Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz dejaris #42490 üzenetére
lehet, hogy túl könnyelműen dobálóztam a szavakkal. annyi történt, hogy blocked státuszt kaptam, ami azt jelenti első körben, hogy minden purchase fel lett függesztve. mint kiderült, a hétköznapi használat során ez másban nem adta jelét, ennyi a korlátozás első körben.
adam014:
na ja, az enyém valóban nem egy túl komplex kérdés volt - de ettől függetlenül örülök, mert tényleg baromi gyorsan és könnyen megoldódott a dolog
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Aarpok
őstag
válasz tomboy0013 #42491 üzenetére
Szerintem az xbox fiókódat is állítsd át USA - ra akkor majd megjelennek a trailerek.Azonban azt jobb ha tudod ha most átállítod 3 hónapig nem tudsz váltani se vissza,se más régióra.
Аарпок
-
Rigormortiis
veterán
Hard Reset után minden programot visszaállít a felhőbe mentés időpontjának állapotába?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
kezman
őstag
válasz Rigormortiis #42503 üzenetére
Igen de előtte csinálj mentést nehogy meglepetés érjen,
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
Rigormortiis
veterán
Oks, köszi.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
tisti1965
aktív tag
válasz horgászfan #42510 üzenetére
tegnap óta nem megy,viszont pc-n be tudok jelentkezni
Lumia 930,Honor8, Hunor 9 lite, Samsung A71
-
borzolo
csendes tag
Üdv! Nokia Lumia 625 lehet függetleníteni??? T-függő. Köszi a választ!
-
Воланд
titán
válasz borzolo #42512 üzenetére
lehet. be kell menni a szolgaltatohoz es a dijszabasban megszabott osszeg kifizetese utan fuggetlenitik neked.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
borzolo
csendes tag
Köszönöm az érdemi információt!
-
Lacces
őstag
Hali,
A WP 8.0-ás telefonokat hogyan lehet offline-ba nyomni (szolgáltatás, és nem a Wifi). A régi nokia (Symbian) esetében ilyet lehetett, de itt a lumia 520-nál nem találok ilyen funkciót sajnos.
Remélem ti tudtok segíteni! -
pzstm
titán
válasz Lacces #42519 üzenetére
8.1 alatt is engedi. Annyi, hogy ha repülő üzemmódot bekapcsolod akkor levágja a wifi-t, de vissza tudod kapcsolni
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
br.rak
őstag
Bár ez nem konkrétan wp-s kérdés, de
2 hetes 925-ös úgy nézz ki hogy softveresen újra kell húzni, mert nagyon nagy hülyeségeket produkál
(random lefagy, e-mail szinkronizálási anomáliák vannak), T-től vette ismi, azt mondták neki hogy adja be a szervizbe 6-8 hét és meglesz és addig oldja meg cseretelefon nélkül mert azt nem adnak neki....
Szóval, elvész-e e a gari ha én csinálom meg neki nsu-val és nem a hivatalos szervíz? -
spider80
őstag
válasz br.rak #42526 üzenetére
Szerintem a gari nem vész el. (én már felraktam rá 8.1-et,majd vissza 8.0-át,aztán megint 8.1-et,most megint 8.0 van rajta. Az eredeti T-mobile-os cuccot rakja vissza a program) De a szervíz 6-8 nap szokott lenni T-nél,nem 6-8 hét. Évek óta elég gyors már.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
savoo
addikt
válasz br.rak #42526 üzenetére
Milyen T ez? Vagy Telenor? Nagyon max 2 hét a Tnél, de inkább egy, és olyan nincs hogy nem adnak csere telefont. (tudom, hogy törvény nem kötelezi őket, de ilyet nem csinálnak). Ha partner üzlet akkor nem szóltam azokból kinezem a kamut. Amúgy nyugodtan csináld meg hivatalos dolog a Nokia adta ki.
-
savoo
addikt
válasz tomboy0013 #42527 üzenetére
Talán próbáld a video appal. Vagy nem 8.1?
-
savoo
addikt
válasz hülyegyerek #42531 üzenetére
Maguktól nem is ajánlják fel.
-
-
dejaris
addikt
válasz hülyegyerek #42533 üzenetére
En mindig sokkal rendesebb kiszolgalast kaptam, mint a telenornal.
-
313313
addikt
válasz hülyegyerek #42533 üzenetére
Hivatalos T-pontba voltál, vagy viszont eladónál?
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
tomboy0013
veterán
8.1 és természetesen azzal próbálom. Milyen más video alkalmazásnak lenne köze az Xbox fiók régióállításához? Na de a lényeg, hogy nálam semmit nem hoz be csak a saját gyűjteményt. Már e-mailt is kaptam róla, hogy átállították a régiót is és mint említettem az Xbox Zenénél van látszata is, de mi a fene baj van a Videoval?
-
Mikeee89
senior tag
-
Dinter
addikt
Azt hogy tudom kikapcsolni, hogy szulinapokat ne nyomja a képembe délben? Mintha valami program lenne felvéve.
-
Воланд
titán
-
Clemi
veterán
válasz Mikeee89 #42537 üzenetére
Passzolom! Nekem a Microsoft féle van telepítve, ami ingyenes, viszont nem állítható a felbontás, így a telefon kijelzőjén elég vicces a 24"-os monitor képe után a navigálás, meg egyáltalán a tükrözés. Eltalálni egy gombot, elég vicces, főleg mivel nem a csempés, hanem a desktop módot használom.
A diavetítés nálam viszont nincs. Olyan simán tolja a filmet is a hálózatról, mintha a telefonon lenne. Hogy ez most a két alkalmazás, vagy a hálózat miatti különbség miatt van, nem tudom. -
hülyegyerek
addikt
válasz 313313 #42535 üzenetére
Hivatalos T-pont, az egyetlen győri szervíz. Katasztrófa. Előtte párom Alcateljét adtam le, mivel mikor ő vitte be, megpróbálták lebeszélni a javíttatásról, mondván, hogy az nem egy Iphone, vagy Samsung....Akkor eléggé mélyre kellett dugni az öklömet a zsebemben, hogy ne vegyem elő.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
313313
addikt
válasz hülyegyerek #42546 üzenetére
Az igen...
Azt viszont megfigyeltem, ha nem értesz hozzá, nem vagy rámenős, elhajtanak...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Melack
veterán
BT-n küldött fájlokat a rendszer hová menti? WP8.1
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
westcoastog
veterán
Remote desktop kapcsolatot hogy lehet összehozni win7-es géppel?
Mit kell állítanom a pc-n hogy tudjon rá csatlakozni a teló?[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz westcoastog #42549 üzenetére
engedelyezni kell, hogy tudjanak tavolrol csatlakozni a gephez.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest