Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Enzo_86
üzenetére
Egy nagyon buta kérdés következik: hogy állítsam be, hogy legyen "metrós" IE-m? Ott az IE csempe a kezdőképernyőn, de az az asztalra visz, és a sima asztali Explorert indítja el... ...a kezdetektől csak így működött.

szerk: magyarul én még soha nem is láttam a tableten "metrós" IE-t. Hajdanán, a W8 publikus betája alatt az asztali gépen igen.
-
tlac
nagyúr
válasz
Enzo_86
üzenetére
jah, de az IE-ben nincs helyesírásellenőrző
#1996) bogyo112:
Adblock Plus (IE alatt nyisd meg)
nem az igazi, hufilter nincs benne és kicsit az IE is belassul tőle
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Enzo_86
üzenetére
Az Office kód látom meglett, a toknak nekem mindkét mágnese rosszul volt beragasztva. Mivel a visszapostázás költsége összemérhető lett volna a tok értékével, így szép óvatosan szétfeszegettem, és megfordítottam a mágneseket. Vissza ragasztottam őket, rá a vászoncsíkot és teljesen OK lett. Némi kézügyesség szükségeltetik hozzá, és kétkomponensű ragasztót használj, ne pillanatragasztót. A kicsi mágnesek legyenek belül, a nagyok meg kívül, de erre pillanatok alatt magadtól is rájössz, ha a készülékhez illeszted őket.
Gondolom az Edigital bevásárolt egy rakás selejt tokot fillérekért, és ezért tudja ajándékba adni, a másutt látható 7100,- forint helyett.
-
zoltan6
addikt
válasz
Enzo_86
üzenetére
az a matrica az office kód,ott van a matrica felett hogy office 2013 home and student,arra figyelj hogy előszőr mindenképpen állítsd magyarra a tabletet a vezérlőpult/language menüben,és csak utána aktiváld az office-t,mert különben angol lesz,és utólag nem lehet átállítani.
itt van egyébként a miix2 saját topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Adobe Photoshop
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő