Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cattus
addikt
válasz Rigormortiis #42320 üzenetére
Ugyanazt a műveletet indítod el mindkettő opcióval. A gombosat akkor szokták alkalmazni, ha sehogy sem tudod bekapcsolni a telefont. Egyébként a Beállítások --> névjegy alatti lehetőség a legegyszerűbb.
Do the thing!
-
Clemi
veterán
válasz Rigormortiis #42320 üzenetére
Az egyik a szoftveres a másik a hardveres reset. Magyarán, a nyomógombos verzióval semmi nem tűnik el a telefonról, semmit nem kell újra telepíteni, csak minden telefon és szoftver beállítás visszaáll a gyári alap beállításra.
A másik, vagyis a HR mód esetén az újraindítás során minden törlődik a telefon belső tárhelyéről, vagyis a telefon egy gyári alaphelyzetbe kerül, mintha most csomagoltad volna ki a dobozból. A biztonsági mentésből te magad döntheted el, mit akarsz visszaállítani.cattus Talán nem kellene téves információval félrevezetni senkit.
[ Szerkesztve ]
-
kezman
őstag
válasz Rigormortiis #42503 üzenetére
Igen de előtte csinálj mentést nehogy meglepetés érjen,
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
veterán
-
veterán
válasz Rigormortiis #42752 üzenetére
placebo
Esetleg dobj ra egy energiatakarekos matricat, hatha az is segit.
En is tettem egy turbosat a 610re, azota sokkal gyorsabb.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Kyller
senior tag
válasz Rigormortiis #43381 üzenetére
Be kell jelentkezned a windows-os fiókoddal...
Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
törölt tag
válasz Rigormortiis #43381 üzenetére
ez alapján próbáld
-
btudos
nagyúr
-
Воланд
titán
válasz Rigormortiis #43505 üzenetére
iden nem lesz cortana magyarul.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Bukk900
őstag
válasz Rigormortiis #43508 üzenetére
-
Lall
veterán
válasz Rigormortiis #43548 üzenetére
Van már rá egy pár app. Pl. [link]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
WinPho
senior tag
válasz Rigormortiis #43548 üzenetére
Fontos, hogy éljenek a csempék? Mert ha nem, akkor van már rá egy sereg alternatíva.
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
veterán
válasz Rigormortiis #43974 üzenetére
A sima mezei 800 is random szinhomerseklettel szorakozik, ezt mar eszrevettem az uj kijelzo ota
Everybody lies.
-
Ádám16
addikt
válasz Rigormortiis #43974 üzenetére
Normálisnak nem tudom, hogy az-e, de nálam is csinálja.
-
JamesHun
addikt
válasz Rigormortiis #44659 üzenetére
asztalin azt írja a store, hogy kompatibilis WP hez is megkapom, így ha asztalin megveszem megkapom WP-re is és ha 1x végre megemeli a seggét az MS akkor már a One-t is megemlítik majd ugyan itt (szerintem)
szerk: 360 kimarad ezekből a 1x megveszed használod majdnem mindenen dologból :S
[ Szerkesztve ]
SeriesX: JamesSHun
-
jockas
senior tag
válasz Rigormortiis #44656 üzenetére
- 2x nagyobb belső tárhely (külsőt meg egyikbe sem lehet rakni)
- akinek számít, alapból benne van a vezetéknélküli töltéshez szükséges tekercs
- IPS kijelző és nem AMOLED
- kamera elméletben jobb a 925-ben, de a gyakorlatban ha nem is jobb a 920 kamerája (mondjuk van pár teszt, ami alapján jobb), akkor sem rosszabb semennyivel semAhogy olvasom a 925 tulajdonságait, nekem mindig az jut eszembe, hogy ez inkább a 920-as light verziója. Amit persze az ára nem mutat...
A 925 mellett max. a méret és a súly szólhat...persze akinek ez a lényeg és nem bírja megemelni a 920-ast. -
Dave™
nagyúr
32GB, vezetékmentes töltéshez nem kell hátlap, IPS (ezt aláírom, hogy szubjektív, de nekem előny), illetve a polikarbonátot is ide sorolnám, kevésbé látszik rajta a sérülés, mint az alumíniumon.
Látom közben megelőztek. Kézben egyébként kisebb és kényelmesebb a 925, de ez számomra elég kevés előny.
[ Szerkesztve ]
-
Dzsosy
senior tag
925 előnye:
- szebb a 925, kecsesebb, könnyebb, alu keret
- jobb kamera (nappali fényviszonyok mellett jobb a 925, sötétben ugyanazt tudják),
- jobb kijelző (wp egyszerűen igényli az amoledet és bizony a 925-é gyönyörű is) Viszont nincs integrálva920 előnye:
- nagyobb tárterület (bár 925-ből is van 32 GB-os változat)
- integrált qi töltő (ha ez valakinek számít a 925-ön is megoldható egy megfelelő coverrel) -
WestBam
senior tag
válasz Rigormortiis #44715 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe: Windowsos tablet topic
A wp és a tableten lévő rt meg w8 más téma.[ Szerkesztve ]
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
kezman
őstag
válasz Rigormortiis #44876 üzenetére
Akkor ne tedd fel, nálam 520-on tökéletesem működik, na jó a játékok hub katasztrófa meg a zene sem az igazi még de semmi egyéb gondom, az akku idő mint régen a 8-on ha nem jobb az utolsó frissítés óta, nem mennék már vissza semmiképp, de mindenki maga dönti el mit szeretne
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
kezman
őstag
válasz Rigormortiis #44878 üzenetére
Azzal sincs semmi gond , legalább is nálam, sőt még jobb lett az akku időm.
-
Sungoo
addikt
válasz Rigormortiis #44876 üzenetére
Nekem meg sem találja. Mármint naprakészet ír...
-
SpongyaBob
veterán
válasz Rigormortiis #45913 üzenetére
Ez pl. ingyenes: [link] A "simát" nekem 700-ért hozza, de nem is nokiám van.
[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
cattus
addikt
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Rigormortiis #47641 üzenetére
Írta, hogy ezt már beállította.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
veterán
-
ther
aktív tag
válasz Rigormortiis #56243 üzenetére
Beállítások -> fiókoknál beaddolod a Google fiókot, nekem besyncelt mindent (névjegyek, email, naptár)
Aálírás
-
Zoli133
addikt
válasz Rigormortiis #58820 üzenetére
Pedig más mód nincs.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
veterán
válasz Rigormortiis #58820 üzenetére
Ha fuggetlen keszuleket akart, miert nem vett azt? o.O
Everybody lies.
-
Zsoleszhun
addikt
-
zzz03
őstag
válasz Rigormortiis #64892 üzenetére
HR. Kartyat is formazza meg amikor rakerdez hr kozbe. Mas megoldas nincs.
-
Integrale
veterán
válasz Rigormortiis #64894 üzenetére
Belepsz a webes feluletre, jobb felul van 9 negyzet 3x3-as elrendezessel, aztan szemelyek es ott meglatod.
Forumon belul pedig jobb felul a keresosavba beirod amire szurni szeretnel."Bad reklám is reklám too"
-
cattus
addikt
-
Burt1793
veterán
válasz Rigormortiis #67488 üzenetére
Itt nézd meg a garidat.
-
hroberto
veterán
-
törölt tag
válasz Rigormortiis #67497 üzenetére
Váci úti Care.
-
törölt tag
válasz Rigormortiis #67497 üzenetére
Váci úti Care legutóbb nekem aznap megcsinálta a telefonom, néhány óra alatt.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Rigormortiis #71573 üzenetére
Na ugye: "minden rosszban van valami még rosszabb.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Rigormortiis
veterán
válasz Rigormortiis #72824 üzenetére
Az is érdekes, hogy ha thumbnai nézetben vagyok a wp-s onedrive appban, akkor pár mappában vab egy kis winlive.mobile.sk... négyzet köztük, mintha kép lenne, pedig nem az, és nem is tudom elérni. Mi lehet ez?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Rigormortiis #72826 üzenetére
Ez az"sp-s onedrive app",ez mi? A Sony SP?
-
this is life
Ármester
válasz Rigormortiis #74231 üzenetére
A soc ha nem is gyorsabb , de fejlettebb, 4core vs 2core nagyobb uzemido emiatt es az akksi miatt a 640-nel , bovitheto tarhely , gyengebb kamera a 640-ben.[link]
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Zoli133
addikt
válasz Rigormortiis #84216 üzenetére
"Maga az MS temeti a rendszert" - mivan?
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
KunEmber
senior tag
válasz Rigormortiis #84216 üzenetére
Ki mondta, hogy nem igaz? Én ilyet nyomokban sem olvastam a saját hsz-emben. Sőt...
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
Spet
addikt
válasz Rigormortiis #88810 üzenetére
Surfice telefonok fognak megjelenni majd ez év vége felé.
Windows Phone név alatt már nem fog megjelenni új darab.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Dalai Láma
őstag
válasz Rigormortiis #88814 üzenetére
Azon dolgozok az ma, hogy x86-os windowsos alkalmazások fussanak ARM-on.
Ehhez majd kell készülék is.Azt hiszem, hivatalos név és bejelentés nincs, de az már rég nem titok, hogy ezen dolgoznak.
''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''
-
Spet
addikt
válasz Rigormortiis #88814 üzenetére
Tervezett időpont sajnos, nincsen kőbe vésve.
Ha ma nem ad valamilyen információt a Microsoft (CES utolsó napja), akkor marad szerintem az év vége, hiába jósolják az első félévre.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Rigormortiis #89085 üzenetére
Mivel nincs semmilyen, így igen nehéz
-
Aethelstone
addikt
-
válasz Rigormortiis #89095 üzenetére
Böngészőben valóban nem, mint írtam ez nálam nem kardinális kérdés. (Nem ritka, hogy Android-os készülékek topikjaiban is panaszkodnak, hogy nem vagy csak késve kapnak meg FB értesítéseket/üzeneteket. Szóval a kliens platformtól függetlenül szar a FB.)
Pesze, gyakran mellényúlnak a frissítésekkel, de látszik, hogy foglalkoznak vele. Legalább valós esély van arra hogy kijavítják. A mai napig régi verzió fut az Android-os készülékek döntő többségén. Nem egy készüléket még 4.x-el árulnak a mai napig. Esély nincs rá hogy a kiadásuk óta felfedezett hibákat kijavítsák. Aztán ott van a gyárilag beépített adatszivárgás különböző készülékeken a legváltozatosabb módon. Ez sem szerepel a készülékteszteken, és a pr anyagokban.
Sajna kötelező az engedély. Ha nem adod meg, nem tudod letölteni az áruházból. Persze az újabb Androidokon ez a készüléken visszavonható, de a régieken (nekem pl. 4.4.2-n nem módosítható utólag az engedély lista. Ugyanakkor a sok mindenhez hozzáférést igénylő programok, már telepítés közben "kirabolnak. Szóval később már csak az utánpótlást tudom letiltani.)
Szóval szerintem ma sem "annyira más" a helyzet.
this is life
A többiek abban tévednek, hogy nem bizonyított tény, hogy a népszerű appok gyalázatos működése ennek a platformnak a sara. Mint említettem, volt más (nem WP) készülékek topikjaiban is gyakran felmerül, hogy nem működnek jól ezek az appok.Boonen007
Szándékosan nem értesz, vagy én fogalmaztam bonyolultan?
Ha váalsztani kell a biztonságos platform, vagy a gyors program betöltés között, akkor a biztonságos platformot választom.[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest