Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
+1. Amikor mediacreationtools win10 telepítést csináltam, használhatatlanná vált. Factory restore után folyamatosan hagytam, hogy frissítse magát win 8.1, win 10-ig, most elégedett vagyok, minden jó (azért mindjárt megnézem a hangot, nem pont egy legújabb frissítés okoz galibát...)

-
fabicska
tag
Itt nem a 32-64 bit a lényeg, hanem az intel CPU specifikációja... A 32 bites Windows 4096 MB RAM-ot tud megcímezni (RAM + VRAM + HDD/SSD-kben a gyorsítótár, mindenféle megcímezendő memória magyarul), szóval mókolás nélkül annak is (32bites) fel kell ismernie a nagyobb memóriát egyben.
Ehune: Elvileg 64 bitessel szállítják, ki is jelzi egyben a rendszer információ, de ettől még nekem nem tiszta a dolog.
-
Azert 32bitrol 64bitre nem csak egy sima frissites,a win telepitoje nem engedi, hanem elotte le kell gyalulni a 32bites os-t es tiszta telepitessel utana mar fel telepitheto a 64bites os is , telepitokulcsot elfogadja , azzal nincs gond . Az vagy a biosba van egetve , vagy pedig programmal kell kiolvasni, vagy pedig ha mar aktivalva van a win akkor az alaplap azonositoja alapjan ujbol beaktival.
-
Ma reggelre elnyerte végleges (remélem) állapotát a Miix. Windows 10 feltelepült, rendben működik. Én hagytam, hogy mindent a kütyü intézzen, lassabb, de nyugodtabb volt. Valószínűleg a mediacreatortool-os első próbálkozásnál is rendbe lehetett volna rakni a driver-ekkel...

Nagyon tetszik ez a masina, főleg ennyiért
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Háztartási gépek
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- 7. Generációs Ipad
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak várom az eladó visszajelzését. Tegnap rákérdeztem, hogy tényleg van-e raktáron? Eddig még nem írt vissza, pedig jó lenne ha mihamarabb tudná postázni a közelgő ünnep miatt.