Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
SUPREME7 #9566 üzenetére
Ezt próbáltam, és pont ellenkezőleg működik mint az nekem kéne. A gép első indításánál nem kér jelszót, viszont minden egyes képernyő lezárásnál igen XD
közben megtaláltam a megoldást
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
SUPREME7 #9277 üzenetére
Attól függ, mit ismer fel a Win10. Ezt csak akkor tudom megmondani, ha megkaptam a gépet és szívtam vele pár órát.
Viccen kívül: a GPU driver a legkritikusabb. A többinél szerintem az a szabály, hogy ha a Win10 tesz fel valamihez drivert és az rendesen működik, akkor nem kell piszkálni. Ha valamihez nincsen, akkor meg kell próbálni keresni, vagy próbálkozni a Lenovo oldalán lévő Win8/8.1 meghajtóval.
Épp a napokban telepítettem egy Lenovo X121e kis gépre W10-et, és egy-két driver nem ment megfelelően, rákerestem, és a Lenovo oldalán találtam más géphez, de frissebbet, felraktam őket és szépen mennek.
Ebben reménykedem itt is... -
darthsmoke
Korrektor
válasz
SUPREME7 #9274 üzenetére
Helló!
Én is rendeltem egyet. A Windows 10-et biztosan meg fogom próbálni telepíteni.
Fórumokban olvasgattam, és arra jutottak, hogy ha felrakod a Lenovo support oldalán lévő, 2014. januári Intel HD Graphics drivert, azzal menni fog rendesen.
Majd meglátjuk, kipróbálom. Az eredményt majd itt olvashatjátok. Itt fogok őrjöngeni, ha nem sikerül...Üdv,
G. -
motrola
aktív tag
válasz
SUPREME7 #3632 üzenetére
A 32GB ROM elég sovány 2 OP rendszer számára.
Kicsit talán ennél jobb a helyzet az ONDA tabletnél.http://www.tinydeal.com/v-p-143452.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_term=tablets&utm_content=ETC-368845&utm_campaign=tablet_dual_os_150114_en&sc_src=email_1224281&sc_eh=fbcfb4e3995bef7d1
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- SSD kibeszélő
- Parkside szerszám kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bittorrent topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- További aktív témák...
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest