Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikesa
tag
válasz
senki11
üzenetére
Tessék:
[Sam evo+ 64]Azért ezeket mert jó gyors az írási és olvasási sebességük.
Honnan rendeled a Hi10-et? Én is azt várom.
-
mikesa
tag
válasz
koncsik
üzenetére
Egy hete nincs meg a gép és már 2x szétcsesztem a rendszert...
Másodjára legyalultam a rendszert, és mediacreatorral létrehozott usb-vel feltettem a 10-et. Elindult, de persze semmi nem működött rajta, csak HUB-on keresztül volt egér és billentyű. Felpakoltam hozzá a lenovo összes driverét és azóta is szépen muzsikál! (még cortana-val is tudtam "beszélgetni"). -
mikesa
tag
Lenovo miix 10 tulajok számára!
Pár napja szétkaptam a tabot... jelentem oldalra kirakható a micro usb port a micro sd kártya mellé (ott mellette van kialakítva hely sim kártya foglalatnak, 3G változathoz, amit mi nem kaptunk meg), úgy hogy az eredeti is megmarad. Remélem lesz időm és ha neki tudok állni teszek fel képeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPad Pro 12.9 2nd gen 2017 wifi + cellular 256GB eladó! 0 ciklus! Karcmentes!
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

DHL-el + 18 dodó, állítólag egy-két hét (és lehet így nem kell áfáznom). Chuwi azt írja hogy a 32 biteseket is lehet majd frissíteni. A fórumokból kihámozva már 64 biteseket szállít a geekbuying.com