- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:28 Téma összefoglaló
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
Rohadt idegesítő. Rendszeresen leszavazza a sok agyhalott a Dravecet, Type5-öt, meg bármit amivel értelmesen lehetne játszani, de az FV-k, Grillék, TVP-k meg az összes papír f*s kell a csapatba. Aztán elsőként mennek a garázsba. Eddig is idegesítő volt a roham, most rátettek egy lapáttal.
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
Valamit megint tákoltak a játékon? -
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
Van a Boltban egy Borealis protokoll nevű ingyenesen kiváltható küldetéssorozat, ami boostereket, kötvényt és a végén egy Jutalom töltésgyorsítót ad.
-
kisharsany
aktív tag
"A R.RO lőszerek sebzését jelentősebb mértékben csökkentettük a vártnál magasabb teljesítményük miatt."
Pár tanács a játék fejleszőinek:
Leülsz szépen, beviszed a tankot teszt szerverre. Megkéred pár fejlesztő haverod, hogy jöjjön már be mondjuk egy KR-1-el és nézzétek meg hogy működik az Ares ág robbanólőszere. Megsorozod a KR-1-et szemből, látod, hogy sebzi. Kipróbáljátok egy E5-ön, látod, hogy sebzi. Eszedbe jut, hogy talán így nem kellene berakni a játékba, és hogy te vagy a fejlesztő. Módosítod a paramétereit a tanknak és újra kipróbáljátok. Ha oké, mehet élesben.
Szívesen WG. -
kisharsany
aktív tag
10 vagy 14 napig (fejből már nem vágom) nem esik a pontszám, ezt mutatta.
Szerk.: megnéztem, még 9 napig nem esik.
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
TVP-vel ebben a szezonban még nem láttam játékost, aki hozzátett volna a csapathoz.
Amikor meglátom a Leopardokat, TVP-ket, Grilléket, FV-ket, Prog 65-öket, el is könyvelhető az instant bukó. -
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
Fúú bmeg, ez új játékmód úgy látom összes nyomorult agyhalott gyűjtőhelye lett. Fél csapat AFK, a light hátul kempel, heavyik a bázisról snipeolnak. Ehhez a játékhoz egy IQ teszt kellene és 50 alatt ki kéne tiltani az összes agyhalottat.
-
kisharsany
aktív tag
Engem inkább az zavar, mikor a végjátékban 1-1 vagy hasonló szoros szituációk vannak. Esetleg még vigyázol is a HP-dra és úgy mész egy Ares ellen. Meglövöd, aztán mire újratöltenél már a garázsban vagy full HP közeléről. Korábban egy normál tank ellen azért legalább az döntött, ki ügyesebb vagy szerencsésebb, most meg csak nyomni kell egy W-t és yolooo.
-
kisharsany
aktív tag
Egyébként a WG hatalmasat tudna szakítani egy egyszerű fizetős funkcióval. Ki tudnál választani egy menüben mondjuk 5 tankot, amivel nem akarsz találkozni csatákban + a komplett arty osztály. Ezt betennék havidíjas rendszerben, vagy integrálnák a WoT Plusba és emelnének az árán, jobb biznisz lenne mint a ládázás.
-
kisharsany
aktív tag
Nem kell a motortérre célozni, a KR-1 kupoláját simán átviszi és eltalálni sem nehéz. Az meg vissza sem tud lőni rád, mert olyan kicsi látszik ki az Ares tornyából, nagy része meg át sem üthető... és amikor a hevülés határáig ~300 sebzéseket osztasz ki egy hulldownban lévő KR-1-nek, miközben te nem kapsz be lövést, az kissé fusztráló lehet neki. Ha meg közel jön, ott az alaplőszer, amivel még többet kap...
-
kisharsany
aktív tag
Most mentem Platával egy csapatban rohamban

Sand Riverre bejött Halálcsillaggal, 0 sebzéssel távozott
-
kisharsany
aktív tag
Túl sok információ nem kell, a lövések úgy is össze-vissza mennek
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
Szerintem inkább amelyikkel alcsonyak az átlagteljesítmények (ergo sok majom játszik velük), de nem 100%. Pl. a mai metában elég gyenge 122TM nagyon jó WTR-t "húzni", ezzel szembern a még mindig OP 703 II (122) is. Nergal szintén, M-IV-Y, Senlac, Kpz EK I, XM66F, Sentinelle, TBT, Obj 277, ezekkel mind könnyen lehet magas WTR értékelést elérni.
Ezekkel szemben ott az Obj 140 meg a TVP T 50/51 amivel ha meglövöd a saját HP-d, még nagyon gyenge WTR-t ad. -
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
Vicces az Ares 90 repeszlőszer. STRV 103B-t se előlről se oldalról nem üti át, de KR-1-et simán sebez szemből.

Az meg külön vicces, hogy 6 csatából 2-szer crashel ki a játék.
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
Jó az új patch, már kétszer dobott ki hibaüzenettel.
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
Boltban tank becserélés van.
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
Boltban naponta ki lehet váltani ingyen cuccokat. Ma Robotzsarus matrica volt.
-
kisharsany
aktív tag
Na most tényleg játszhatatlan a WoT. Kíváncsi vagyok mikor jön az Ares nerf.
-
kisharsany
aktív tag
Ötödik csatára meg is lett a tankász:
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
Tehát elmentél meddel TD-zni, anélkül, hogy lett volna aki bespotolja az enemyt, majd a meddel a bokorban feszítve meglepődtél, hogy a KR-1 szakasz megjelenik előtted 100 méterre. Bocs, de ha ennyire nem volt semmi információd a hegyről, akkor mégis mire számítottál? Lősz 1-et az első felbukkanó tankra, aztán ennyi?
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
Nyomkodom én is a tűztámogatást, dehát ezeknek az sem tűnne fel, ha megnyílna az égbolt és Jézus leszállna a pálya közepére.
Tavaly is bolondok háza volt a karácsonyi időszak, de szerintem az idei mindent visz.Most is JgPz E100 a pálya szélén tolat hátrafelé, miközben a pálya másik felén a városban harcolunk a maradék 7 ellenféllel. Komoly IQ szint kell ahhoz, hogy kiszámolja barátunk, ha 7 tank maradt és 7-en vannak felspottolva a pálya másik végén, akkor ő nyugodtan mehetne előre is, senki sem fogja bántani a kis lelkét.
-
kisharsany
aktív tag
Szerintem a light küldetések a legidegesítőbbek. Olyan apróságok miatt, mint pl. több mint 450 csata kellett, hogy Prohorovkát kapjak... Túlzás nélkül a csaták 90%-ban 3 light/oldal a felállás. A felhígult játékosállomány miatt manapság teljesen normális, hogy a tankok abszolút abnormális pozíciók felé mennék el, így hiába várnád, hogy a tipikus helyeken felbukkan majd az ellenfél, nem fog, amikor meg mégis, akkor a csapattársaid gyülekeznek a pálya leghátsó sarkában, hogy semmit se tudjanak lőni a spotból. Nem egy csatám volt most hogy a light küldetéseket is hajtom, amikor folyamatosan spotolok 4-5 tankot, a csapattársaim rájuk is látnak, de egyszerűen képtelenek őket eltalálni a nagy bambulás közben.
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
Ja, ilyenkor igazán jó játéknak érzem. Mondjuk ne panaszkodjak a "nagy" tankbalanszolás után.
-
kisharsany
aktív tag
Amúgy az érdekelne mit kellene csinálnom T20-al E75, DZT, meg Phase ellen...
-
kisharsany
aktív tag
6508 sebzés elég volt nagy kaliberhez T10-11 csatában. Érdekesség, hogy a másodiknak 5121 sebzése volt. Gondolhatjátok mit produkáltak utánunk a többiek...
-
kisharsany
aktív tag
Lehet, 30 rémlett mindháromra. Hát úgy már megérős, ja nem.

Az a bankszámlaszám

-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
Nekem is vannak ilyen napjaim, ez a játék ilyen.
Az szokott inkább idegesíteni, mikor kapok egy halom 5x XP-t és jól jönne pár tankra hogy ne kelljen annyit szenvedni velük, de természetesen vagy nem jönnek a győzelmek vagy rossz csatát megyek. Maust és BZ-75-öt farmolok, élmény...
Közben meg lehetne kreditet gyűjteni a kedvenc prémtankakkol. -
kisharsany
aktív tag
Szia!
Nem tudod aktiválni, automatikusan érvénybe lép pár feltétel után.
Először is nyerj egy csatát pl. a Maussal, majd ezután menj újabb csatát a Maussal és ha nyersz, illetve (azt hiszem) top 10 XP-ben vagy, akkor akitválódik és a csata eredményeknél látod a magasabb XP számot.
Magyarul az első győzelem sosem számít, csak az azt követőek. A másik, hogy ha a Mausra akarod elhasználni az 5x XP-ket, akkor a többi tankkal az adott napon csak egyszer-egyszer nyerj. -
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
Egy kis helyzetjelentés, nem kell megsértődni rajta:
Karácsonyi ládázás előtt: borzalmasak a csaták, nem foglalkozik a WG a játékosokkal, rosszak a pályák, már megint le akarja húzni a WG a játékosokat.
Karácsonyi ládázás: kevés lesz az a 240 láda, veszek még hozzá.
Karácsonyi ládázás után: borzalmasak a csaták, nem foglalkozik a WG a játékosokkal, rosszak a pályák, már megint le akarja húzni a WG a játékosokat. -
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
Jól látom, hogy nem látok sehol a küldetések és a jutalmak között ingyen megszerezhető ládát?
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
A light/arty kampányküldetéseknél ahol két különböző járművel is teljesíteni kell ugyanazt a küldetést, ott nem lehet mindkét jármű arty? Előbb megcsináltam elsőre szovjet artyval, majd utána váltottam németre, nem sikerült, majd még egy csatát mentem a némettel, de ott már nem volt semmi aktív küldetés.
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
Ugyanez van nekem is, hiába nyomok a jutalom átvételére, semmi sem történik. Ezért goldoltam, hogy a WG ilyen profin oldotta meg, hogy aki már szeptemberben átvette, az most ne tudja, de úgy látszik akkor ezt sem sikerült bugok nélkül mindenki rendelkezésére bocsátani...
-
kisharsany
aktív tag
Szerintem annak aki szeptemberben kiváltotta, annak nem jár. Nekem nem történik semmi, amikor az Értesítési Központban a Jutalom átvételére nyomok.
Mondjuk elég bugos az egész, nem volt semmi képernyő amin mutatta a Jól megérdemelt jutalmakat mint előző években, csak az Értesítési Központban tudtam megnézni mit kaptam. -
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
A kedvencem még mindig a tank statisztikát megnézése 3 menün át, de ennél is jobban tetszik a legénységi képesség lottó:
válassz ki egy tankot a garázsban és mondjuk a parancsnokra húzd le az egeret, majd fel és vissza. Van amikor csak hatodjára jelenik meg a képesség statisztika ablak, van amikor elsőre...
WG féle egyszerűsített felület... -
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
Tegyük fel igazad van (persze most sincs) és 70%-ban kevesebbet sebeznek a lövések mint papíron. Ez azt jelenti, hogy te is kevesebbet sebzel és téged is kisebb alfával lőnek meg. Ergo a WG a te játékodat segíti, hogy tovább túléld a csatát mint az általad oly sokszor idesírt 2-3 perc...
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
Teljes mértékben igazad van, leírhatatlanul rossz a játék. Idegesítő, felháborító, csalódást keltő, értelmetlen lejátszani a csatákat. Úgyhogy ha értelmes ember vagy, nyomj egy uninstallt és felejtsd el örökre ezt a borzalmas játékot.
Ha tovább játszol akkor az sok mindent elárul a pszichikai állapotodról... -
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
Mit szeretnél tudni? 5500 WTR-es bot vagyok, aki sokszor hoz rossz döntéseket, de én belátom, hogy nem én vagyok az, aki 3-ból 2-szer el fogja dönteni a csaták kimenetelét. Igyekszem a saját játékommal foglalkozni, együttműködni a csapattársakkal, ha kell beáldozok egy lövésnyi HP-t, de vissza is tudok vonulni, ha látom, hogy buták a társak és felmorzsolódnak a W-t nyomva. Van, hogy felhúz a sorozatos kritikus találat, az eltűnő lövések, meg a pálya szélét karistoló könnyűtank, de puffogok egyet aztán megnézem hol tudnék még a legtöbbet kihozni a csatából.
Annak semmi értelme, hogy nincs egy normális csatád, amit élvezel, hanem megállás nélkül csak puffogsz és idegeskedsz. Se egészségügyileg se mentálisan nem tesz jót... -
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
Próbáltál már csak a saját játékoddal foglalkozni? Ha rossz a csapat, folyamatosan visszahúzódni, túlélni és sebzést kiosztani? Lehet elbukod a csatát és haragudni fogsz pár csapattársra, de a csapatod legjobbjai között végzel, több XP-t, kreditet kapsz, haladsz a küldetésekkel, jobb lesz a statod.
Lehet itt naponta egy tucat üzenetben szidni a csapattársakat és háborogni mindenen ami nem az elképzeléseid szerint történik, de mivel rajtad kívül még 29-en játszanak, elég rosszak az esélyeid, hogy a te szájad íze szerint történjen minden.
Érdemes lenne megpróbálnod ezt megérteni, boldogabb életed lehetne, ha már valami kényszer folytán nem tudod abbahagyni ennyi rossz élmény után sem a játékot... -
kisharsany
aktív tag
-
kisharsany
aktív tag
Két napja nem tudok belépni a játékba, sikertelen a szerverhez csatlakozás a Game Center ablakában és nem töltenek be a tartalmak, nem tudok a játékon belül sem belépni egy szerverre sem, illetve nem tölt be semelyik böngészőből a wargaming.net sem.
Telefonról betölt a weboldal mobilnetről.
Próbáltam a DNS gyorsítótár törlést, a port nyitva van a játéknak, nincs semmi mod, safe módban sem tudok belépni, semmi változás nem történt se hardveresen se szoftveresen az elmúlt kép napban.
Játék újratelepítés gondolom nem segít, mivel a weboldalra sem tudok belépni. Próbáltam másik routerrel, azzal sem jó.
Ötlet? -
kisharsany
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen autót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest