ban kipróbálom nélküle, de pl. HáGé kolléga írta már, hogy alap célkereszttel is előfordul, mert egyszerűen bugos a játék.
Gondoltam, azért megkérdem még mástól is, gyűjtöm az infókat addig is.
Köszi a választ! -
Angel1981
veterán
-
jahrn
senior tag
válasz
sutyi^ #48052 üzenetére
Ez az RNG. Nehany rosszabb csata utan jon nehany jobb, nem kell annak egymas utan felvaltva tortennie. Nezz egy 100 csatas intervallumot es utana azert rajossz h a rosszabb idoket kiegyenlitik a jobbak. Az meg rajtad mulik h a rosszabb idokben mennyit teszel hozza hogy kevesbe fajjon.
Nem mellesleg ez vonatkozik a jatekosokra is. Sosem ertettem h egyesek miert anyazzak az eppen benazo 2k+ wn8 jatekost. Lehet h eppen rossz napja van, stock a tankja vagy eppen ugy van vele h miert mindig o tegye oda magat 150%osan, holott 15-en vannak egy csapatban.A tortenelmi csatakra kivancsi vagyok, bar nem nagyon ertem hogyan fogjak jol kiegyensulyozni a tankokat. Tippre a JP meg a Tiger B mindent visznek majd...
-
-
xtmod
senior tag
válasz
sutyi^ #41336 üzenetére
ja. elég gyengének tűnik. volt asztalim is.ott nem voltka ilyen gondok. egyébként árnyék közepes, víz alacsony. voltak itt a fórumon páran. nekik 50-60-al ment ilyen géppel. na jó, ez pár hónapja volt. nem tudom most hogy állhatnak.
1600x900-as felbontás
fxaa: be
vertikális szinkron: be
tripla pufferelés:begraf:fejlesztett
textura: magas
matricák: alacsony
árnyék-környezet: közepes
víz:alacsony
fények:magas
lombozat:alacsony
növényzet:kikapcs.
extra effektek:kikapcs
utólagos feldolgozás:alacsony
elmosódás:kikapcs
megjelenés:magas
tárgyak:max
extra effektek mesterlövész mód:kikapcs
színszűrő:mélya többiből pipa ki.
-
xtmod
senior tag
válasz
sutyi^ #41330 üzenetére
core i7-es, 8gb ram, gtx 660m 2gb, samsung ssd 840 pro, legújabb meghajtó, dinamikus grafika beállítás. ennyi.
még annyit: az intel turbo boost szerint felmegy a proci 3100-ra, használatkor, a feladatkezelő szerint az összes procit ( ez a ht miatt 8db) használja. elvileg...
-
diegho
nagyúr
válasz
sutyi^ #37143 üzenetére
Én voltam már olyan csatában, ahol a csapatomnak nem volt annyi WN-je összesen, mint nekem. Ez csak egyszer fordult elő T6-ban. Ma olyan csapatunk volt, ahol 5 játékos összesen nem érte el a 250-et. Ez van mostanában, szakaszban kell játszani, ha kicsit több esélyt szeretnétek, de sokszor a szakasz is kevés a sikerhez.
-
Imilenni
addikt
válasz
sutyi^ #10411 üzenetére
Nem tették tönkre..még mindíg jó móka
-
-
dfsz34
őstag
Egyetértek teljesen, tegnap beírtam, hogyan néz ki egy tipikus magas tier meccs, ahol 3 vagy több arty van. Az artyk kiszednek 10-11 tankot mindkét oldalról és a végére maradnak az artyk meg 1-2 tank. T34-el engem akartak scoutra zavarni, na meg a q any..tok azt scoutolok nektek, beálltam inkább bázist védeni és jöttek is az egyszem megmaradt ellen tank meg az artyk is (persze közben ment az idiotozás meg az anyázás, de mondtam nekik SYFMU shut your.f... mouth up) és sikerült kiszednünk őket, az utolsó arty meg már gyerekjáték volt.
Főleg a nyílt pályákon kéne max 2-re korlátozni az artyk számát, de én inkább 1-et engednék csak a játékélmény miatt. Himmelsdorfban felőlem lehet akármennyi.
Megírtam a WG-nek, ha ezen az arty elosztáson nem változtatnak, akkor én többet prémiumra nem fizetek elő.Pedig még csak max tier 8 vasaim vannak, de a T34-en kívül a többivel már ezen a szinten sem lehet nyereségesen játszani a sok artys pályákon és szinte csak olyanok vannak.Menjenek a búsba, fizessem a javítást, sebezni alig van esélyem, vagy lapulok arty takarásban és sniperkedek egész idő alatt, na neeem, köszönöm, ilyen játékból nem kérek, marad max tier 7, ott még elviselhető a helyzet és nem fizetek lóf.xot sem ezeknek, nem vagyok hülye.
Másik megoldás, hogy hagyom a fenébe a nehéz tankokat és mozgékony medekkel megyek, de ott sem lehet állandóan mozgásban maradni, nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Lenovo Legion 5 Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 1,5TB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra