- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Hirdetés
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
GeneraL_XTX #20195 üzenetére
a telefonszamnak valosnak kell lennie?
-
CHaooSS
őstag
válasz
GeneraL_XTX #20195 üzenetére
persze amikor én adtam meg telószámot nem kaptam aranyat
-
GeneraL_XTX
veterán
Hűű dejó megváltoztattam a rendszer által gyengének minősített jelszavam, és beregisztráltam atelószámomat és kaptam ezért 400 aranyat
Tök jó, ezeket fel tudom használni a modulok levételéhez
-
Chris0321
veterán
válasz
jano_77 #20191 üzenetére
Nem gond ha nincs benn a garázsban teljesen lényegtelen. Csak a megfelelő mennyiségű xp-nek kell meg lennie a T-34-en, hogy ki tudd fejleszteni az új tankot.
CHaooSS: Ne rakj rá álcát, keress valami egyedi skillt. Nekem is a negyedik képességnél jár a legénység a T34-en, én a parancsnoknak adtam látótávnövelő képességet.
-
jano_77
nagyúr
Ha minden igaz akkor a következő med ág az orosz vonalon a T-34-ből fog kiágazni. Elég, ha a T-34 meg volt valaha, de nincs a garázsban vagy bent kell álljon hozzá, ha jön majd az új ág?!?
Azért kérdezem, mert a T-34 nem tartanám meg, ha nem muszáj, annyira nem jött be. -
Remus389
veterán
van most valami akció az atkepzesekre is
a legjobb legenysegem t-25-ben ül, 4 skillesek, a negyedik skill 79%-on, atkepeztem mindet mert akartam nekik bia-t, plusz jobban atgondolt képességeket, és 10000 ezustert a negyedik skill 79% helyett 70% lett, viszonylag enyhe bunti gold nélkül
mindnesetre most 121%-osak, 4 skillesek nem sorolom fel, de okosan lettek atkepezve, a tankon állandó alcafestek, töltés +celzasgyorsito, szellőzés is
a tuzoltokeszulek helyett kapott(nagyon ritkán gyullad ki ) 100-zas benzint is, kicsit mozgekonyabb lett
hát most egy átlagos kör 3-4 kill között mozog vele, nagyon jó lett! persze már én is jobban vágom mit érdemes lőni, mikor kell menekülni, hova menni, már kisujjamban van 1750 csata után. a t-25-el
-
Remus389
veterán
.
-
-
Djuree
félisten
mentem egy kört t-44-el. egy halott! t-54 végig pofázik h noob meg ilyen olyan béna vagyok. obj 268, is-7 meg pár t8-t9 ilyenek voltak ellenem. francba hogy nem mentem ki eléjük 1v1-be hanem messziröl szedegettem öket. ki kellett vna mennem eléjük, esélyük sem lett vna, mi nekem egy is-7, piha!
persze a végén nézzük mit tettünk hozzá a csatához. a t-54 700dmg...én 2400dmg...faszér vagyok ilyen noob...á megyek is legozni... -
válasz
SoulReaver #20180 üzenetére
A legjobb Tier3 arty . Gyorsan tölt forog igy a celzas is gyors es arannyal T5-ben is szepen sebez . Igazi fun .
-
Djuree
félisten
á, fenéket, még a lánctalpra gyüjti a zikszpéjt!
vagy nem tudja h lehet fejleszteni. én anno a diablo1-ben nem tudtam h szintlépésnél kapok elosztható pontokat, átjött haver, kérdezi miért nem osztom el a pontokat. mondom milyen pontokat? voltam vagy 30. szintü, csodálkoztam h ilyen nehéz ez a szar játék, meg nem tudom használni az uj cuccokat, volt vagy 150 elosztható pontom már.
-
scyllarus
veterán
Ma tényleg leveri rajtam a tegnapi napot a WG. Pedig végre elkezdtem kicsit érezni az IS-t.
Egy ilyen kör után:Privátban rámír a top sebző ISU, hogy béna vagyok, és töröljem a játékot. Nyilván, mert nem nyomtam le a közel full hp-s Type 59-et 1-1-ben, 40%-ról indulva. Rákérdeztem, hogy látta-e a lap alján a T8-asokat, azokról mi a véleménye. Erre már nem válaszolt. Nem elég a sok béna, még a prók is engem b.szogatnak. Mára elég, megyek a tesztszeróra gyakorolni...
-
válasz
SoulReaver #20180 üzenetére
Vajon elit már az arty?
-
nihill
őstag
Ilyen pontos a JT8,8 300 méterről:
Aranyos volt az IS-8 hogy a V-orrú tankot beforgatta nekem 45fokba.Azért face2face 65%-ot leszedtem róla mire kilőtt.
Valamint egy igazi noobmágnes AT2 kör
replay
Az ellenség beállt egy rakás tankkal foglalni, de az AT2 szétcsap közöttük
Vicces hogy az egész meccs alatt 200 hp-t buktam, pedig végig face2face meccs volt részemről. Az ellenfél AT2-je meg se bírt sebezni mialatt én 80%-ot szedtem le belőle. -
Remus389
veterán
100-zas oktánszámú üzemanyagból érdemes bevásárolni?
azért kérdezem, ha felteszem, ugye csak egy csatára elég? tehát érdemes bevásárolni belőle vagy elég 1 mint a végsebességhatárolóból
-
nyunyu
félisten
válasz
forras2 #20174 üzenetére
És azt meg lehet-e nézni, hogy kinek milyen tankja van? Nem arra vagyok kíváncsi, hogy milyen tankokkal játszott a 2 éve alatt, hanem, hogy milyen tankjai vannak jelenleg a garázsban?
PlanetWOT?
Vehicle specific stat menuben azt lathatod, mivel ment az utobbi 30 napban. -
forras2
őstag
válasz
GrooveHero #20172 üzenetére
Azt tudom. Csak én úgy emléxem/emlékeztem, hogy a honlapon is meg lehet nézni.
És azt meg lehet-e nézni, hogy kinek milyen tankja van? Nem arra vagyok kíváncsi, hogy milyen tankokkal játszott a 2 éve alatt, hanem, hogy milyen tankjai vannak jelenleg a garázsban?
-
forras2
őstag
Hol tudom azt megnézni játékon kívül, hogy ki mikor játszott utoljára?
Mert ha felmegyek a honlapra, akkor ott csak azt írja adott játékosnál, hogy mikor regelt, meg hány napja van a klánban. -
Teljesen egyet értek, ami a mai napon megy az már minősíthetetlen.
Az nem igaz hogy nem IP cím alapján manipulálják a játékot.
Egyszerűen az ember bármennyire akarna is javítani a stat-ján nem sikerül.
Pláne ha úgy nézünk ki hogy az ellen 60-62%-os WR-el van míg a saját csapatod 45% és alatta. -
grex4
aktív tag
válasz
PAtr0n #20166 üzenetére
Hát pedig bármely programozó tanonc 5 perc alatt jobbat farag. Mindenki arról vakerál hogy na majd sokat kell várni a csata indulásra, arra már nem gondol hogy a 30 rendelkezésre állót kell csak jól elosztania nem kell bevárni több tagot. Amit említettél 5 heavy-t mekkora intelligencia szükséges vajon hogy 3-2 felé ossza?
Top platoont top platoonal dobja össze és sorolhatnám amit egy fáradt pénteki hajnalban a wc-n ülve is kitalálok. Ostobák ezek a WG-nél de nagyon, hihetetlenül ostobák.Nem érdekel mára a játék, ilyen fosoknak én nem nyerek meg meccset. Úgy indítja el a játékot hogy na majd neki ezt is megnyeri valaki hát nem adom meg nekik az örömöt.
-
PAtr0n
addikt
Ne add fel. Tegnap majdnem ugyanebben a cipőben jártam. A 14 win viszonylag elég hamar megvolt, amiért dolgoztam is rendesen. Erre a 15.ik kábé 7 vereség után lett meg, mert agyhalott csapattal voltam mindig, ráadásul abban a 7 csatában szinte mindig én voltam aki a legtöbbet ölte/sebezte.
Próbálkozz még, össze fog az jönni. Amúgy tényleg katasztrófa az MM, a rőtvörös csapatátlagot úgy ellensúlyozza, hogy pl. 4/1 heavy-t rak a mi javunkra. Szerinted érünk vele vmit? -
grex4
aktív tag
na erre magyarázatot kérek!
és erre.Ilyenekkel hogy kell nyerni aki sokezer csata alatt tier 7ben aggat a kurvakemény 30 valahány átlagsebzésével? Körülbelül 5 meccsel később fogja leadni az első sikeres lövését a retardáltja. Fel nem tudom fogni mit képzelnek ezek a tetvek a játékban. Fele banda vérvörös, három tagnak van összesen 28 wn6-ja, maradék is 1-200-al rohangál és ezekkel kell nyernem egy nap 15 ször? Tier 8-ban mindenben első vagyok tier 6os tankkal, mégis mit kell még tennem a győzelemért??? Szégyen és gyalázat ez a játék, ami ebben megy az épeszű embernek nem való. 30 killt pár meccs alatt összelehetett kaparni de ez a 15 win már sok ebből a szarból. 3 napig nem játszottam és 1 győzelemre vagyok a 15-től ma de nekem itt volt elég.
-
SoulReaver
veterán
Az én tapasztalataim IS-3 al, (1136csata) Nem jó ötlet megállni vele... annak idején Diego jól mutatta be ezt a tankot... top tankként, vezetni kell a többi hevyt, rusholni előre, arra a kicsi időre kell megállni vele csak, míg tüzelsz, de folyton legyen kéznél fedezék..
Ma pont volt egy ilyen csatám, top tank voltam, a csapat is elég jól együtt működött velem, mentem előre, zúztunk le mindenkit, az ellenség szó szerint, megijedt és össze voltak zavarodva... -
sith7
félisten
Ismét megy a tesztszerver
és el lehet adni az SP - t aranyért ...
-
Enzolord
addikt
és (#20156) vhw
Köszönöm szépen!
Akkor majdnem jól tudtam..
Eszembe is jutott a Jereváni rádió:
Igaz-e, hogy Moszkvában a Vörös téren Mercedeseket osztogatnak?
V: Igaz, de nem Moszkvában a Vörös téren, hanem Leningrádban a Néva partján, nem Mercedeseket, hanem Volgákat és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak! -
[HUN]Dani
őstag
válasz
Angel1981 #20150 üzenetére
Ez igaz. A mai napom kb 40%-ra sikerült egyébként, de még lehet, hogy annál is rosszabbra.
5 csata után nagyjából egálra jött ki prémium nélkül. Amikor túlélem a csatát és sebzek 4-5k-t akkor egész szép kis haszonra lehet szert tenni amit aztán a következő 1k sebzéses rögtön halálos csatában el is bukok.Mindent összevetve iszonyat jó ez a gép. Azt hittem, hogy az alját kell eldugni a legjobban, de a tetején levő kis kupolát is simán belövik több száz méterről a jobb játékosok.
-
dorka16
aktív tag
Szegény IS3. Pedig fosni szoktam tőle. De megtette a szívességet és az oldalát mutatta.
-
Fel
addikt
válasz
Enzolord #20155 üzenetére
Egyik sem..
A tier 6-os 3001H kerül le tier 5-be és lesz belőle heavy. A 3601H is heavy lesz, de marad tier 6-on.
Mit miért kapsz. -
Tenken
őstag
Anyám borogass ez a cruiser III micsoda gyilkológép.
-
bimbilla09
tag
Sziasztok!
Változtatta már meg valaki az e-mail címét?
Elakadtam ott, hogy kér egy screenshotot a "online banking statement"-emről. Jelentkezzek be a netbankomba és nyomjak egy prtscr-t, vagy mi? Nem értem...
Előre is köszi!
-
jano_77
nagyúr
Lenne egy fontos kérdésem:
VK3601 H-ból most a 8.8-al lesz heavy tank?
Amennyiben igen, akkor a legénység is automatikusan heavy legénységgé alakul/képződik át?
Érdemes esetleg még most átképeznem a legénységemet belőlük egy későbbi közepes tankba - pl E-50 vagy Leopard PTA -, hogy ne veszítsek el egy viszonylag jobb közepes legénységet a német vonalon!? Tanácsokat kérnék ezzel kapcsolatban.
Köszönöm -
Angel1981
veterán
válasz
[HUN]Dani #20149 üzenetére
Bocs, de 5 csata alapján még nem lehet semmit elkönyvelni, egyszerűen 2x sikerült győzni a véletlen faktor 2,5-jével szemben.
Ha 100 csata alapján lenne 40%, az már többet jelentene, majd akkor visszatérhetünk rá!Engedj meg egy pénzügyi kérdést!
Az 5 csata összesített bevétele hogy alakult? -
Cseri0058
őstag
Kérdem én a 113-nak mi az erőssége? Mert adatokban konkrétan majdnem mindenben jobb a 121...
-
válasz
Lavidaloka #20135 üzenetére
Jo beszeljük meg miert a felet adom annak amit gondoltäl
-
Kelvin
őstag
Sziasztok! Valaki tudja, hogy az Object 140 a t54 melyik lövegéből fejleszthető ki?
-
Angel1981
veterán
válasz
[HUN]Dani #20138 üzenetére
Szép munka, grat!
Kevés dologtól félnek jobban a csatamezőn, mint ettől!SHiZUOKA: kicsit zavaró, hogy hol a történelemhűségre, hol meg a játékegyensúlyra hivatkoznak, amikor meg kell indokolniuk valamit.
Történelemhűségből ne nerfeljenek / buffoljanak, ha mellé teljesen fiktív dolgokat is beraknak tömegével - vagy egyszerűen mondják azt, hogy így látják jónak, és kész!De elég, ezzel befogtam!
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Bingisz #20136 üzenetére
- SerB azt mondja az E-75-nek történelmileg nem volt 120mm-es oldal páncélja se 128mm-es lövege, 80mm-es oldalpáncélja volt. Nem a KT tovább fejlesztése volt, hanem a gyártás egyszerűsítése. Jelenleg a játékon belül történelmileg nem pontos és ha találnak helyette valami mást lehet meggondolnak egy cserét.
- A Panther II utolsó variánsának állítólag 120mm vastag alsó front páncélt terveztek. SerB utána néz.Itt már nagyon kacagtam ezen az emberen.
-
Angel1981
veterán
válasz
Bingisz #20136 üzenetére
"T-62 nem fog bekerülni a WoT-ba. SerB nem akarja hogy megjelenjenek a huzagolatlan csövű ágyúk. (SerB azt mondja a jelenlegi "túl kicsi a páncélzat jelentősége" sírás enyhe lenne ahhoz képest amit okozna mivel az ilyen lövegeknek 400mm+ átütése is van)"
Mert ugye nincs rá ellenszer, mi?
Rétegelt / üreges / acél-kerámia-urán páncélzat, reaktív páncélzat, stb! -
[HUN]Dani
őstag
Végre megvan.
Kifejlesztve:
JagdPz E-100 jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 209389. Elköltött szabad tapasztalat: 611.
Megvásárolva:
JagdPz E-100' vettél. Elköltöttél kredit: 6 100 000. -
Bingisz
addikt
- SerB nem fél attól hogy a WoWp ellopná a játékosokat a WoT-tól, szerinte a migráció normális lesz.
- SerB leírja a különbséget az Amerikai és az Orosz átütés számítás között: "A különbség a páncélt áthatoló lövedék darabkák számában van. Az Amerikai és Német rendszer a "fő áthatoláson" alapszik (20% áthatol a páncélon). Az Orosz rendszer a "garantált áthatoláson" alapszik (80%). Össze hasonlítottuk az Oroszországban tesztelt Német és Amerikai 75mm-es ágyukat és a Német 50mm, 88mm és Brit 57mm ágyúkkat. Kb. 1,17 szeres a különbség átlagosan."- SerB azt mondja ez a táblázat nem pontos. Szerinte az Orosz táblázat a pontos.
- Az Orosz adatok alapján, a Ferdinand 88mm ágyúja rosszabul teljesít mint az Orosz D-10T és D-52. SerB és mások azon gondolkodtak ez mitől lehet, lehetséges az Oroszok nagyon korai lőszerfajtát használtak, végül úgy döntöttek nem nerfelik a Ferdinand ágyúját.
- A WG eredetileg a Német átütés rendszert kezdte használni, de átváltottak az Oroszra a closed beta alatt.
- T-62 nem fog bekerülni a WoT-ba. SerB nem akarja hogy megjelenjenek a huzagolatlan csövű ágyúk. (SerB azt mondja a jelenlegi "túl kicsi a páncélzat jelentősége" sírás enyhe lenne ahhoz képest amit okozna mivel az ilyen lövegeknek 400mm+ átütése is van)
- SerB azt mondja az E-75-nek történelmileg nem volt 120mm-es oldal páncélja se 128mm-es lövege, 80mm-es oldalpáncélja volt. Nem a KT tovább fejlesztése volt, hanem a gyártás egyszerűsítése. Jelenleg a játékon belül történelmileg nem pontos és ha találnak helyette valami mást lehet meggondolnak egy cserét.
- A Panther II utolsó variánsának állítólag 120mm vastag alsó front páncélt terveztek. SerB utána néz.
- Elméletileg lehetséges a D-25T átütésének a nerfelése 165-re egy régebbi lőszerfajta berakásával.
- SerB egyet ért a KT 105mm.es lövegének célzási idő nerfjével.
- SerB azt mondja a 8.8as változások a Német nehéz ág mobilitásában kb. ugyan oda helyezte őket ahol voltak.
- SerB nem lát okot a T-62A/Object 140 újraegyensúlyozására azért hogy jobban különbözzenek egymástól.
- Lehet hogy az Object 140 ütközési modellje változni fog.
- Történelmileg a D-5T és S-53 ágyúk elegendőek voltak amíg meg nem jelent a KT. De az a tény hogy a 85BM ágyú megjelent azt mutatja hogy az 52-K ballisztikus képességeit rosszabbnak gondolták a Német 88mmhez képest.
- Az IS-7 nem lesz mozgékonyabb.
- Lesz animált hátsó lövész a WoWp-ben.Forrás: http://wot-kpp.blogspot.hu/
MI a franc van ezekkel? Gyakorlatilag össze vissza beszélnek az átütésekről. Biztos találtak valami orosz zsebkönyvet amiben átütésadatok szerepelnek, és most azt hiszik, hogy az a jó...
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
Lavidaloka #20123 üzenetére
A legtöbbet ajánlónak + egy hét prémuimot tudok még hozzá aktiválni bónuszba....
-
Angel1981
veterán
Az M6 és a T1 Heavy alsó lemezét nekem egyetlenegyszer sem sikerült átlőnöm, mindegy, mekkora pennel lőttem - tudom, tudom, nem ott kell lőni, de adódott már párszor olyan helyzet, hogy nem tudtam máshol meglőni. Ezt figyelembe véve ott vagy 250 mm-es kerekített páncél van - persze nem annyi, de tapasztalat alapján olyan.
-
Joe-T
tag
válasz
Angel1981 #20129 üzenetére
Amikor meglett az IS3 top lövege és az első lövést leadtam vele az ellenfél egy M6-os volt. Mondom ezzel a stukival bárhol meglőhetem, becéloztam a test közepét, hogy még véletlenül se menjen mellé erre lepattanok róla, na mondom ez f...sza egy M6 is jelenthet problémát!?
-
scyllarus
veterán
válasz
csapee #20109 üzenetére
A KV vonalon is megyek, a KV-3 gyorsabb.
Igaz, ott megvan a nagy motor, itt meg az alap van még. Azért néztem át ide, mert azt olvastam, hogy ezek fürgébbek. Lehet, hogy a nagy motor+új lánccal az lesz, de így tetű...
Meg aztán az IS-3-at már jó pár patch előtt kipróbáltam teszten, és szerettem mindig. -
dfsz34
őstag
válasz
Rathrol #20116 üzenetére
A DMax-ban 5 legényt tudsz húzni (ami hosszabb távon fontos, hiszen a nagy német TD-kben 6 fő van) és szerintem nem hozhat az sem rosszul. Nekem nincs, de kellemetlen ellenfél.
Joe-T: ez az is-ek átka, ha pont szembe állsz, akkor oldalt a lánchoz közel még tier7 ágyúval is lőhető, persze pontos ágyúval. A tetejét is szépen lehet lőni, JT8.8-al kiszedtem már hull down-ban levő is3-t. Mondjuk az igazság, hogy legtöbben lövik össze meg vissza és azokat tényleg pattintja.
-
Joe-T
tag
válasz
Flayer #20117 üzenetére
Nekem is fullos IS3-asom van. Sajnos többször 9-10-es tankok közé dobál engem is. Én nem megyek vele előre, hanem inkább a nagyokat kísérgetem és mögüllük próbálok csipegetni. Eddig ez a taktika több esetben is bevált. Sajnos elég vakegér tank így kell mellé valaki aki távolabbra lát. Nagy előnye, hogy elég lapos (fele akkora kb. mint a Tigris 2). Mindig szemben kell állni vele az ellenféllel, mert akkor elég jó arányban tud pattintani. (Persze 9-10-es dögök elé kiállni vele nem túl okos dolog, azok átlövik az elejét és általában kipengetik a vezetőt!)
-
Rathrol
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek melyikkel lehet jobban TD-ni Dicker Max vagy E-25, és nem utolsó sorban kredit farmolás is a cél! A lényeg hogy jól rejtőzőn, messzire lásson ezt gondolom mind2 jól ki tudja használni.
E-25 mennyire lehet jól boldogulni 150 pen-vel, sok tank van amit nem tudok belőni vele? D.Max se sok 169 pen, de a Hellcat is ennyi van ha jól tudom és azzal nincs baj gondolom!
Akinek valamelyik megvan írhatna jót és rosszat is róla! -
Angel1981
veterán
válasz
Cingáriusz #20113 üzenetére
No, azért!
jano_77: jól bevásároltál, már csak 20 milkád van, mi?
-
jano_77
nagyúr
válasz
Patrick76496 #20049 üzenetére
Remélem most tudod költeni a creditet az új akcióknak köszönhetően!?
Gyorsan bevásároltam én is ebből-abból:
Ezzel kezdtem most a napot. Egy darabig elég lesz megint minden.(#20061) Jolet: gratulálok, nagyon szép teljesítmény!
Bejött az új klán?
-
-
csapee
őstag
Ha az IS lassu nektek, akkor a Kv vonal milyen lenne?
-
Angel1981
veterán
válasz
Cingáriusz #20107 üzenetére
Őőőőőőő..... tegnap még 50% volt a win rate kritérium.
Elírás, vagy tényleg lejjebb adtátok? -
A HHR-A klánban tagfelvétel van.
Feltételek:
- min. 1100 EFF
- min. 48% winrate
- 2db X-es tank
- min. 17 éves kor
- aktív TS használat.Érdeklődni Cingar-nál (toborzótiszt), vagy Lixuskzs (parancsnok) lehet.
-
dfsz34
őstag
válasz
Flayer #20095 üzenetére
Az nem valószínű. A mostani 122-es ágyú már a Su100-on is op, hát még egy relatív gyors nehéz tankon. Nagyobbat sebzett, mint pl a T29, de mondhatnám a T32-t is.Ok, a pen, de ha gyenge pontot vagy oldalt hátat lő az ember, akkor üt. Illetve, mint a töltőtárasok esetében a hosszú töltésidő is áthidalható hátrány a csata nagy részében, mert nem tudok rátámadni, amig tölt, hiszen ott van a többi ellen tank is és szépen fedezékben újratölt.
Sokat megyek a panth m10-el, ami ugye 7-es med és gyakorlatilag a kv1s minden lövése sebez is. 1:1-ben csak szerencsével tudom legyőzni, mert sokat kell mozognom hozzá és szinte mindig meglő valaki más is, de ha mégis győzök, akkor meg nem marad hp-m és ez egy tier-el magasabb nagy hp-val rendelkező tank, mint a kv1s.
Igazság szerint a sebzését kéne visszavenni 300 körülire, ami még mindig magasnak számítana a tierjében. A SU100 meg jó kérdés, annak meghagyják, de végül is az TD, úgyhogy ott még szódával elmegy, de az is kilóg felfele a tierjéből keményen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Star Trek
- Fujifilm X
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest