- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
darealkilla
aktív tag
Sziasztok!
HP Pro Tablet 610 G1 (pro(!), 4GB atom Z3795) idén augusztus 4-én szervízbe került, nem indult.
Augusztus
Szeptember
Október
November: javíthatatlannak nyílvánítják, cserekészüléket ajánlanak, nem fogadom el (gyengébb proci, kisebb felbontású kijelző).
Pénzt ajánlanak vissza, de 20-at kellene rádobnom, hogy vegyek egy ugyanilyet. (Persze kapni, de ők nem tudnak cserébe ugyanilyet adni.)
December: mégis kapnak olyan alaplapot, amivel folytatni tudják a javítást, erre várunk most.
(update: "Berendeltünk egy újabb alaplapot a gyártó javaslatára, ezt ki is cseréltem, sorozatszámot nem lehet átírni, így erre aktiválható rendszert se lehet telepíteni, HP válaszára várunk.")
Op-rendszer nélkül nem adhatják ki...Szóval 4 hónapja nincs gép, szerintetek mit tehetnék (azon kívül, hogy HP terméket többet nem veszek)?
Más egyéb valamirevaló, fulHD, min 10", 4GB RAM, aktív ceruza támogatású táblagép?
(MS Surface 3 Atom x7 Z8700-at nem tudok USA-ból hozatni.)Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rendszergazda topic
- Weblap készítés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4395, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest