Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• TESCO-Zsömle

titán

válasz Baltazár123 #242885 üzenetére

Nem. Önmagában a népszerűség sosem indok a nerfelésre. A játék jelen állapotában én azt se fogadnám el a WG-től, hogy azért, mert szétbarmolja a MM-t.

Más kérdés, hogy én eleve be se hoztam volna a template-et, mert amit meg akartak oldani, azt ezzel nem lehet, ellenben jól szétcseszték a tier-limites tankokat és az azokkal történő szakaszozást meg a vegyes-szakaszokat úgy általában.

A régi MM elvileg úgy működött, hogy minden tankhoz felszerelés függvényében hozzárendeltek egy számot és az alapján egyensúlyozták a csapatokat. Csak annyi lett volna a dolguk, hogy mielőtt beküldik a képletbe, minden tankhoz rendelt értéket felszoroznak a benne ülő játékos WG-értékével. Ennyi. A legtöbb ember erre gondol, mikor skill-based MM-ről beszél. Skill-based balancing-ra. Ami nincs.

A sors iróniája, hogy az AW pont ezt akarta, de ők meg nem csináltak személyes statisztikákat elkerülendő a toxikus faszméregetést...

Új hozzászólás Aktív témák