- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz
GeneraL_XTX #248451 üzenetére
Nemhogy örülnél, nekem meglett jónéhány TD-s küldi a 260-hoz, csak le kellett porolni az FV4005-öt
-
Plata
félisten
válasz
GeneraL_XTX #248451 üzenetére
Nem tévedsz sokat.
Nézd meg a patton csapattársak profilját csata után.
Csupa olyan játékos aki még t5-öt sem látott eddig. -
Enter65
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #163904 üzenetére
Sajnos valami gond volt a "Gold" vásárlás körül, igy át teszik normál keditre az ilyen cikkeket. Bár mondták, hogy kicsit megemelik az árát, remélem a 10x-re. Az már azért egy elfogadható érték lenne, igy mondjuk 20K helyett 200K-ba kerülne. Ezek után azért már jobban elgondolkodik, hogy mit és hogyan.
-
sequator
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #163904 üzenetére
Hát az már nem valószínű. Most éppen azt tervezik, hogy minden eddig goldért kapható fogyóeszköz/lőszer csak kreditért lesz kapható.
Az a baj a goldammoval, hogy mióta lehet kreditért venni, jelentősen csökkent hátránya (ti csak pénzért lehet venni). Ha nem pénzszerzés lenne a WG célja, akkor lehetne úgy egyensúlyozni, hogy taktikailag kelljen használni. Pl: marad a nagyobb átütés, de kevesebb sebzés.Addig azonban mindenkinek így kell elfogadni és alkalmazkodni. Engem csak akkor zavar, ha éppen pattintó küldetés kellene csinálni, de teljes mértékben elfogadom, ha valaki golddal tömi a Mausomat.
sautia
-
zodo
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #146246 üzenetére
és Kiki18, German_TD
Köszönöm
(#146254) po1son
Gratu!
-
válasz
GeneraL_XTX #146246 üzenetére
Én is úgyláttam, hogy az obj fejlesztési fájában már ki van fejlesztve. Depóba nem tették, de hogy az árát emiatt visszaadták e vagy sem...nem emlékszem.
-
válasz
GeneraL_XTX #146186 üzenetére
"lehet ebből free xp lesz az Emil-ig...."
Aztán csak óvatosan, maradjon free az Emilre is
-
polgi803
őstag
válasz
GeneraL_XTX #146124 üzenetére
-
polgi803
őstag
válasz
GeneraL_XTX #146124 üzenetére
Én nem ezt tapasztaltam...szépel el lehet csipegetni a nagyokat is...én kicsit molyolok az elején, hogy azt higgyék megyek előre, de aztán oldalra húzódok és mire a spottolások megvannak, akkor már megyek is oldaról csipegetni...én szeretem...meg is lepett...bár az Emil a cél nagyon...
-
notika77
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #145745 üzenetére
Örülj neki és terjeszd az igét, hogy megint elbaszták
-
notika77
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #145739 üzenetére
Érdekes MM-ed van, hogy sikerült az E-50M-mel kigyújtani egy nagyobb tierű ellent
-
törölt tag
válasz
GeneraL_XTX #145742 üzenetére
Én is így tudtam, aktívak. Nekem is bejött ez a csata mód, szívesen játszom.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
GeneraL_XTX #145739 üzenetére
Bakker, aktivak a személyes küldetések?
Nem ugy volt hogy kikapcsoljak ebben a módban?
-
Stunts666
őstag
válasz
GeneraL_XTX #145650 üzenetére
Nekem sosem volt gondom a páncéljával. Az ágyú idegesítő, hogy nem tudsz forgatni ellene, mert mindenképpen beléd lő pár százat. Ha vele szemben nehéz tankkal vagy, akkor szívás, mert nem tudsz mellé kerülni.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
GeneraL_XTX #145630 üzenetére
Akkor üsd be kérlek az IS-7 goldjával "lazán". Ja nem.
-
Djuree
félisten
válasz
GeneraL_XTX #145630 üzenetére
sosem használok goldot. egyik tankomban sincs már. eleinte raktam de mindig elfelejtettem lőszert váltani a nagy izgalomban.
meg nem érzem szükségét, ha nem boldogulok keresek más célpontot. de azért a tankok 90%-ának tudom a gyenge pontjait, annyira nem kell gold, néha jól jönne de az elenyésző. múltkor a t10 japán nehezet e100-al nem tudtam sehol átütni szemből, pedig vagy 4-et lőttem rá. a tipikus gyenge pontok ott nem voltak azok.
meg drága is a gold, nekem meg ott a sok t10 ami megvételre vár és lassan jön a kredit, nem herdálhatom el...
-
törölt tag
válasz
GeneraL_XTX #145615 üzenetére
Pedig a Facebookon, WoTinfo-n, WoTHungary-n és hasonló oldalakon ezek mind megtalálható információk, már jó ideje. Még a WG honlapjára is felkerültek.
-
Djuree
félisten
válasz
GeneraL_XTX #145615 üzenetére
a japán t9 t10 heavyn elfért már a gyenge pont, mert nem igazán volt nekik....
mcwolf79: a foch 155 is tudta ezt....3x800dmg kb. ua. reload time-al...
-
Zolee_70
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #145610 üzenetére
Kint van.
-
törölt tag
válasz
GeneraL_XTX #145585 üzenetére
Ja-ja, nagyon szórakoztató tud lenni.
-
ddt500hu
veterán
válasz
GeneraL_XTX #145492 üzenetére
Tier10 csatában 8. tankkal sok xp kapsz.
-
Razermazer
őstag
válasz
GeneraL_XTX #145482 üzenetére
Hát azért én nem úgy láttam, általában mikor én fent voltam ami mostanság elég sűrű, akkor te is
és én nem egy órákat szoktam tolni van hogy 5-6-ot is. De gratulálok, nekem az utolsó nem jött össze, a fele hiányzik nem gond, tigrisem annyi van hogy bőven elég.
-
kchryss
veterán
válasz
GeneraL_XTX #145412 üzenetére
A maus gyullad ha nagy kaliberű he-vel eltalálod a tornyát bizonyos helyeken. Szemből is gyullad, a jobb pofazacskót kell lőni.
Mint ahol QB eltalálta véletlenül: [link] -
cikasz
őstag
válasz
GeneraL_XTX #145307 üzenetére
Javasoljuk , hogy prém tank csak prém tank ellen mehessen
-
Dr.Én
veterán
válasz
GeneraL_XTX #145307 üzenetére
Ebben igazad van....
Attól még nem tartom rossz tanknak..teszt szerón nagyon sokat játszottam vele már..Egyszer beruházok majd rá... -
zodo
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #145266 üzenetére
Felvesztek a ph-s klánba akkor egy kevés nyersanyaggal tudom támogatni a csapatot ha gondoljátok.
-
e-newsee
addikt
válasz
GeneraL_XTX #145266 üzenetére
Ez tényleg jó hír. De akkor most itt minden kombináció csak a 10-es tankokra igaz, ugye?
-
törölt tag
válasz
GeneraL_XTX #145194 üzenetére
Ja, QB-nek is tátva maradt a szája, amikor nézte
.
(#145196) Djuree - ne is mondd, kritikán aluli a "fejlesztés" e téren.
-
lacibacsi
addikt
válasz
GeneraL_XTX #145194 üzenetére
Majd amikor a szovjet utódállamok játékosainak 75%-a nem PIII-as gépeken fog játszani...
-
adamgreen
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #145087 üzenetére
5x szorzo nincs csak normál. felszerelés akcio sincs.Lehet hétvégre rakják be.Morognak is páran emiatt
-
adamgreen
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #145081 üzenetére
Fogyocikk van .festés van.és kaptunk missiont is. ahogy nézem 15 k xp naponta.plusz 3 tokent megszerzel és egy prémnap.ezeket láttam idáig.
-
válasz
GeneraL_XTX #144112 üzenetére
volt rajta de inkább kukáztam azt a vonalat sőt az egész svéd ágat
-
Jadro
veterán
válasz
GeneraL_XTX #144072 üzenetére
A kínai az elég fun, pláne most hogy az 59-16 is megjavult. Én is a type64 miatt álltam neki, de a mai napig szeretem és sokat megyek ezekkel a lightokkal.
Jokerdapro: Semmivel, csak feszültséglevezetés. Az az igazi, ha jön egy ilyen hülye és még ő festi kékre magát.
-
dokee78
félisten
válasz
GeneraL_XTX #144057 üzenetére
Csak 2-be lőttem kicsit.
3. és 4. Lepattant -
zodo
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #144039 üzenetére
Nálam 15 meccsből 4 tier VIII , 7 tier IX és 4 tier X de minden további stimmel.
Agyhalott csapat, unikum player nálam is kevesebbet sebez heavyvel és stb de én hiába mondom.
Konkrétan 1 csatám volt szórakoztató és még ezért fizetek is.
Az is szégyenteljes saját tier és még el is buktuk. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
GeneraL_XTX #144039 üzenetére
Mindemellett egyszeruen jatszhatatlan, annyi retardot pakol a csapatba. De tényleg , fullba nyomják.... 4/13 30% win ma ezek miatt, tokmindegy mit csinalsz.
-
Stanislav84
tag
válasz
GeneraL_XTX #144004 üzenetére
Nem csak a tier10 miatt... hanem, mert a mostani tier10-es ezentúl nem lesz elérhető, de megtarthatod, mint jutalom tankot. (olyan lesz, mint bármelyik tier10-es CW jutalom tank)
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #143953 üzenetére
Annyira csúnya hogy már szép
Igazából a nagy alfa amin megakadt a szemem. Vagy tényleg a használhatatlan kategória?
-
notika77
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #143696 üzenetére
Igen.
szerk.: De régen nyitottam meg ezt az oldalt
-
lacibacsi
addikt
válasz
GeneraL_XTX #143696 üzenetére
Igen.
-
polgi803
őstag
válasz
GeneraL_XTX #143529 üzenetére
amcsi szerintem...bulldog vonal...
-
Tarill
őstag
válasz
GeneraL_XTX #143529 üzenetére
Nálam a francia a bejövős
-
fradi81
veterán
válasz
GeneraL_XTX #143504 üzenetére
t37
-
Dr.Én
veterán
válasz
GeneraL_XTX #143440 üzenetére
pont most nincs aranyam..és venni se tudok..üres kártya...csak kp-m van
pedig van 60000 XP amit most lenne jó átváltani -
po1son
addikt
válasz
GeneraL_XTX #143440 üzenetére
Arany átváltás 1/35 lesz free xp-re. Többit hirtelen most fejből nem tudom, ha egyáltalán lesz. Jövő héten van WG szülinap, lehet csak akkor indul be a banzáj.
-
Stanislav84
tag
válasz
GeneraL_XTX #143045 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Igen, a csata végi összesítő mutatja, ha győzelem esetén megkapod a 4X szorzót. A garázsban viszont nem látszik.
-
Papooo
senior tag
válasz
Valami gond van a kijelzéssel, mert nálam se jelzi ki.
-
Dr.Én
veterán
válasz
Nálam se jelez ki semmi..
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
GeneraL_XTX #143014 üzenetére
Érdemi válaszod is van esetleg a kérdésemre vagy csak háborogsz? 3 db képet töltöttem fel, kérdéssel, ez neked sok? Esetleg zavar az a 45kbyte (15kbyte/kiskép) amivel tobbet fognak mobilosok letölteni?
-
dokee78
félisten
válasz
GeneraL_XTX #142648 üzenetére
Csak meg kell szokni.
kchryss Ph3lan ebben a videóban mondja,hogy működik.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
GeneraL_XTX #142646 üzenetére
A t44 nem lesz akkora fun
-
Viktoár
addikt
válasz
GeneraL_XTX #142633 üzenetére
Oksa,köszi.
-
4580693
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #142633 üzenetére
Mai nap fénypontja: skorpion g-vel full t8-as csata: 18 lövés, 11 talál, 3 sebez. Kiégtem. A billentyűzet összetörve. Azt hiszem, mára ennyi bőven elég is ebből a szarból.
Bocsi, nem válasznak szántam.
-
edari
őstag
válasz
GeneraL_XTX #142580 üzenetére
Kár, pedig én már régóta szeretnék egy T-34-3-at. Úgy voltam vele hogy ha most lesz akciósan, akkor beszerzek egyet.
-
edari
őstag
válasz
GeneraL_XTX #142572 üzenetére
Na majd a karma...
-
nanus
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #142566 üzenetére
-
ddt500hu
veterán
válasz
GeneraL_XTX #142442 üzenetére
Még annál is rosszabb. Tudom, hogy nem a stock tank alapján kell ítélni de erősen gondolkozom, hogy végleg feladom ezt az ágat (bár miután ost eladtam gondolom idén már amúgy sem veszem elő). Majd ha lesz 500 000free XP-m akkor esetleg. Egy baszott nagy lusta dög, aminek még a legjobb ágyúja is szar.
Minden szarért ászt adnak már?
-
Dr.Én
veterán
válasz
GeneraL_XTX #142442 üzenetére
A T-44 egy fos ..a T-54 kárpótol mindért...
-
jano_77
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #142382 üzenetére
Már a garázsban van. Egyedül a Ravioli, ami még nincs még azok közül akik akcióban voltak.
-
Zolee_70
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #142374 üzenetére
Játék stílus kérdése. Én szeretek snipeolni, flankelni, hátulról támogatni. Erre jó. Kapott valami buffot is, ha jol tudom.
-
fradi81
veterán
válasz
Elég az a 200 ha tudod hova kell lőni, nagy alfa, jó gundep, ennyi már elég ahhoz hogy jó legyen. Nem mindenki lepattanó gyűjtésre vesz prémtankot
-
balintka
addikt
válasz
Én megvettem még akción kívül, de nem igazán tudok ráérezni. Ennyiért még megéri, de 8500 Ft-ért nem...
-
törölt tag
válasz
GeneraL_XTX #142163 üzenetére
Ha már így ismeretlenül lehülyézted azokat az embereket, akik más véleményen vannak, mint te, esetleg érdemi érvelést is tudsz az alaptalan személyeskedésen kívül írni?
Értem én, hogy ez a jármű már nem olyan hatékony, mint korábban volt, de messze nem használhatatlan (esetleg neked nem megy vele és akkor mindenki más hülye, akinek mégis bejön?). Szépen hozza a kreditet és aki orosz heavy-párti, annak roppant hasznos (legénység képzésére is remek választás, úgy tapasztaltam).
Ha azt írod, nem túl jó szerinted, azt respektálom. Ám csípőből "lehülyézni" számodra ismeretlen embereket... gondold át, van-e értelme.
És akkor arról még nem is szóltunk: a jármű buff előtt áll.
-
Dr.Én
veterán
válasz
GeneraL_XTX #142074 üzenetére
van neki...
majd azért előbb utóbb lesz normál tank is talán... -
törölt tag
válasz
GeneraL_XTX #141902 üzenetére
Szívesen.
Néha szoktam én is menni.
Lacibácsi: egy screenshot sokat segitene ilyenkor, ha az illető mellékelné...
-
törölt tag
válasz
GeneraL_XTX #141887 üzenetére
mi is pontosan ez a faceit?
Itt regisztrálsz: [link] és utána 3v3 vagy 7v7 csatákat mehetsz. A jutalom FaceIt-pontok vagy gold (és az élmény, hogy nem randomot játszol). Adott időszakban működik, egy-egy napon belül.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
GeneraL_XTX #141887 üzenetére
-
szbalogh
addikt
válasz
GeneraL_XTX #141753 üzenetére
Ez a 0.4-es szórás és 3 másodperc célzás vicc ? Vagy ez a nem rögzített módban érvényes?
-
zodo
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #141753 üzenetére
Köszi!
Más:
Maraton 3. nap = 5 kill
-
törölt tag
válasz
GeneraL_XTX #141457 üzenetére
Egyetértek; az a remény maradt, hogy ez csak az első fázis. A plusz HP-nak örülök, ha az átütést is rendezik, akkor még jobb lesz. Szívesen játszok vele most is (me, randomban
), de a javítás azért jöhet.
A BL-10 hírre én is meglepődtem, mi a szösz...
-
törölt tag
válasz
GeneraL_XTX #141340 üzenetére
3600 XP begyűjtése.
-
Stunts666
őstag
válasz
GeneraL_XTX #139591 üzenetére
Az hát... 50 ezer embert szopat direkt a WG..... LOL
-
adamgreen
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #139343 üzenetére
Most képzeld el aki CW-ik meg stronghold. Nagy klánok. Érdekes lesz
-
Jadro
veterán
válasz
GeneraL_XTX #139343 üzenetére
Lehetne tágabb szerintem is. Legalább hétvégén. Na majd meglátjuk, kezdetnek végülis elfogadható.
-
Dr.Én
veterán
válasz
GeneraL_XTX #139136 üzenetére
ÉN ma az Artyval vagyok meglőve..nem lehet vele sebezni, se eltalálni semmit se...papír tankra is csak kritikus találat vagy lepattanó
-
po1son
addikt
válasz
GeneraL_XTX #139066 üzenetére
Amcsi sem rossz, sheridan-t nem ismerem, de a t49 egy hatalmas nagy fun faktorral rendelkező tank, ha jól sikerül a yolo... Egyszer meccskezdésnél egy amx50b-ét elkaptam 400 méterről, de úgy hogy +1000et szedett le róla, ami talán eddigi legszebb emlékem a játékba. A találatot elszenvedett fél utána még órákig írt nekem szép üzeneteket.
T57 is elégé jó járgány a brutális dpm miatt, elégé durva sebzéseket lehet vele csinálni és nem kell uniqum tudás a tankhoz, hogy jól használd. -
po1son
addikt
válasz
GeneraL_XTX #138996 üzenetére
Hát nincsen nagyon rálátásom erre az ágra, mivel tier 5-nél járok, de nem is tervezek tovább menni, hanem majd másik irányba. Szerintem egy franciával jobban járnál.
-
adamgreen
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #138921 üzenetére
Ranked az Junius 5 én startol hétfőn.
-
h1mpi
félisten
válasz
GeneraL_XTX #138893 üzenetére
Mondjuk az igaz, hogy van sok sokkal rosszabb is
-
Dr.Én
veterán
válasz
GeneraL_XTX #138878 üzenetére
remek páncél vadász....
kevésbé szívat az ágyúja#138879) Razermazer én is hétvégn vettem, meg..nagyon megérte...
az már más tészta hogy a WG szívat... -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
GeneraL_XTX #138849 üzenetére
És tényleg! Várós!
-
Gyuri27
félisten
válasz
GeneraL_XTX #138617 üzenetére
Nem mert az udes jobb.
-
h1mpi
félisten
válasz
GeneraL_XTX #138617 üzenetére
ezt mondom de a sok divat síró ezt nem érti. ott a defender az is ennyire op legalább. csak hát ugye foch elsírta magát mert olyan nagyon csúnya op ez a crysler...
-
fradi81
veterán
válasz
GeneraL_XTX #138599 üzenetére
nem a győzelem, sebzésre mennek a heat-esek
-
Drenadar
veterán
válasz
GeneraL_XTX #138350 üzenetére
Jah és ennek az új amcsi tanknak meg az ágyúja gyenge
-
Gyuri27
félisten
válasz
GeneraL_XTX #138350 üzenetére
Ha pont szembe áll 200 effektiv felett van. Számold rá az rng-t.
Az is3 hasát e50-l kapásból lövöd. Ezét célzás után se mindig.
Ha meg kicsit forgatva van még a prem skuló se biztos, hogy átviszi.
Maradjunk annyiban hogy az alja már már is7. Az meg t10. -
Imilenni
addikt
válasz
GeneraL_XTX #138178 üzenetére
Nem jól közelíted meg a dolgot.
Nagyon sok ember csak azért lő goldal, hogy ne kelljen céloznia (szenvednie).
Már kismilliószor találkoztam olyannal hogy: (példa) egy játékos hiába ül egy ARL 44-ben a 90-es gunnal (legnagyobb átütésűvel) akkor is csak goldot fog lőni rám hiába vagyok akár alacsonyabb szintű nála, mert megteheti. úgy is vesz prémiumot.
Hidd el rengeteg ilyen van. T10-ben is. Csak Te lehet nem veszed észre. -
vhw
addikt
válasz
GeneraL_XTX #138175 üzenetére
Kiszivattyúzza a kreditet a rendszerből, ami kredit farmolást idéz elő, ezzel prem fiók/tank felé tereli a játékosokat. (akinek nem telik/akar azokat mid tier farmolás felé.)
Röviden aprópénzre váltva a kredites prem lőszer.Ez a rendszer mindenbizonnyal közvetve több pénztárcanyitáshoz vezet, mint a tisztán kp alapú régi gold lőszer model. Ami annak idején a nagy többség számára csak teszt szerveres egzotikum volt.
"Tegnap miért tudtam játszani,ma miért nem?"
Az örökzöld. -
Imilenni
addikt
válasz
Nem lát egy petákot se?
Alapból minuszosak a meccsek nagyobb szinten, ha meg goldot lő az ember bőven
Aki tud játszani az persze nem only gold-al megy (vagy mégis!??!?! nagyobb játékosok ahogy láttam csak goldal nyomják)
Szóval ezért vesznek az emberek prémiumot, és prémium tankokat. A kredit miatt... -
mtade
aktív tag
válasz
Nem mindenki tudja alap accounttal kitermelni a kredites prém lőszer árát sem. Mit csinál? Vesz goldot, prém accot, prém tankot. És ott a pénz, amiről beszélünk.
-
po1son
addikt
válasz
GeneraL_XTX #137885 üzenetére
Nem néztem végig, de 3-4 meccs után azt hiszem 3700 volt az átlagsebzése?! Az azért csaknem annyira rossz.
Persze ebből sok mindent nem lehet leszűrni hosszú távon, de a front páncélja nagyon rendben van és az ágyú is németesen pontos vagyis nem nagyon lősz mellé, ha ügyes vagy. Másrészt nézd meg, hogy tier8ba milyen tankok vannak, akkor elég sok fejfájást okoz ez a tank. Nem hiába volt kiakadva foch, akinek a véleményére lehet adni.BÁ Nutrition - Köszi, egyenlőre én most a patrioton filózok. Remélem végül nemet mondok magamnak.
Zolee_70 - Szerintem opééééé
hitman77 - Következő hónapba a kínai scout tankok lesznek a top of three-be, érdemes talán azt elkezdeni.
-
4580693
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #137729 üzenetére
Ezt tapasztal most este azzal a vacak fricc 128-as löveggel. KV-2-t nem találtam el, mert előtte esett le a skuló, de ő egyből kiszedett. De ma amúgy is nagyon jól adtaez a német csoda, ez a skorpion g. A csúcs az volt, amikor 16 lövésből 4 talált. Meg az, amikor az isu-152-t 50 m-ről 2x nem lövöm át szemből.
Ez a T28 proto sem lesz a szivem csücske. Most vettem meg (már vagy egy éve ki van fejlesztve). Raktam bele friss embereket, szellőzést, töltésgyorsítót, a 105mm-es ágyút (free xp-ből). Első csata, kb. 2000 sebzés, győztes csata és - 15000 pénz (alap fiók és egy szem prémium lőszert sem lőttem el). wtf??
Azt hiszem, csak szorzózgatom. -
fradi81
veterán
válasz
GeneraL_XTX #137588 üzenetére
A t30 mellett úgy értem. Én meg a wtpz-t tartom hulladéknak, se páncél se dpm se gundep, de ízlés kérdése.
-
h1mpi
félisten
válasz
GeneraL_XTX #136691 üzenetére
van baj
-
4580693
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #136670 üzenetére
Az is! Meg a sok agyhalott light tankkal!
Most mentem kempinovkán, az 5 lightból 4 hátul sunnyog, egy meg yoló, aztán kampec. -
válasz
GeneraL_XTX #136259 üzenetére
Nem, mindkettő tier 7 volt.
Igen, a Dickert le tudod cserélni a svédre, de csak 1600 goldért számítja be.
-
Jadro
veterán
válasz
GeneraL_XTX #136259 üzenetére
Csak az az ág a nyolcastól átmegy heavy-be, szóval emiatt ne cserélj.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
GeneraL_XTX #136070 üzenetére
Op tetvek lettek.
-
4580693
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #135576 üzenetére
de az sem valami fasza dolog, hogy t8-t10 csatában forgatja a prém tankját, mint mókus a mogyorót, mert azt sem tudja, merre van a tank eleje. a csapat hasznára nem válik, az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Automata kávégépek
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hálózati / IP kamera
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest