- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
válasz
pècsimunkás #11798 üzenetére
Sajnos elszomorodtam ha leveszem a billentyűzetről akkor sem pörgeti fel eléggé! Legalábbis gondolom mert a vinyón a pici lámpa világít meg cicceg mintha szeretne beindulni! Sajna ez nekem nagy gáz mert nincs gépem pillanatnyilag és épp ezért vettem Win Tabot,eddig mindegyik tab lekezelte nem volt gond ráadásul a legtöbb az Lenovo volt,nem is értem mit variáltak vele! Nagyon kis kellemes gép ez a miix 310 de nekem fontos lenne,hogy tudjak külső vinyót rákötni,hogy tudom ezt megoldani? Vagy cseréljem emiatt le????
-
L4mie
veterán
válasz
Game-over #11794 üzenetére
Jó vétel
Igen, az i9 önmagában nagyon jó, nekem főleg a 120 GB os gyári SSD és a +SSD hely miatt tetszett, amúgy a ha jól emlékszem CPU - RAM megegyezik az i7 bookéval.Techtabletet olvastad akkor fölösleges élménybeszámoló tartanom, mivel kb. ugyanez a tapasztalatom
alapállapotban melegedés meg korlátozott tárhely.Billentyűzet miatt döntöttem az i7 mellett, mivel ez dokkolós, ezek a surface-es billentyűzetek meg szerintem semmit nem tartanak, így egy nem stabil felületen használhatatlan az egész koncepció.
btw: 8GB RAM-ot azért elbírt volna mindkettőBTW: van egy feature a tochpadon, hogy ha felhúzom a tetejéről az ujjam a billentyűzet felé és lehúzom a touchpadról akkor letesz mindent asztalra, ha visszafelé csinálom a mozdulatot akkor meg visszateszi a korábbi ablakot. ezt hogy lehet kikapcsolni? Mivel pici a touchpad ezért ez eléggé bosszantó tud lenni.
-
gretzky77
veterán
válasz
pècsimunkás #11793 üzenetére
Na lehet el is kiabáltam a dolgot! Tegnap vettem egy Lenovo miix 310-et és úgy néz ki nem kezeli a külső vinyómat! Hiába dugom rá csak csipog és olyan mintha nem tudná felpörgetni! Eddig soha egyik tabommal sem volt ilyen gond de most úgy látszik beleszaladtam! Majd még azt megpróbálom,hogy ha a Tab nincs billhez csatlakoztatva akkor esetleg hátha beindítja,lehet a bill + vinyó sok neki! Na majd utánajárok
-
Game-over
aktív tag
Na az szuper, várom is majd a beszámolót róla
Néztem szinte az összes kínai gyártó termékét, de az i9 tűnt a legerősebbnek (jelenleg), és nem mellesleg sikerült BG-ről 285$-ért megvennem
Kíváncsi leszek rá nagyon.
Mit értesz azon hogy rossz a billentyűzet hozzá?
Azt láttam hogy nincs rajta plusz usb csati, de egyébként meg olyan mint a Surface-en (techtablets szerint).
-
pècsimunkás
addikt
Köszi a válaszokat
!
Majd gondolkodom , meg próbálkozok . Jó ár a 22 euró a 128- as pendrive- ért , de van 2 db 64 gigás , nem igazán akarok többet , ezért gondolkodok inkább a külső vinyóban . Alszok még rá egyet . Ha megoldom ,megírom itt majd mi lett a megoldás ! -
L4mie
veterán
válasz
Game-over #11783 üzenetére
tegnap jött meg, ma meg a bill hozzá, egyenlőre szuper
nekem sajnos melegedős darab jött, tegnap sikerült 90 fokig hergelni, de van megoldás, csak azt majd egyszerre csinálom az ssd cserével.
i9-hez szar a billentyűzet
Xiaomi mi air-ben nem gondolkoztál? nekem utólag az is nagyon bejön.
-
tlac
nagyúr
válasz
pècsimunkás #11789 üzenetére
nem egyforma ezeknek a fogyasztása
szóval az is lehet, hogy az egyik menni fog, a másik típus meg fel sem fog pörögniha biztosra akarsz menni, akkor veszel külön egy mobil rack-et, meg bele egy alacsony fogyasztású mobil vinyót
általában a specifikációnál le szokták írni, hogy indulásnál és utána normál használatnál hány ampert vesz fel
többnyire a lassabb, meg egy tányéros vinyókat érdemes keresni
plusz némelyik még azt is tudja, hogy egy jumperrel be lehet állítani, hogy lassabban pörögjön fel, így indulásnál kevesebb áram kell neki -
superg
senior tag
válasz
pècsimunkás #11789 üzenetére
Ha nem ad le elég áramot a tab,bármelyik HDD-re tudsz tenni Y usb kábelt+5v-os töltőt ,vagy egy jobb aktív hubbal is megoldhatod amit te is írtál.Az más kérdés ez mennyire kényelmes.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
gretzky77 #11788 üzenetére
Ha a haverom vesz egyet , kipróbálom azt . Gondoltam , hogy holnap veszek egyet magamnak is , de ha meg nem lesz jó ??? Azért 60 eurót nem akarok kidobni az ablakon . Bár , amit írtál elgondolkodtatott ! Sima 4- es hubom van , 2 pendrive , egy egér , és egy telon van sokszor összekötve a tabommal , de nem okoz gondot neki végül is ... Mindegy , kapkodni nem akarok várok még , hátha lesz másnak is ilyen irányú tapasztalata . Természetesen ez nem a bizalmatlanság , hanem az óvatosság
!
Köszi az infókat!
-
gretzky77
veterán
válasz
pècsimunkás #11787 üzenetére
Nézd én biztosat nem tudok mondani eddig bármilyen wines tabom volt az kezelte a külső vinyót,de ezt nem garantálom viszont szerintem a tiéd is kezeli!
-
pècsimunkás
addikt
válasz
gretzky77 #11786 üzenetére
HP pavilion . A telefont tölti . Azon gondolkodtam ,h egyik ismerősöm akar úgy is venni egy külső vinyót , ha megvette lehet kipróbálom majd . Csak holnap megyek a MM-ba , 2-3 ismerősnek veszek 128 gigás pendrie-ot 22 euróért . Csak most azon gondolkodom -hogy vegyek-e magamnak vagy ne ... Tele van minden tárhelyem .
Ha tudnám ,hogy tutira jó a külső vinyó , nem vennék még egy pendriveot ( van 2 db 64 GB-os ) , hanem megvárnék valami jó vinyó akciót . Mondjuk van most is , Toshiba 1 terrás 5 Gbit/ sec 3.0-ás 60 euróért ... -
gretzky77
veterán
válasz
pècsimunkás #11785 üzenetére
Szia milyen tabról van szó mert én minden gond nélkül tudok külső vinyó csatlakoztatni!? A tabod ha telefont dugsz rá tölti a telót mert akkor ad le áramot!
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
Egyszer régebben kérdeztem ,hogy lehet -e , külső merevlemezt csatolni a tablethez , akkor írtátok ,hogy nem , mert nem kap áramot a tablettől . Ma viszont kaptam egy tippet ,hogy van olyan USB hub , ami konnektorból kap áramot . Azzal szerintetek érdemes próbálkozni ? Mert Németországban sokszor 60 euró körül vannak 1 terrás , 2,5 collos külső vinyók . Ha így ez megoldás lehet , akkor lehet , beruháznék egyre ...
-
Game-over
aktív tag
Sziasztok!
Azon gondolkodtam, hogy lecserélem a notebookom egy win10-es tabletre, mert úgyse használom ki (HP Probook G3, nagy downgrade lesz a tablet, de tényleg csak itthon porosodik).
Amit nézegettem, az a Cube i7 Book lenne, amit el tudnék hozni 250$-ért.
Eről mi a véleményetek? Láttam van aki vett már ilyet, megköszönném a tapasztalatokat!
-
Bornie127
aktív tag
Chuwi hi10-zel kapcsolatos kérdésben valaki?
-
kisda
aktív tag
Üdv!
Próbáltam az onda v820w ch dual gépen win10-en csinálni egy FR-et mert elfogyott totál a tárhely, és nem tudtam felszabaditani, de nem futott le teljesen (36% körül "végzett") majd beadta ezt: "there was a problem resetting your pc windows 10" ujraindult, azóta nem bootol be. Logo bejön, tölt aztán ujraindul, megint logo, stb.
Mit lehet tenni? Androidot is legyalultam volna róla, mert nincs benne google támogatás, így számomra használhatatlan.
Már mikor kézbevettem a táblát újonnan, 1.8 gb szabad hely volt a C-n.. -
szaby72
tag
Sziasztok.
Remélem ittt tud Valaki segiteni!Teclast X80 Pro (E3E6) Dual OS (Win10/Android 5.0)
Pont Én is így jártam-mint egy másik Fórumtárs!Próbálom a két rendszert gyári állapotba visszaállítani, a Droid pikkpakk meg is volt, de a W10 elakad, a kijelzőn
Resetting this PC 55%
virít, kergetőznek a pöttyök, de nem bír továbblépni. Egyre jobban melegszik is.
Mi lehet a baj, illetve hogyan javíthatom?
Na az Android rész működik,a win nem!
Nincs is duaé boot bejelentkezési lehetőség!
Valaki vállal újra telepítést?(Bp-en,ha lehet) -
gretzky77
veterán
-
-
tlac
nagyúr
válasz
r.levente75 #11770 üzenetére
-
r.levente75
addikt
Sziasztok!
Acer Iconia w4, win 8,1 a kijelzőn lévő dolgokat le lehet e fényképezni valamilyen gomb kombináció lenyomásával, mint a telefonon?
-
makoss
veterán
Üdv!
Van egy windows 10-es tabletem, és az lenne a kérdésem, hogy miket érdemes feltegyek rá, a zavartalan működés eléréséhez, hogy tudjak médiatartalmakat, videót, képet, FPS játékokat futtatni?
No meg Serviio media server -t. Értem ezalatt az illesztőprogramok, drájverek, beállítások stb...
Eddig k lite kodek pakk és VLC player került rá.
Köszönöm! -
leslie23
tag
válasz
kispusi017 #11764 üzenetére
árulják 4GB RAM-mal is, [link] [link].
elég nagy szarkavarás amit a Lenovo csinál.
mikor bejelentették egy féléve ezt a tabletet, úgy volt, hogy az alapmodell 2GB-os, de felárért lesz 4GB-os/LTE-s verzió is.
Amazon alapján: 2GB wifionly, 4GB wifionly és 4GB+LTE modellek vannak...
a kérdés, hogy itthon milyen lesz a kínálat. -
gretzky77
veterán
Akkor ezt meg kell nézni egy gépen az MM-ben mert az újságban is 4gb van írva meg az MM-ben is az adatlapra!?
Ezekszerint lehet 4gb Ram így viszont sztem inkább a Lenovo!
-
kispusi017
csendes tag
Igen, a chuwi felbontása valóban jobb illetve a tabon van két teljes értékű usb (az egyik 3.0), míg a lenovon csak a billentyűzeten van teljes usb.
Gretzky77: Igen, ezért lett volna szerencsés élőben látni...
A pécsi MM-ben a miix 300 volt kirakva és az Asus illetve az Acer mellett messze az Asusnak volt a legjobb képe (mondjuk 25 ezerrel hosszabb is...)
-
gretzky77
veterán
válasz
kispusi017 #11759 üzenetére
Én is megnyomkodtam miix 310-et az anyagminősége sztem annyira nem gáz! Én inkább a Lenovot venném a gari ill. a support miatt! A kijelző valóban lehetne kicsit jobb felbontású!
tlac a Lenovoban is 4gb Ram van!
-
tlac
nagyúr
válasz
kispusi017 #11759 üzenetére
gyűjtsd össze a szempontokat, meg rakd sorrendbe, hogy mi fontos neked
a legfontosabb különbségek szerintem, de lehet ennél többet is összeszedni:lenovo miix 310
-2 gb ram
-1280x800
-magyar bill.
-driverek könnyedén letölthetőek
-magyar garanciavs
chuwi hi10
-4gb ram
-1920x200
-angol bill.
-nincs support, drivereket neked kell összevadászni win újratelepítésnél
-kínai garancia -
kispusi017
csendes tag
Sajnos nekem nem volt rá módom, mivel a pécsi MM-ben kedden már nem volt egy darab sem.
Pedig kíváncsi lennék, mert ha azt veszem, hogy rendelek egy chuwi hi10-t és hozzá egy billentyűzetet, akkor majdnem ugyanennyi a vége...és a minőségben nem hiszem, hogy az jobb lenne...?!
-
Goatman
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Tud valaki valamilyen altalanos leirassal szolgalni, hogy hogyan lehet egy nem dual bootos Cube iwork8 Ultimatet feltamasztani? A bootlogo utan csak ures kepernyot kapok, ha pedig recoverybol bootolok, akkor egyreszt a kinai karakterek miatt meg emlekezetbol sem vagyok meggyozodve arrol hogy jot nyomok, masreszt pedig, mivel recoveryben az erinto nemigen mukodik, OTGn kell csatlakoztatnom beviteli eszkozt, ezzel pedig az a gond, hogy hiaba van tobbcsatlakozos micro usb hubom, a toltes es egerhasznalat egyszerre nem megoldhato, igy nemes egyszeruseggel elobb lemerul a keszulek mintsem a recovery lefutna.
Elore is koszi!
-
tiempo
tag
Üdv mindenkinek!
Tudnátok nekem ajánlani 100 000 Ft-ig valami win10es tabletet, billentyűzettel és legalább 11,6"-os kijelzővel?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
válasz
Akron99 #11746 üzenetére
Amíg a wines tableken nem megy az usb másolás igen is szopás.
Androidot rádugod usb-n és felmásolod rá azt, amit akarsz. Wines tabnál wifi van (lassú), vagy usb otg, vagy kikapod a kártyát és arra írsz. Na itt kényelmetlen, hogy nem könnyen kipattintható.
És nem érdekel a felhő,lásd első pont, wifi lassú. -
törölt tag
-
válasz
kispusi017 #11740 üzenetére
A Kruger and Matz egy brandelt kinai oem gyarto termeke a lengyelek brandelik, ezzel nem azt mondom hogy rossz , de semmi keppen se egy sulycsoport egy asus,acer, lenovoval support es egyebek teren... foleg hogy az ara se nevezheto baratinak, ilyen arkategorianal maradj az A brand eszkozoknel .
-
törölt tag
válasz
Is-tee #11739 üzenetére
Az Insider programot mire érted? Én úgy tudtam csak az OS előzetes verzióit tudod Insider programmal telepíteni, ahhoz meg nem kell 365 előfizetés.
(#11738) AxBattler: Gondolom a legtöbben nem rakosgatják ki-be a kártyát, hanem tárhelybővítésként használják.
(#11741) r.levente75: Windows 8-on használtam így ha jól emlékszem.
-
kispusi017
csendes tag
válasz
gretzky77 #11733 üzenetére
Elvileg kedden lesz alkalmam megnézni (már ha a pécsi MM-ben ki van állítva) a Miix 310-et, akkor okosabb leszek az anyaghasználat terén és a tablet vásárlása kapcsán. Addig is kérdezném, hogy valakinek bármilyen tapasztalata ezzel??? A paraméterek alapján nagyon jónak tűnik...??!!
-
válasz
kovacs65 #11736 üzenetére
Igen, nyilván oda is lehet kártyát helyezni, csak ez a legtöbb tabnál úgy van, hogy benyomom oldalt, oszt' ha ha végeztem csak rányomok megint, és ki is köpi. Vagy van az olvasó előtt védelem gyanánt egy körömmel kihajtható/elcsúsztatható lapka.
De hogy mindenképpen kulccsal kelljen szenvedni...
-
Is-tee
aktív tag
Sziasztok!
A teblet mellé kaptam egy éves Office 365 előfizetést. Onnan telepítettem az Insider verziót, ha lejár az egy éves előfizetésem, akkor már az Insider programot sem fogom tudni használni?
-
Vindex
tag
Köszönöm. Sikerült a mentés. Még egy kérdés. Amikor Windows-al "Renszerkép biztonsági mentést végzek, akkor a végén kiírja, hogy nemsikerült, mert nem talált pár fájlt. Ez miért van? Négy különböző készülékkel csináltam és az eredmény ugyanaz. Gondolom akkor nem is lehet ebből visszaállítást végezni.
-
Bear
aktív tag
válasz
Vindex #11723 üzenetére
DoubleDriver-t próbád ki. Le tudod menteni vele a drivereket a működő tabletről. Talán a Touch driverrel szokott baj lenni....
-
tlac
nagyúr
válasz
pècsimunkás #11722 üzenetére
-
Vindex
tag
A Windows hol tárolja a drivereket? Ezeknek a Kínai szemét "csodáknak" honnan lehet a drivereket letölteni, mert support az nincs. Nem tudok egy tiszta telepítést végezni a driverek miatt.
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
Ma reggel le vettem töltőről a tabletemet , csak elfelejtettem kikapcsolni . Kb 12 óra múlva elővettem a tokjából langyos volt ,és teljesen le volt merülve !
Most win 10 van rajta , előzőleg - a 8.1 alatt is gyorsan merült , ha csak a kijelzőt kapcsoltam le .
Amúgy nem rossz az akksija - HP Pavilion-ról van szó - , kb 7 óra a kijelző idő ,75% -os fényerőn .Az lenne a kérésem , hogy tudnátok adni egy linket , hogyan tudnám megnézni , hogy mi meríti a tabletet alvó módban ?
-
válasz
kispusi017 #11705 üzenetére
Tegnap megtapogattam MM Westend-ben az ígéretes, új Lenovo Miix 310-et:
+ 75k most üzletből is, nem csak webshopból;
+ nagyon jó a mérete, az arányai;
+ bill. kiosztása nagyon kényelmes;
+ Z5 + 4GB + 64GB ~ időtálló;
- nincs rajta microSD olvasó, csak a kulccsal nyitható TF slot;
- nincs USB3 csati;
- annyira gagyi, kopogós, bazári műanyag a külső burkolata, hogy majdnem elsírtam magam; komolyan ennél még a régi T100 is sokkal jobb, ill. a sima Miix 300-at is előbb választanám (Miix 3 10-et meg pláne), pedig az sem túl szimpi ebből a szempontból.
Switch 10 mellett kirakva siralmas volt.Szóval nekem kiesett, pedig 75k-ért igencsak megérte volna...
Mindenkinek ajánlom, hogy csekkolja le, mielőtt berendel akár egyet is. -
válasz
tatabike #11710 üzenetére
Androidos tabot erdemes venni navira, azert keruld a noname-ket... droidra jo par ingyenes es fizetos offline navi van , win10-re meg a gyari ami ingyenes , s par fizetos csak ami emlitest erdemel. Attol fugg mir hasznalnad a dual boot tabot, nekem egy chuwi vi10 pro van eddig minden oke vele 9 honap hasznalat utan , igaz a droidot lerugtam rola mert a win jobban kezre allt, ettol fuggetlenul a droid is porgos , responzivan mukodott rajta... ha most vennel kinai tabot akkor a cherry trail atommal,4 giga rammal,es 64 giga hatertarral szerelt a javallott , foleg dual boot eseten .
-
L4mie
veterán
válasz
kispusi017 #11714 üzenetére
de rengeteg 8300-8350 ben van 4GB, gondolom valahogy megoldják a gyártók, hogy 4 et kezeljen.
-
tatabike
őstag
Sziasztok,
érdemes Windows-os tabletet vennem, ha nagyrészt navigációra használnám? Vannak ezekre is olyan progik, mint androidosra?
-
gretzky77
veterán
válasz
kispusi017 #11708 üzenetére
Én használtam Lenovot is illetve Asust is a régebbi T100-at illetve volt egy Asus Chi is nálam a Chi mondjuk lehet,hogy minőségileg jobb valamivel de a sima műanyag Asusok sztem nem jobbak mint a Lenovo! A 4gb Ram sztem jól jöhet a procik között viszont nincs akkora különbség szerintem!
-
kispusi017
csendes tag
válasz
gretzky77 #11707 üzenetére
Igen, az Acer csak egy alternatív lehetőség, igazából a Lenovo és az Asus között vacillálok. Nem tudom, hogy a felhasználói igényemhez kell-e a 4 gb ram és elég a gyengébb proci vagy elég a 2 gb ram és inkább a proci legyen jobb. Mivel MM nincs a közelben így megnézni nem tudom őket. Amiket hallottam, illetve olvastam, hogy állitólag az Asus anyaghasználatban is lényegesen jobb a Lenovonál. Ezekben a kérdésekben várnám a segítséget.
-
gretzky77
veterán
válasz
kispusi017 #11706 üzenetére
Ezek közül én az Acert kilőném,gyengébb proci csak 32gb! Ez csak az én véleményem,de én a Lenovot venném az sztem jó áron van!
-
kispusi017
csendes tag
válasz
kispusi017 #11705 üzenetére
Most néztem csak, hogy a 3. link nem jó, javítva, róla lenne szó...
-
kispusi017
csendes tag
Sziasztok! Tablet vásárlása előtt állok és ez ügyben szeretném a segítségeteket kérni. Windows 10-es tabletet szeretnék és ámbár kinéztem egy-két elég jó paraméterrel rendelkező kínai tabot, azonban a garanciális ügyintézés nehézségei miatt inkább itthon szereznék be egyet. Amire elsődlegesen használnám: netezés, pdf fájlok, fényképek kezelése, továbbítása illetve dokumentumok szerkesztése. Alapvetően három gépet néztem ki magamnak, de nem igazán tudok dönteni közöttük.
A kinézett gépek:
1./ [link]2./ [link]
illetve esetlegesen ő jönne számításba, bár a lenovo majdnem hasonló árban van és erősebb vas
Előre is köszönöm a segítő szándékot!!
(ami miatt nem tudok egyáltalán dönteni, hogy ugyebár az Asusban csak 2 gb ram van, míg a lenovoban 4 gb, azonban az Asusnak kicsit jobb a procija....
)
-
Polcrendszer
tag
hello. Ha bedöglött a töltés, nem villog nem ég sárgán és be sem kapcsol, akksit ki- majd visszakötve sem és másik akksival sem, akkor mi a teendő? Korábban is csinált ilyen tetszhalott állapotot, nem mondanm biztosra h valami bedöglött az alaplapon, de az sem lepne meg ennél a filléres cuccnál. valaki? (chuwi vi8 plusról van szó)
-
Dareius
tag
-
Faith
aktív tag
Üdv!
Szükségem lenne egy tabletre olyan 40000Ftig billentyűzettel együtt. Milyen lehetőségek vannak? Eddig egy Chuwi Hi8 Pro-n gondolkozom mellé ezzel a tokkal [link]
Előre is köszönöm a segítséget!
-
cidalain
veterán
válasz
Dareius #11700 üzenetére
Chuwi Hi10 típusnak nézz utána:
4/64 GB, fullHD IPS, +2db teljes értékű USB (ebből az egyik 3.0-ás), külön vásárolható hozzá dokkolós bill (ami megtartja a tabot, nem ilyen hátulról megtámaszthatós tokos, bár olyan is van olcsóbban)
Akku viszont nem túl acélos, de azért nem rossz.
van Win only, és DualOS verzió is.
200$ körül van a tab, 40$ körül a bill.Több ember is vett már ilyet itt a fórumon, volt egy-két beszámoló is, keress rá itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Synology NAS
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged