Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz ZavaBalazs #67449 üzenetére
Meg darabos is. Mikor indítod a felvételt mindig akad egyet, utána meg nem tartja a frameratet.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
no1r
őstag
válasz Darellus92 #67425 üzenetére
hiába választasz brutál nagy felbontású képet, mert úgyis ki kell belőle vágnod egy akkorát ami a telefon kijelzőjének a felbontása. amiben aztán ugyanúgy belenagyít...
(nem pontos a leírás de jobban most nem tudom megfogalazni a how to-t)a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
BiP
nagyúr
válasz #42308056 #67448 üzenetére
Ezt én is tapasztaltam. A youtube annyira tömörít, hogy FullHD-s megjelenítőn is érdemes a 4K anyagot nézni, az lesz kb. az épp megfelelő.
Bár szerintem a telefon által készített videókon nincs ekkora látványos minőségromlás.
De a méreten ill. a nehezebb lejátszhatóságon kívül más nem szól ellene. Ha ezekkel most megbírkózik az ember, jövőbiztosabb. (én nem tudtam, mert én is a nem törlök típus vagyok) -
ZavaBalazs
őstag
válasz Plazmacucci #67451 üzenetére
Passz, ezt még nem vettem észre (nem lehet, hogy csak az 1520-ad egy újabb bug jelensége? )
Ja még valami, ha választhatnék hogy 2160p30, vagy 1080p60, gondolkodás nélkül az utóbbi kéne. Esetleg még bedobhatnánk valami abszurd magas fpst kisebb felbontáson, super slowmohoz.wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Lall
veterán
válasz Zsoleszhun #67444 üzenetére
Na ne viccelj. Akkuidőben a 930 köröket ver a 920-ra, pedig az sem bajnok.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
kiskakas
senior tag
windows phone power tools-t hasznal vki, ill sikerult vkinek feltelepitenie? win7 es win8.1 alatt sem sikerult egyelore ujrahuztam a telefonom, gyereknek volt fent par jatek, azokba szeretnek hackelni picit, pl hill climb racing, beach buggy racing.
-
v.attis
őstag
Lehet, hogy nem jó helyre teszem fel a kérdést, de hátha...
Asztali gépen win 8.1, telefonon szintén. Fontos, hogy a könyvjelzők szinkronizálva legyenek.
Viszont az asztali Internet Explorer egy nagy fos. Lefogja a gépet, lassú, egy nagy szar az egész.
Évekig Chrome-ot használtam, de mivel telót váltottam (nagy örömömre!) a könyvjelzők miatt át kellett térnem.
Megoldást tud valaki? Vagy erre csak majd a win 10 lesz megoldás? -
tacsi89
újonc
hali engem egy olyan video lejátszó érdekelne amivel feliratos filmeket is tudok nézni mert a gyári lejátszó a magánhangzókat nem jeleniti meg a vlc player ugyan látja az srt fájlokat viszont nem nyitja meg az mx player még arra sem képes hogy lássa a fájlt, van erre valami megoldás?
-
chipesz
őstag
válasz v.attis #67458 üzenetére
Ez fura én is IE11-et használok, s nekem fürge, nem "fos". Előtte Chrome volt. Pont az előzmény-, könyvjelző- és jelszószinkronizálás miatt váltottam, no meg untam a Chrome gyökérségeit.
Esetleg próbáld meg a modern változatot használni, sokkal kevesebb memóriával beéri.(#67459) tacsi89:
MoliPlayert próbáld ki. Nem ingyenes, de van trial.Vagy megpróbálhatod a feliratfájl karakterkódolását átállítani.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
-
törölt tag
Azért ez hihetetlen, hogy ekkora szar legyen a WP-ben a szinkronizáció. Gépen alaphelyzetbe állítottam az Explorert, már nem szinkronizál semmit, hiába a beállítás mindkét oldalról, hiába erőltetem külön a fióknál, gépet is újraindítottam. Megint HR lesz a vége, mert egy ilyen halálegyszerű dolgot nem tudnak megcsinálni.
-
tacsi89
újonc
most néztem hogy valszeg a felirattal van valami gond mert a többit szépen megjeleniti a gyári lejátszó
-
törölt tag
Még a biztonsági mentésből visszaállítás sem megy simán.
Persze nem lehetett csatlakozni a szolgáltatáshoz tizedjére sem, mikor a fiókomba jelentkeztem volna be, utána már elhalasztva a dolgot a beállításokban külön hiába állítottam be a fiókot, nem ajánlotta fel véletlen sem a biztonsági mentésből való visszaállítást. Ilyen menüpont/lehetőség meg nincs, miért is lenne, kinek volna rá szüksége? Hogy lehet valamit ennyire unintelligens módon megcsinálni? Ezek ennyire nem gondolnak bele a szituációba, hogy esetleg visszaállítaná az ember a biztonsági mentésből, mert nem akar egyesével 50-60 alkalmazásra külön rákeresni és feltelepíteni.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Fiúk kérnék egy kis megerősítést. Ha gariztatni viszek egy lumiát akkor bemutatom a garlevelet amin a bolt pecsétje meg minden dolga ki van töltve és ennyi (hivatalos nokia garis)? Mert legutóbb amikor harcoltam velük ennyi elég volt.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Mirman
őstag
Sziasztok !
Lumia 1020-am van , sokat szoktam messengert használni és érezhetően gyorsabban gépelek sokszor mint ahogy azt a telefon értelmesen fel tudná dolgozni / javítani és ezt nem a saját érdememnek érzem hanem a telefon szégyenének . Ez másnál is jelentkezik ? Gondolkodok új készülék vásárlásán részben ebből kifolyólag ( ez most másfél éves) . A 930-al szemezek , szerintem elég nagy váltás lenne és már megérné a cserét és most viszonylag jó árban is van. A következő frissítéseket meg fogja kapni , gondolok itt Win 10-re és társaira ? Vagy szerintetek megérné megvárni a 940-et mindenképp ?
Köszönöm előre is.
-
törölt tag
Második hard reset után már csak sikerült, de most sem szinkronizál az IE. Mégis mit kell csinálni, hogy újra szinkronizáljon? Be van állítva a szinkronizáció, akkor ilyenkor mi van?
-
Zolly444
aktív tag
Ha leszedem a win10 previewet, van lehetőségem majd visszaállítani a 8.1et?
-
törölt tag
válasz cattus #67474 üzenetére
Szeretném én azt látni. Eddig semmi. Ha nem sikerül megoldani, várhatják, hogy wp-s maradjak. Előbb csináljanak egy használható rendszert, ami tud szinkronizálni (nem csak az ie, a naptár sem 100%-os, onenote sem stb). De ez, hogy tök randomban működik csak, nem megbízhatóan, ez így szar, ennek 100%-osan kellene működnie. Nem 70, nem 80, hanem 100.
-
félisten
-
törölt tag
válasz kolosanyi #67478 üzenetére
Jah igen, gyakran az értesítések sem jönnek meg, noha be van állítva. Normális alkalmazások sok esetben beszerezhetetlenek. Tegnap kb. 10-15 időjárás alkalmazást próbáltam végig, hátha van olyan, aminek átlátszó a csempéje, képes jól meghatározni a helyet, és az előrejelzésben óráról-órára kiírja az eső valószínűségét is. Na most ilyet egyet sem találtam az ingyenesek között (a prognoza fizetős volt, azt megvettem pár napja, de az sem ilyen), ami csak ennek a három kritériumnak megfelel. Amúgy megfelelő stopper találásával is legalább ennyit szenvedtem, de a mostani tabata sem 100%-os, háttérben/párhuzamosan valami mással már nem megbízható ez sem. Szóval van hová fejlődni. Remélem, a win10-zel nagyot lépünk előre.
(#67480) Zolly444:
Ez nem reklámtopik, barátocskám. Ha gondolod, csinálj egy blogot a WP-nek, ahol agyba-főbe dicséred, elhallgatva a negatív dolgokat. De itt ne akard megszabni, hogy ki milyen "élményét" írja le vele kapcsolatban.
Amúgy kiönteném én a lelkem a Microsoftnak is, de nem telefonon, hogy még külön pénzt pazaroljak valami értetlen ügyfélszolgálatosra.[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz Plazmacucci #67479 üzenetére
Vagy a 11. 12, esetleg 13...
(#67481) Ba cy lus
Próbáld ki a Cortana csempéjét esetleg, az átlátszó és jól belövi az aktuális helyet. Ha ráböksz, akkor meg a microsoftos időjárás app tölt be. -
Burt1793
veterán
válasz hroberto #67485 üzenetére
Simán elég tud lenni a 930 üzemideje, nekem most viszont valamiért az utóbbi egy napon jobban merült, pár napja felraktam pár fotószerkesztő app-ot. 1 nap 10 órája szedtem le a töltőről, most 73%-on van, pedig csak telefonálásra használtam 3G-n (kb 1 órát telefonáltam). Wifi, mobilnet, gps végig ki volt kapcsolva, ilyen használattal nem szokott ennyi idő alatt 85% alá se menni, most újraindítottam, meglátjuk... Jó, most itthon vagyok és itt szar a 3G lefedettség, lehet, hogy a 2G és 3G közti váltogatás tett be neki.
-
Rigormortiis
veterán
Megadta magát az alig több mint egy éves 925öm Gari már nincs rá sajna, most a régi 800asomat használom. Melyik most a legjobb ár-érték arányú lumia?
Van értelme bepróbálkoznom vele a szervíznél? Telenornál vettem, azt hiszem 1 év gari van rá, ami két hete járt le.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
cattus
addikt
-
Burt1793
veterán
válasz Rigormortiis #67488 üzenetére
Itt nézd meg a garidat.
-
Sungoo
addikt
válasz Burt1793 #67490 üzenetére
Nekem ez alapján csak ennyit ír ki:
"A jótállási igazolás a következő 10 napon belül érvényes. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a jótállás nem terjed ki mindenre. Például a Korlátozott gyártói jótállás nem terjed ki a folyadékok vagy egyéb fizikai behatások által okozott sérülésekre, amelyek esetleg a javítás során derülnek ki."
-
ofkorsz2
újonc
Sziasztok!
Olyan problámám van, hogy amikor mailt kapok WP 8.1. akkor látom, hogy van melléklet benne, de mikor belelépek az e-mailbe vagy egyáltalán nem látom, vagy szét van darabolva valami 2-3 darab nem tudom milyen formátuba az egyetlen PDF, vagy DOC fájl.
Hogyan lehetne megoldani h minen mellékletet meg tudjak nézni az őj Lumia 730-on?
Köszi
-
Burt1793
veterán
A beállításokban a mozgásadatoknál régen volt egy ki be kapcsoló, ami most eltűn és azt írja ott a telefon, hogy gyűjti a mozgásadatokat, pedig nincs hozzá feltelepítve egy app se. Lehet, hogy ezért merül mostanság jobban. Nektek is eltűnt az a kapcsoló? Wp 8.1 update 1 van fent, restart megvolt...
-
Rigormortiis
veterán
Budapesten melyik szervízt ajánljátok? A telenorhoz vigyem, vagy gyorsabb, ha valamelyik Nokia Careba adom be?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
hroberto
veterán
-
törölt tag
válasz Rigormortiis #67497 üzenetére
Váci úti Care.
-
törölt tag
válasz Rigormortiis #67497 üzenetére
Váci úti Care legutóbb nekem aznap megcsinálta a telefonom, néhány óra alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest