- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telda
addikt
válasz
marked one94 #92594 üzenetére
A visszafelé változás is változás
.
-
jano_77
nagyúr
válasz
marked one94 #92594 üzenetére
Csak rosszabb lett mint volt!
-
marked one94
őstag
Üdv!
Történt már valami olyan változás a játékba ami tényleg ér is valamit, és érdemes lenne újra elővenni?
-
jano_77
nagyúr
válasz
Borisz76 #92590 üzenetére
csak személyes vélemény, nem kell vele egyet érteni, de szerintem ez a játék NEM 8 évesnek való! Esetleg kellene keresni a fiadnak vmi másik játékot, ami Neki való.
Szerintem ez a játék erősen minimum korhatárhoz kellene kötni. Persze tudom, ezt nem lehet ellenőrizni. -
Borisz76
nagyúr
A "szürke marha" jelzőt nehéz teljesen elfogadnom....
Egy "ismerősöm" ( direkt írom így , hogy végig olvasd....végén elárulom ki az !!! ) szokott néha hétvégén játszani...
Csináltam neki fiókot és ha van lehetősége akkor pár csatát játszik.
Ha szigorúan a statisztikát nézem akkor bizony "szürke marha".Keveset játszik , nem ismeri a tankok gyenge pontját, fedezékbe már azért be tud állni, és a célzást is gyakorolni kell még...
Szóval tényleg kezdő de mégsem mondhatom , hogy "szürke marha" hiszen imádom a 8 éves fiamat !!!
A lényeg, hogy NEM tudjuk ki ül a gép előtt !
-
ddt500hu
veterán
válasz
wwenigma #92581 üzenetére
"Mivel forumszabalyzattal is ellentétes... akarcsak az ilyen beszed amit megengedtek magatoknak...."
Azért ilyen mélyre ne süllyedj. Ha te a "szürke marha" miatt a fórumszabályzatot emlegeted ott komoly sértődöttség van a háttérben. Lépj túl rajta.
Egyszer régen kifejtettem de akkor te még nem voltál itt. Engem nem az zavar ha valaki kezdő. Nem az zavar ha valaki rossz játékos. Jó ezek is de ezen igyekszem túllépni. Ha valaki nem tudja hol kell lőni az E100-et ez van. Ha táras tankkal egy lövés után visszamegy tegye.
Amin nem tudok túllépni és nem is akarok az a következő. Amikor valaki nem akar harcolni/játszani!
Amikor egy kérdés foglalkoztat csak: "Ez minek jött be a csatába?"
Top heavy beáll A0-ba és onnan biztatja a csapatot. Egylövéses ellenfélre nem megy rá full hp-val.
11 perces csatát lehoz lövés nélkül!!
Tehát konkrétan nem értem mi célból töltötte le a World of Tanks nevű játékot?
Nézegeti a tankokat vagy a tájat?És ne mond nekem azt amit páran itt eldurrantottak már, hogy neki joga van ehhez. Igen! Pontosan annyi mint nekem lemarházni az ilyen embert mert elrontja mások játékát.
Ezt a játékot győzelemre játsszák! Ki kell lőni az ellenséges tankokat vagy elfoglalni/megvédeni a bázist.
Aki erre nem hajlandó mennyen gyakorló csatát!
Még egyszer mondom. Nem a bénaság zavar. Hanem amikor a szándék sincs meg a harcra!Nyugodj meg ha belefeccölsz némi időt és eljutsz a közepes szintig te is agyvérzést fogsz kapni az ilyenektől. Nem elsőre másodikra de 20-ra biztos. Én se rakok be naponta 10 ilyen videót pedig megtehetném.
Peace.
mtade Kövesd az eseményeket. Az ellenfélnél volt.
-
ddt500hu
veterán
válasz
wwenigma #92576 üzenetére
Én csak arra utaltam, hogy az ellenséges IS7-es semmiféle veszélyt nem jelentett annyira rossz játékos volt.
De hogyan kéne beszélnem egy olyan játékosról aki 11 000!! (nem kezdő) csata után 289 WN8-at tud felmutatni?
Ha valaki szar játékos akkor az. A szürke marha kifejezés pedig kifejezetten visszafogott volt.
Valószínűleg ő is azok táborát erősíti aki az alapokig sem jutott el. De azért klánban van.Írd és mond 792 az átlagsebzése az IS7-el!!! De még csak 8 csatája van vele hátha nem ismerte ki.
IS8 427 csata 661 átlag dmg!!!
Abba sem vagyok biztos, hogy nem bot. -
fradi81
veterán
Mondjuk az elmúlt kb 10 hsz is mehetne az off-ba ennyi erővel
-
Departed
őstag
válasz
jozefgucci1 #92574 üzenetére
Szerencsére vagy a szólás miatt vagy azért mert baromira fárasztó lehet játék/evés/alvás/bármimás helyett ezeket rakosgatni hamar abbahagyják.
Én egy-két ÁSZ körömet szoktam csak berakni és csak az OFF-ba, annak szerintem van értelme. Annyi minimum hogy látszódjon hogy hol áll az ACE szint az adott tanknál.Nomeg az már tényleg egy szint amire büszkének lehet lenni.
-
LK
addikt
válasz
Ezek a velejárói egy ingyenes játéknak. Én mielőtt nekiálltam a játéknak,a telepítés előtt elolvastam az alapokat, replayeket néztem,megnéztem a fejlődési fákat,kiírtam a tankok tulajdonságait,és kitaláltam melyik ágon indulok el. Megnéztem a tankok tesztjeit, statjait. Egy terv szerint indultam el,és a world of warshipsben is így fog történni. És igen engem is leoltottak,ahogy ide beírtam.
Meg kell szokni,hogy valaki segítőkész,valaki meg hírből nem ismeri a tiszteletet. -
Motyi
senior tag
válasz
Nem egy itteni fórumtársat minősített a kolléga, szimplán nagyon finoman utalt rá, hogy egy mongoloid nyomiról van szó.Ezzel kit bánt/sért? Az ilyen csököttek nem fórumoznak (bár érdekelné mi zajlik egy ilyen egyszerű ember fejében). És kiemelném, hogy nem egy tapasztalatlan kezdőt minősített (amit én is elítélnék), hanem egy igen kitartó "szürkét" (11k csatával a háta mögött ne nevezzünk már kezdőnek valakit).
De részemről lezártam, mindenki úgy hívja az ilyen "játékosokat" ahogy akarja.
-
wwenigma
Jómunkásember
Mivel forumszabalyzattal is ellentétes... akarcsak az ilyen beszed amit megengedtek magatoknak....
LK: alapbol gyorsan lehet haladni, hát még ha fizetővendég az illető akkor pláne.
Nem voltam itt fél éve, egy honapja kezdtem. És nekem is neha eldurran az agyam de azt ott kiirom magam chaten, gold ammo noob / gold noob oszt' szevasz.
Pl ami most idegesit hogy az alap KV3 lassabb mint a TOG II* de egyszer csak odaerek mindenhova - egyelore meghalni 1000 kiosztott sebzes utan.
De mar csak vagy 40000 XP kell es maxos az is...
-
LK
addikt
válasz
Atti777 #92577 üzenetére
T9-10-ben is találkoztam olyannal,aki nem volt tisztában az alapokkal. Illetve rendszeresek,hogy az egyik oldalra megy 13 tank. Én őket nem sorolnám a haladók kategóriába. Kollégám 22 ezer csatával,(kb.30 tankkal) átlag alattinak számít,és őt sem sorolnám haladó kategóriába. Szerintem sem a tier ,sem a lejátszott csaták nem mérvadóak.
wwenigma: teljesen igazad van, de amikor az ember nem lát az idegtől,néha beírja ide azt ami mindannyiunkal megeseik minden második csatában,a másik az hogy sokkal több oltás ment itt még fél éve,de (szerencsére) el lettek távolítva a nem megfelelő emberek,sokat javult a helyzet,remélem nem esik vissza a topic
-
ddt500hu
veterán
Nesze. Az elején is óvatos az ürge mert 3 perc alatt 4 lövést adott le. Aztán 11:08-nál (játék idő) szépen otthagyja az 1 lövéses IS7-et megdögleni. Mi 3-an (Obj.704, SU122-54, én) éppen megfogjuk a másik oldalt. Az ellenséges IS7 hátul áll (szürke marha) a többi már össze szarta magát. Még van 30-40mp-ünk kiszedjük a szemben lévő 3 tankot.
Szerencsére Sebész barátunk visszavonult amennyire csak lehet nehogy akárcsak elméleti fenyegetést jelentsen a két mediumnak aki kiszedett minket. Ha csak felspotoltatja magát már nem jöttek volna ilyen rössel.Hát ezért nagyobb statpadder nálam. Én végig ott harcoltam az első vonalban. Ő ott volt az első vonalban de nem csinált kb. semmit. Persze nyilván én IS7-el voltam vegyem fel a lövéseket. Meg is tettem. De 2:6-os állásnál a full hp-s T62A ugyan tegye már oda magát és vegyen fel pár lövést nem???
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
jozefgucci1 #92569 üzenetére
BIG +1!
-
Departed
őstag
válasz
Mik azok a notorius képvadászok?
-
jr1994
addikt
válasz
+1
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Departed #92545 üzenetére
Ez annyiszor le lett már írva és nincs nagyon foganatja ,de persze egyetértek vele ,csak pont olyannak írod ,te is aki végre egy ilyennek is örül ?
Szerencsétlen napok óta próbál beilleszkedni a játékba berakott egy képet na bumm , inkább a notorius képvadászokat kellene megregulázni .
-
Szilu
tag
válasz
ddt500hu #92549 üzenetére
Miből kell azt látni, hogy jól tartottátok magatokat? Már 2 10est vesztettetek, és nektek sincs már túl sok hp-tok, mindezt úgy, hogy alig látni kivel harcoltatok, remélem nem a tier8asok nyírtak ki nálatok mindenkit 4 perc alatt. (Patton 3, E75 1, STB 1) Ez egy 100%-ban bukott csata, egy kép nem mond semmit a lehetőségekről, (előzmények, ellenfelek pozíciója stb.), hibákról.
Szintén nem értem, hogy ő miért nagyobb statpadder nálad? Én sem szeretem azokat, akik tudatosan mindig hátul állnak, de szerintem nem fair így megnevesíteni valakit... -
-
DVlad
őstag
Igazatok van! Korrekt!
"World of Tanks OFF topic
Azokat a hozzászólásokat kérjük ide, amelyek
1, nem vetnek fel érdemi, szakmai kérdést, ebből kifolyólag nem generálnak érdemi vitát. A játékban folyamatosan előforduló, bosszantó/örömteli történések, amelyek ellen/amelyekért nem tudunk tenni, de jól esik kiírni.
Példák:
- Találkoztam egy béna/statpedder/goldnoob játékossal
- Mentem egy pár jó kört
- Ma hülyék játszanak
- Vicces vagy látványos tankos képek és videók
- Trollszakaszt láttam
- A patch miatt megint elszálltak a modjaim (nem konkrétum csak füstölgés)..."Egy probléma van ezzel.
Valóban felesleges dolgok ezek a dicsekedős bejegyzések, a sírások ezért vagy azért, stb. ebben a topikban, mert nem ide valók. Én is utálom. Csak az a baj, hogy vannak egyenlőbbek. Mindig új, nem a "berkeitekből valóknál" bukik ki ez a dolog! Ez a nagyon gáz. -
slett27
addikt
Köszi srácok...megnéztem. Játék helyett elemzés most...
-
slett27
addikt
T44-re milyen felszerelést ajánlotok ? Első benyomás vegyes. Néha nagyon aprítok (legutóbbi ~1900 sebzés, 2. lettem) néha az első 10 mp-ben kiszednek.
Egyelőre a D10T löveg, VIII lánctalp, X-es rádió. Legénység 83%.
-
papesz5
tag
Meglett nemrég a SU-152.Mit kezdjek vele?Alap ágyú:két lövés közt egy örökkévalóság,eltalálni valamit képtelenség,mire becéloz valamit,az huss,elszalad.Sebesség:az nincs,nem érek oda sehová,egy tankhajó hamarabb megfordul mind ez. Bújócskázzak,vagy mit csináljak?
-
emre
veterán
válasz
neato3loco #92546 üzenetére
Ráadásul mi a rossebnek kifestő, ha van replay.
Ha nincs replay akkor meg egyértelműen off topik,hacsak nincs a képnek egy meghatározott információ tartalma. Már többször is szóvá tettem. -
ddt500hu
veterán
-
jano_77
nagyúr
Ha esetleg vki ismeri a két Chi-Ris srácot az enemy csapatában, akkor üzenem Nekik, hogy nem kell cheat, csak meg kell tanulni játszani! Első csatám volt a Tiger P-el és mivel folyamatosan pattogtak rólam, egyfolytában chíteléssel vádoltak és még reportoltak is a majmok! Gratulálok az agyhalottaknak.
(replay) csak, hogy lássátok, nem én kezdtem a beírogatást és a cseszegetést, hanem drága honfitársaink.Amúgy ezt leszámítva első csata volt még az igaz, de szeretni fogjuk egymást azt már most látom. Jaaaa....és nem teljesen 100%-os a legénység, mert a VK-ból nem gold-ért képeztem át az összeset, hanem csak a parancsnokot és a lövészt.
szerk: én a chat miatt tettem be és hogy hátha vki ismeri a Chi-Ri-s srácokat.
-
neato3loco
senior tag
Csak egy kérdés: - A képeket, meg replay-eket, miért nem az OFF topicba írjátok?
Meg lehet érte kövezni, de sokszor már idegesít, hogy 5 perc alatt 40 komment, és annak a fele büszkélkedés.
Mindenkinek gratulálok a teljesítményhez, de ne .. ne!
Nem vagyok Topic gazda sem, de ha kérhetem...Szerk.: Most látom, hogy már másnak is b*ssza a csőrét.
-
Departed
őstag
válasz
MaxxDamage #92544 üzenetére
Kicsit higul a fórumtartalom
Please ne tegyetek be mindenféle random eredményű csatáról képet, nincs értelme. Köszi!
-
-
joergie
őstag
válasz
#43783936 #92541 üzenetére
Az nem izgat ha felspottolnak, nagyon szénné van húzva a vas. 476m látótáv, fullcamo, extra combat rations meg minden. 450m-ről spotolok kb mindent mozgás közben. Nem hiszem hogy az MM figyelne a tankok típusára, hogy egyenlően legyenek, max a súlyuk miatt tehet több autolodert oda is.
T55A lt-15 küldetés 8k lesz spot, track és saját sebzés összesen? az még gázabb. Így is toptier lighttal megyek.
igen, 7k már valamivel jobban hangzik. De a következő patch... bah. Kellenének a leányok lorraine-be, meg már csinálnám az obj260 küldiket.
-
joergie
őstag
Azon gondolkodok hogy kéne a 6k spotdmg-et megcsinálni. Szerintetek az működne, ha bemegyek 2 batchattel szakaszban, az amx1390-em fullra töltve HE-vel trackhez , és megyünk, trackelek ezek meg darálnak. Vagy amx50b, azok gyorsabban újratöltenek. Vagy foch155. t57heavy lassú lenne ehhez, wtf-e100 ugyanezért nem.
-
vhw
addikt
válasz
Angel1981 #92533 üzenetére
Csak épp erre jártam.
És egyelőre nem... bár már megkaptam, hogy a tankjaim hiányolnak.Mellesleg... ismer valaki ingyenes relatíve "korlátlan" vpn klienst - wot-hoz?
(A rendszergazda huncutkodik a torrent letöltések miatt; lekapcsolásra került pár dolog... köztük az online játékok is. Most cyberghost 5 szolgáltatja az egérutat: a steam-et és ottani multi játékokat még rá lehet venni az együttműködésre, de a wot [se] nem hajlandó működni. Frissítés az lejön még vpn nélkül is, de szerverre már nem hajlandó csatlakozni...) -
-
L4mie
veterán
válasz
MaxxDamage #92535 üzenetére
nos, ha a wow ment ilyen szinten és nem a tauruson akkor ez is fog
ugyanaz a tematika, itt is van teorycraftmeg megvan a maga wowheadje.
A különbség ami szerintem a leginkább érezhető a két játék között, nem az, hogy itt nincs pve vagy hogy ez lövöldözős arcade, hanem hogy itt nem érzed azt, hogy muszáj belogolni és letolni 4 órát a raiddel, ergo ezt tudod casual ként is pro szinten tolni, csak lassabban fogsz haladni a tierben ami aztán baromira nem zavar senkit.
szvsz nekem a kedvenceim a t5 TD-k hiába van T10-es medem, meg lehetne 9 es heavy-m, t5 TD ami megfog, kis méregzsákok mind, amivel ha szarul mozogsz gyorsan kipurcansz
kivéve az archer mert az egy hátramenetes tolószék
-
Köszi mindenkinek a sok bíztatást, majd mindenképp megnézem amit kell és talán jobban megy majd a játék, mert mondhatni "eszetlen" mód játszom jelenleg... nincs meg az a tudás ami a komoly játékhoz kell(ene)
M3 Lee -ről meg annyit, hogy azt a Tankot nagyon rühelltem/T1 Heavy amivel már jobban ment a Game és M6 -al is elég jó, teccetős a játék... nem megyek előre hanem kivárom a sorom/ a videók és olvasnivaló biztosan nem fog rosszul jönni.
(anno WoW -ba is voltak követelmények, hogy Server First RAID Guild tagja legyek... és annak is eleget téve toltam a gamet megfelelően és (PvP) és Arénáztam is sokat nagy sikerrel)
L
-
Hafy75
aktív tag
Sziasztok
A Löwe legényeit berakhatom büntetés nélkül a Jpanther II-be?
Köszi
-
L4mie
veterán
válasz
MaxxDamage #92524 üzenetére
ne is mond, szintén XXX és nincs már idő, mint a szép régi egyetemi évek alatt.
Majdnem egy évig csak casual fun tanker voltam, semmit nem olvastam, aztán elkezdett egyik haver is játszani, megbeszéltük, hogy nem csak puffogtatunk
na meg is lett az eredménye, sokkal évezetesebb így a játék, bár staton nagyon látszik a kezdeti leszarom faktor, de legalább könnyű volt fejlődni
-
Plasticbomb
addikt
válasz
jozefgucci1 #92528 üzenetére
Az At sornak egyedüli igazán komoly rákfenéje pont ez: Top ágyú/ az összes hulladék. Top ágyúval olyan köröket mentem vele anno, hogy öröm volt nézni, egyedül a vesztés húzta a szám sarkát sokszor. Igen, ott a másik, amikor nem a jó helyre mész, és így nem sebzel gyakorlatilag semmit sem. Ez a felhasználó hibája. XD
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Plasticbomb #92527 üzenetére
+ ha rossz oldalt választasz a csata elején akkor simán befigyel egy kis sebzéses kör . Nekem is az utóbbi napokban nem ment a szorzózás egyedül az AT15-el , de aztán szakaszban sikerült.A top ágyuval mocsok módon lehet aprítani az ellent és az alacsony töltési idő miatt láncon lehet tartani bárkit .
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Viktoár #92504 üzenetére
Sajnos az AT vonal ilyen. A Top ágyúval használhatóak, sőt, igen eredményesek tudnak lenni, de kell a csapat is melléjük, vagy baromi sok mák, hogy egyedül úgy jöjjön ki a lépés, hogy lehozd. TD betegség, hogy csak szemből jövőkre tudsz fókuszálni, ha oldalról is érkezik valaki, akkor baromira rábaszol.
-
hitman77
senior tag
válasz
Szia
Én is így voltam vele. Mentem kilőttek, mentem nem találkoztam senkivel, majd egy láthatatlan ellenfél kilőtt. Örültem ha egyet tudtam lőni ami sebzett is. Ez főleg az M3 Lee időszakra volt jellemző. Majd a T1 Heavy időszakban rájöttem hogy nem kell mindig elől menni, elkezdtem nézni a statokat, videókat és szép lassan jöttek az eredmények. Most is csak kb. 700-1100 közötti WN8 átlagokat megyek amikor játszok, de 2500 csata után talán ez nem is olyan rossz. Ebben vannak főleg Bulldoggal olyan 5-7000 körüli körök is. Amikor elkezdtem nézni a statomat kb. 80 volt ez az értek. Nem kell idegeskedni ha nem megy, ennél a játéknál hosszabb a tanulási időszak mint sok másiknál.
Türelem, tanulás és meglesz az eredménye. A játék is élvezetesebb lesz majd ezután.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Hidd el, lesz eredménye.
HGyu
-
-
tick
aktív tag
Crusader SP első Stark medál
replay
-
fradi81
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #92491 üzenetére
Hát ezt lehoztad, grat az új gépezethez
-
lacibacsi
addikt
Üdv! A bázis foglalásnál a foglalók számának növelésével meddig gyorsul a foglalási sebesség? Egyszer az egyik csatában valaki beírta a chat-be, hogy felesleges háromnál többnek foglalni, mert nem lesz hamarabb a győzelem. Valóban így van, vagy tévedett az illető. Így utólag belegondolva voltam már úgy ötödmagammal a foglalókörben, hogy látszólag nagyon lassan nőtt a százalék.
-
jano_77
nagyúr
válasz
adamgreen #92509 üzenetére
de jó, hogy már kihúztam és megvettem a T57 HT-t. Na nem baj, majd az emelt szorzó miatt nyomatom a T54E1 és T57 HT párossal illetve lehet, hogy a T21 vissza veszem, hogy javítsam kicsit a statomat vele, mert elég siralmas sajnos.
TESZT szervert próbálta már vki? Az új Domination csata módot lehet szakaszban is játszani vagy csak magányosan? Amúgy Redingitel videóját néztem most meg, egészen jónak tűnik ez a csatamód.
-
Viktoár
addikt
Lehet hogy valamelyik mod amit felraktam tartalmaz foglalásjelző modot?.Célkereszt,hitlog,és damage panel van felrakva,más nincs.XVM-et nem szeretem,mert úgyis hazudik.
Felrakom a replayt,de ne várjatok tőlem unicum játékot.
[link]
-
adamgreen
senior tag
Május 15 töl MEGINT az amcsi T21,T71,M7,T69 stb vonal lesz a Top of the tree
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Viktoár #92489 üzenetére
Olyankor az a helyzet, hogy a kliens alapesetben nem közli a foglalók számát. MOD számolja ki a másodperc léptetéséből. Néha lehet bugos, vagy várni kell, hogy beálljon. Fordulj a mod készítőjéhez, használj másik modot, vagy ne használj egyáltalán foglalásjelző modot, és a probléma megoldódik.
HGyu
-
Viktoár
addikt
Na úgy látszik ez megint nem az én napom lesz.4 csatából 4-szer 3000 felett sebeztem az AT 15-el de leduplázni nem sikerül.Olyanokon megy el a csata hogy például a 100 hp-s jpanter lenyomja a full hp-s AMX 12t-t.
Vagy a végén az STA-1 nem tudja kijátszani a tüzért.
Kezdem azt hinni hogy még mindig nem teszek eleget a győzelemért,persze a top gun meg nagy kaliber ott villog a végén de hiába.
A sok öngyilkos aki az elején berongyol a senki földjére milyen jól jönne a végjátékban.Tök mindegy hogy mivel van,nehéz tank vagy könnyű,bemegy és seperc alatt felspotolják aztán ennyi volt.Vannak értelmesebb játékosok is de 2-3 ügyesebb játékos nem elég ha a gyengék 0 sebzéssel veszik ki a részüket a játékból.
Már várom a 9-es löveget hátha azzal mégtöbbet tudok tenni a győzelemért.
Erre valakinek ötlete?[link]
-
Mcray
senior tag
Tegnap találkoztam egy értelmes játékossal. Amerikai értelmiségi 40-es fickó. Jód dumáltam vele csata után.
Beírtam Tier 3 csatában, hogy a tankommal (Medium III) egyetlen pont van amit tudok védeni, ha velem szemben van valaki a másik oldalon. Csak Ő reagált, hogy "Ok odamegyek". T-127-tel volt.
Végig vezettük a csatát hála nekünk, erre a többi 13 csapattársunk vérszemet kapott és egy perc alatt meghalt (Nem vicc, tényleg).
Ketten maradtunk. 6-6 killel zártuk. Ha Ő nincs ott és én sem vagyok a másik oldalon akkor egy szabvány 15:3-mas vereség lett volna...
Utána tier 6-ban kettő T-14-gyel ugyanezt megismételtük.
Ennyire jó ha van egyetlen idegen, akivel együtt tudtok dolgozni
-
szbalogh
addikt
válasz
MaxxDamage #92492 üzenetére
Nagyon sok mindenre kell figyelni egyszerre és így az elején még nem tudod, hogy egyáltalán mire.
Én csak gurultam emg játszottam és nem érdekelt semmi. Így is el voltam, tetszett, hogy végre van egy egyszerű tankos játék. Aztán beléptem egy klánba. Ekkor már volt egy 9-es tankom is de összességében csak kb 50% győzelmi arányom. Na ekkor fedeztem fel, hogy van a wotwiki, ahol minden fontos dolog le van írva. (Biztos linkelték már de +1 hozzá) Új világ tárult ki előttem. És akárki akármit is mond, hogy ilyen eltűnt lövedék, meg jaj honnan szpotoltak fel... mindenre volt magyarázat és legközelebb már figyeltem ezekre a dolgokra.
Kezd szerintem azzal, hogy legalább a saját tankod erősségeit és gyengéit ismerd meg és a csatákban keress olyan helyeket ahol ezeket ki tudod használni!
Van a játékban vagy 500 tank. Ezeket mind megismerni lehetetlen. Ezért érdemesebb egy tierben elidőzni hosszabb ideig, hogy valamennyire kiismerd az adott szint tankjait.
A győzelmekkel ne foglalkozz! Nagyrészt nem rajtad múlik. Olyan nincs, hogy minden nap ugyan annyi győzelem és vereség van. Vannak sikeresebb és rosszabb napok is. Inkább a WN8 mutatódat figyeld, ha ez emelkedik, akkor egyre ügyesebb vagy. A győzelmek meg majd jönnek a skillelJano: Nem volt olyan rég, amikor még te is ilyeneket kérdeztél
-
zsolthee
senior tag
válasz
MaxxDamage #92479 üzenetére
HA igazán érdekel a játék, akkor nem lesz fárasztó az olvasás, mert rengeteg hasznos információval fogsz gazdagodni.
De ha ez fárasztó és angolból kicsit jó vagy, akkor remek videót találsz a YT-on is. [link]
Továbbá álcázásról és minden egyébről találsz oktatóanyagot.Csak, hogy érezd mennyire összetett a játék: tegnap volt egy jó csatám 110-zel (tier8 , kínai, nehéz).
1 arty, IS6, SU-122-44 és egymed ellen maradtam. Utóbbit és a TD-t kilőttem, IS6 2 lövéses volt. Bevittem neki egy sebzést aztán az Ő lövése pattant a tankom hátuljáról és mire ráfordultam, kilőtt az arty.
Mit rontottam el? Nem figyeltem a térképet, hogy hozzám képest merre van a tüzér (arty), így volt esélye rám lőni. Ha nem követem el ezt a hibát, nyerünk. Több mint 3000 sebzés után egy bukta jött össze. Persze bosszankodtam, de nem a WG meg az arty miatt. Elrontottam, benéztem a helyzetet, pedig 14k csata van már a hátam mögött, és nem tomato szinten tolom.
Ezért nehéz jónak lenni. Nagyon sok mindenre kell egyszerre figyelni miközben nyugodtnak kell maradnod egész végig. Nem szabad izgulni, Rambozni sem bef0sni.... Nagyon rövid idő alatt jó döntéseket kell hozni és a megszerzett tudást rögtön alkalmazni. (hol lövöm meg az ellenséget, hová húzódok, beforgatom a tankot, menekülök vagy támadok, megkerülöm...) Na ehhez kell rutin. Valakinek több, valakinek kevesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged