- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: És most?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #242899 üzenetére
ha az Improved Pass-ra gondolsz, akkor lehet, de szakaszonként. Hármat egyben csak KP-ért.
-
Nem lehet a battle passt megvenni goldért csak pénzért ?
-
zodo
nagyúr
Minek kellet a wg oldalára a Captcha ellenőrzés?
Be sem tudok lépni mert ezeket sosem tudom kitölteni. -
jano_77
nagyúr
Nem tudom van-e olyan itt aki szeretné megvenni a kis dög ELC EVEN-t!?
Ha és amennyiben igen, akkor most 5K-ért meg tudnám Neki venni kuponnal.
Ha érdekel vkit, írjon privátban. -
hitman77
senior tag
válasz
phoenix1989 #242895 üzenetére
Nekem tetszik és Rino és működött rajta.
-
phoenix1989
őstag
nem tudom kinek mi a véleménye erről az új pályáról de egy csata is elég volt hogy számomra ez egy retek.ráadásul régebben már volt ez a pálya ha jól emlékszem , akkor is egy szar volt. rino meg nem tudom mi van vele de 2 csata alatt nem volt 2 sebző lövésem. hiába lőttem tiszta célra nem volt képes eltalálni az ellent. átfolyt a tankok kupoláján minden lövésem. gratulálok a frissítéshez......
-
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77 #242893 üzenetére
igen, jó a zene
az új pályának a zenéje is jó meg a pálya nagyon adja, jól néz ki
érdekesség, azt mondják a közös chatben, hogy a klános kötelesség útjában adnak majd a kísérleti felszerelésekhez alkatrészeket a klános jutalomnál a legénységi könyvek helyett - leellenőrizni nem tudom ezt a hírt, de ha igaz, akkor ezt is elfelejtették kommunikálni. Én a BP-be vártam volna, de ott semmi nyoma, pedig jól jönne.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Baltazár123 #242891 üzenetére
a WG-ek *uzik! Hogy mi? Mondom MUZIK!
-
Baltazár123
őstag
válasz
Baltazár123 #242891 üzenetére
mentem 5 csatát mindegyikben kidobott a szerverről a csata vége felé, de természetesen nem a WG tehet róla
ahogy korábban a magas pingek esetében se ismerte el soha - hagyom is a francba, pedig a centurion ax-t ki akartam próbálni, de így ez nagyon rossz játékélmény és az x3-t se tudom rárakni a tankra.
érdekes, hogy a streamereknél nincs nyafogás, tehát a fene se tudja mi van pontosan, annak is van némi esélye, hogy nem a WG sara, de nem nyomozgatni akarok, hanem játszani, majd akkor holnap talán
-
Baltazár123
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #242890 üzenetére
hát nem egy ütős érv, igazad van ...
még amikor az a trollfejű b.rom serb volt a közönségkapcsolat, akkor egy józan pillanatában mondta, hogy azért nem fogják soha megmondani, mi alapján ballanszolnak, mert akkor a játékosok visszaélhetnének azzal, hogy tudják, mik a szabályok a nerfelésre, buffolásra.
Ez van, így kell elfogadni a játékot, hogy megy a sunyi mellébeszélés meg hazudozás bármit is lépnek a játékegyensúlyban. Vagy játszik vele így az ember vagy nem, döntés kérdése.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Baltazár123 #242887 üzenetére
Attól még ez nem elfogadható érv egyensúlyozás szempontjából.
-
Imilenni
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #242886 üzenetére
Az AW-vel miújság? Továbbra is halott a PVP?
-
Baltazár123
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #242886 üzenetére
Az megvan neked, hogy a WG a cikkében ahol leírja a buff-nerf részleteket arra hivatkozott, hogy a progetto népszerűsége megnőtt az elmúlt fél évben meg hogy top3 sebző a tank? Ennyi az érv. A WG honlapján olvasható ez és annyira pofátlan hazugság vagy annyira hozzá nem értő debilitás, hogy érthetően sokaknál kiverte a biztosítékot. A progi 3 hónapig volt BP főszereplő tank az elmúlt 6 hónap idején és 1 hónapig ToTT tank is volt. Ha meg a sebzés is érv, akkor miért a top harmadikat? miért nem az első kettőt?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Baltazár123 #242885 üzenetére
Nem. Önmagában a népszerűség sosem indok a nerfelésre. A játék jelen állapotában én azt se fogadnám el a WG-től, hogy azért, mert szétbarmolja a MM-t.
Más kérdés, hogy én eleve be se hoztam volna a template-et, mert amit meg akartak oldani, azt ezzel nem lehet, ellenben jól szétcseszték a tier-limites tankokat és az azokkal történő szakaszozást meg a vegyes-szakaszokat úgy általában.
A régi MM elvileg úgy működött, hogy minden tankhoz felszerelés függvényében hozzárendeltek egy számot és az alapján egyensúlyozták a csapatokat. Csak annyi lett volna a dolguk, hogy mielőtt beküldik a képletbe, minden tankhoz rendelt értéket felszoroznak a benne ülő játékos WG-értékével. Ennyi. A legtöbb ember erre gondol, mikor skill-based MM-ről beszél. Skill-based balancing-ra. Ami nincs.
A sors iróniája, hogy az AW pont ezt akarta, de ők meg nem csináltak személyes statisztikákat elkerülendő a toxikus faszméregetést... -
Baltazár123
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #242883 üzenetére
Hatalmas baromság olyankor mérni a népszerűséget, amikor a progetto ToTT tank és BP tank is volt. Ha már nem ToTT és BP tank és az utána eltelt fél évben is népszerű marad a tank, akkor lehet erre hivatkozni, de most hatalmas öngólt rúgott a WG.
A következő nerfelésnél meg a Maus és az Udes jön? Mert most kiugróan népszerűek lesznek. Valaki(k) tényleg nem normálisak a WG-nél, ha tényleg ezek voltak a fő érvek és nem csak simán próbáltak valamit hazudni. Pedzegette QB is, hogy a progettoban alig használnak arany lőszert és ki tudja, hogy nem az-e a valós indok? A lion-ban, ami bejött a progi mellé meg szinte kötelező, mert mindenben jobb, de főleg a lőszersebességben nem egy kőhajító gép arany lőszerrel. Nagyon igaz a magyar mondás, hogy a hazug embert hamar el lehet kapni vagy akkor tanuljanak meg jobban hazudni.
-
jano_77
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #242883 üzenetére
SAJNOS minden szava igaz a hozzászólásodnak!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Dobi 562 #242882 üzenetére
Nincs ebben semmi újdonság. M44-et is azért nerfelték a feledésbe, mert sokan játszottak vele. AMX akárminek több, mint 1%-al volt magasabb a győzelmi aránya és kb 150-nel az átlag sebzése, de az nem számított.
WG-nek ez egy régi módszere arra, hogy a TT tankokat/ágakat rotálja. Ha valami kiugróan népszerű, azt akkor is nerfelik, ha amúgy nem op csak hogy a játékosokat más tankok irányába tereljék.
Ugyanilyen szokás volt, hogy az új ágakat rendszerint OP-ra csinálták, aztán pár patch elteltével, mikorra már mindenki kihúzta, akit érdekelt, jött a recellő... -
Dobi 562
addikt
válasz
Imilenni #242881 üzenetére
Akkor lehet csak sikerült valamit rendesen megcsinálniuk?
Sokat nem várok tőlük amikor képesek voltak a Progetto 65-öt az alapján másodjára nerfelni, hogy sokan játszanak vele. Érted? Nem a győzelmi arányt nézik, mert abban egyébként nem lóg kis a sorból, középmezőnyben van, hanem hogy sokan játszanak vele.
Akkor ez alapján a Rinoceronte buffot sikeresnek fogják gondolni mert a Battle Pass meg a ToTs miatt sokan fognak játszani vele.
-
Dobi 562
addikt
válasz
cherubion08 #242879 üzenetére
A jatekosallomany miatt fogsz agyverzest kapni. Valamiert a patch kiadas napjain mindenki elfelejt jatszani...
-
-
Dobi 562
addikt
Rinoceronte ugyanolyan szar mint volt, az a +20mm toronypancel erosites az semmi, ugyanugy atlovik a 300mm pen HEAT loszerek ahogy eddig is. Az osszes tobbi buff amit kapott az nevetseges, nem a HEAT loszer sebessege miatt nem jatszik senki a tankkal.
Inkompetens szar banda ez a WG.
-
Djuree
félisten
srácok volt egyszer wh40k battle pass. azokat a 3d stílusokat meg tudom venni valahogy vagy arról végleg lecsúsztam? az e100-ra megvan de a többi is kéne.
-
Thrawn
félisten
Következő Top of The Tree:
- Maus
- Udes 15/16Lovi24: az a kód egy küldetést ad (sebesíts meg 20 járművet), a jutalom pedig 2 twitch token. 4x teljesíthető, azaz 8 tokent lehet begyűjteni.
-
Lovi24
senior tag
Wot kód: HOTFORTOG
Skill közvetítése alatt láttam....
-
tasiadam
veterán
Gondoltam tryhardolok kicsit. Kici kínai t8 retard tank rámvert 840et. Visszalövök, 0 pen. Kicsit később jagdra 560at lőttem HEAT-el. Jön a BZ megint, újra lövök, no pen, zöld spoton. mindent értek, szórakoztató és csodálatos
-
hulp01
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #242866 üzenetére
Jaja, szerintem is tök gáz, hogy szemből simán belőhető a tornya. Ezen sürgősen változtatni kéne. Repülni tud? Ha nem, nem is érdekel.
-
válasz
TESCO-Zsömle #242862 üzenetére
Kommenteket olvasva a cikk alatt, megállapítottam: a wot közösség mindenhol ugyan olyan
-
jano_77
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #242862 üzenetére
nem sikerült még eléggé lecsapolni a magán számlákat játékon belül!?
Milyen tank az a TL-7? Az egész pofás, a többi meg sem mozgat. -
TESCO-Zsömle
titán
-
Balion
senior tag
Lényegtelen kérdés, csak furcsálltam a dolgot: rammoltam lighttal egy másik ligtot, elpusztítottam, kiírta, hogy destroyed, sebzést ne mírt mellé, és nem adott hozzá a damage-hez (én is belehaltam egyébként). Csak a végén, az összesítésnél írta, hogy 320-at sebeztem bele. Vajon miért van ez?
-
jano_77
nagyúr
válasz
Djuree #242845 üzenetére
Akkor már érthető, ha nem megy a játék......úgy hogy a saját tankodat bámulod, nehéz eredményesen játszani!
Gubu0101: én is 1 vagy 2 este mentem most a CW kampányon, de még az elején, azóta vagy nem volt időm vagy kedvem még ahhoz sem, hogy magát a gépet bekapcsoljam. Inkább leültem a TV elé és néztem vmi sportközvetítést vag filmet - még ha láttam is már inkább mint játszani. BP majd ha elindul, akkor újra leülök szerintem és tolom ismét a 6-os vasakkal. Próbálom majd megint 1-2nél a 3GM elérni, hátha most nagyobb sikerrel járok mint legutóbb.
-
Dobi 562
addikt
Van valami oka, hogy a streamerek egy resze epp most markolja a BZ-176-ot?
Kajzoo, Skill, Scheff
-
h1mpi
félisten
Nekem ez a Char Futur nem egy jó tank. Egyetlen potitív tulajdonsága sincs. Lassú, nehezen fordul, 5 mp reload nem nagy szám, és tölt 35 mp-et...
-
simauser
tag
#242826 joergie // #242827 Baltazár123 // #242828 2thletme2day
Köszönöm a válaszokat!
-
Gubu0101
veterán
válasz
Djuree #242845 üzenetére
Nekem is,kb fele hianyzik a earlynek.Rairtam egy ilyen kis csapatra kivancsisagbol,hogy mennyi lenne,hogy ok megcsinaljak nekem a kuldiket es 100k-t mondtak alaphangon
Annyibol veszek egy olyan accot amin meg van es ha annyira jatszani akarok vele,akkor igy megoldom,de nem er annyit az egesz
Most se jatszok mar vagy 2-3 honapja,majd ha lesz frontvonal,akkor leulok ele. -
Djuree
félisten
válasz
Baltazár123 #242827 üzenetére
megszenvedni?
én csak játszok nem is figyelek azokra, aztán mégis mindig meglesznek maguktól nap végére, pedig csak 1500 wnnyócam van. -
Djuree
félisten
válasz
Addel #242840 üzenetére
fizettek érte nyilván, vagy haver megcsinálta. 50k-ért nekem is megcsinálták volna az earlyt, de nekem egy fillért se ér igazság szerint, egyáltalán nem izgat, nekem valahogy nem tűnik opnak se, többször kilőttem már magam is, meg eleve rámennek többen mindig aztán úgyis megeszik.
plusz ocsmány, én meg olyan tankokkal szeretek játszani ami jól is néz ki, mivel azt bámulom a játék során végig. -
Warton
őstag
válasz
2thletme2day #242806 üzenetére
Én úgy olvastam, hogy ez csak az ASIA szerveren lesz, úgyhogy azért még ne kárörömködjetek annyira.
-
köpet
aktív tag
válasz
cherubion08 #242839 üzenetére
Azaz, megvannak a korlátai, de tud szórakoztató lenni.
-
köpet
aktív tag
válasz
Szibilla #242838 üzenetére
Vannak szeszélyek, az biztos, szerintem külön RNG készült rájuk mindent vagy semmit alapon. Ettől még - elfogadva a kereteket - tudnak roppant szórakoztatóak lenni, és sokban van olyan potenciál, ami ha nagy ritkán működésbe lép minden fájdalomnak értelmet ad.
Mondjuk a char futur szerintem pont kivétel kicsit, annak ritkábban vannak nehéz napjai, de ott is számolni kell azzal, hogy a tár fele bárhova mehet. Többnyire jól működik, de nem hagyja, hogy elbízza magát az ember. -
Addel
senior tag
válasz
jano_77 #242816 üzenetére
Most ment le a cw kampány, egy csomó olyan csapat ellen játszottunk, ahol rogyásik voltak early-kel 4-5000 WTR-rel (olya1000 körüli vagy az alatti wn8) játékosok, na ne mondja senki nekem, hogy ők saját maguk csinálták meg a kampány küldetéseket, mert már csak a szerez x csatán belül y tankászt se hiszem hogy megugornák.
Szerinted ez a tier átlépő szint akkor mit érne ? -
-
Szibilla
aktív tag
válasz
köpet #242837 üzenetére
Nincs ezzel baj, vannak, akik szeretik, ha fáj nekik.
Nekem is van bőven rigolyám, soha nem fogok kínai vagy japán tankkal játszani és az oroszok is tiltólistára kerültek, de azok legalább kaptak esélyt. Franciák is fognak kapni, de azoknak tuti női lelkük van és senki nem tud olyan jót veszekedni, mint 2 nő...nem biztos, hogy kell az nekem a virtuális térben is.
-
köpet
aktív tag
válasz
Szibilla #242834 üzenetére
Nekem fejlövésem van, én szeretem a francia tankokat; imádom gyűlölni őket, amikor azt súgják, hogy "neeeem"...
A char-t és a k-91-pt-t azért használom, mert szeretek velük menni, a kredithozam és más sallangok így nem számítanak. Szegény K-91-Pt érdekében mindig korteskedem, de eléggé egyedül vagyok vele, úgy tűnik. -
Szibilla
aktív tag
válasz
Dobi 562 #242833 üzenetére
Phase I volt az első T9-es tankom, mikor még a fejleszthető tankokkal T6 körül voltam...na olyan is vele az eredményem. Most már biztos jobban menne, csak most meg már vannak keményfejű amerikai prémium tankjaim és inkább azokkal megyek.
Char Future meg sosem érdekelt, meg úgy általában a francia tankok sem. Biztos jó lehet amúgy, mert mostanában is sokszor látni csatában.
Talán tényleg ez a kettő tank van BP-ból, ami életképes lehet, a többivel elvétve találkozok.
Kötvény mondjuk jó ötlet, csak tokenenként egy 100-as nem a legjobb üzlet, persze ha nincs más...
-
Dobi 562
addikt
válasz
Szibilla #242831 üzenetére
Phase 1, Char Futur jó tankok, érdemes őket kipróbálni.
Cobra is jó de tudni kell vele helyezkedni, nehezebben játszható tank és kredittemető.
Új Battlepassból én csak felszerelést és kötvényt akarok kivenni. Ami érdekel reward tank már megvan az újak meg nem érdekelnek. Főleg nem háromszög 27 tokenért, amivel amúgy sem kínoznám magam.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Szibilla #242831 üzenetére
"miért is játszanék "reward" tankkal? "
jogos érv, sok mindent nem lehet mondani a tankok érdekében, bár ingyen van rajtuk nagy javító doboz, meg amit te is mondasz a legénységi plusz xp-t adnak. Azért van köztük pár értelmes tank, a char future, ae phase, amit dícsérnek. A kunze érdekes lehet a mechanikája miatt, meg ez az új TD, meg a cobra, de kötvényt, kreditet viszont nem hoznak, szóval aki nem időmilliomos vagy nem érdekli egyik tank se, annak tényleg csak időpocsékolás ezekkel játszani.
Belegondoltam, amit írtál, hogy könyvekkel gyorsabb fejleszteni és valóban nagyon igaz. Eleve a tier8 prémium tank (pl ae phase helyett renegade, ami egy jó tank, szóval nem kín azzal sem a játék) is fejleszti a legénységet és boosterrel 4-5 óra játék után lehet venni a megkeresett kreditből 250e-xp könyvet. Persze ilyenkor a játékos csak a legénységfejlesztésre fókuszál, de tényleg nagyon igaz, hogy a tier8 prémium tankkal sokkal gyorsabb fejleszteni, ha ez a cél.
-
Szibilla
aktív tag
válasz
Baltazár123 #242830 üzenetére
Vagy a felszerelés helyett kivesz egy 9 tokenes tankot a német TD mellé. Ízlés kérdése.
Mondjuk én nem is a tankok miatt csinálom a BP-t, hanem a többi megszerezhető cucc miatt...számomra az egész "reward" tankosdi nem sokat ér, mert legénységet gyorsabban képezhetünk könyvekkel, kredithozama meg nem jobb, mint egy kifejleszthető tanké....miért is játszanék "reward" tankkal?
-
Baltazár123
őstag
válasz
Szibilla #242829 üzenetére
a F2P játékos viszont így már csak 1 tankot tud kivenni + 3 bounty felszerelést, ha kell neki a német td. A kínai tank nem tűnik megérősnek, szóval idén mindegy valóban. finom célzás ez arra, hogy vegyenek a játékosok fejlesztett BP-t
mondjuk ez pont a határ, nem lehet azt mondani, hogy paywall mögé rakják a tankot, de a kettőből csak egyet lehet választani, persze mindezt ingyen, "csak" a játékidőért cserébe
-
Szibilla
aktív tag
válasz
jano_77 #242823 üzenetére
Igazad van, ámbár tavaly a legdrágább Cobra 24 token volt, idén valóban 27 lett a legdrágább tank, valóban drágult...viszont aki nem először csinálja a BP-t, annak a tavalyi tankok már megvannak és nem tud majd mit csinálni a tokenekkel, így nem is érzi majd súlyosnak a felárat.
-
2thletme2day
őstag
válasz
joergie #242826 üzenetére
Gondolom a 1.20-as patchel fog jönni. A Lorr engem is érdekel. Gyűjtögettem a bondot, hogy majd a ranked shopban elverem de tavaly nem volt ranked így csak gyűlik és gyűlik.
A shop azonnal nyitva lesz ahogy a battle pass elkezdődik csak tokened nem lesz amit el tudnál ott költeni. A battle pass pont bolt egy kicsit más tészta mert ott az egész battle pass szezonnak (az aktuális 3 szakasz) meg kell lennie és csak utána nyílik meg de nem az év folyamán az összesnek hanem csak az adott szezonban.
-
Baltazár123
őstag
válasz
simauser #242825 üzenetére
megnéztem, mert nem emlékeztem a számokra, egy szekcióban 4 token vehető ki ingyen, ha végig tolod, mind az 50 szakaszt (pontosabban a 45. adja az utolsó tokent) és egy BP szezonnak van 3 szekciója, tehát 3x4, 12 tokened lesz a végén. Az pont elég is lesz az AE phase-re meg 1 lila felszerelésre. Ha csak az AE phase kell, az 9 token, akkor 2 teljes szekció + 20 szakaszt kell menned, 120 szakaszt. Pontosabban megállhatsz 45. szakasznál, az adja az utolsó tokent és elkezded a következő szekciót, de az utolsó 5 szakasz elég jó jutalmat ad, nem érdemes így trükközni, meg sokat nem is nyersz vele.
A cc-k csináltak ilyen "guide"-ot útmutatót, hogyan érdemes grindelni a BP pontokat. A tier6 tankokat gyorsan ki lehet maxolni, minden tank ad plusz pontot ha elérték a max szintet.
A napi küldetéseknek meg külön irodalma van, hogy érdemes csinálni. Pl spotolj3 ellenséget, kis tier prém tank (legalább valami kis xp menjen a legénységre is), nekem pl locust, előre rohanok, lövök, amíg van hp-m és ennyi, megvan a küldetés. sebezz 7 ellenséget vagy sebezz 7 kritikust azok arty küldetések, mert a lánctalp is sebzésnek számít. pl brit 8-as arty kis ágyúval, 2, maximum 3 csatából megvan. Legyél top xp - a legjobb churchill III full arannyal, szintén zenész, 2 max 3 csata vele, de jó lehet még a B2 is, full arannyal. Ez némi kreditbe kerül a full aranyozás miatt, de ha nem vagy kiemelkedő játékos, akkor top xp-t elérni azért nem olyan pofonegyszerű. Vannak küldetések, amik meg vagy sikerülnek vagy nem, 4 frag, top sebző - amelyik tankjaiddal jól megy a frag gyűjtés vagy amelyikkel jól tudsz sebezni. de ez lutri és lehet, hogy túl sokat kéne játszani. Ezek nálam gyakran bent maradnak, ez van sajnos.
3-5 győzelem: ha nem adja a játék a győzelmet a normál játék mellett, akkor én azt csinálom, hogy kis tierben előre rohanok, lövök amíg bírok és utána gyorsan másik tankkal ugyanezt megcsinálom. Van rá esély, hogy a csapat lehozza utána. Mert ezek a küldetések nem túlzás egyébként normál játéknál órákig is eltarthatnak, vannak olyan hosszú vesztes szériák.
Most ezek jutottak eszembe, amit szoktam csinálni, de a cc-k jobban összefoglalják ezt.ja igen, ha nagyon nem adja egy küldetés, akkor meg 4 óránként újat kérhetsz helyette
Érdemes megnézni egyszer az útmutatókat a kedvenc cc-től, mert a napi küldetésekkel meg lehet szenvedni.
-
joergie
őstag
válasz
Pusztuljak meg de nem találom őket a bond shopban. tipp? lorraine egy elég jó vétel szerintem. t23e3ban egy jó dolog van(semmi más): gyorsan tud tolatni
113 6.1millió kreditért beszerezhető a történelmi tankok közül...vagy ilyesmi. ahogy a t62a és amx30.
simauer: többet, mint amennyit érdemes a játékra szánni. a céljuk egyértelműen az, hogy napi szinten járj fel, azért adnak relative sok bp pontot a napi küldik. ezzel azt érik el, hogy rászoksz(ha valamit 30-60napig kitartóan ismételsz, akkor kialakul a megszokás). de ha napi szinten rászánsz egy órát, akkor szerintem meg kell lennie(kb ennyi kell a napi küldikhez). ennél többet nem érdemes.
phase1 jó-jó, de...úgyse lehet lebeszélni amíg nem próbáltad. semmi különös.
van ami csak a akkor nyílik ki amikor mindet megcsináltad. ez az a rész, ahol azt lehet beszerezni, amit korábbi BP-ban meg lehetett szerezni, legénységi tagok, 3d skinek ilyesmi. minden mást instant megkapsz, ha teljesítetted(legalábbis eddig így volt). -
simauser
tag
9 token összegyűjtése vajon kb. mennyi időt és energiát igényel? Casual noob vagyok, kicsit átlag alatti játékos, ugyanis az AE Phase 1 érdekelne a fenti tankok között. A Redditen azt írták, hogy az egész battle passt végig kell csinálni az év folyamán, és csak akkor nyílik ki a shop, ez tényleg igaz?
-
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77 #242823 üzenetére
Nem az infláció miatt van ez, hanem a felismerés a wg részéről. Egy 27 tokenes tankot már nem tudsz megvenni, csak ha legalább 1 BP szezonban a fejlesztett jutalmat megfizeted arannyal vagy kp-val. (ha jól számoltam)
A húzó tankok innentől legalább 27 tokenek lesznek, de a 30 token is elképzelhet. Efölé talán nem mennek, akkor nagyon kilógna a lóláb, bár így se titkolják ezt a szándékot nagyon.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Baltazár123 #242821 üzenetére
Ott benne van igen.Azt hittem,azt csak azok tudjak megvenni,akiknek megvolt es eladtak mint en.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Gubu0101 #242819 üzenetére
most mobilról tolom, nem tudom megnézni, de a gyűjtőiben megvehető a 113 kreditért ha jól tudom, csak kell legyen legalább 1 tier10 kínai tankod, sőt egyszer volt leárazás is rá, remélhetőleg a wg megtartja ezt a jó szokását és nem csak a tech tree hanem a gyűjtői tankok is olcsóbbak lesznek olyankor ha leárazási akció van a normál tankokra
-
Szibilla
aktív tag
válasz
2thletme2day #242817 üzenetére
A leírás szerint maradt 2500.
jano_77: Nem értem, mire gondolsz, a korábbi sorozatokból áthozott tankok ára maradt a régi. Én inkább az új tankot számát keveslem, aki az idén várható mindhárom kiírásban végig megveszi a fejlesztett szakaszokat, év végén lesz egy csomó tokenje, amit nem tud értelmesen elkölteni. Itt szerintem a WG hibázott, persze simán lehet, hogy lesz még az év során valami csavar a történetben.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Baltazár123 #242818 üzenetére
A 113 mar lekerult a farol,azt mar nem veszed ki.Asszem
-
Baltazár123
őstag
válasz
2thletme2day #242809 üzenetére
"A mostani T54 heavy is lesz szerintem az elkövetkező egy éven belül shopban az aukciós ár töredékéért a nyakam tenném rá. "
A t54 heavy nem volt kifejezetten drága, ha a többi tier9 prémium tank árához viszonyítod. Volt némi pezsgés az aukción, de aki nem bolondult meg az normális arany összegért elhozhatta, ahogy ez olvasható volt. Nem várható, hogy ennél lényegesen olcsóbban megkapható lesz bármikor is. Ami elképzelhető, hogy bekerül a bond shopba vagy még inkább a BP tankok közé mondjuk jövőre. Ok, akkor lehet mondani, hogy nem aranyért lesz, de a bond shophoz is nagyon sokat kell grindelni és a BP shophoz is, sőt a BP-hez venni kell aranyért vagy kp-ért fejlesztett jutalmakat is, máskülönben nem nagyon lehet összegyűjteni. Pl ha beraknák (elméletben) 27-30 BP tokenért. OK, mondhatod rá, hogy olcsóbb, de azt is, hogy nem, nézőpont kérdése.
A 113BO-ra kíváncsi leszek, mert annak speciális legénysége volt, kb az meg az egyedi kinézet volt az értelme annak a tanknak, bár így is nagyon felverték az árát. He most bekerül a bond shopba, a 15e bond azért nem kevés, de ha pl legénység nélkül jön, akkor inkább 6,1m kreditért érdemesebb kivenni játékból a sima 113-t. Legénységgel se biztos, hogy megéri. 15e bondért sokat kell grindelni nagyon. A lorr 40t érdekelhet engem, az amcsi kis med is, mert az régen CW nyereménytank volt és nem vettem részt minden futó akcióban, de ha jól tudom máshonnan nem nagyon lehetett beszerezni. Ha mégsem tetszik, akkor majd becserélem valamire, pl pantherm10-re a következő becseréléskor (remélem belerakják a listába).
-
jano_77
nagyúr
Szerintem mindenképp az lenne a megoldás, hogy bizonyos szintet állítani egy-egy tier átlépéséhez! Ha vki megüti az adott szintet, akkor mehet tovább, ha nem, akkor ott dekkol az alacsonyabban, amíg meg nem lépi azt! De tudom, tisztában vagyok vele, hogy ezzel nagyon sok fizetős játékost veszítene a WG, ami meg nyilván nem érdeke!
Battle Pass:
Jól megemelték a tankok token árát itt is! -
Achill3uS
nagyúr
válasz
berakhatnának már valami értelmesebb tankot is annál amit jelenleg kreditért meg tudsz venni skin nélkül
vártam volna egy halálcsillagot vagy valami tier 9 cw reward tankot...
-
-
-
xAttilax
őstag
válasz
2thletme2day #242809 üzenetére
és te attól beljebb leszel, hogy másnak rossz vagy kellemetlen valami?
soha nem értettem, hogy ha neki nem számít de reméli, hogy másoknak azért rossz lesz hozzáállást.
Na mind1 lehet megint én vagyok a bicikli -
2thletme2day
őstag
válasz
Addel #242807 üzenetére
Egy percig nem sajnálom amúgy a sok FOMO-st. Talán elgondkozik legközelebb, hogy vásárol-e ilyen irreálisan magas összegért bármit is ezután. Tudom.. bilibe lóg a kezem....
A mostani T54 heavy is lesz szerintem az elkövetkező egy éven belül shopban az aukciós ár töredékéért a nyakam tenném rá.
-
popey37
addikt
válasz
egyedülülő #242805 üzenetére
simán, 3 kattintással.
ezek a tankok végtelenul visszaállithatoak, tehát ha változik a meta, simán bármikor visszavehetem. / 30 tier 8 , 2 tier9, 1 tier 10 van visszaállithato, meg a sok nyolcas alatti,/ -
Addel
senior tag
válasz
Majd mikor a lion jön a bond shop-ba, na majd azt a sírás-rívást figyeld
-
popey37
addikt
eladásra kerult egy ujabb prém tankom: a vipera, nem haverkodtunk ossze azzal a 30 másodperces toltésidovel és a loszerenkénti ujabb 6 műsodpercel, pláne, hogy egy tárbol max 2 sebzo lovés van.
kulonben nem is ertem a wg-t, hogfyan sorolhat be egy 220mm koruli átutéssel rendelkezo tankot a boven 250mm+ folotti páncéllal rendelkezok kozé.
most itt johet mindenki, hogy a gyenge pontot kell loni, persze, ekkora szorással jo ha a tankot eltalálom, nemohgy pixeleket lojek. -
Elf
aktív tag
válasz
Dobi 562 #242800 üzenetére
Szakaszban mi úgy szoktuk hogy én felderítek a haverok meg célbalőnek. De mi bénák vagyun hozzád képest.
Elfogadom ha nálad ez nem működne.Én is késő este megyek mikor a család bealszik úgyhogy nekem is csöndben kell lennem.
A kommunikáció úgy zajlik hogy mondják mi a terv én meg paskolom az F5-öt hogy roger-roger.
Mondjuk kell pár perc míg összeáll egy csapat de utána gyorsan megy a többi. Magyar kevés van de a román-lengyel-német csapatok elmondják angolul mit akarnak ha nem maguktól akko kérésre.
Ha mostanában nem próbáltad akkor szerintem érdemes ránézned.
Mondjuk küldetésben itt nincs haladás de credit az jön, meg a jatékélmény egyenletesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Épített PC - i7-8700K, 32GB DDR4, 500GB SSD (új)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch