- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Raga
senior tag
http://kepfeltoltes.hu/140421/Arctic_Region_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
Micsurin
nagyúr
Ezt a bszot fps jelzést nem tudom kivenni ???? Mert nem lagolok egyáltalán csak nagyon b@sz@ a szemem az a 16-18.... Nem lagolok se lővéskor se akcio közben csak zavar ki tudom szedni valahogy ???
és t3-as német tankal mért dob be t5 ösök kőzé ????
-
bigobert
tag
Akkor előbb a Havok, aztán a több szál? Havok 2-3patchen belülre van ígérve- jól emlékszem?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
xenom0rph #54576 üzenetére
Minden FX szorzózármentes, de a tuning leginkább alaplap kérdése. Tévhittel ellentétben nem csak a szorzózármentes processzorokat lehet tuningolni. Az olcsó chipsetes alaplapok (pl. Intel Hxx) nem mindog adnak erre lehetőséget.
@luimapeiz: igen, egyelőre csak annyit.
-
Th1sN04ll
senior tag
-
Mister_X
nagyúr
válasz
MaxxDamage #54556 üzenetére
Processzorod gyenge egy szálon. Tuningold meg ameddig bírja.
-
ddt500hu
veterán
Na végre meg van a tankász. Jagdtiger 7 kill. Full tomato enemy de még így is majdnem elment a csata.
-
Th1sN04ll
senior tag
World Of Tanks FV215B-183 random csaták! Fogadjátok szeretettel a Csillagrombolót
-
Amfiton
tag
Nekem egy lenovo y580 (i5,geforce 660gtxm,8gb ram) notim van és frissités utan is ugyanannyi az fps-esem ,folyamatosan játszottam vagy 18 órát és egyszer sem vágott ki az asztalra.
-
KaLeun
senior tag
válasz
Napfénysüti #54548 üzenetére
Én csak t2 tankokat láttam t8-ban, egyik alkalommal még fel is volt háborodva a "kicsike". Majd a tomato bölcselkedők a nagy egyetértésben megállapították, hogy szar az MM és úgy a WoT általában...
-
MaxxDamage
félisten
Kis időt kihagytam és most több mint 2GB -ot letöltött a rendszer és néha tapasztalok valamiféle laggot, vagy a VGA-m kevés a Maximal grafikához ? (FHD-ba)
/am. szebb is a grafika mint korábban volt !/L
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #54554 üzenetére
NEM!
-
Th1sN04ll
senior tag
World Of Tanks E-100 platoon, semmi gond majd mi lehozzuk
! Fogadjátok szeretettel kis platoonunk összjátékát
-
törölt tag
válasz
Tegnap 9-10esek csatájában:
Nálunk M6 és M1 Medium
Ellennél Type t-34 és Marder 38Volt anyázás rendesen.
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
Mit élveznek ebbe... én betennék egy szakaszkorlátot adott tank csak +-2 tiert hozhat magával és kész... szerintem nem hülyeség mert a csapatával baxik ki!
-
Napfénysüti
nagyúr
Ma volt szerencsém megélni ismét hogy egy siemka E-100 szakaszba hozott egy T29-et és egy T1-es Loltraktort. Szerintetek nyertünk?
-
Snooker
senior tag
Milyen beállítást kell konfigurálnom ha azt szeretném, hogy az elmosódás/homályosság eltűnjön a játékból? Képet készítettem, de azon meg annyira nem látszik mire gondolok :S
-
eszakas
őstag
válasz
Micsurin #54524 üzenetére
Nincs optimalizálva a játék. 50-60% kártyakihasználtsággal megy 45-90fps között mászkál HD7970-en. Ha felrakjátok az MSI Afterburnert akkor látszik mi a hardver korlát. Nekem a proci 4,4Ghz-en megy de dobálja másik magra a terhelést ha kiterhel egy magot. Esetleg a proci HT-t próbáld tiltani /ha van/.
És a rendszer energiagazdálkodása legyen"Teljesítmény-centrikus". -
törölt tag
válasz
Micsurin #54536 üzenetére
ne az automatát használd hanem állítsd be te
fejlesztet mód, minden alacsonyba, aztán ami fontos azt pakold fölfelé amennyire neked kell, ez megy menet közben is
pl nekem effektek max látótáv max
3d megjelenítés felbontását érdemes főleg lejjebb venni 100-ról pl.kilépésre nekem a szerver oldali célkereszt off volt a megoldás
-
Micsurin
nagyúr
nos töröltem..... most 15-19 fps közt ugrál... de le esik néha 13-ra mad 20..... mjad le esik....
Ötlet ??
szrk: fasza most meg random bezárja a játékot mecs közben
-
Micsurin
nagyúr
rendben köszi mindenkinek csak kicsit illuzi romboló , hogy az új játékok röcc mentesen futnak maxon a WoT meg nem
pedig egész bejővös lenne
megprobálom az a mappa törlést köszi.
-
Simi37
őstag
válasz
Micsurin #54524 üzenetére
Hát nem tudom de ne közepesbe told. Nekem is i5-3337u de am csak 2,7 ha eléri a szaros turbocucc. Én felteszem maxra és utána fejlesztettből alapra teszem. 8 gb és 720m aminek feleakkora az interfésze és az órajele is kisebb. Nálam jacktor+30 zoom és nem dobál ki továbbá 30-40 fps az szinte mindig megvan. (ASUS X550CC-XX723D 8GB)
A másik hogy a wot motorja szar. -
Micsurin
nagyúr
Bocs a dupláért.... windows 8.1 okozhatja ??? nem kompatibilis esetleg ? vagy a 64 bit op a gond ???
-
Micsurin
nagyúr
Egy kis segitséget kérnék : maximum 12 fps mediumon ezen a gépen : i5-3337u 2,8ghz , 6gb ram , nvidia geforce gt 740m 2gb .... amikor a titanfall maximum grafikával stabil 40 fps , a batman arkham origins meg 50 körül ......
mi okoza hogy , még minimumon se éri el az átlag 25-öt ???? És konrétan csak a WoT okoz ilyet , egyik új játékal sincs gondom max grafikán , de a WoT minimumon nem éri el a 25 fps-t.... és nincsenek fen se modok se semmi -
Bingisz
addikt
válasz
Iron Funeral #54522 üzenetére
Pedig a GC az egyedüli tier 10 arty amit szívesen kihúznék. Nagy kitéríthetőség, nagy kaliber, ráadásul nincs az a hegység ami mögé ne tudna belőni, hajjajjaj....
-
16 bekapott találatból 13 goldammo.
azt hiszem számomra itt a játék vége."using gold instead of skills"
-
törölt tag
-
Viktoár
addikt
válasz
unravel #54514 üzenetére
Mert a patch óta gondok vannak.
Random kilépked és buktad a csatát,hiába próbálsz gyorsan visszalépni,nem enged.
Egy-egy tank kilövésekor beszaggat a játék.Én megértem hogy fejlesztgetik/szépítgetik de már maga a játék motorja nem fogja bírni a sok számítási feladatot zökkenőmentesen.
-
jr1994
addikt
Sziasztok! Akciósan megvettem a PzS35t vagymit (minimaus), elég állat. Jelenleg 1100 aranyam van (maradt legutóbbról meg pár bónuszkódot is begyűjtöttem). Két ötletem van az arany elköltésére.Az első, hogy megveszem a papírzsepi mellé az fcm36 pak40, t-127 kombót (+1 garázshelyre is marad gold) a másik lehetőség a valentine II nevű gépezet lenne. Ez utóbbiról aki ismeri, tudtok pár tapasztalatot megosztani? Én sajnos keveset tudok róla, mellette szól a kedvező MM és hogy így küldetések gyors teljesítésére is jó lehet (általában 4-es szint felett érvényesek ugye), csak sajnos az most nem akciós. Inkább várjam meg míg akciós lesz a valentine? Megéri egyáltalán megvenni?
-
-
válasz
Simulacrum #54480 üzenetére
Előtte szűz volt, akkor se jött össze.
Akkor lehetne pontosan belőni a hibát, ha valaki aki használ xvm-et, megpróbálná betölteni azt a fájlt amit az xvm editorral csináltam. Ha ott se működik tuti hogy az editor a fail...
Egyébként 5.2.1 van fent, ami elvben a legfrissebb.
-
athomi
veterán
Játszik valaki Intel i5 4200-as procin, AMD HD8600M VGA-val? Barátomnak eddig ~60 FPS-e volt, a 9.0 óta viszont ~10 FPS-e van. Ez normális? Mit lehet ellene tenni?
-
törölt tag
Ma megint sikerült egy hazánkfiát bannoltatnom.
A kis okos karélia támadásnál beállt középre a td pozícióba amx12-vel.
Kapott három felszólítást, egy lökést, végül leláncoltam.
Amikor a harmadik lövést beverte a borsómba, bekékült és bannolódott.
Egy nyomival kevesebb a mai napon. -
myckey
veterán
válasz
Napfénysüti #54497 üzenetére
volt nekem még érdekesebb is !
csiki csukiztam M103 géppel egy IS ellen.seggét mutatta. én a ház sarkánál 2x kinéztem, megvártam míg oda ér a szerver oldali célkereszt(nehogy a hirtelen kamerarángatás közepette falat basszam telibe) és mindkétszer
elveszett a lövésem
se az hogy mellé lőttem,és akkor látom hova ment, se el nem találtam játék szerint....
aztán -moderálva- ott hagytam mer nem tudtam mit kezdeni veletöbbször is vissza néztem a videjót,és nem tudom azóta se hova tenni.
láttam már ilyen szellem lövedékekről felvételeket,de hogy kb. közvetlen közelről ilyet csináljon nem is egyszer-------
Finomabban, kérlek.
[ Módosította: #40993792 ]
-
athomi
veterán
IS3-mal ki van a tököm, ennyi ammo-t tankkal még nem kaptam.
Biztonságos elhelyezés skill sokat nem ért rajta. 1.5 éve játszottam vele utoljára, nem rémlik hogy ennyire ammo-s lett volna...
-
törölt tag
válasz
Viktoár #54489 üzenetére
hát ha skúló kint van a csőből akkor ne tűnjön már el, az lesz a vége hogy törlöm a francba ha nem javítják ki
amikor kb. egyszerre lövünk akkor nincs ilyen
azért még figyelgetem hátha én nem figyeltem eléggé és csak mellé mentunravel:ja nekem is van hogy fölé ment, de azt betudtam szóráshatáron belüli mellének
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!