- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Paulo81 #11398 üzenetére
azért írtam hogy nem értem a kérdést.
egérgörgetőt nem tudsz szimulálni fizikailag. ha a programba nem implementáltak touch vezérlést akkor az a program nem fog rendesen menni csak érintőkijelzővel, meg kell támogatnod egérrel a tabletet.
nincs más lehetőség. esetleg a programnak, ha van újabb verziója, amit optimalizáltak érintőkijelzőre. -
Paulo81
aktív tag
Nagyon vicces vagy.
Tudod az nem ugyanaz.
Van egy progi, aminek kifejezetten az egérgörgő kéne -
Paulo81
aktív tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet az egérgörgőt utánozni tableten?
-
Viktoár
addikt
válasz
®abstract® #11390 üzenetére
Nekünk jobb lenne a 10 colos verzió.Ilyen sebességű elég lenne mint a toshiba encore 8 csak kell a droid meg a nagyobb kijelző.
-
Viktoár
addikt
válasz
#43783936 #11388 üzenetére
Csak egy ötlet volt,hátha...
Kiváncsiságból utánanézek majd,de nyílván egyszerűbb új készüléket venni ami megfelel az elvárásoknak..
Mindenképpen menni fog, de idő mire dűlőre jutunk a következő készülékkel.Kitalálni milyen legyen, megrendelni (akár külföldről), esetleg aprón kivárni a megfelelőt...stb Addig legyen használhatóbb számunkra és majd frissítjük 10-re ha már nem kell.
-
makoss
veterán
Üdv!
Kettö kérdésem lenne:
1. Tudtok valami segédletet neten az angol billentyűzet alatt hol találhatóak az ékezetes karakterek? ...addig míg be nem szerzem a matricákat a billentyűzetre.
2. Chuwi HI10-re tudtok ajánlani olyan FPS játékot amivel még ki lehet használni ennek a tabnak a képességeit?
Köszönöm! -
Viktoár
addikt
válasz
#43783936 #11381 üzenetére
Póbáltam win32diskimager-rel,rufus-al de semmi.A bajom hogy egyáltalán nem látja a meghajtót.Tehát nem is ismeri fel hogy rádugtam valamit.Az márcsak a második fázis lenne hogy elindul a boot róla nem?
OTG kábel bedug,elosztó amiben bill és penyó van.A bill világít,tudok lépkedni vele a boot menüben de az usb meghajtónál mindig üres.
Hogyan csináljak hozzá pendrive-ot hogy kizárjam a bootos pendrive hibalehetőségét?
-
törölt tag
válasz
Viktoár #11379 üzenetére
Úgy bootoltam usb-ről, hogy otg+elosztó+klavi+egér+pendrive csomagot összedugtam, és a bekapcsoláskor nyomtam a del gombot a klavin.
Lehet hogy a pendriveon lévő rendszert nem érzékeli, mert rosszul lett kiírva, azért nem jelent meg a lehetőségek között.Ha csak törölni akarsz mindent, akkor elég az alaphelyzetbe állítás.
-
Viktoár
addikt
válasz
#43783936 #11378 üzenetére
Hát nem találtam olyat hogy 8.1 visszaállítás viszont volt olyan opció hogy alaphelyzetbe állítás.Amit akkor ajánl ha eladásra kerül a gép.Mivel ez a cél ezért ezt választottam.Aztán ha marad a 10 akkor marad a 10.
Bár továbbra sem értem miért nem látja az usb-t a bootmenü.
Ha már 10"-os gépre váltunk mik az ajánlott hardverek, normál felhasználás mellett?
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Toshiba encore 8-ra asszony felrakta a win 10-et. Szeretném visszavarázsolni rá a 8.1-et de nincs recovery partíció.Illetve van valami recovery cucc de mindig a 10-et rakja fel.
Hdd recovery-hez meg valami usb-s cuccot kér.
Ha úgy indítom hogy nyomom hangerő gombot (fel) és a bekapcsot akkor bejön a bootmenü.Itt nem lát semilyen pendrive-ot. (3-at próbáltam és két otg kábelt is.)
Hogyan tudnám rávenni hogy bootnál usb-ről tudjam felrakni a rnedszert?
Valami windóz alatti mókolás lehetséges? (flashelés?)
-
leslie23
tag
válasz
#43783936 #11375 üzenetére
szoktam nézegetni, tényleg vannak jó ajánlatok! amitől tartok az mondjuk az akksi (6-7 órát jó lenne, ha bírna), meg elég sokat jegyzetelnék vele és 10 ujjas gépelésnél nem túl jó dolog a külföldi kiosztású klaviatúra.
mondjuk ennyi kompromisszum még beleférne ócsóér.
-
törölt tag
válasz
leslie23 #11374 üzenetére
Ha nem ragaszkodsz az újhoz, de beéred újszerűvel is, akkor szinte hetente feltűnnek az aprón 3.gen (néha 4.gen) i5, 4 gb ram, 64 vagy 128 gb ssd-vel szerelt, általában külföldi (angol vagy német) klavis újszerű hibridek 50-60000 körüli áron. Csak szemfülesnek kell lenni, mert jó eséllyel még a meghirdetés napján elkelnek.
2 gigás atomos hibridet (switch 10-et) láttam már 30-ért is.
-
leslie23
tag
válasz
#43783936 #11373 üzenetére
igen, sokat gondolkodtam már ezen a dolgon...
használtam hébe-hóba egy Switch 10-et, háááát... határeset.maga a win10 40-50% RAM-ot evett, ahogy néztem. a szinkronizáció miatt ragaszkodnék a Firefoxhoz az Edge helyett, sajnos az baromira zabálja a RAM-ot, néhány lappal 70-80% körül vagyunk. általában megy a Spotify, OneNote, illetve Excel, közben mondjuk legyen megnyitva még 2 nagyobb méretű pdf. szerintem itt már elég döcögős lenne a rendszer...
mellesleg az Anniversary Update közben 2GB-ra emeli a Win10 rendszerkövetelményeit.a másik pedig, hogy 100-120 körül mennek a két gigás, atomos hibridek, de a legújabb Asus T100HA már négy gigával operál, és csak 130.
szóval egyszerűen sajnálnék most már gyengébb vasat venni. az Asus bejönne, csak csak elég sokat használom kitámasztva a cumót, azt meg sajnos úgy nem lehet. Acerék, HP-ék meg nem nagyon akarnak frissíteni egyelőre, ahogy látom. -
-
makoss
veterán
Üdv!
Azt nem tudja valaki microsoft fiókba hogyan kell belépni anélkül, hogy a Skype jelszavam megváltoztatnám?
Mert azt írja a tabon, hogy a microsoft fiókhoz a Skype-ot is tudnám használni, de a Skyposat nem fogadja el -
sgery
őstag
válasz
leslie23 #11368 üzenetére
köszi.
mindenképp szétszedős, mert sokat használom csak magát a képernyő részét netezésre és jegyzetelésre.
Igazából ahogy nézegettem, a surface book az egyetlen ami szóba jöhetne, ha nem lenne méregdrága :/
De ennyit meg nem ér meg.
Inkább veszek egy powerbankot a smart pc prohozléteznek ilyenek?
-
törölt tag
válasz
leslie23 #11368 üzenetére
Nem nézted át elég figyelmesen.
Egyértelműen az atom a jobb, ráadásul ez nem is a legújabb generációs.
Ezt az atomot rakják a filléres tabletekbe,Szerintem N-es cerkával nem érdemes semmilyen gépet venni.
Anyósom laptopjában 4 giga ram és egy N2830-as cerka van. Érezhetően lassabb, mint az atomos tabletem.. -
sgery
őstag
Sziasztok!
Létezik jelenleg olyan tábla pc mint a surface, de kemény rendes billentyűzettel, amivel ölben is lehet használni? És i3/i5 legyen minimum, atom és többi nem érdekel. Most egy samsung smart pc pro-m van, ebben az akku ami kevés számomra (2-3 óra) illetve sajnos a billentyűzet érintkezői is eléggé haldokolnak - ez széria betegség.
Vagy surface 4 mennyire használható ölben?Előre is köszönet
Üdv: Gergő
-
leslie23
tag
kemény 7 nappal ezelőtt futott ki edigitaléknál a 3G-s Switch 10. [link]
érdemes szétnézni, nincs-e még valahol esetleg. pár hete mintha laptop.hu-n is láttam volna.más; Transformer Book Flip szériával van valakinek tapasztalata? TP200SA 4GB RAM-mal elég szimpi, a 11,6"-os méret is tetszik, de a proci (Celeron N3050) miatt tartok tőle. teljesítményben elmarad az Atomos Transformer Bookoktól?
-
haruspex
aktív tag
Sziasztok!
Kiss segítségre lenne szükségem. Adott egy Teclast X80 dual boot tablet. A problémám, hogy nem nagyon tud semmit betölteni a netről, miközben a wifi hálózatot látja, és fel is csatlakozik rá. A hiba előjön mindkét oprendszer alatt. A wifi szoftverét wifi szoftverét Windows alatt, de nem segített, amúgy nem meglepő módon. Nem tudom lenne-e valakinek ötlete a hiba okára.
Előre is köszönöm.
-
törölt tag
válasz
Viktoár #11361 üzenetére
Az enyém 28-ért ment el, pár hete itt az aprón, de lehet hogy többet is kaphatsz érte.
Ha nem EU raktárból rendeled, és elkapják a vámon, akkor még a vámot (minimum egy tizest) rá kell fizetned.
Érdemes szétnézni az aprók között is, mert néha nagyon durva dolgokat ki lehet fogni pici pénzért.
Például a nejemnek ezt vettem 35-ért, csak mert a tulaja nem tudta párosítani a klavit a géppel. -
Viktoár
addikt
válasz
#43783936 #11358 üzenetére
Nem a minőséggel és a sebességgel van gond hanem a mérettel illetve hogy néha jó lenne az android.
10"-os kijezlő lenne az ideális.
Egyébként nem bántuk meg az encore-t,nagyon elégedettek vagyunk/voltunk vele.
Mennyiért lehetne tőle megválni?
Nagyhirtelen ezt Chuwi Hi10-et találtam ami 10"-os és van rajta android is.
Árba még bőven belefér csak nem tudom magyar nyelvű-e. -
Viktoár
addikt
Sziasztok
Tabletet szeretnénk venni mert a jelenlegi (Toshiba Encore WT8-A-102) már nem elégíti ki az elvárásokat.
Ha lehet valami dual boot-os és magyar nyelvű (vagy magyarítható) készüléket szeretnénk.
Tipp vagy ötlet hogy mik jöhetnek szóba mondjuk 70k körül?
-
cidalain
veterán
akkor sem.
a win 10-ről nem kell lemondanod, hisz bármilyen win-nel is veszel, még ingyenesen upgradelhetsz win 10-reaz alapvető baj, hogy nincs 3G/4G modellel szerelt semmilyen windowsos tablet 150-ért itthonról.
esetleg dell venue pro vagy hp elitepad szériás prémium kategóriát lenne érdemes megnézni de az meg bőven 200 fölé fog menni, ha lesz egyáltalán értelmes boltban itthon -
-
zoltan6
addikt
pedig lenne rá igény rendesen,engem is csak ez tart vissza a chuwi hi10-től.Nem értem miért nem tudják belerakni azt a K@va 3g modemet,meg kártyaolvasót? amikor orba-szájba szórják kifele a 10-en ezres 2 kártyás kínai 4g-s mobilokat szerintem windows-nál valami liszenszelési okok állnak ez miatt.
Nem tudom ezt elfogadni,hogy külön 3g-s modemekkel,meg usb-s stickekkel kell bohóckodni,ha az ember netezni akar vele. -
makoss
veterán
Talán Chuwi HI 10 csak ha kínából rendeled 27% áfa megy rá, nekem most jött meg, de ha felszereltségét nézzük, veri a bőven 100eFt feletti tabok nagy részét is
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Egy legalább 10"-os, Windwos 10-es tabletet keresnék, amiben van 3G. A keret max. 150.000 Forint, viszont az arukeresőt végignézve, nem találtam olyan készüléket, ami megfelelne a fenti kritériumoknak. Mindenképpen egy megbízható, márkás gép kellene, mivel főleg munkára használnám.
Valakinek van javaslata a fenti kategóriát illetően? Néztem HP, Surface, Lenovo készülékeket, de nem találtam a fenti kritériumoknak megfelelőt...
Előre is köszi!
-
chester91
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám akadt, hogy felraktuk egy Lenovo Ideapad MIIX 300-ra a 8.1 után a Win10-et, és a képernyő automatikus elforgatása nem működik. 8.1 alatt minden gond nélkül üzemelt. Videókártya drivel frissítve, beállítások jók, újraindítás nem oldja meg. Van valakinek ötlete, mi lehet a gond?
-
törölt tag
válasz
makoss #11341 üzenetére
Ha nem jársz olyan oldalakon, nem nyitsz meg gyanús leveleket, illetve nincsenek létfontosságú cuccaid a gépen, akkor elég ha havonta egyszer lefuttatsz egy keresést.
Négy éve nincs folyamatos virusvédelem a gépeimen, csak annyit csinálok hogy havonta feltelepítek két víruskeresőt és átfuttatom őket.
Eddig csak egyszer volt találatom. -
makoss
veterán
Üdv!
Sikerült beszerezzek egy Chuwi HI 10 tabot, és olyan kérdésem lenne amit már más topikban is kérdeztem, hogy valamilyen vírusírtó ajánlatos erre ami nem terheli le a gépet, akkut, és méretben sem nagy?
Ha igen, milyen?
Köszönöm! -
Buda76
senior tag
Sziasztok!
Abban kérném segítségetek, hogy aktív tollat használó eszközön, ha átlósan-lassan húzom a tollat cikcakkos lesz a vonal. Tudnátok segíteni, mi lehet a hiba oka, hogy lehetne segíteni?
Milyen driver vagy bármi más?Válaszotok előre is megköszönve,
Üdv,
-
krystman
őstag
válasz
jaffa 2843 #11335 üzenetére
Köszi, ezt nem is tudtam, ki is kapcsoltam! Be volt!
-
-
krystman
őstag
Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy Windows 10 van fent a tabletemen Cube i6 és már volt rajta Windows 8 és Windows 10 is, de valamiért a proci nagyon pörög. mindig olyan 30-40% körül van, és 1.4Ghz körül megy. Van, hogy kicsit lejjebb megy, 20% ra megy 1Ghz-re, de mindig nagyon megy. Néztem ami pörgeti, Rendszer és Tömörített memória. A folyamatoknál lehet megnézni. A gyári Win10 el ilyen nem volt. Találkozott már ilyennel valaki? Mit lehetne tenni ez ügyben? Köszi.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Killerlaca #11331 üzenetére
olyan van nekem most, nekem tetszik, ugye dokkolón van +2 usb. 2.0 szóval ezért nem a hi10-et vettem mert mindenben veri, annyi, hogy annak jobb a hangszórója, de rákötök valamit, ha itthon használom, ha megyek vele akkor meg eleve fülhallgató
-----viszont OTG-ről még mindig nem működik a pendrive, semmit sem érzékel, anroidban egyből érzékeli itt semmi.. pedig eleinte működött csak csináltam egy restore-t és semmi.. ötlet?
-
t181
senior tag
válasz
®abstract® #11310 üzenetére
Tudtommal az Y-kábelnek pont az a lényege, amit le is írtál. Tehát ezzel nem tudod tölteni a telót.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Killerlaca #11328 üzenetére
dokkolós billentyűt akarsz majd mellé? teljes usb kell rá vagy elég a micro?
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen tabletet érdemes most venni kínai is játszik erősen.
8-10" és lehetőleg elég erős legyen.
Olyan 50-60 000Ft lene akeret.
A dual boot is érdekel de annak nem találtam fórumot.Köszönöm
-
CHaooSS
őstag
na most egyszerűen nem akarja az otg-ről rácsatlakoztatott pendriveot felismerni.. mintha be sem dugnék semmit. Ez miért van?
-
CHaooSS
őstag
végül meglett, valamiért 1 órát állt 6%-on aztán gyorsan felment utána.
Viszont ez a windows 10.. huzamosabb ideig eddig még nem használtam ( már értem miért ).. alapból egy csomó olyan szar megy ami a procit meg minden mást 30-50%-on terhel.. lehet letiltani szépen mindent
viszont zsákbamacska volt, hogy toshiba vagy samsung az emmc benne, toshibát kaptam ami kicsit lasabb de elfogadható.
-
CHaooSS
őstag
van itt egy tablet amin resetet csináltunk viszont 6%-on áll már lassan egy órája. w10-el még csak pár napja ismerkedem tabletekkel szintén, szóval ebből lesz még valami vagy? amúgy ha nem akkor mégis hogy tudom megszakítani? mert nem notebook h kiveszem az akksit és lekapcsol
-
Vindex
tag
Tudom, hogy nem ide tartozik, de talán valaki tud segíteni.
Van egy [ilyenem] de nincs hozzá driver csomag. Honnan lehetne letölteni hozzá drivereket? A honlapja kínai szövegű.
Köszönöm! -
tlac
nagyúr
válasz
kisza25 #11315 üzenetére
nézz meg pár videót róla, meg olvass teszteket
aztán könnyebb lesz választanikínaikra gondoltam, EU raktárból is beszerezhetőek
de a támogatás az hiányozni szokott, pl. ha már újra kell tenni a win-t, akkor gond szokott lenni, mert a drivereket úgy kell összevadászni innen-onnan -
CHaooSS
őstag
válasz
pècsimunkás #11318 üzenetére
látszik a kameránál, de mikor közelebbről megnéztem a kis koszt észrevettem ,hogy kicsit levegős.
Amúgy kerestem már hozzá fóliát, de konkrétan ehhez nem találtam, valaki tudna linkelni? -
válasz
®abstract® #11310 üzenetére
Vettem én is ilyet, pendrive-ot szerettem volna telefon töltés közben használni, sajnos erre nem jó.
-
CHaooSS
őstag
sarkánál próbáltam nyomkodni, de nincs sok körmöm szóval valami hegyesebbel akartam próbálni, de mondom nem akarok összekarcolni
viszont kiderült, hogy fólia mert az egyik kis kosznál volt egy kis levegő és ahogy rányomtam körömmel és kicsit mozgattam látszott, hogy mozgott
-
CHaooSS
őstag
Hali
Most jött meg a Cube iWork 10 és olyan bajom van, hogy szerintem a fólia alá szennyeződés került, vagy a felső réteg sérült, de ez nagyon úgy néz ki mintha szennyeződés lenne
Tudja valaki, hogy van-e rajta fólia? feleslegesen nem szeretném szétkapargatni. -
tlac
nagyúr
válasz
kisza25 #11308 üzenetére
kb. ugyanilyen áron még lehet még venni hasonló hardverrel rendelkező gépeket asus és acer márkában
nekem ez utóbbiak tetszenek a legjobban, mert azoknál billt szabadon tudod állítani [link]
asus-ban ennél elgondolkoznék a vinyó miatt: [link]ha viszont erősebb hardver kellene, azt csak Kínából tudsz ennyiért
-
kisza25
félisten
sziasztok kinéztem egy LENOVO Ideapad Miix 300 10" 64GB win10-el 82eFt-ért
Rendben van ez a gép ennyiért, vagy esetleg tudnátok jobb gépet ajánlani ebben az árban (max 100eFt, billzet kell)? -
Shocker
csendes tag
Köszönöm a választ. Példának hoztam fel az árukeresőt, (sajnos) eléggé jól ismerjük a közbeszerzéses bulit és a vele járó árnövekedést. Úgy kalkuláltunk, hogy tapasztalataink szerint a kiskereskedelmi áron 300k körüli eszköz fér bele (de tudom, sok mindentől függ, hogy végül mennyi lesz a közbeszerzéses ára).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest