- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
pengwin #2070 üzenetére
Cserekészülékként volt nálam (amíg az enyémben -céges- kicserélik a kijelzőt), és csak 1,5 napig, szóval olyan nagyon nem tesztelgettem (egészen konkrétan semennyire). Nem igazán volt rá se kedvem, se időm, hogy különböző teszteket futtassak rajta, így a 2. és a 3. kérdésre nem tudok válaszolni. Ezekkel kapcsolatban csak az interneten fellelhető információkra tudok én is támaszkodni.
Megizzasztva sem nagyon volt, Office (Word, OneNote, Outlook, Lync), böngészés (vegyesen minden), céges program volt használva rajta, meg még egy kis Microsoft Solitaire Collection. A Wi-Fi folyamatosan be volt kapcsolva, fényerő kb. 65%-on, így bírt ki közel hat órát. Ez gyakorlatilag 1 óra plusz a Core i3-4010U-s Yoga 2 13-hoz képest, ami helyett hoztam ezt. Alapjáraton kevesebbet fogyaszt az előbb megnevezett processzornál, a melegedés pedig kisebb mértékűnek tűnt.
Majdnem kimaradt a lényeg: a Lenovo Yoga 3 Pro a szóban forgó modell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest