Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Autó költségek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
Egy újabb ász a varrógéppel:
Szarjon sünt aki kitalálta a mai felderítős küldetéshez hogy életben is kell hozzá maradni a csata végén.
Volt 8 felderítésem, lehoztam a csatát, simán túl is élhettem volna de nem tudtam hogy az is kell a küldetéshez ezért ráyolóztam az utolsó ellenfélre és kinyírattam magam.
Azóta meg csupa bukta és ott lehetetlen életben maradni hiába spotolok sokat.
-
válasz
jano_77
üzenetére
Nekem garázsba vissza menetelkor dob ki néha. Meg, ami ami már több mint bosszantó, meccs indulásakor. Aztán ha sikerül belépnem 30-50 másodperc múlva vagy élek még vagy nem
De érdekes módon ha VPN-t indítok nem csinálja. Pedig a hiba alapján PC vagy oprendszer hibára gondolnék.
-
xAttilax
őstag
válasz
köpet
üzenetére
én mind a kettővel régen játszottam de a Somua egy használható király tank (volt) nekem, míg az 50 100-al inkább csak a szenvedés.
Itt van egy kis páncél és ami a legfontosabb, hogy gyorsan tárazol ki. 2.25 inter + DPM is van.
Viszont nem tudom, hogy a mai metában, hogy muzsikálna.
Most gurultam vele 3 csatát, de 2 X-es és 1 VI-os volt amiből ugyan csak nem lettem okosabb. A 2000 átlag jött vele és teljes átlagom is annyi. (nálam ez jónak számít, csak a jobb tankokkal tudom hozni). De benne van, hogy a sok BZ és T832 ellen picit óvatosabban kell játszani... de aki szereti ezt a táras témát az szerintem nagyon nem fog benne nagyot csalódni. -
BigBear
senior tag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Rossz taktika, ha annak mondható, de én meg sorozatot tolok adott tankkal, vagy pár csata után visszatérek rá, hogy hátha... De nem. Tudom is, hogy nem, de nem hagy nyugodni, hogy bármit csinálok, bukta a vége. Lehet, higy tényleg néhány csata után váltani kéne addig, amíg nem lesz valamelyik nyerő. Ehhh... Nem tudom. Nincs ma már idegzetem. Bár úgyis visszatöltöm ezt a mocskot, bár a lassú netemmel nem megy 1-2-re.
-
Baltazár123
őstag
válasz
BigBear
üzenetére
én mondjuk követem azt a szabályomat újra, hogy maximum 2 vesztes csatát engedélyezek egy tankkal egymás után. Ennyi, nincs kivétel. 2x vereséget hozott a tank, akkor ma játszhatatlan és próbálok másik tiert / tank típust.
pl csinálgatom a vz55-el a ToTT-ot és ma 4 egymást követő csatában mindegyikben volt early vagy chieftain, kivétel nélkül. Na igen, de mind az összes az ellenfélnél. Mind. Ment is hamar pihenőre a vz55. Igaz, valóban, amikor AMXeket kaptunk, azok városi pályán daráltak és még egy early + chifi kombó sem jelenti azt, hogy nem lehet győzni ellenük, de nagyon szenvedős volt. Fene se akar így játszani, hogy én bújkálok, meg dugdosom a tornyom és még így is belő, ő meg ott áll egy helyben félig kilógva a fedezékből és nem tudom egyszerűen belőni. Gyenge a vz arany lőszere ehhez, pedig tudom, hogy hova kéne lőni, de vagy lepattan vagy nem megy be vagy csak a wg bemutatja a középső ujját, hogy ezt neked. Pedig egy kifejezetten ostoba early játékos volt, meg se mozdult, nem ment fel kicsit a fedezékre, hogy még nehezebben lehessen belőni, csak állt ott és lövöldözte be a tornyomat arany lőszerrel. Kár, hogy nem E4-el voltam, betöltöm az aranyat és az early teljes eleje zöld lesz onnantól, megy neki a puszi, amit nem köszön meg.
A tier8 medekkel viszont jókat mentem, leszorzóztam pár prém tankot 1 óra booster mellett és ennyi mára. Próbálgatni kell, ha egy bizonyos tier és tankosztály játszhatatlan, másik tank még jó lehet, de sok vereséget ne engedj meg egymás után, mert elveszi a kedved a játéktól. Ma különösen undorító csaták vannak valahogy, nekem is. Olyan darálások, hogy 3-4perc és 8 tank mínusz. Utána meg körbevesznek és kezdődik a g.ng b.ng. Nem élvezetes, a felnőtt filmekben is állítólag csak eljátsszák, hogy jó

-
BigBear
senior tag
válasz
hulp01
üzenetére
Szintén zenész. Csak nálam törölve. Úgy 3-4 napja tart a móka, mindegy mivel megyek, 90+%-ban 2 tierrel lejjebb vagyok (0% high tier), 10% WR kb. 50 csatából.
Agyrém. Nekem senki ne mondja, hogy nincs adott játékosra "megrohadhatsz, akkor se fogsz nyerni gyökér" szűrő időnként. Mindegy mit csinálok. Ha állok egy helyben, ha küzdök, akkor is max. 5 perces darálások. Lövések a szélrózsa minden irányába, vagy eltűnnek, vagy átmennek az ellenen. Elég volt egy időre ... Komolyan nem értem, erre mi szükség van. -
hulp01
senior tag
Na, nálam most lett alt+f4 a játék. Mentem ma 10 csatát t10-ben ilyen átlag 1k sebzéssel. A tetves leopard semmit, de semmit nem talál el, engem meg a kurva heavy-k snipe-olnak ki 500m-ről, miközben 70-nel tépek.
-
popey37
addikt
válasz
Gubu0101
üzenetére
vga driver, rakj fel egy régebbit, pl. olyat ami akkor volt friss amikor kiadták a vga-dat. és láss csodát megszunnek a gondok.
a vga driverfrissel ovatosan kell bánni, ha nem szükséges nem kell frissiteni. kivéve, ha valamelyik uj játék kéri.
az ujabb driverekben az uj kártyákra van már optimalizálva a meghajto progi, lehet a régebbi vga-val is kompatibilis, de csinál elég sok hibát. nekem amd rx 580-as vga-m van és valami 4
éves a driver ami fenn van. én mindig az uj kártya megjelenésekor frissitett driver elotti verziot teszem fel. eddig bevállt. -
Joe.36
addikt
Sziasztok !
WZ-111 et megéri becserélni VK 75.01K -ra ? 1700 arany lenne.
WZ-n van 360000.- átváltható XP , az ilyenkor megmarad ?
Köszi, Joe

-
Gubu0101
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
En a far cry 6-al voltam hasonlo helyzetben.Megjeleneskor vegigjatszottam minden hiba nelkul.Most karacsonykor feltelepitettem ujra,most fogja magat fel ora jatek utan kb bezarja magat a jatek
Se hibakod se semmi
Sose fogom megtudni mitol van,adtam neki egy uninstallt
-
Gubu0101
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Passz,en se varom meg a csata veget mikor kilonek,kilepek a garazsba es megyek a masik tankal.Sose omlott meg emiatt ossze a jatek.Ez kb a jeghegy csucsa amit mondasz,de hogy mi az alap az a kerdes
Nem dob semmi hibakodot?
Kezdesnek azt javasolnam,teljes uninstal aztan nyomsz neki egy ccleanert majd telepited.Gondolom vannak modok is,azt is letakaritanam,xvm-el egyutt. -
Gubu0101
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
A hiba nalad lesz.Kismillio ilyen meg hasonlo egyedi esetek vannak.Van akinel ossze vissza crashel a jatek,nem csak ez masik jatek is van akinek meg tokeletesen mukodik.Maga a windows kornyezet is kozre jatszik,szamtalan dolog okozhatja
Nem mondom,hogy a wot tokeletes,de ha masnak nincs problema 1-2 embernel meg jonnek ilyen crashek,akkor erdemes a sajat gepen korulnezni.Regi windows,illesztok,driverek,hardver,esetleg valami utkozes,tuzfal stb -
Baltazár123
őstag
válasz
köpet
üzenetére
Az 50100-hoz képest keményebb tank jóval, az egyértelmű, csak hát benyomják a kettes gombot és nincs páncél, akkor jönne jól a sebesség, ami viszont nincs. Lassú tank nagyon, de mondom a mobilitás cuccal ki kéne mindenképpen próbálni, elméletben 42-re felmehetne a sebesség és még az ágyúkezelhetőségen is javít, talán pont eleget.
Az ágyúkat nagyon nehéz összehasonlítani. Az amx valóban pontosabb, de sokkal lassabb a lövésismétlése és rosszabb a célzás ideje, olyan nagyon kellemetlen azzal kitárazni. A somua meg hamarabb leadja a lövés és a célzás ideje is jobb. Tehát hiába pontosabb az amx, ha tovább tart becélozni és lassabban adja le a következő lövést. A gyakorlatban szerintem hatékonyabb a somua, azzal jól meg lehet sorozni az ellent, az amx meg olyan b.meg wg kategóriájú ágyú. A 6 vs 5-ös tár is olyan dolog, hogy még az 5 lövést is nagyon ritkán lehet vele leadni, inkább újratöltök. A 35 sec töltésidő se kevés, de még éppen a tűréshatáron van, úgy tudok menni a többiekkel, részt lehet venni a csatában. Az amx-nek horribilis az a 47 sec és a 6 lövést nagyon ritkán lehet leadni vele, azzal lapítani szoktam.
Azért azt hozzáteszem egyik tankkal se vagyok pro, csak valahogy a somua ágyúja jobban aprítja az ellenséget. Imádom amikor nagyarcú med rám jön, hogy akkor most széttép, aztán megy a garázsba vissza, persze a wg féle rng hétszentség hogy lepattint 1-2 lövést, olyankor meg én állok a bráner rossz oldalán, de össze szokott jönni. Volt már, hogy full hp-s tank ment a garázsba kitárazás után, 900-1e hp körül meg szoktam próbálni, hogy ráyolózok és akkor általában megy a garázsba, néha meg én megyek
-
jano_77
nagyúr
ez egyre idegesítőbb és bosszantóbb, hogy nem tudok visszalépni a garázsba, ha idő előtt kilőnek, mert crash-el a játék és indíthatom az egészet újra! Kezdhetne ezzel vmit a retek WG.
-
köpet
aktív tag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Az 50 100-hoz viszonyítva a Somua milyen?
Azt tudom élvezni, ha a körülmények engedik...
Az meglepett, hogy a tanks.gg szerint az alap dispersion értéke rosszabb, mint az 50 100-nak, mondjuk a mozgás közbeni meg jobb. Lehet, hogy a somua-val már mozgó célpontokat is el lehet találni? Látom, hogy lassabb jóval, ez eléggé aggaszt. -
jano_77
nagyúr
válasz
Baltazár123
üzenetére
Köszi szépen a véleményt és infót!
Átgondolom, hogy kell-e nekem n+1-iknek.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Baltazár123
üzenetére
ja azt kifelejtettem, bocs, hogy szép méretes és konnyen beüthető parancsnoki belépője is van a tetején
azzal viszont nem lehet semmit kezdeni, azt könnyen belövik.csak azt akarom mondani, ha páncélozott tankot akarsz, akkor sokat panaszkodnál a fórumban emiatt a tank miatt, hogy szutyok hatosok belőnek
de ha csak egy jó tankot akarsz, ami a kreditet is jól termeli és még szórakozni is jó, arra célra megfelelő -
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
A játék szerint 140 a test páncél és 120 a torony. A felső frontja UFP viszont döntött, tehát az tud pattintani valóban, de a kicsit tapasztaltabb vagy a kettes gombot lenyomó ellenfeleknek ez nem szokott különösebb gondot okozni.
Nyilván el lehet rajta bogarászni a tanks.gg-n, hogy hol kemény, hogyan kell forgatni stb. Ez az 50b legénység húzó tankjának készült és ott itt is szokásos trükk, hogy kirakja az ember a testét, mert az az erősebb és sokan azt lövik inkább a torony helyett.
Az a gond, hogy a tornyán vannak 140-160mm-es részek és elég jól meghatározhatóak, a torony két szélét kell lőni az ágyú alatt ennyi. Az ágyú vonalában kicsit erősebb, de már egy tier8 tank is beüti ott.
A többi része a tanknak a tornyon és a testen 190-210mm átütésig véd meg, illetvez UFP jól döntött, azt tényleg tud pattintani és sokan bedőlnek annak, hogy inkább a testét lővik. Pedig a tornyán vannak a gyenge részek, ahogy az 50b esetében is.Nyilván nem egy papír tank, de ahogy írtam az ágyú miatt közel kell menjél és ott már a sebezhető torony komoly probléma, ahogy hull down-ban is. Pedig jó hull down tank lenne egy kicsit keményebb toronnyal. Akkor már lenne kicsit jobb mozgási sebessége, ha a tornya beüthető, hogy jobban lehetne vele dombozni. Egy kettes szintre fejlesztett mobilitás felszerelést mindenképpen ki fogom ezen próbálni majd, ha eljutok oda, hogy lesz is. Nagyon adná erre a tankra, csak nem tudom, hogy elég-e a vert stab helyett az ágyú szempontjából, majd kiderül.
Ha az ellenfél megeszi a cselt és a testét lövi, ahogy az 50b esetében, akkor valóban jobbak az esélyek, ennyit tud ez a tank. A páncéljára nem építenék, ettől függetlenül jó kis tank ez, az 5 lövéssel meg lehet keseríteni az ellenfél életét.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Baltazár123
üzenetére
ez most meglepett, hogy nincs páncéja azt írtad, mert én azt tapasztaltam ellenfélként, hogy szemből elég nehéz belőni.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Derron
üzenetére
Ez tanktól is függ. Persze igaz az állítás, hogy a nagyobb látótáv a jobb, de pl nehéz tankkal nem biztos, hogy ez a legfontosabb.
A kérdés mindig az, hogy mennyi legénységi skill helyből kell gazdálkodj, illetve a felszerelésekből is csak 3-t tudsz felrakni. Kivéve a kísérletit, ami helyettesíthet kettőt is

A jobb játékosok, akiknek nem számít a kredit égetés, ugye direktívával + prémium kajával tolják, mindegyik komolyan hozzáadhat a látótávhoz is, meg sok minden máshoz is. Cserébe néha leégnek. Egy ilyen felmaxolt ellenséggel szemben, még ha hasonló tankban is jön, kisebb az esélyed.
Mondjuk, hogy ellent is mondjak saját magamnak, a tier7 IS klón prémium tankba IS2-be a 2 ágú távcsövet raktam. Ez elsőre hülyeségnek tűnik, de túlságosan gyakran jártam vele úgy, hogy legyalultuk az ellenfél nehezeit és utána a láthatatlan sniperek kinyírták a csapatom megmaradt tankjait, megalázó céllövölde volt. Így 468m a látótáv, ha bekapcsol és még egy kicsit mehet feljebb, mert nem fullosak a legénységi skillek. Próbáltam optikával is, úgy 410m a látótáv, de az kevés volt. Tier5-9-ben sok a jó álcázású tank. nem is annyira egy elc-t akarok felderíteni, mert azt esélytelen, de a medeket legalább ki tudom szúrni, amikor mozognak. A 2 ágúval viszont óvatosan kell nagyon haladni, várni míg bekapcsol. Nade egy amúgy vaksi tankkal amúgy sem ajánlott felderítés nélkül mozogni.
Nincs egyértelmű szabály, ha úgy érzed, hogy segítene a látótáv, akkor legénységi skillekkel (akár újraosztással), optika, 2 ágú, esetleg venti vagy pótkaja jöhet, ha nem számít a kredit égetés. Ja meg direktíva is.
Amit erről még tudni kell, hogy a nagyobb látótáv miatt több lesz az assziszt is, ami pl prémium tankoknál könnyen többet hozthat vissza, mint a pótkaja ára (főleg, ha akcióban veszed 10k-ért). Csak ne gyújtsanak ki

jano77: jó kis tank, az 5-ös sorozat ágyúja oda tud vágni, ha elkapod az ellenséget. Egy átlagos medet ki lehet vele kapni a játékból, 1500 elméleti sebzés mellett és jó átütése is van alap lőszerrel is (nem kell állandóan prémet nyomatni benne). Páncél viszont nincs, meg lassú, néha pattint a tornya, magam se értem hogyan. Amit szeretek benne, hogy 2,25 sec a lövésismétlés és pont 2,25 sec a célzásidő, tehát jól becélzott lövéseket lehet vele leadni. Kell is, mert a pontosság nem a legjobb, inkább közel, max közepes távolságra való tank. A lőszer sebesség jó, főleg az arannyal. Ha ilyen játékstílust szeretsz, akkor jó barátod lesz. Mondjuk jó kérdés, hogy egy teljesen kifejlesztett mobility felszerelés kiválthatja-e a vert stabot? Ha igen, akkor a sebesség kérdése is megoldódna vele.
-
jano_77
nagyúr
Somua SM mennyire játszható tank jelenelgi metában? Mennyire hozza a kreditet?
Érdemes lehet rá becserélni vmilyen régebbi prém vasat?
-
tboj
aktív tag
válasz
Derron
üzenetére
Igen, érdemes, mivel a tankok és bokrok álcaértéke ezt csökkenti. Szóval hiába van 445 méteres látótávolságod, ami a felderítés maximális távolsága, pl. egy 10%-os álcaértértékkel rendelkező tankot így csak 445*0,9=400 méterről fogsz meglátni. Ha viszont feltolod a látótávolságod pl. 500 méterre, akkor már 500*0,9=450, vagyis a maximális 445 méterről már látni fogod. Szóval minél jobban feltolod a látótávolságod, annál messzebbről tudsz felspotolni jobb álcával rendelkező és/vagy bokor mögött álló tankokat is.
-
popey37
addikt
azért az elég gáz, hogy egy artynak nagyobb a loszersebessége mint egy TD-nek.
totál vicc ez az egész. -
Derron
aktív tag
Sziasztok,
Érdemes kimaxolni a látótávolságot? A legtöbb felszerelés csak 450m-ig ad bónuszt, ha ez fölé viszem annak van értelme?
-
kchryss
veterán
válasz
Gubu0101
üzenetére
Már írtak neked ezzel kapcsolatban hogy idióta a magyar fordítása az angol szövegnek: #241155 TESCO-Zsömle
Szó sem volt semmi olyanról hogy kapunk valamit amit ez a medál nyitna.
Kulcsként funkcionál a most gyűjtött értékes emlékeid felidézéséhez. Magyarul emlékérem.
-
kchryss
veterán
válasz
Baltazár123
üzenetére
Az a szomorú hogy a kis alfával kis modulsebzés is jár. Régen simán elvoltam a kis alfás gyorstüzelő tankokkal mert láncoltam a nagy böszme ellenfelet aztán láncon is tartottam. Régen nagy értéke volt annak ha az embernek jó keze és taktikai érzéke volt és tudott stabilan láncot találni. Emlékszem néztem akkoriban az unikum streamereket és gyakori volt hogy lánccal leszopatták az ellenfelet én meg csodáltam őket hogy milyen szitukból tudnak így megmenekülni.
Aztán jött az újratöltődő javitó aztán meg a Fejlesztett edzés felszerelés. A kis alfás, kis modulsebzésű ágyúkkal ma már 2-3x kéne láncon lőni egy nagyobb nehéztankot hogy leessen a lánca. Sokkal kisebb lett a szerepe az egyéni skillnek. -
-
válasz
Baltazár123
üzenetére
A több játékmódhoz több játékos kell.
Ha ha mondjuk egyszerre 3 játékmód van akkor a randomban kevesebben lesznek mint most és lehet annyival kevesebben hogy már nem játszható úgy mint most és mégtöbben lelépnek onnét amitől még rosszabb lesz amitől még többen lelépnek....
-
manu75
aktív tag
válasz
hulp01
üzenetére
Ez már nem random, nálam dettó. Első lövés ammorack, javítom második ammorack. Minden csatában ugyanez kb. Utóbbi időben ezzel a tankkal játszom, nem túlzok 10 csata kb. 25 ammorack korábban ehhez 50-60 csata kellett vagy több, egyáltalán nem tapasztaltam eddig, hogy sérülékeny lenne a lőszerrekesz ennél a tanknál. Az elmúlt 2-3 napban jött ez elő soha nem éreztem, hogy ilyen gondja lenne. Nem kell, hozzá még nagy kaliberű ágyú sem a hetes tank is egymás után 2x lövi az ammorack-et.
-
hulp01
senior tag
Most komolyan, ez egy vicc már. A kpz50t-vel egy csatán belül 3 ammorack lövést kaptam másfél percen belül + egy gun. Első lövés ammorack, javítottam, második lövés gun, harmadik lövés újra sárga ammorack, negyedik lövés robbanás 1000hp-ról. Basszák meg a random szarjukat köcsög wg.
-
popey37
addikt
válasz
dante3
üzenetére
hát nekem nincs vele kevés csatám, 2990 csatát toltam vele eddig, és egész jo a statja is, de régen sokkal jobb tank volt: pontosabb volt az ágyu és mintha jobban ment volna.
de mostanában már ritkán veszem elö, valahogy a creditet sem ugy hozza mint régen.
sok vele a nullás vagy majdnem nullás köröm, nem is szoktam eröltetni vele a játékot. -
xAttilax
őstag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Miért 0 az esély rá? Semmivel nem lettek népszerűbbek azok a tankok és sajnos jobbak se a jelenlegi metába, szóval nem tudom miért nincs esély t25 pilotra meg buffra.
-
Baltazár123
őstag
válasz
popey37
üzenetére
ugye a PvP és a játékmodell a 15vs15 miatt rengeteg játékosra van szüksége a WG-nek, ezért ragaszkodik a free to play modellhez főleg, pedig volt már az évek alatt annyi ígéretes játékmód. ezek az utóbbiak, a startégiai mód, 1 vs 7 vagy az onslought is nagyon jó izgalmas volt, jó pörgős csaták. az onsloughtot el tudnám fogadni állandó játékmódnak, inkább azzal játszanék még akkor is ha égeti a kreditet, mint a néha dögunalmas randommal.
ha azt mondanák, hogy ezek a játékmódok több szerver kapacitás igényelnék és legyenek elérhetőek csak prémium fiókkal vagy emeltszintű prémium fiókkal, engem az se zavarna
volt régen a chaffee rally, az is milyen jó volt, miért kell mindent kukázniuk? egyszerűen érthetetlen a wg gondolkodásmódja. ha valami tetszik a vevőiknek, akkor azt csinálni, nem őnekik kitalálni, hogy minek kéne örülni a vevőiknek, de mondjuk a wg az egy kifejezetten csőlátású, gránit merevségű cég

Idén állítólag jön a PvE a steel hunterben, remélem csak az első lépés és megjelenik a normál játékban is valamilyen formában.
-
popey37
addikt
válasz
Baltazár123
üzenetére
pl. a skorpio G-vel nagyon ritkán enged 1500-nál tobbet sebezni, ha elérem az 1500-at, onnantol minden lovésem mellé vagy lepattan vagy el sem megy addig. szoval ki van ez találva. nem beszélve a folyamatos tier 10-rol. máshol sem játszom vele. ott meg kevés, 1 vagy két lovés és garázs. miélrt nem lehet saját tierben tolni, én szivesen vérok akér 1 percet is a csatára, ha tudom, hogy saját tier. a tizesek menjenek és püföljék egymást. a kukáskocsinak fél lövés vagyok.
veszem az uj tankot, de az még szarabb mint a régi.
-
xAttilax
őstag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Pancser 8.8 biztos és talán a mutz is ahol volt dmg buff
-
Baltazár123
őstag
válasz
Baltazár123
üzenetére
lejárt a szerkesztési idő, annyi, hogy sajnos csak 230 alfa, de nem ritka a 200 alatti sebzés, sőt, inkább gyakori, bár tény, hogy néha bead 270-280 között is. Jönnek a hp buffolt szuper nehezek tier10-ben aztán első feladat lenne beütni, második feladat, hogy lebontsam a hp-ját. Kb mint a szúnyogcsípés, fáj, de utána agyoncsapja az ember a szúnyogot és megy tovább. Meg a visszatartó erő az semmi. Meglátnak és teljes sebességgel jönnek tovább, mert ez csak egy 230-as ágyú, de még a kisebb tier tankok is. Meglepődtem ezen, mert azért dpm-je van, átütés se rossz még alap lőszerrel sem. A kis alfa nem jelenti azt automatikusan, hogy akkor ingyen hp zsák az adott tank.
Ha felvinné a wg 250-re, mint a type59-nek van, máris sokkal jobban használható tankok lennének. Sajnos nem emlékszem olyan prémium tankra, aminek az alfáját buffolták valaha is, úgyhogy ezek már maradnak így az idők végezetéig. Az átütéseket igen már buffolták, több tanknál, a sebességet is (pl SP), de alfa sebzést talán még nem, bár a tévedés jogát fenntartom. Nem is érdekel üzleti szempontból, vedd az új tankot.
-
Baltazár123
őstag
válasz
popey37
üzenetére
Ez igaz, saját tier, nagyon maximum 3-5 tier 9 ellenfél, ami csaták még jók ezeknek a kis alfás brit tankoknak. Bár most hogy hemzsegnek a bz176-ok, a tier8-ba is lehozta a 800 alfát a wg, így még nehezebb az élete a kis alfás tankoknak. Ha betalál a 800, arra nem lehet egyszerűen válaszolni. Mert általában nem egyedül van a bz sem, nem lehet rámenni töltés közben.
A napszakot kell jól kiválasztani. Amikor kevés a játékos, akkor garantáltan tier10-ben fog állandóan szenvedni a tank. Most napközben jó volt, 2 órát játszottam vele, 9 csata, 2 volt csak tier10, a többi 7 csata az vállalható volt. Max 5 teir9 volt. 2 csata volt, amikor top tier voltam, 3 csata full tier8, 2 csata tier9, de nem nekem kellett a tier9 tankokkal megküzdenem.
Például nagyon sokan tolták tier6-ban a battle pass-t és egész jó volt az MM szempontjából az a tier. Most már nem biztos, hogy olyan jó, mert tier6 tankok jellemzően tier8-ban mennek. Kevés a játékos tier8-tól lefele. A kezdők egyre kevesebben vannak, a régiek meg kihúztak már mindent és nem sok indok van tier8 alatt játszani.
-
popey37
addikt
válasz
Baltazár123
üzenetére
én azt nem értem ezeknél a tankoknál, hogy javarészt tier 9-10-ben van. az a 240 alfa nagyon karcsu neki is és a tobbinek is. miért nem kap egy kis sebzés buffot? ezt csak a wg tudja.
-
Baltazár123
őstag
a becserélésben behúztam a caernarvon action x-et, mert nincs UK nehéz prém tankom, de az sconq-ot meg tudom és akarom majd venni a következő leárazásban. Legénység húzónak vettem, mert a legénység pont passzol, a töltő is rádiós egyben, de ez a tank meglepően kellemes kredit termelésre is. 5 sec töltés idő, 2,8k dpm, amit a profik lila cuccokkal, pótkajával szerintem 3k fölé is tudnak vinni.
3 csata átlaga 3,3k volt, a tornya is pattingatott szépen, nem beüthetetlen, de nem kell rá vigyázni, mint a hímestojásra. Megvolt a beetetés, aztán jött a negyedik, a tier10 csata
na ott már kevés voltam, mint mackósajtban a brummogás... de idegesíteni tudtam az ellenséget, beléjük csíptem, ha nem figyeltek. 5 sec töltésidő ott is elég jól jön, általában két lövést el lehet engedni. Persze hogy sebez-e mindkettő, az már egy másik kérdés. Igazából a sebesség ami hiányzik neki, ha lesz még mobility kísérleti cucc és látom azt, hogy az alkatrészek milyen mennyiségben jönnek, azaz hogy lesz-e esély teljesen kifejleszteni 2400 alkatrészért, akkor a vert stabot lecserélem rá. Talán működik az is és akkor lenne plusz sebessége, az javítana a tankon még.A skillindex szerint csak 3 csillagos, de jó kis gépezetnek tűnik ez, persze az alacsony alfa itt is bosszantó tud lenni, hogy sz.ros tier6 tank is rámyolozik nagy bátran, merthogy csak 230-t sebzek. Igen, de 5 sec múlva kapja következőt
és az átütés is jó, nem nagyon fogja lepattintani. Legalább tanult valami a tier6 warrior a megfelelő célpont választásról 
-
jano_77
nagyúr
Másnál sem müxik a tanks.gg oldalon a játékos keresés funkció?
Nekem csak keres-keres, de nem csinál semmit - mintha lefagyna. Pörög a számláló
Queued (77 / 1243) aztán ennyi. -
h1mpi
félisten
válasz
Baltazár123
üzenetére
Ismerős, BZ-176-ba prém kaja helyett ment vissza az automata tűzoltó, mert minden 2. körben leégtem vele. Azóta az ágyúja is jobb lett
Ammorack is mindennapos, de legalább nem robbanok vele a perk miatt. -
Baltazár123
őstag
És ahogy számítottam is rá, itt is van a tank becserélés. A tévedés jogát fenntartom, de úgy néztem, hogy alpine tiger ad a legtöbb aranyat a kötvényes becserélhető tankok közül, úgyhogy felhasználom a kötvények egy részét.
Azt viszont sajnálom, hogy a defender kikerült a csomagból. Nem említettek múltkor, hogy csak ideiglenesen kerül be. Na mindegy, sokat nem vesztek vele, csak az kimaradt nekem, kipróbáltam volna, de kp-t nem adok ki érte. Talán majd megszerezhető lesz karavánban vagy újra berakják ilyen becserélős akcióba.
h1mpi: a skodákkal vigyázni kell, márt többször robbantam velük, ha kidugtam az orrát. a vz55 volt hogy egy csatában 2x is
na jó ez vicc, de ha nem figyelek az elejükre, ezek felrobbannak. meg a bz is szeret robbani, meg leégni, na az viszont már volt, hogy egy csatában 2x égett. Ilyen a wg féle szórakozás, nem tudhatod mikor kapsz egy finom robbanás effektet 
-
jano_77
nagyúr
válasz
kchryss
üzenetére
BP miatt én is ezekkel toltam és én is úgy éreztem, hogy egészen baráti az MM, de lehet hogy azért éreztem így, mert azt vettem észre magamon, hogy többnyire akkor jobban teljesítek, ha +2 tierbe kerülök és így lehet nem tűnt fel, ha volt is sok 8-as tier.

Nem tudom ez mitől van, de tényleg ezt figyeltem meg a játékomon, hogy ha azonos vagy alacsonyabb tier-el kerülök szembe, akkor többször betlizem be, mint akkor ha +2 tier-el kerülök szembe. Ilyenkor sokszor kerülök a végén top3-ba. Pedig mikor kicsikkel vagyok együtt, akkor kellene sokszor akár 1-ül is tudni lehozni a csatát, de talán pont emiatt, hogy ezt érzem hajtom bele magam a nagy pofonba és a brutál noob játékba.

Viktoár: ezt a leugrat vs lecsúszom esetet meg tudom erősíteni, többször jártam már úgy, hogy olyan óvatosasn, ahogyan csak tudtam ereszkedtem le, de mégis volt, hogy robbantam - gondolom ez akkor fordulhat elő, ha az orrban van a motor vagy üzemanyagtartály.
A másik eset, ami a lövéseket illeti, szintén csak megerősíteni és nem cáfolni tudom, mert rengetegszer fordult elő velem is, hogy láttam, ahogy elmegy a lövésem a tank mellett és mégis kaptam sebzést de fordítva is volt, hogy amit én kaptam, azt láttam, ahogy elsüvít mellettem/felettem és mégis beadta találatnak. De létezik ennek az ellentéte is, amikor látom, hogy eltalálom a célt és mégsem ad semmit! Ezeket kellene megszüntetni és szerintem sokkal élhetőbb és élvezhetőbb lenne a játék nagyon sokak számára! -
Viktoár
addikt
válasz
kchryss
üzenetére
Köszi, ismerem az oldalt, már néztem a tnh-t, de nincs róla információ. Az oldal szerint a wg nem tudta biztosítani a belső modulok információit.

Az is rendben van hogy több helyen van lőszerrekesz egy tankban, de a kupolában? A battle hits mod szerint kupolán talált el, de az is egy kalap szar.
A második képen amikor a skorpió lőtt oldalba akkor ruinbergen voltam a városban és a fenti kis faluból lőtt rám. Tehát jóval magasabbról lőtt, battle hits szerint meg alulról.Tegnap néztem krea-t amikor streamelt. Volt egy lövés ami szemmel láthatóan mellé ment, majd hopp hirtelen sebzés lett belőle. Még krea is röhögött hogy ez most mi vagy hogy?
Szóval ez a sok rng amit mindenre sikerült ráhúzni a WG-nek, néha átláthatatlan dolgokat produkál. Például van aki leugrat egy hegyről, bukfenc meg minden és megússza 100hp minusszal. Én aki óvatosan lecsúszok egy 2 méteres szikláról elvesztem a hp-m felét. Nonszensz, de ha belegondolunk akkor ez a balanszolatlanság pont a balanszolás (-ra való próbálkozás) eredménye. 
-
hulp01
senior tag
-
hulp01
senior tag
válasz
kchryss
üzenetére
Nagyon örülnék egy ilyen nézetnek a belső modulos küldetésekhez. Tegnap a kpz50t-vel sikerült egy 3,5k sebzéses csatát mennem, amiben volt 4 belső modul/legénység sebzésem. 5 kellett volna. Kicsit se voltam mérges. Következő körben 4,5k sebzés 2 belső modul. Hiába próbáltam a ruszki tankokat üzemanyagtartályon lőni, egy se gyulladt, de még csak nem is sebződött. Persze amit én bekaptam lövés, az egyből vitte a lőszerrekeszemet meg valamelyik legénységi tagot. Persze a kpz-nek elég alacsony az alfája gondolom a modulsérüléshez is, de az meg legalább sokszor tud lőni.
-
kchryss
veterán
válasz
Viktoár
üzenetére
A két találat köszönőviszonyban sincs mégis ugyanazt a modult ütötték ki. ilyenkor mire gondoljon az ember vagy mi lehet a lehetséges magyarázat? Van ötlete valakinek?
Sok tankban nem egy ammo rack van hanem több és több helyen.
A régebbi tankoknál meg lehet nézni a belső modulokat.
Klasszikus példa az IS-3. Annak 4 különböző helyen is van és abból egyik a torony. Sárgával jelzett modulok az ammo rack-ek: [link]
-
kchryss
veterán
Más is nyomja sokat most 6-osban? Nektek is nagyon ritka hogy 8-asok ellen rak be vagy csak én vagyok szerencsés?
Érzésre 10 csatából 5 full 6-os, 1 8-asok ellen, 1 4-esek ellen, a többi meg vegyes 5-6, 6-7, 5-7. -
Gubu0101
veterán
válasz
Viktoár
üzenetére
Kiesett a tolto kezebol a loszer,pont akkor es oda ahova ez a talalat bement