Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
"aminek gumibogyó van a végén"
-
Na, akkor az M-es gépek tényleg nem lesznek tömegtermékek.
Ez a stylus nagyon tetszik, külön is meg lehet venni?
És melyik gyári tokot adják hozzá? Ezt a csomagot?Illetve tetszenek még azok a multifunkciós ceruzák, amikben egyben van toll, stylus, és rotring. Azok is működnek W8-as rendszerekkel?
-
cinkoxid
senior tag
"Az új Latitude 13 7000 kijelzője 13,3 hüvelykes, felbontása egyelőre ismeretlen. A tablet belsejében az Intel Core M és Core M vPro processzorok is elérhetőek lesznek, akár 512 GB SSD és 8 GB RAM társaságában. A vékony kialakítás miatt csak a tablet tartalmaz háttértárat, a dokkolóba nem került merevlemez. A készülék dokkolója egyébként annyira vékony, hogy csak a hátsó részén kerekedik ki, az is csak azért, hogy ott elférjenek a csatlakozók (két USB, HDMI)."

Ez már elég durván hangzik, de persze ennyiért biztos nem vennék. -
tjb007
nagyúr
válasz
cinkoxid
üzenetére
Már meg is érkeztek, az egyik ilyen a Dell Latitude 13 7000 lesz nettó 1200 dollárért.
Kapásból nettó 700 dollárral érdemes számolni, ugyanis itt fognak indulni az árak, ennyibe fognak kerülni a szerényebb felszereltségű Core M processzoros modellek.(#894) AxBattler
Sima egyszerű kapacitív stylus (aminek gumibogyó van a végén, amit te néztél az is ilyen) jár hozzá, így néz ki:

-
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Bocsi, de most nem az egyéni preferenciákról beszélünk, hanem hogy melyik még a legolcsóbb, vállalható W8 tab. Egyébként a 2GB+64GB(+HDMI) kombónak szerintem is alapnak kellene lennie, 2 microUSB csatival.
Az a Lenovo meg jó ajánlat, de milyen stylus-t adnak hozzá?
Egyáltalán milyen cerkával lehet használni?
Én ilyet néztem: Canyon CNA-STY01 -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
AxBattler
üzenetére
Néztem én is azt a típust, de a 32 GB tárhely nekem nagyon kevés (saját notis tapasztalat, 64 GD SSD-vel). A 64GB-os meg már 70k HUF, miközben egy tízessel drágábban tokkal-stylussal-ingyenes kiszállítással 64 GB-os Lenovo-t kapok. Így viszont már kicsit sok az ára. Szóval fene se tudja, de szerintem a használható konfigok (2GB + 64GB) árát kellene valamilyen módon csökkenteni, főleg hogy már ingyenes rájuk a Windows.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
AxBattler
üzenetére
Akkor tessék, itt van márkásban: [link] Folyik a világ elvacakosítása ezerrel...
A windowsos tabletek egyetlen igazi előnye a szükség esetén előhívható asztal, és a rajta futtatható asztali programok (tehát majdnem "igazi" pc). Ezek az olcsósított, kiherélt készülékek meg pont erre teljesen alkalmatlanok.
-
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Nem azt mondtam, hogy essünk át a ló másik oldalára. A kínai eldobhatók és a Thinkpad Tab-ok között azért elég széles a kínálat.

(#892) bogyo112
Ne forgasd ki a szavaimat.
Tény, hogy ez a Toshiba gáz, de pl. az akciós Acer W4-820-as 60k-ért azért elég baráti vétel. -
Romvr
őstag
válasz
cinkoxid
üzenetére
Hát ha azok is 1-2Gb RAM-mal jönnek akkor szerintem teljesen mindegy. Sebességben a Bay Trail-T se olyan rossz mindennapos, nem tervező munkához, csak sajnos a RAM itt a leggyengébb láncszem, meg persze a limitált háttértár.
4Gb ram, SDXC 256Gb lehetőség és úgy a Core M már viszont életképes ötlet lehetne. De majd meglátjuk.Persze mindezt nem elrugaszkodott áron, mondjuk 80k-ért (HUF, adózott)

-
cinkoxid
senior tag
Vajon mikor fognak jönni a Core M procis tabletek? Elég durva sebességnövekedésre számítok.

-
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Jöjjön is, gyorsan!

(#884) TedThomas
Nemtom', mindig látni meredek árképzéseket. -
nonsen5e
veterán
Szerintetek mi lesz majd az itteni ára a Toshiba Encore Mininek?
Számolhatok nagyjából úgy, hogy a 120$ + 27% áfa meg még 4-5 ezer haszon a kereskedőnek, vagy először váltsam át fontra, szorozzam be 10-zel adjak hozzá 30 ezret majd erre számoljam hozzá az áfát?
-
TedThomas
aktív tag
Köszi a válaszokat!
Van akinek van tapasztalata "kínai" tabletekkel?
Van aki használ olyat, amit mondjuk ajánlani is mer? -
Romvr
őstag
Gondolom ők is elakarják játszani az Androidos 20 ezer forintos tabletek táncát, azaz betörni az alsó piaci szegmensbe. Sajnos viszont míg az Android elfut egy kenyérpirítón is a Windows már más kategória. 1Gb RAM pedig édes-kevés és nem is maga a Windows8.1 miatt, hanem a futtatott programok miatt.
-
gyuri86
tag
Sziasztok.
Kicsit talán OFF!Aki szerte Win7 tablet bérbe adással (1 napra) egy kis plusz pénzt keresni az írjon erre az e-mailre:
gyorgy.peto@vivetech.comFeltételek: Win7 OS, intel i5 processzor, USB bemenet.
Sajnos win8-al nem tudok mit kezdeni, így azok tulajdonosai kérem ne jelentkezzenek!
Természetesen le papírozunk minden mielőtt a készüléket ott hagyja az illető. Egy alkalmazást szeretnénk tesztelni egy nap elejéig, majd nap végén töröljük az alkalmazás és minden egyéb fájlt. Mivel nem vennénk meg egy tabletet mielőtt meg nem győződünk az alkalmasságáról ezért előbb tesztelnénk! -
Romvr
őstag
válasz
TedThomas
üzenetére
Gondolkodok egy windows-os tablet vasarlasan de nem igazan tudom mit tudnak ezek a gepek.
8"-os méretben pont azt mint egy alsó-kategóriás laptop, csak billentyűzet nélkül.
10"-os méretben pont azt mint egy alsó-kategóriás laptop.(#861) tjb007:
Úgy érzem visszafele fejlődnek a Windowsos tabletek. Előbb kijöttek a használhatók, most kijönnek a használhatatlanok
-
V@ns
aktív tag
Sziasztok!
Lecserélem a notebookomat, és szeretnék egy Windows 8 vagy 8.1-es tabletet billentyűzet dokkolóval. Három alternatívát is találtam, ezek a Lenovo Miix 2 10", ASUS Transformer Book T200, illetve ASUS Transformer Book T100.
Semmi játék, netezés, YouTube, Office, zenehallgatás. USB 3.0 portot szeretnék, ha van HDMI-s megoldás annak is nagyon örülök, más komoly elvárás nem nagyon van. A T200-as Asus azért került bele, mert ha nagyobb az számomra kényelmesebb lehet összeillesztett állapotban (szerintem).A kérdésem az, hogy 150e forintig tudtok más alternatívát ami jobb, vagy újabb? Esetleg az előbb említett árig előfordulhat, hogy az alábbiak közül jutna bele valamelyik ezek közül: GPS, digitális ceruza, vagy plusz akksi a dokkolóba, merevlemez a dokkolóban?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
TedThomas
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkodok egy windows-os tablet vasarlasan de nem igazan tudom mit tudnak ezek a gepek.
Van ezeken desktop mod mondjuk? Normalis office varazsolhato ra? Rendes, serialos windowst adnak hozza?A legdurvabb felhasznalas mondjuk hirtelen dolgozni kell de nincs nalam laptop. Sublimetext+php szerver+ sql szerver + tomcat szerver + eclipse + chrome 10 lappal. Kepesek erre elerheto aron vagy csak a 100+ kategoriaban?
Koszonom!

-
tjb007
nagyúr
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
200 euró 1GB RAM-mal.
-
tjb007
nagyúr
Megérkezett az új nem-Note ASUS Vivo Tab 8 is. Nincs Wacom digitizer, nincs 64GB-os változat, egy hangyányival kisebb az akku, és 1GB RAM-os verzió is fog ékezni belőle. Hogy valami pozitívum is legyen, a SoC egy kicsivel erősebb benne.
-
Üdv!
Hogyan tudnám ellenőrizni az aksi állapotát az Encore-omon?
Kicsit gyorsan száll a töltés: ha nem csinálok vele semmit, csak a polcon pihen, akkor is 50%-ot merül 1 nap alatt. Mondjuk egy párszor hagytam 0-ra merülni, nem tudom, hogy ez gond lehet-e? -
Bogyó bá'
nagyúr
Kivitelben minőségibb, viszont nincs rajta micro-HDMI csatlakozó. Ízlések és pofonok.... (viszont GPS van benne, ha jól tudom).
-
Viktoár
addikt
Köszi szépen,utánanézek az acer iconia w4 820-nak.
Apróban láttam hasonló árban Lenovo miix 2 -t,ez mennyire ajánlott gép?Jobb vagy rosszabb az acernél?
-
Zolexx
aktív tag
Na, és képesek neki Acer Iconia Tab W 8 nevet adni... Intel Atom Z3735G quad-core Bay Trail processor, 1GB of RAM, and a 1,280x800 [link]
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Segítséget kérnék windowsos tablet vásárlásához.Magamat szeretném meglepni egy ilyen kis géppel,de azt sem tudom hol kezdjem.Az asszonynak van egy androidos de az a rendszer nekem nem jön be.Tanuló gépnek kellene,de azért ne kelljen hosszú perceket várni egy-egy oldal betöltésére vagy program elindítására.Használt gépet is vennék amin elsajátíthatom a tablet használatát.Van valami 8"-os masina 60k körül ami ajánlható?(vagy olcósóbban?
) -
cinkoxid
senior tag
válasz
gabeee01
üzenetére
aidával nem tudod megnézni, hogy milyen hardverelemek vannak benne? úgy könnyebb lenne driverre vadászni.
ezt a drivercsomagot is megpróbálhatod, hátha van közte olyan, ami neked kell. -
gabeee01
csendes tag
Köszönöm szépen, mindenkinek!
Otthon ki fogom próbálni a drivereket!
A baiduhoz pedig lehet a pinger textfree web sem lesz jó, mert amikor a mailben kapott hitelesítő linkre kattintok, ott bejön egy újabb hitelesítő oldal, ami kiküldene egy kódot sms-ben. De az ország előhívók között nincs Magyaroroszág.#850 cinkoxid: Ezt a spanyol felhasználótól származó verziót már én is próbáltam, sajnos nincs benne az érintőképernyő driver, és még néhány kevésbé fontos driver sem.
-
Romvr
őstag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Remélem működik ez a link ha igen akkor próbáld ki ezeket a drivereket. A W8.1-es tabletek úgy is nagyjából egy kaptafára készülnek, csak más körítést raknak a hardver köré.
szerk.: Eltévedt a reply... ez a bajba jutott honfitársunknak lett szánva

-
gabeee01
csendes tag
Azóta feltettem rá egy 8.1-et, felment, de sok driver hiányzik, a legfájóbb hogy az érintőképernyő sem működik. Drivereket lehetetlen beszerezni hozzá, a gyártó oldaláról baidu regisztráció nélkül nem lehet letölteni, emailre nem válaszolnak, Baidut meg nem tudok regisztrálni a sok kínai betű között, és már sms regisztrációhoz van kötve, ami persze Magyaroroszágot nem ismeri.
Ezt visszaküldöm
-
gabeee01
csendes tag
A Cenovo w1 tabletem dobozból kibontás után nem tudott bebootolni, az uefi boot konzolból ezt tudtam előhozni: [link]
az fs2 partíción device error-t hozott ki egy dir parancsra is.
Az előlapi kamera melletti led is folyamatosan pirosan világít a bekapcsolástól számítva.
Menthetetlen, küldjem vissza? -
Romvr
őstag
Holnap jelenik meg a cikkem az Acer Iconia W4-820-ról, este 5-kor a Logout-on :

Akit érdekel az legyen résen. Természetesen ha valakinek kérdése/kérése lesz akkor írja meg kommentbe és ha tudom akkor kiegészítem a cikket.
-
gyuri86
tag
Sziasztok.
Adott egy Lenovo tablet, win8-as. Kérdés hogy lehet e win7et downgrade-elni rá!? vagy esetleg USB-ről újra tudom-e húzni windows 7re!?
Lenovo Thinkpad Tablet 2-ről van szó! Köszönöm. -
Egon
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nem tudom miért sugalljátok, hogy az igényeim teljesen elrugaszkodtak a valóságtól: extrának csak a cserélhető háttértárat mondanám, szinte az összes többit össze lehetne ollózni a már meglévő modellekből (na jó, talán még a matt kijelző az ami extra, de arról azért le tudnék mondani).
4 giga ram van a HP-ben, Dell Venue Pro-ban cserélhető az akksi, a T100-ban akkora kapacitása, amit írtam. A kívánt portok többé-kevésbé az összes tableten megvannak (kivéve a teljes értékű USB portot a tablet részen), honosított dokkoló se újdonság (Asus, Acer), wifi és BT is van mindben (utóbbiból 4.0 simán is elég).
Ergo pontosan melyik része a gáz annak, amit írtam?
-
hito
nagyúr
Megvan a Thinkpad Tablet 2. Akkor egy kis infó a vassal kapcsolatban, nekem felakadt a szemem, ezt nem gondoltam volna:
izomból, akadás nélkül elviszi a Galaxy K Zoom-ommal készített 1080p@60fps videókat

Én meg még azt hittem, hogy a sima fHD-vel is bajok lesznek
Szóval eddig nagyon kellemes csalódás Z2760 ide vagy oda. -
Egon
nagyúr
Az én kívánságlistám:
- 1366*/768-as felbontású, 10-11 colos matt kijelző,
- minimum Atom 3740-es proci (3795 lenne az igazi),
- 4 GB RAM,
- eMMC helyett cserélhető, msata SSD,
- legalább 30 wattórás akksi (cserélhető),
- 2 db USB (amiből az egyik normál méretű és 3.0-s) meg egy HDMI a tablet részen,
- honosított, jó minőségű dokkoló, a Switch 10-hez hasonló zsanérral, amiben van plusz akksi és legalább 1 USB csatlakozó is van rajta,
- microSD kártyaolvasó,
- 2 Csatornás WiFi, a/b/g/n,
- BT 4.0 LE támogatás,
- emellett legyen egy picit könnyebb mint a Switch 10.Ezt Ipadhoz közelítő minőségben 64 gigás háttértárral akár 150K-ért is megvenném (illetve megvettem volna...).
-
gghrtz
őstag
Szép álmok! Nekem a Lenovo Thinpad tablet 10 tetszik most. Igaz horror ára van. De nekem a T100 is bőven király. Szerintem azért nem erőltetik annyira a sokkal fejletebb Atomos cuccokat, mert a hardverhez már lehet erősen overkill lenne. Talán majd a Core M.
Egyébként ebben az acerben bazi nagy akksi van.

-
Romvr
őstag
Én is azért vettem ezt mert volt rajta microHDMI. Amúgy lenovo miix 2 8"-ra csorgattam a nyálam, mert az nagyon jól néz ki, csak sajnos lehagyták róla a videó kimenetet.
Számomra az év gyártója lenne az aki készítene egy ilyet:
- 2DB USB (Az egyik normál USB, a másik microUSB a töltéshez)
- 1DB HDMI (micro/mini/normal, nem számít)
- Landscape módban a két oldalára 1-1 hangszóró, így ha rajta nézel filmet, akkor tényleg stereo-t kapsz.
- 7000+mAh akkumulátor, hogy sokáig bírja (7-8 óra filmnézés max fényerőn)
- 1280x800 felbontás bőven elég, főleg mert bénán skáláz a Win
- Win 8.1, hozzáadott alkalmazások nélkül.
- 4Gb RAM
- 64Gb eMMC
- SDXC kártyaolvasó amit 256Gb-ig támogatna
- microSD kártyaolvasó mivel a fentebbi a tárhely kibővítése de emellett nem baj ha van rajta még egy a telefonok miatt.
- 2 Csatornás WiFi, a/b/g/n
- BT 4.0 LE támogatás
- IGZO kijelző (energia-takarékos), matt felülettelHa valaki ezt összedobná, 100-120k HUF körül, akkor már másnap fent lenne az Acer-em a Hardveraprón

Jah persze ebből lenne mondjuk egy 10" változat is, mágnesesen dokkolható, 180°-ban kihajtható billentyűzetes dokkolóval. A dokkolóban lenne egy tartalék akku, meg egy 1TB-os HDD, vagy 256Gb-os SSD. +30 ezerért

-
gghrtz
őstag
Akkor nem bántam meg, hogy T100-at vettem. Ez a sony elég pöpec.
Egyébként anyukámnak el tudnék képzelni egy 8"-es Win tablet, de csak akkor, ha valahogy rá tudnám erőszakolni a monitorra. usb-HDMI átalakító ezen vajon tud segíteni? (Nem értem miért nem raknak ezekre a cuccokra microHDMI-t) -
hito
nagyúr
Nálam hamar mennie kellett. Akksi gyatra volt, kijelző sárgás (de szép) és arra a nagy dögre nem igaz, hogy nem tudtak tenni egy normál méretű USB-t. Az utolsó csepp az volt, hogy nem kaptam hozzá billentyűzet dokkolót. Még a Montevideó utcába is elmentem személyesen, ahol kiderült, hogy nincs is sales, se ügyfélszolgálat, de azért rendes volt a csajszi és utána kérdezett nekem. Se égen, se földön, sehol nem lehet kapni hozzá külön. Bepöccentem, eladtam
Mély nyomot nem hagyott bennem a cucc egyébként sem. A legjobb a Dell Venue Pro 8 és az Asus Vivotab 8 Note volt.Volt még Sony Vaio Duo 11-em is. Na az komoly cucc, de nem is igazán tablet kategória. Azt is eladtam

-
hito
nagyúr
-
gabeee01
csendes tag
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni! Ma megérkezett a banggood-ról a Cenovo W1 tabletem, de bekapcsoláskor a windows nem képes elindulni, csak egy világoskék háttér jön a bios képernyő után.
Újraindítás után [link] , [link] , [link] ezeket a hibaüzeneteket sikerült előhoznom belőle különböző gomb kombinációkkal bekapcsolva. Úgy értelmezem hogy a windows sérült raja, és recoveryből kellene javítani vagy újratelepíteni. Van valami ötletetek hogy hogyan hozhatnám elő a recoveryt egy ilyen kínai gyártmányon? Vagy ebből garanciáztatás lesz? -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Én is utálom az Androidot, és éppen tableteteket nézegetek. Viszont volt 2 évig netbookom ezzel a nyomorúságos felbontással, így nagyjából tudom, milyen lehet ezzel windowsozni...

-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Ezzel a kijelzővel? Akkor miért venne egyáltalán windowsos tabletet?
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
Kobe
veterán
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
A lenovo mostani itthoni supportjat ismerve a hazai gari kb mintha nem is lenne....felteve ha a taboj javitasat is a telemaxra biztak, akkor sanszos hogy kinabol elobb megfordul a cucc javitassal, az ardifibol meg kijon kb 10-11 oda vissza postazgatas

Jo, a wayteq pl kisebb ceg de europaban ismert, ok is ugyanazzal a kinai ceggel gyartatjak a holmikat mint cube meg tarsai. A kinai gyarak nagyresze mindenkinek csinal bermunkat, illetve szemelyes tapasztalatom alapjan annyira nagy kulonbseg nincs ezek kezeleseben, kiveve a premium markaknak szallito foxconnt pl
-
Bogyó bá'
nagyúr
OK hogy a marketingköltséget is megfizetem a márkással, de mondjuk egy Lenovo Miix2 8 - 64GB tárhellyel, 2 GB RAM-mal, ingyenes kiszállítással, számlával-ÁFÁ-val, magyarországi garanciával kerül 80k-ba. Ráadásul egyik márkás cég sem akar rám tukmálni 1 GB RAM-os, 16GB tárhelyes vackot...
-
tjb007
nagyúr
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Ez azért nem egészen így van, hogy a legalja, meg hogy ezért ilyen olcsó.
Mások a költségei egy lokálisan működő cégnek, és egy világszinten jelenlévőnek is. Ezeknél a "noname" márkáknál például nincs reklámköltség, amit a nagy márkák a vásárlóval fizettetnek ki, szóval itt már van is egy csökkentő tényező.
Jó, van sok olyan dolog, amiben nem érnek fel egymáshoz, de ettől nem szabad lenézni ezeket a márkákat (főleg, hogy némelyik mögött egy nagy gyártó áll).
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Yettel topik
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(de attól még rakhatna a többi is rá