- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Egyebkent nalatok is fasza a jatekelmeny? Amiota van ez a licites baromsag azota karacsonyi zombiapokaliszpis hangulata van ujra a jateknak.
-
Elf
aktív tag
válasz
popey37 #242485 üzenetére
STB-t is megnézem.
A cseh tárast már megnéztem. Az egész jó.
Már vezetek egy táblázatott a teszteredményekről.Annnyi a gond a japán/cseh/lengyel vonallal hogy nem fejlesztettem még semmit ezeken. A német/orosz/francia vonalom meg bármikor meglehet bármelyik X-es med, csak döntenem kell.
De nem akarok úgy járni mint az E50M-el amit megszereztem majd nem játszok vele mert nem nekem való. -
Baltazár123
őstag
válasz
KisApám #242494 üzenetére
igen, értelmes japán nehéz prém tank nincs érdekes módon, van a szemét tier6 japán prémium nehéz, amit szerencsére ki tudtam próbálni, valahonnan megvolt 10 csatára, így nem vettem meg - idén jön japán nehéz ág is, ha minden igaz, abban biztosan lesz nehéz prémium tank, de a japó TD jön előbb
-
KisApám
addikt
válasz
Baltazár123 #242492 üzenetére
Ez tényleg elborult gyűjtőknek való tank.
Annyi TIER VIII-as orosz nehéztank van már, hogy na
Nem hogy egy japán TIER VIII-ast toltak volna be. -
balintka
addikt
válasz
Baltazár123 #242492 üzenetére
Köszi a segítséget nektek.
-
Baltazár123
őstag
válasz
KisApám #242488 üzenetére
Ha kevesebb, mint 20e licit van, akkor még nem mutat semmi állást. 10 percenként frissül, ez azt is jelenti hogy 8k aranyért viheted a jelen állás szerint.11-ig mi lesz, ki tudja. Én nem licitáltam erre (se) de érdekel a vége, csak most már telefonról tudom csak nézni a fórumokat. 1 tankot szeretnék venni, de a tegnapi túl sok kredit volt most nekem, a mait meg tudtam volna talán venni, de nem tetszett egyáltalán.
balintka: valószínű leszel olyan szerencsétlen, hogy megnyered, de ha nem, akkor visszaadják természetesen.
-
KisApám
addikt
Kíváncsi vagyok mennyi K-2-t fognak venni...
Illetve mikor fogják buffolniNem mutat semmit, hogy mennyi licit van rá, mennyi GOLD a minimum.
Hol láthatom ezt? -
vJokka
aktív tag
válasz
popey37 #242483 üzenetére
A jegyes megoldásra gondoltam. Az ilyeneknek minimum az örökös chatban járhatna. A "peccses" csávóról nincs semmi info [link] , még annyi sem, hogy mikor regelt.
#242486 Thrawn : A replayes csávót nem banolták, legalábbis véglegesen. Rákerestem, januárban még játszott és 2020 októberében jelentettem.
-
popey37
addikt
válasz
vJokka #242482 üzenetére
az a baj, hogy a jelentéssel nem érsz semmir. ugyanis a rendszer számolja, hogy melyikbol mennyi van a kontodon. ha eléred a limitet, automatikus az 1 hét piheno.
én régebben igy kaptam sportszerutlen játékért 1 hét pihit a BP alatt.
esetleg jegyet irhatsz a supportnak, csatolva a képernyoképet a csettel. sok rewményt ne fuzz hozzá, max csetbannt kap 1-2 hetet. -
Baltazár123
őstag
ok, ha van kedved hozzá, írd majd be melyiket választod, kíváncsi vagyok, a 121b-t sajnos nem ismerem, de az összehasonlító alapján nem sok fürgébb tier10 med van nála
aminek jobb az összehasonlítóban a mobilitás paramétere. leo1,cs63,obj140 (ez alig mobilisabb),progi65 (pont nerfelik, pedig finom gép - volt), tvp51 (jó gép, ha szereted a tárast) meg az e50m de ez utóbbi átmenet a heavy és a med között, könnyű tank szerűen nem lehet használni -
Elf
aktív tag
válasz
Baltazár123 #242478 üzenetére
Értsd úgy hogy simán beáldozok egy kis dinamikát némi védelemért cserébe. A 121B meg már kicsit lassú, nem érek át vele a túloldarra amikor ott omlik össze a front.
A teszt arra tökéletes hogy leszűkítsem a jelöltek számát.
Valamelyik francia izé az első percben kipotyogott mert kiderült hogy alig tud kanyarodni. A számokból ez nem tűnt fel nekem. -
Imilenni
addikt
Vigyázzatok!
Ma rámírt egy személy ezzel a szöveggel:
ljubosek007 : Hallo, Do you play with cheats and think nothing will happen to you? Look at your shame and wait for the ban (itt egy hamis wg replay oldal linkje volt).Vigyázzatok!
-
Az, hogy még nem ír versenyképes licitet azt jelenti., hogy nem raktak még 20000 en se érvényes licitet eddig igaz ?
-
Baltazár123
őstag
válasz
h1mpi #242472 üzenetére
hát erről eltérő véleményem van, skill inkább pont hogy leegyszerüsít mindent, talán a nyelvi korlátok miatt is bár sokat fejlődöt az angolja, de megrekedt egy szinten szerintem itt vannak a csilagok, ott vannak a felszerelések, rakd fel ezt, mert
SimonSkill mondja - QB meg mindent alaposan elmagyaráz, talán túl alaposan is, de erről túl sokat is lehet beszélni.Az meg parttalan vita, hogy ki a jobb játékos meg ő a jobb játékos, meg nem ő a jobb játékos. Meg valahol méltatlan is, mondom mindig, hogy a statbuzulás a játék mérge. QB elképesztően ügyesen old meg olyan helyzeteket, amiket én soha nem fogok. Skill is. Nekem inkább tech részletek, magyarázatok kellenek, ezt QB adja jobban. Egyébként ha már ügyesség a sirfoch csinált olyan dolgokat, hogy attól még az állam is leesett. Agresszív játék, jöttek rá mindenhonnan és megoldotta. nem egyszer, nem kétszer. A statbuzulásban lehet, hogy nem ő volt a legjobb, mert sebzésre nem ez a legjobb taktika, de amit tudott művelni rendszeresen. QB is egyébként, pont egy cromwell YT videója volt az első WOT videó, amit láttam és amit ott művelt. fél oldal lenne leírni, amit kb a meccs 2 legintenzívebb részén művelt, de most is tud dolgokat, ha jól tudom 11 éve játszik, nagyon ügyes játékos, nem csak rutinos és sz.rom le a statját meg hogy van nála jobb stattal játékos.
Inkább nem minősítem azokat, akik őt minősítik, hiszen magukat minősítik
-
Elf
aktív tag
Köszönöm a tippeket, kipróbálgatom őket a teszt szerveren.
A linket is köszönöm. Nem ismertem és tök hasznos.
Azért ezt a hármat írtam mert ezek tetszenek kinézetre és fontos hogy mit nézek csata közben. De ezek szerint az AMX 30b felejtős pedig az a legmenőbb.
A 100LT-vel is ez a bajom hogy jó tank de olyan aránytalan szegény hogy fáj menni vele.
A T-54ltwt eddig a legjobb de már túl gyors ezért keresek valami nehezebbet.
Köszönöm! -
h1mpi
félisten
válasz
Baltazár123 #242471 üzenetére
Skill a legnagyobb arc és az egyik legjobb tudással is rendelkezik. Az oldala is a legjobb információ téren.
A Teleshopos nézőknek meg ott van QB -
Baltazár123
őstag
válasz
2thletme2day #242466 üzenetére
Ha téged nem zavar a 203 átütés, az remek hír. Engem csak azért nem érdekel különösebben mert ha kevés, akkor ott a kettes gomb. boosterek mellett még így is termel valami kreditet, lesz.rnám, de a K2 nem az én ízlésem.
A Dez most tolja a K2-t és direkt a nézők kedvéért alap lőszerrel is megy vagy ment. Igencsak szentségel. Még egy nagyon kicsit vacilálok, de nem látom az erőt ebben a páncélban. Kéne a vk mellé egy nagyon jól páncélozott tier8 tank még, főleg mert több pattintós küldetésem is függőben van, meg a vk jó kis troll tank, jó lenne prémium verzióban egy olyan. Nade nem a K2 lesz az... Még van fél órám eldönteni.
Dezt nem sokat néztem soha, most értettem meg, hogy miért "fedezte" fel a Skill4ltu-t. Mert állítólag az a történet, hogy a Dez hívta fel a nézői figyelmét a skillre és akkor indult be a skill streamer karrierje igazán. Azt mondja Dez, hogy észt az anyanyelve, baltikumi gyerek vagy leszármazott. Így már érthető a dolog.
-
jano_77
nagyúr
válasz
2thletme2day #242466 üzenetére
páncélra sem mondanám, hogy jobb a Defendertől. A torony fent elég szép méreten lőhető gyakorlatilag 90mm ágyúkkal is, szal aki ezt tudja - és rövid időn belül mindenki tudni fogja - simán be fogják lőni. Szerintem ablakon kidobott gold.
-
2thletme2day
őstag
TVP 50/51 a kedvenc jelenleg. Gyors, mozkékony és táras. Páncélja nem sok van, de ha lightként használod akkor nálad ez nem prbléma.
"hogy alap lőszerrel még saját tierben se játszható jól (203 pen)"
Ez szerintem nem igaz. A Skoda T56-nak van 208 alap penje és az is jól játszható ezzel a pennel is. Nagyon nagyon ritkán használok goldot mégis Tier 9-es meccsen lett meg rá először a tank ász rá gold spam nélkül. Igen, lehetne jobb a penje de az nem valid, hogy ilyen pennel nem játszható jól egy tank. Az már más kérdés, hogy botrányosan szar az ágyukezelése a K2-nek. Mindenben egy szarabb defender. Kivéve a páncél. Én kihgayom.
-
-
Baltazár123
őstag
A legjobb med tank, ami szinte mondhatni könnyűtank is egyben az a bourrasque, ezek szerint neked az lenne a godlike tank, csak hát az pénzért van kizárólag. Ha a sebesség fontos faktor nálad, akkor marad cs63, turbóval 70-el repeszt, a lassabb könnyű tankokat lehagyom. Az ágyúja nagyon jó, ágyúsüllyedése is. Nekem nagyon bejött, remek med, de nézz meg teszteket róla, minden streamer széttesztelte már. Meg ott batchat, gyors, de az ágyúja.... jellemformáló sajnos.
Olyanon nem gondolkodtál, mint alternatíva, hogy egy medként is jól használható könnyű tankot kipróbálsz? T54 light, ru251, most buffolják a német 10-es lightot jó érzékkel ToTT után, bár ajánlani nem tudom, mert megosztó tank a legfinomabb megfogalmazás szerint is, de nekem tetszett, medként használtam és elég komoly buffot fog kapni. Meg kell várni a teszteket vele vagy amíg valaki kiróbálja, akinek adsz a véleményére. A játék legnagyobb átütésű HE-je van nekijje
többet sebezem full HE-vel, mint alap vagy arany lőszerrel. Persze, sunyin hátba, oldalba, ahogy kell. Max ha ez nem jön be, megállsz a ru251-nél, az abszolút jól használható egy gyengén páncélozott mednek is. A t54 light is elég finom kis gép, egy mini t54, agilisebb jóval, cserébe kevesebb páncél, nem annyira jó ágyú, de használható a gép, tetszett plecsnit kapta tőlem, ha lesz rá legénységem, visszaveszem.
-
Elf
aktív tag
Ha már így feljött az a 121B téma.
Tavaly megvettem kötvényből és jó vele játszani de kicsit lassú nekem.
Kéne valami fürgébb X-es Med mert én valamiért mindet light-ként használok.
De elvesztem a lehetőségek meg a halom majdnem ugyanolyan tank között.
A teszt szerverem már kipróbáltam párat de nem tudok dönteni.
Eddig ezeket néztem jobban:
Obj.140
T-62A
AMX 30BFree-to-play vagyok szóval megfontolom melyiket válasszam.
Ha van titkos tipp akkor bármely ágról jöhet. -
válasz
Baltazár123 #242457 üzenetére
Ha valaki azt mondja hogy gyenge a 121b, akkor ott más gond van, mert mint említetted az ágyúsüllyedésen kívül, minden szempontból jó szvsz.
-
Baltazár123
őstag
válasz
MZsoltee #242454 üzenetére
A lefh arty nagyon jó szórakozás, teljesen komolyan mondom, egyáltalán nem is olyan könnyű a futkosókat eltalálni vele, de sokat lehet próbálkozni és pontos - splash viszont nincs, tehát célba kell vele találni. Nem is a semmi kihívást jelentő lassú nehezeket lövöm vele, hanem a rohangálókat. Egy jó kis lefh csata során az időre se figyel az ember és jól szórakozik. Meg kell érezni, hova fog menni az ellenfél, nagyon jó móka.
A másik chillezős tank, bátran tudom ajánlani az strv s1. Ha már tele a búrám a sok állatias csatával, akkor beülök egy s1-be és vadászok. A játék egyik legpontosabb ágyúja, gyakran beadja a pixel lövéseket is, komoly átütés alap lőszerrel, szóval még farmolni is lehet a jó szórakozás közben. Csatát nem lehet vele lehozni szinte soha, úgyhogy lesz ami lesz., kit érdekel, de sokkal kevesebb pocsékba ment lövés lesz és összeségében nagyon nyugtató vele a játék. A QB tanácsára turbót raktam rá és azóta egy kicsivel jobb eséllyel tudok életben maradni, de az a tank reaktív szerepkörű, ha valaki ezt elfogadja, akkor jó kis nyugtató vele a játék.
Van még pár ilyen tank. A francia 10-es arty is jó móka, a bz176 is, azzal nagyon vidám csatáim vannak. Mindegy mi az eredmény, ha beleb.szok egy 900 közelit valakibe, elképzelem az arcát
főleg, hogy még viszonozni se tudja olyan egyszerűen általában. Az a csata már felvidít, nem is érdekel, utána mi lesz.
Találni kell mindenkinek valami jó kis móka tankot, nem a staton r.cskázni meg reszketni, szórakozni.
Elit3Zotya Kicsit fölé mentél, 25,2-t mondtak a legkisebb jelentett nyertes számnak, de a kredit nem akkora para valóban. Gyorsan gyűlik prémfiókkal, boosterekkel. Én majd egyszer kiveszem kötvényért. Lassan de gyűlik az is. Azon lepődtem meg, hogy a majom hamarabb spotolta ki a progi65ömet, mint én őt, pedig optikával megyek. Aztán néztem, hogy valami elcseszett durva látótávja van a 121b, simán még spotternek is jó az a tank. Itt sokan fanyalogtak rá, hogy milyen kutyaszar a 121b, de beszéltem chatben egy sráccal, aki értelmes ember és már van neki tegnap óta 15 csatája vele és mondta, hogy nagyon jó a tank, az ágyúsüllyedés zavaró csak, de megtanulható kijátszani.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Elit3Zotya #242455 üzenetére
26milla is elég volt. Valahol 25 és 26 millió között volt a nyertes licitek alsó határa.
-
-
MZsoltee
veterán
Inkább PZ V/IV vagy 105 leFH18B2...
-
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77 #242448 üzenetére
Van fent scheff videó róla. Még a tesztek idején áradoztak róla, hogy milyen páncélozott és hát, izé, nem fedi a valóságot. Valami olyasmit mondtak róla, hogy a 2x 3x pattintós küldetésekre jó ez a tank, de scheff csatái nem voltak meggyőzőek. 2 további probléma is van ezzel, hogy most még nem ismerik jól a gyenge pontjait, tehát a helyzet csak romlani fog, a másik, hogy alap lőszerrel még saját tierben se játszható jól (203 pen). Mondjuk kredit annyira már nem kell nekem, de aki farmolni venné, az gondolkodjon el ezen is.
Egyszóval nem tűnik mégsem alkalmasnak a pattintós küldetésekre. Ha jó kis bunker tank lett volna, akkor talán licitálok rá, max 10e aranyat, de így biztosan kihagyom. Ez szenvedős tank, kevés embernek fog bejönni. Persze gondolom mindet eladják majd, hogy ott rohadjon egy 9-10e forint árú pixelhalmaz a garázsban. Logikus, nem? Ilyesmi viselkedést és gondolkodást is csak a WOT képes kitermelni. Jobb helye lesz annak az aranynak a BP második jutalomsorát megvenni. -
válasz
BerserkGuts #242446 üzenetére
Feleslegesen írom,de ez egy jàték
Köszi a történelem óràt,kb az itt lévő emberek 99% nem érdekli a majdnem pontos okfejtéseid tank témàba. Jàték,jàték,jàték,jàték,jàték ...........
-
BerserkGuts
addikt
válasz
xAttilax #242401 üzenetére
aha van papíros verzió amit a world of imaginationtanks csinált meg itt hát bravó ezt nem tudtam
ide már mindent beengednek képzeletföldjéről csak azt nem értem akkor miért nincs magyar ág is mi is képzeljünk nagyokat és lerakjuk egy levéltárban aztán megtaláljuk
Visszatérve a valódi most is létező T-34-85M-hez amit ismerek ezeket módosították és modernizálták rajta:
T-34-85 Type 1969 / T-34-85M - modernized T-34; new radio; new wheels; improved transmission system; driver's night vision; external fuel tank mounts; emergency water under the rear hull device.
Source: https://tvd.im/land-systems/3025-t-34-85.html
Model 1969 (also called T-34-85M) - This was a refurbishing program introducing the new R-123 radio set, 'starfish' road wheels similar to those on the T-54/55 tank, night driving equipment, drivetrain improvements, repositioned or removed smoke canisters to make a space for additional 200-litre external fuel tanks and a ditching beam at the rear. An external fuel pump was added to ease refueling.
[link] https://en.wikipedia.org/wiki/T-34_variants
De nyilván nem kell mindent készpénznek venni amit mások állítanak meg lexikonok mert, ha utána jár valaki mint egy másik szituációban akkor csontvázak eshetnek ki és kiderül pár baki is
[link] https://forum.warthunder.com/index.php?/topic/447393-incorrect-hull-front-armor-of-m1-abrams-ipm1-and-m1a1/
-
Hangfalképű
tag
Ezt a videót láttátok már? [link] Lehet, hogy volt róla szó, nem tudom, de én nemrég láttam először és van benne egy rész, ahol látszódnak az új/átdolgozott legénységi skillek. Én el tudom képzelni, hogy valós ami látszik, mert nem tűnik hülyeségnek.
-
kchryss
veterán
válasz
Andor22 #242440 üzenetére
Csak a wot miatt nyilván nem éri meg az előfizetést. Az meg hogy amúgy használja-e valaki az amazon prime egyéb szolgáltatásait vagy a prime video-n nézne-e filmeket egyénenként változó.
Én 2 havonta szoktam ingyen 1 hetes próbaidőszakkal trükközgetni és azzal húzom be egyszerre a két havi wot loot-ot váltásnál, mert én másra nem használom sem a prime video-t sem az amazon prime-ot, így nekem nem érné meg fizetni érte.
Ha néznék prime video filmeket akkor fizetnék érte, de az olcsósított török vagy lengyel megoldással.
Nem tudom hogy még működnek-e:
1 éves lengyel Amazon Prime / Prime Video / Prime Gaming előfizetés 4 000 Ft: [link]
1 hónap török Amazon Prime / Prime Video / Prime Gaming előfizetés 200 Ft: [link] -
Andor22
aktív tag
sziasztok
mennyire éri meg a amazon prime gamig?
illetve akinek megvan vélemény?
köszi előre is -
BerserkGuts
addikt
Az a probléma hogy még mindig úgy reklámozzák sok helyen hogy:" relsztikus tankmodellek"
Meg régen még azért adtak a történelmi hitelességre.
Úgy írom hogy régen hogy legtöbb csatám 2010-13-ban volt.
Aztán nem is nagyon néztem a tankokon azóta mit változtattak de durva. -
kchryss
veterán
válasz
Djuree #242436 üzenetére
De a char futur pont ilyen mint írtam. Teljes áron adható el vagyis 3,5m kreditért és a végtelenségig bármikor visszavásárolhatod 3,85m-ért. Vagyis 350e veszteségért kapsz 3,5m kredit kölcsönt. Sokkal megérősebb mint egy 10-es tankot eladni 3m-ért majd visszavenni 4,8m-ért.
-
kchryss
veterán
válasz
kchryss #242430 üzenetére
Egyébként ha valakinek kell a kredit és tankot akar eladni akkor a kampány/cw/battle pass tankokat kell eladni. Ugyanis a fejlesztési fában lévő 10-es tankok féláron adhatóak el és akciósan 80-85%-ért vehetőek vissza tehát nagyon sokat lehet bukni rajta és kevés kredit jön be belőlük. Míg a reward tankok teljes áron adhatóak el és a teljes ár +10%-ért vásárolhatóak vissza, vagyis itt csak 10%-ot lehet bukni és több kredit is jön be belőlük.
Szóval, t55a, kpz és társait érdemes zaciba rakni ha nagyon kell a kredit. -
kchryss
veterán
Nekem még mindig zaciban vannak a 10-es cw tankjaim amiket a sárkányos tankért adtam el 1- 2 éve.
Szóval ezt most kihagyom. Majd akkor veszek ilyeneket ha egyszer komolyan veszem az ünnepi kre4dit bónuszokat és feltornázom a kredit állományom 100 millióra. -
popey37
addikt
ennyi csalo gec*t ebben a játékban, az ellen stb1 3 egymás utáni lovéssel 3 tankot lott ki full hp-rol loszerrekesszel. koztuk engem a 430U-val, egy leot és egy leont. ráadásul magyr a lelkem 800 wn8-al.
-
Thrawn
félisten
válasz
Hangfalképű #242422 üzenetére
Dehát manipulálnak, mert nerfelnek meg buffolnak meg ópé prémiumok vannak és ott a +/- 25% erengé is
(éke)
-
popey37
addikt
válasz
BerserkGuts #242414 üzenetére
nem vitázok veled, amit itt most leirok az tény, és nem valami papirfecni.
a t34-es modell testpáncélja korben 45mm volt, a tornyot fejlesztgették, de az is csak 53mm volt a max. a testpáncél megdontésével tudták 90mm-re novelni a vastagságot.
az elozo posztomban ott a link, olvasd el. minden benne van a t34-rol.és részemrol befejeztem.
-
kchryss
veterán
válasz
popey37 #242412 üzenetére
Miért kerestél külön rá mikor a játékban le van írva mindegyik tanknál a történelmi háttér, illetve azt is leírják ha csak tervrajzon létezett:
"A modification of the T-34-85 tank, produced at Factory No. 183. Unlike the original vehicle, it featured enhanced front armor and reduced rear armor. Fuel tanks were transferred from the fighting compartment to the rear. When the suspension proved faulty, production was halted after just one prototype was built."1 prototípus lett megépítve, de hibás lett és nem került tömeggyártásra.
-
-
BerserkGuts
addikt
-
popey37
addikt
válasz
BerserkGuts #242390 üzenetére
legalább hulyeséget ne irj, a wikiben eléggé meg lehet bizni, ott a muszaki paraméterek kozott 40-45mm páncél szerepel, más leirásokban 20-90 mm./a 90 mm a torony, még mielott azt mondod, hogy nalátod./
az, hogy a játékban más paraméterekkel modellezték le, még nem azt jelenti, hogy a valoságnak is megfelel.
ahhoz, hogy a 75mm páncélbol effektiv 130mm-t csináljanak, a tank hegyes lenne mint az STRV. legalább gondolkozz mielott irsz.
"
TECHNIKAI ADATOK (T-34/85)
hosszúság: 6,62 mszélesség: 3,20 mmagasság: 2,42 msúly: 32 tlegénység: 4-5 főfegyverzet: 1 db M1944, 85 mm-es harckocsiágyú; 2 db 7,62 mm-es Degtyarev géppuskamotor: V-2-34, 12 hengeres Diesel, 500 LE sebesség: 55 km/h (úton)hatótávolság: 350 km páncélzat: 20-90 mm"
ez a hivatalos. -
zodo
nagyúr
és Baltazár123
Annyira azért nem rossz vagy épp csak a kötvénybolti ajánlatok közül volt ez a tank amit jó szívvel ajánlottak.
Az sem mindegy ki játszik vele, mivel használja vagy pár csatából következtetéseket levonni butaság.
Lásd. egyszer mindent is a másik térképről, máskor a kitolató Maus oldalát 20 méterről se.
Én nem vagyok pro de szeretem, sokan pl. az 5 fok ágyúsüllyedés miatt szidják.Nekem itt vannak a X-es tankjaim, több száz csatássakat nézzük azért nem rossz.
Érdekes hogy épp a 2 lesajnált X-es közepes tankkal van Ász plecsnim, amiből tisztán látni hogy nem vagyok pro.
-
Dobi 562
addikt
Tud az agyuja trollkodni, valoszinu a front felso reszere ment a lovesed de az a tiszta ha felteszed a battle hits-et, sok erdekesseget megmagyaraz.
Ha van veled ertelmes csapattars akkor lehet vele apritani a heavy duhongobe, nekem is tetszik.
-
h1mpi
félisten
Mentem egy 7000-es pattintós kört a Minotauroval
-
Dobi 562
addikt
25 millio kredit felett a versenykepes licit also hatara, lassan kiszallok mert nekem ennyi kreditet mar nem er a tank.
-
kchryss
veterán
EU szerver.
Marty_vole csapata készítette az oldalt még 3-4 éve. Hogy mennyire aktuális azt nem tudom.
A pontos adatokat csak a wg tudja. Azért mutat minden stat oldal mást mert mind más adatbázissal dolgozik. Hogy melyik a legrelevánsabb azt nem tudom.
Amennyire hihetetlen az 50%-os T62A ezen az oldalon annyira hihetetlen a 48%-os 121B is a másikon.
De egyébként a moe elvárt értékek elég pontosak szoktak lenni és az alapján az általad linkelt oldal közelebb van az igazsághoz és tényleg rosszul játszanak most a 121-b-vel mert az egyik legalacsonyabb kombi kell a markolásához a 10-es med-ek közül. Mondjuk ezt a listát nézve meg az az érdekes hogy a nem prém 10-es med-ek közül a leopárdhoz a második legnagyobb az elvárt kombi ... -
xAttilax
őstag
válasz
BerserkGuts #242390 üzenetére
T34-85M és nem sima T34-85.
amit te linkeltél az jó, csak mi egy másik tankról beszéltünk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- További aktív témák...
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest