- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
Szerintem nekem ennek a "testvére" van, úgy hívják, hogy Colorovo CityTab Supreme 3G 10.1, csak az enyémben 2GB/32GB a RAM/HDD és gyárilag benne a 3G kártyahely.
Nagyon műanyag, csavarodik, érződik hogy nem egy csúcstermék, de ezzel együtt nagyon bejött, a display igen jó minőségű, az érintések pontosak, az akku tényleg 8000 (na jó 7800, onnan tudom, mert szét kellett pattintanom a házat mert laza volt az akku csatlakozó), de nagyon kellemeset csalódtam benne, 69e volt májusban a Mediamarktnál.
Most matricáztam át a billenytűjét magyarra, így már kényelmes is használni, összehajtva a műbőr tok és a bill védi a tabot, kihajtva meg a tok az állvány. Én a billentyűzet széleire még ragasztottam gumi távtartókat így biztosan nem ér hozzá a kijelzőhöz összehajtva.
Nekem bejött, netezés és az irodai dolgok mellett spec programokat is futtatok rajta és gond nélkül viszi. A M$ kicsit visszaszerezte a bizalmamat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Fujifilm X
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest