Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
Ha az Office-ra gondolsz, akkor igen, szokványos OEM kulcsok. Lényeges az OEM, mert elvileg az ilyen szoftver csak azon a gépen használható, amelyikkel kaptad. Hogy jogilag is (licensz szerint is), abban nem vagyok biztos, mert az OEM office nincs géphez kötve (úgy, ahogy a Win), egyszerűen csak géppel (vagy főalkatrésszel) kell árulni. Utána viszont el tudom képzelni, hogy még jogszerű is akár nem arra felrakni, ha csak 1 példányban használod. (Azért, mert elvileg ha jól tudom Office-ból telepíthető egy backup példány.)
Szóval ha még nem volt telepítve, akkor mivel hardverhez nincs kötve, elvileg azt fogja "saját gépének" tekinteni amin először aktiválják. Utána viszont már csak azon a gépen lesz aktiválható. Kérdés, hogy az előtelepített rendszeren annak idején beaktiválták-e. Ha igen, akkor marad a tableten.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi