- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
Sziasztok!
Én most valószínűleg bepróbálkozok egy Lenovo Thinkpad Tablet 2-vel. Kicsit félek a Z2760-as procitól, eddig leginkább az új Bay Trail-os procis gépeim voltak (Lenovo Miix2 8, Asus Vivotab Note 8, Dell Venue 8 Pro, Lenovo Miix 2 10), azok helytálltak rendesen.
Esetleg van valakinek tapasztalata Z2760-nal? Irodai használatra kéne + net + 1080p. Utóbbit megnézettem a gazdájával, megoldja akadás nélkül, sőt IE-ben az 1080p yt videók is szépen mennek.
-
r3dsnake
nagyúr
Lassan egy órája vadászok olyan BT billes tokot, aminek UK kiosztása van. Nem gondoltam volna, hogy ez ennyire különleges elvárás.
-
Romvr
őstag
1Gb RAM és 16Gb belső tárhely... ezzel csak magukat járatják le.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Bogyó bá' #776 üzenetére
Erre most én mondhatom azt, hogy igen, kicsi (bár a kezemben még csak dummy volt, működő példány nem, de már ránézésre is kicsinek tűnt), de biztos van olyan ember, aki olyanra használná (illetve fogja majd használni), amire ez a méret is elegendő.
(#778) gghrtz
Diablo 3-azni biztosan nem, egyszerűbb, általánosabb dolgokra viszont elég lehet.
Az Onda márkáról meg inkább ne is beszéljünk.
-----------------------------------------------------------------------
Közben beárazták a Cube 7 hüvelykes modelljét (amiről a tegnap linkelt cikkben volt szó), az iWork 7-et. Office nélkül 65 (!!) amerikai dollárba, Office-szel pedig 98 dollárba fog kerülni. Persze ezeken még nincs rajt a forgalmazók haszna, szóval valamennyivel több lesz, de még így jónak mondható.A végére pedig egy érdekes hír.
Állítólag a Windows 8.1 with Bingben van egy bug, ami töltési rendellenességet okoz, de ez csak az angol nyelvvel szállított modelleket érinti, a kínaival szállítottakat nem. Lehet, hogy igaz, de az sem elképzelhetetlen, hogy a gyártó, aki ezt állítja csak próbálja valamire ráfogni a saját maguknak köszönhető hibát. -
Egon
nagyúr
válasz
cinkoxid #783 üzenetére
Az lcd kijelzők által megjelenített kép natív felbontáson néz ki jól, egyébként gáz. Volt egy ph-s cikk, amit már többször linkeltem (most lusta vagyok megkeresni), ami pedig bemutatja, hogy a Windows alatt milyen problémát okoz a nagyítás.
A fentiek miatt, még a fullhd kijelző sem nyerő 10 colon, nemhogy annál nagyobb felbontás. A vasat is jobban igénybe veszi. -
cinkoxid
senior tag
Nekem jó a 8-as is, de nem cipelem annyit, hogy zavarjon ha nagyobb lenne.
gghrtz
A felbontást lehet változtatni ha gond lenne, de elméletileg nincs akadálya. Ez már újabb generációs, supportja elég ha annyi, hogy van hozzá driver az oldalukon + esetleg windows image, amik egyébként ott vannak, mert a voyomhoz is tőlük tudtam drivert szerezni.
-
Kobe
veterán
válasz
cinkoxid #780 üzenetére
Nem tom ti mennyit cipelitek a tabot vagy hasznaljatok utkozben de en egy 9.7 es retinas darabtol lassan keztocsatorna gyulladast kapok olyan kenyelmetlen. Ha nem mutattatok volna a voyot akkor 7.9 es ipad mini meret lett volna az utodja. Szerintem hordozasra a legjobb. Mondjuk aki otthon hasznalja annak valoban kicsi lehet
-
gghrtz
őstag
válasz
cinkoxid #780 üzenetére
Nekem Onda v975m-em volt, ami pont így nézett ki, csak AmLogic M802 volt benne, és katasztrófa volt rajta az Android. De maga a tablet minősége korrekt. Egyébként rendkívül érdekes koncepció ez, bár nem tudom, hogy ezt a felbontást még mennyire tolerálná a SoC. (meg mennyire lenne használható a Windows). Mindenesetre, ettől a gyártótól nem nagyon kell számítani frissítésre vagy bármiféle supportra.
-
cinkoxid
senior tag
Egyébként Onda V975W
9.7"-es méret, 2048*1536 felbontás, 32gb háttértár, 2gb ram, 7800-as akksi, 128 gigáig támogatott sd kártya.
237$ az ára, ami a jelenlegi magas árfolyam mellett kereken 60k, vám és áfa nélkül.
A gyártó honlapjáról pedig 220$, bár itt nem tudom mennyi a posta.
-
cinkoxid
senior tag
Biztos megvan neki a maga célterülete. Win 8 kevés ramot eszik, illetve monitorra rákötve + sd kártya, stb egész használható gépezetet lehet belőle varázsolni. HD felbontás ilyen kicsi képernyőn tényleg érdekes lesz, biztos kell hozzá toll.
Mindenesetre én inkább fizetek többet a jobbért, ha arányos a felár és nem + 150-250 dollár további 32gb és +1gb ram, esetleg nagyobb képernyő. -
tjb007
nagyúr
Érkeznek az olcsó 7 hüvelykes kínai Windows 8.1-es modellek, plusz úgy néz ki a HP is ringbe száll az alsóbb kategóriákban.
-
gghrtz
őstag
Helló!
Van egy Asus T100-am, és valaki nem tud megoldást, hogy az erintőképernyős billentyűzete olyan legyen, mint az Androidé? Mármint a kiosztásra gondolok, meg roppantul idegesít, hogy az ékezetes karakterek is ott vannak... (és mindezt úgy, hogy a fizikai billentyűzetem továbbra is magyar legyen) -
cinkoxid
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #772 üzenetére
Természetesen bármit ráköthetsz, ami usb-s. Ajánlott egy hub vétele, így több eszközt is használhatsz egyszerre.
-
TESCO-Zsömle
titán
A másik kérdésem, hogy ezek a tabok ugye támogatják az egér-bill kombót is usb-n keresztül? Mármint a Win az ugyanaz a win, ami az asztalin is megy, szóval elvileg kéne. (Tudom... Nézzek notit... Az is folyamatban van, csak ahhoz meg a nagy gépet kéne 1:1-be felszámolni, ami meg csak akkor megy, ha a noti képes is kiváltani, és itt igen komoly ár/teljesítmény gondok lépnek fel...)
-
spy14
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle #769 üzenetére
A 9400m kb párban van a bay trailes gpuval, a bay trail egy picit erősebb.
A 330-as iontól majdnem 2x erősebb a Z3740D ami több tabletben is található.http://www.notebookcheck.com/NVIDIA-GeForce-9400M-G.11948.0.html
http://www.cpubenchmark.net/compare.php?cmp[]=2079&cmp[]=604 -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #769 üzenetére
Szerintem bármelyik 4 magos atom IGP-je hozza azt a szintet már.
-
TESCO-Zsömle
titán
Sziasztok.
Puszta kíváncsiság szintjén érdeklődnék, hogy van-e olyan tablet, ami teljesítményben vetekszik egy első generációs ION-nal?
Nem nagyon igazodok ki a mobil ketyerék terén...
-
cinkoxid
senior tag
válasz
belavagyokbp #766 üzenetére
Én nem vettem ezeket észre, nekem ez tűnik normálisnak
-
Romvr
őstag
válasz
belavagyokbp #766 üzenetére
A plexi borítás annyival jobb hogy hajlékony így ha leejted, kevesebb eséllyel törik.
-
belavagyokbp
aktív tag
Az anyagminőség lehetne jobb is, de ilyen áron így is korrekt cucc. Volt anno Nexus 7-em (2012 és 2013-as is), nyílván azok jobban egyben voltak, érezni lehetett rajtuk a minőséget. A Voyo hátlapja az a tipikus "könnyentörős" műanyag, a súlya kicsit lehetne több, illetve a képernyőn csak egy sima plexi borítás van, nem üveg, így könnyen "benyomható". Ezekkel természetesen együtt lehet élni (nekem sincs különösebb bajom velük), plusz akinek ez az első tablete, szerintem észre se veszi ezeket az apró hibákat
.
-
Romvr
őstag
Nem nagy varázslat szerintem:
- Win8.1 alatt csináltatsz egy Recovery Media-t (nem tudom magyarul)
- Szerzel egy 8.1pro Update 1 telepítőt
- Letöltöd a gyártói driverekt
- WinToolkit-el a Boot.Wim és az Install.wim-be beleintegrálod a drivereket (meg a frissítéseket ha akarod)
- Rufus-al kiírod az elkészült ISO-t.
- A Recovery USB-ről átmásolod az EFI könyvtárat (nálam csak ez után volt hajlandó USB-ről bootolni)- A készüléken kikapcsolod a Secure Boot opciót, majd Boot módba indítod el kikapcsolás után (nálam Power+VolUP)
- Kiválasztod a pendrive-ot
- Elindul a telepítő és a driverek miatt azonnal Touch felülettel. Onnan már menni fog szerintem -
cinkoxid
senior tag
Szerintem lehet frissíteni windowson belül pro-ra, ha van olyan lemezképed.
Az anyagminőség szerintem jó. Nem igazán tudom elképzelni, hogy miről lehetne jobb, szerintem egy tabletnek ilyennek kell lennie. Szétszedni is könnyű, nem karcolódik könnyen, bár az enyém billentyűzetes tokban van.
Az egyik haverom, illetve 2 családtag is rendelni fog ilyet. -
tjb007
nagyúr
A gondtalan működés érdekében Core i3/Core i5 processzorost minimum 4GB RAM-mal, tehát ezek a pár száz dolláros Atomos modellek kiesnek.
(#757) cinkoxid
A kép alapján valóban egy full size USB 3.0-as port az.
Ha már Voyo, az anyag- és összeszerelési minősége milyen az A1 Mininek ? -
Romvr
őstag
-
cinkoxid
senior tag
Voyo A1 10'1 250$
Akinek a nagyobb méretű kell, itt a legolcsóbb. Akksija is tovább bírja, felbontás változatlan, így ujjal is könnyebb kezelni.Illetve van még itt egy érdekesnek tűnő tablet. Mintha a tetején USB3 kimenet lenne, szintén 250-ért.
-
robi212
tag
Sziasztok,
Photoshop-ra, Illustrator-ra milyen táblát ajánlanátok? Pusztán érdeklődés, szóval "el lehet rugaszkodni"
Nincs különlegesebb kikötésem, ezeket tudja futtatni akár párhuzamosan is. 3D részét nem használom a PS-nek; főleg rajzolásra kellene, brushok, stb. A3-A2-es képméret, 300 dpi.
Köszi. -
Romvr
őstag
válasz
#93794560 #750 üzenetére
Normális esetben egy 8.1pro 6.5Gb helyet foglal telepítés után. Office +2 Gb, frissítések +2gb.
Tehát ha up-to-date akarsz lenni (office-al is) akkor ~12Gb a rendszer. Azaz 29Gb-ból marad 17Gb felhasználható.Szerk: A 8.1 és a 8.1pro között számomra a lefájóbb különbség a Bitlocker hiánya volt. Most már titkosítva van az SD kártya is, így ha valami gáz van, akkor a rajta lévő adatokat nem tudja senki olvasni.
Hyper-V és VHD viszonylag ritka a tabletekről folytatott beszélgetések közben, mint felreppenő téma, de persze nem árt ha tudja.
-
tjb007
nagyúr
válasz
cinkoxid #752 üzenetére
A Windows 8.1 with Bing a Core változatnak felel meg, azaz többek között nincs BitLocker, Hyper-V, és VHD, valamint ebben a változatban a Bing az alapértelmezett keresőszolgáltatás az Internet Explorerben (amit a felhasználók bármikor megváltoztathatnak, a készülékgyártók viszont nem), plusz gyárilag csak egyetlen egy nyelv van rá telepítve.
-
cinkoxid
senior tag
hibernálni kell, akkor nem kell ilyen miatt aggódni. Nem veszed észre a különbséget az alvás, és ez között, mert nagyon gyorsan végzi a dolgát. A windowsban nem tudtam átállítani, hogy a kikapcsoló gombra hibernáljon, ezért a tálcára rögzítettem az ikonját, így egy bökés után hibernál azonnal.
Egyébként a windows ami rajta van: "Windows 8 with bing". Ez a hivatalos neve. Nem tud kevesebbet, csak ingyen kapják a windows tabletet árusítók. (persze nincs rajta minden funkció, de azokat valószínűleg nem is használja az átlag user) Továbbá egy 4 gigás rejtett partíció is van, amiről vissza lehet állítani ha valamit elrontottál.
-
Clemi
veterán
válasz
LittleShark #745 üzenetére
Szimpi s cucc nekem is
Ennek vajon mennyi a készenléti akku ideje? Most egy kukarobis táblám van (cserélném már ezerrel) annak bármit csinálok max 2 nap, (kb 2 óra screen time) mert a háttérben önállóan ténykedik és ébresztgeti magát (a kijelző bekapcsolása nélkül).
-
törölt tag
válasz
LittleShark #749 üzenetére
Köszi az infót!
Ez a 24 giga szabad hely elég soknak tűnik egy 32 gigás tableten. A Windows 8/8.1 csak ilyen kevés helyet foglal?
-
törölt tag
válasz
belavagyokbp #744 üzenetére
Szia!
A 32 Giga tárhelyből mennyi a szabad hely alapból?
-
cinkoxid
senior tag
Úgy látom nem én leszek az egyetlen Voyo tulajdonos itt
-
LittleShark
tag
Sziasztok!
Nekem 2 napja jött meg a Voyo A1 Mini-m. Azt kell, hogy mondjam, tökéletes választás volt.
A Packard Bell AMD APU-s notimat porig alázza. VLC lejátszóval, FULL HD film lejátszása mellett, Facebook flash játék meg sem döccen + a rendszer is azonnal reagál mindenre.Összeszerelés minősége is korrekt.
Csak ajánlani tudom!
-
belavagyokbp
aktív tag
Sziasztok!
Nem rég vettem egy win 8.1 alapú tabletet, méghozzá egy kínai gyártmányú Voyo A1 Mini tipust.Specifikáció:
Intel 1.8GHz Baytrail-T Z3735D quad-core CPU
8-inch 1280 x 800 pixels IPS LCD screen
2GB of RAM, 32GB of internal storage, microSD card slot
5-megapixel rear, 1.2-megapixel front camera
Wi-Fi 802.11 b/g/n connectivity
4830 mAh battery, works for up to 7 hours
Ports: 1 x micro USB, 3.5mm headphone, HDMIEddig teljesen elégedett vagyok vele, kevesebb, mint 40K volt újonnan kínából. Eddigi negatívum: kijelző minősége lehetne jobb is, de így se vészes.
Szerintetek megérte? Milyen must-have programok vannak tabletre?
Köszi. -
-
gerisz23
őstag
Szevasztok!Laptop vagy táblagép vásárláson gondolkozom,főleg Online játékra (pl Star Trek Online napi dolgok,kereskedés játékban).Nem kell hogy izomgép legyen,ha elviszi a játékot akkor már jó.illetve ha team wiever működik rajta az is egy megoldás,telefonról tudom vezérelni az otthoni gépem,csa a játékon belüli mozgás bajos.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Vagy elírás, vagy végtelenül megkérik az árát a +2GB memóriának. Edigitalon a 2GB RAM / 64 GB háttértár verzió hónapok óta 79.900,- ingyenes házhozszállítással és gyári tokkal együtt.
-
Romvr
őstag
válasz
cinkoxid #731 üzenetére
Én W7 driverekkel nem találkoztam Bay Trail-T procikhoz/VGA-hoz. Sem a többi hardverelemhez. Ezek már Only for Windows8.1 dolgok
A legegyszerűbben úgy lehet újratelepíteni hogy fogod a gyártó drivereit és beleintegrálod (WinTool-s ha minden igaz) a boot és az install.wim fájlba. Ezt EFI partíciószerkezettel kiírod USB-re és onnantól kezdve érintő felületű lesz a telepítő is és akár hazafele vonaton újratelepítheted OTG-n keresztül (vagy veszel microUSB-s pendrive-ot). Én így zúztam le a sok gyártói vackot, meg a gyártói part.táblát és nyertem kb 20gb szabad helyet egy "dobozos" Windows 8.1 pro telepítésével.
(#732) bogyo112: Win7 is touch kompatibilis. Cégnél is van nem 1db W7-es tábla és nagyon jól használják őket egér és billentyűzet nélkül. Sőt a virtuális billentyűzet kezelése asztalon szerintem 100x jobb mint a windows 8-nak. Remélem a win9-ben visszatér majd
-
cinkoxid
senior tag
Windows 8-at sokan szidják, de ugye tabletre lett tervezve, és oda tényleg tökéletes.
Újratelepíteni tudod pendrive-on keresztül, de itt létre van hozva egy rejtett partíció, amiről vissza tudod állítani az eredeti állapotokat ha gáz lenne később.
Én is szedtem már szét, könnyen kipattintható.
Ugyanolyan hardverekre épül, mint egy rendes PC, tehát win7-et is telepíthetnél rá, bár drivert könnyebb a 8.1-hez találni -
Kobe
veterán
válasz
cinkoxid #729 üzenetére
Ez a voyo tetszene, csak nem ismerem win 8at annyira. Egy ilyen tabletnel hogy megy az ujratelepites, siman lehet ra mondjuk otg n keresztul pendriverol sima 8.1 et telwpiteni vagy valami "specko", esetleg nem hardverfuggetlen verzio kell ehhez is mint androidnal ?
Illetve neztem youtubeon hogy eleg konnyu szetszedni igy gondolom kesobb nem lehet gond egy akksit cserelni benne ha megdoglik vagy nagyobb kapacitasu kellene, jol sejtem ?
-
cinkoxid
senior tag
Attól függ mire és hogyan használod
Pl ha netezel wifin, és nem több megával töltögetsz hanem csak böngészel, akkor elég átállítani b-re n-ről, és máris közel 30-40%al kevesebbet fogyaszt. Egyébként elég jól bírja, én mindig hibernálni szoktam ha ott hagyom. Kb 2-3 másodperc, nem tart sokkal tovább, mint alvó módba tenni, viszont így energiát sem fogyaszt és szintén kb 3 másodperc, mire ilyen állapotból üzemképes lesz. Erős, aktív használat mellett is kibír több órát.
-
tjb007
nagyúr
A Windowsnál egy kicsit más a helyzet, itt például nincs minden egyes processzorhoz külön SDK, ergo nem nagyon lehet mit elcseszni. Az RK3188-nál mondjuk az volt a legfőbb probléma, hogy a WXGA-nál nagyobb felbontáshoz alulméretezett volt a HW.
(#727) gyurkikrisz
Egyetlen egy ilyen nagy expo volt a nyáron, a Computex, de ilyenre én nem emlékszem.
-
Kobe
veterán
válasz
cinkoxid #723 üzenetére
Oke csak pl androoidis beleszaladt par csunya pofonba az rk3188 kapcsan. Nem tudom eroviszonyban hogy all ezekhez kepest a win 8.1. Illetve akksi....nekem most egy 10000 mah s tabom van, birja rendesen de pl.win ennyivel jobban kezelne az akksit hogy csak 5-6000 mahsokat raknak bele ? Mert oke h tobbet tud pl mint android de ha mindig sipit a toltesert az annyira nem koser,
-
tjb007
nagyúr
-
cinkoxid
senior tag
Én ilyet használok. Olvass picit vissza, ahol írtam róla. Voltak szoftveres gondjaim, de megoldódott minden. Nagyon elégedett vagyok vele. HDD-t is rá tudom kötni, bár sztem építek egy nas-t hamarosan, úgyis van egy rakás régi hardverem. Illetve, ahogy a kolléga is írja: Pipo W2. Ott a keleten ismert márka, szinte ugyanezt tudja, csak jobb a kamerája és van benne gps is. Árban ugyanannyi.
bmakszim
USB-s 3G vagy LTE modemet lehet kapni külön, én is vettem egyet.
-
gyurkikrisz
őstag
Erősebb ennél nem sokkal lesz. Ha ebook-ot használsz most, és váltani akarsz, akkor nem gondolom hogy bármi olyanra használnád a tab-ot ami megfektetné. Ha kínai tabok szóbajönnek, akkor van még a Pipo W2, igaz az kevésbé ismert.
Én mindenesetre karácsonyig várok a tabvásárlással (mind az akciók miatt, mind az új tabok, és a mostaniak elterjedése miatt), akkora letisztultabb lesz a helyzet szerintem.
Volt szó egy MS referenciatabról, van valami infó róla?
-
Kobe
veterán
kicsit körbenéztem a piacon, ami tetszene az a 8 colos változat lenne. Amit jelenleg megfizetnék, az a Voyo Mini A1 körül van, és bár speckók alapján jónak tűnik, azért nem feltétlen vennék cuccot csak papír alapján.
Egyelőre utazás közben többnyire olvasok - ehhez egy ebook még jobb is lenne, így gondolkozom hogy érdemes e beleugrani most egy Voyo ba, vagy várni amíg kicsit kiforrottabb lesz az egész, és addig ebokkal ellébecolni.
Intelnél ez a Z3735 és Z3740 kb meddig marad még piacon ? Androidnál msot kezdődik épp egy generációváltás, új rockchip, tegra, mtk chipes cuccok jönnek.Ha esetleg fél év múlva intel is beújít valamit és valami jobb kínai gyártó rácuppan, akkor pláne felesleges lenne msot emgvennem.
Szerintetek ?
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
parandroid #715 üzenetére
Sajnos nem mindből van SIM-es változat....
-
parandroid
félisten
válasz
bmakszim #713 üzenetére
Lenovo Miix 2, Dell Venue Pro, Toshiba Encore, Acer Switch, Asus T100. Ha nagyon mindegy az ár, akkor MS Surface. Ezeket nézegesd meg, és kicsit olvass vissza, volt már róluk szó sokszor. Nagy különbség nincs köztük, kiépítésben alig, egy-két apróságban különböznek (dokkolhatóság, érintés technológiája, portok). Arra még készülj fel, hogy a nagyobbak (10") azért jóval többe kerülnek, mint a 8"-osok. Mindenképpen próbálj ki több példányt is, mielőtt megveszed, ezt kár lenne megspórolni.
p
-
Egon
nagyúr
Ezért nem vonz a fullhd
Acer Aspire Switch 10. -
bmakszim
őstag
Sziasztok!
Nemigazán vagyok otthon tablet-témában. Szeretném, ha ajánlanátok nekem pár típust, vagy gyártót.
Céges programot szeretnénk futtatni tableten, ezért mindenképpen Win 8/8.1-es gépet keresek. A fejlesztője szerint menni fog rajta.
Olyan típusra lenne szükségem, ami csak tablet (egy kijelző tulajdonképpen), billentyűzet nélkül, ha van ilyen egyáltalán. 8-10" méretben. Stabil gépre lenne szükségem, szóval kínai márkák nem nagyon érdekelnek. Más kritérium nincs. Előny, ha sokáig bírja az akksija és könnyű (tudom ez a kettő együtt ritkán valósul meg). Természetesen 3G kapcsolatra képes legyen, LTE még jobb lenne, de nem feltétel.
Csak itthon is kapható termék jöhet szóba.
Nekem így elsőre az Acer és Asus ugrott be, érdemes még máshol szétnéznem? -
Egon
nagyúr
Jah, megvettem. Egyelőre tetszik. Nem hibátlan a cucc, de (hogy rudit idézzem) ez a legvállalhatóbb win-es tablet perpill. a piacon. Én ki vagyok békülve a klaviatúrával is (bár nekem picit túl kemény, és nem túl jó a nyomáspontja). A legnagyobb negatívum szubjektíve a relatív kis akkuidő. Valszeg kell játszanom a fényerővel, meg esetleg letiltani a wifit, de perpill. nem bír ki egy 8 órás munkanapot (inkább csak 6 órát), és ez azért nem túl jó.
Úgy gondolom, a felhozatalt elnézve egy darabig nem is lesz értelmes konkurencia ebben az árkategóriában (a T100 zsanérja engem jobban zavarna mint az Acer negatívumai), A HP, Dell meg a Lenovo versenyzői pedig nagyon elszállt árazásúak (nem is beszélve a negatívumként jelentkező fullhd felbontásról, illetve sok esetben a (honosított) dokkoló hiányáról...). -
Kobe
veterán
helló
ide is beírom, mert igazából a kérdésem platformfüggetlen.Jelenleg androidos tabom van, de lecserélni szeretném, és a win 8.1 et is szívesen kipróbálnám.
7.9-8" -as darabra, olyan 200 USD körül gondoltam - esetleg kcisivel felette ha tényleg annyira jó. Külföldi rendelés is bejátszik. nem feltétlen kellene a legújabb architektúrás, inkább valami olyan megbízhatóbb készülék ami már nem hemzseg a gyermekbetegségektől, és relatíve rendszeresen kap firssítéseket is. Inkább tudjon kevesebbet (játszani nem fogok rajta) de azt zökkenőmentesen és mondjuk hosszabb üzemidővel.
Napi szinten metrón olvasáshoz kellene, plusz hétvégente utazás-vonatozáshoz filmezésre, böngészésre (notebook helyett lenne cipelve), meg eprsze office dokumentumok kezelése
mik a tippek ilyen igények mellé ?
-
Enzo_86
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Lenovo Miix 10-ről?
Egyszerű dolgokra kellene tablet. Net, képnézegetés, és max office.
Azt tudja valaki, hogy egy ilyen tablettel lehet vezérelni LG smart tv youtube kliensét? WP 8-as telefonommal tudom, és szeretném ha éppen a Win8-as tablettel ez is megoldható lenne. -
Woolin
tag
Hmm, nem rossz. Viszont mi is forgalmazunk érintőkijelzős gépeket, igaz 15 colosokat, tehát ha ezt a kombót alkalmaznánk kb. ugyan ott lennénk, mint ha az általunk forgalmazott gépet építenénk be.
Ezért szeretnénk inkább tabletet. De ha nincs más, marad az átalakító. De azért tényleg köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged