Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mbale
tag
Egész jól bírja
Zag Zag
-
gyurkikrisz
őstag
Aki volt a Nokia kamionban, és megtapizta a Lumia 930-at, amin már Cyan van, az észrevett valami új featuret rajta a Blackhez képest?
TheZukker: Beállítások, régió, telefon régiója: US.
inkább USre éri meg váltani szerintem[ Szerkesztve ]
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
br.rak
őstag
8.1 alatt van hivatalos OTG támogatás?
(#41155) woland_y2k: ahh, pedig az 520-as topikban valaki állította, hogy van... na mindegy[ Szerkesztve ]
-
role_of_72
tag
Sziasztok!
Remélem nem lesz off amit kérdezni szeretnék: vodás előfizetésem van (céges flottakedvezménnyel, ha ez számít..), amihez tartozik 200mb mobilnet is. Ha ez lefogy, utána belassítják az internetem, de nincs túlszámlázás. Igen ám, de ez a jelenlegi telefonomon (Android) a valóságban úgy működik, hogy csak az alkalmazások egy része marad használható (Opera mini, Gmail, GMaps, Fb + még 1-2 más is), az Opera, Index, Időkép és sok más már nem.
Mivel kezd elegem lenni a droidból úgy általában és nézelődök a Lumiák háza táján, azt szeretném kérdezni, hogy egy Win8-as telefonon ilyen esetben használhatók maradnak az alkalmazások (vagy legalább a böngésző + mail)? Van erről valakinek tapasztalata?Köszönöm!
http://thebudapestproject.wordpress.com
-
M.A.Z.
aktív tag
Amber, Black, Cyan... Most akkor ez úgy van, mint Androidnál, csak nem édességekkel, hanem színekkel?
-
Oppenheimer
nagyúr
Na voltam a Nokia buszon, es Kiderült, hogy egy strip tease bár
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Oppenheimer #41159 üzenetére
Mesélj, milyen volt a 930 oprendszere a mi vackunkhoz képest?
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
BobTail
őstag
válasz Oppenheimer #41159 üzenetére
Én is ma láttam először, de tényleg olyan, mint egy nightclub az előadásomat leszámítva hogy tetszett?
-
Zsolty001
tag
válasz role_of_72 #41156 üzenetére
Nem egészen világos számomra a kérdésed. Az internet sebessége ugyanolyan lassú lesz Lumia-n is az adatforgalom lassítása után, ezáltal a netet használó alkalmazások is belassulnak. Minden alkalmazás működik, ha ki tudod várni amíg betöltődik. Lumia-n Opera nincs, csak IE. Használható, de nyilván weboldaltól függ mennyire. A Gmail levelek továbbra is szépen letöltődnek. Nálam megy az Időkép app is lassan. A HERE Maps elvileg offline, tehát az mindig működik. Azért csak elvileg, mert ha be van kapcsolva a mobilnet és úgy használom, ez is elkezd töltögetni a háttérben, holott minden térkép le van töltve. Még a YouTube is megy, ha tudsz várni fél napot mire letöltődik egy videó.
Nekem 100MB-os Voda-s csomagom van. Ez nálam napok alatt elfogy, ha nem figyelek. Egyes alkalmazások pillanatok alatt lecsapolják sajnos.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz role_of_72 #41156 üzenetére
Itt is lassú lesz minden. De az IE lassú nettel is jó
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
role_of_72
tag
válasz Zsolty001 #41162 üzenetére
Bocsi ha nem sikerült teljesen egyértelműen.. szóval:
Ha lefogy a 200mb-os keretem, onnantól a stock android böngésző, vagy Opera Mobile / bármilyen egyéb "normál" böngésző sem hoz már be egyetlen oldalt sem, csak az "adatforgalom.vodafone.hu/..." oldaltt, ahol közlik velem, hogy elfogyott az adatforgalmam, tehát innentől a fent említett programok használhatatlanok lesznek. Nem lassabbak, hanem nem töltenek be már semmi oldalt, csak ez az üzenet. Index, Időkép, Play Store vagy szóba sem áll velem, vagy hibaüzenetet dob.Azért kérdezem, mert ha Win8 rendszeren nem megy ez a szenyázás, akkor az egy érv nekem a rendszer mellett. Viszont ha ott is kvázi tiltják nekem a stock böngészőt, akkor már az Opera Mini sem marad a hónap végére. Az viszont végképp gáz lenne.
Köszi előre is!
http://thebudapestproject.wordpress.com
-
Zsolty001
tag
válasz role_of_72 #41165 üzenetére
Oké, így már világos a kérdésed. Azt nem gondoltam volna, hogy máshol ez ennyire korlátozva van. De ez esetben jó hírrel szolgálhatok, mert WP-n minden alkalmazás működik a csökkentés után is! Legelső alkalommal itt is bejön az "adatforgalom.vodafone.hu", de utána van egy opció, hogy böngészés folytatása és soha többet nem kérdezi meg, szépen használható továbbra is az IE. Itt Play Store helyett WP áruház van, az is működik, de még telepíteni lejárt mobilnettel nem próbáltam.
-
Giovan!
addikt
-
Blyan
félisten
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Lacus MD
tag
Én nem tudom mi van ezzel a rendszerrel, de felzabálja az akkut. És ebben a legnagyobb szerepet az ie tölti be. Fél óra netezés le tud zabálni egy csomót. Agyrém.
-
Partyface007
őstag
hát az durván jó...
nekem azért lemegy 50-60% -ra nap végére (HTC 8x)
8-al jobb volt az tény de szerencsére én nem tapasztalok annyira durva merülést mint itt sokan a fórumon....
reggel fél 9-kor vettem le a töltőről és most van 67%-on kb másfél-két óra beszélgetéssel, 4 postafiók szinkronizálódik ebből mondjuk csak kettőn van nagyobb forgalom és ezen kívül csak a viber fut meg időjárás app..... szóval én light-osan nyomom nincs sok alkalmazás
-
Gyufaaa
veterán
Én sem értem mit Titanikozik itt mindenki. Nekem a teló simán kibír 5 napot is kikapcsolt állapotban....
-
WinPho
senior tag
Az edzés amúgy is kiütött, de ez még.. Uramatyám.
Az akksiidő meg tényleg felemás. 5 perc Halo le tud zabbantani azért egy 3%-ot. Természetesen úgy, hogy minden be van kapcsolva felelőtlenül, frissít mindent, stb. Viszont suli végére már buszról szinte szaladok (30%-ért miafasznak szaladok?). Persze ezt is zenével+nettel+helymeghatározás+dzsípíesz.
[ Szerkesztve ]
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
Kyller
senior tag
Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
BobTail
őstag
Örülök, hogy tetszett Nektek! Holnap kint lesz a kamion a Play It!-en is, hosstess lányok meg bent várják az érdeklődőket
Nekem a kedvenceim a videós bemutatók voltak... valami eszméletlen jól meg van csinálva
[ Szerkesztve ]
-
WinPho
senior tag
válasz Kyller #41182 üzenetére
Gyorsulni nem gyorsult.. De nem érdekel, most mivel kiélem magam és Cortanaval csináltatok minden szart, így zenét is vele indíttatok. Nem néztem, de javult az, hogy egyet "reccsen" a számok végén? (tulajdonképpen ismétel egy ezred másodpercet az előző trackből.. )
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
nicu71
addikt
válasz Oppenheimer #41183 üzenetére
azért azt nem mondanám... legalább a "most játszott" nézetben legfelül tényleg a most játszott van a lista tetején...de a lagg ugyanitt továbbra is érezhető.
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
BiP
nagyúr
válasz Oppenheimer #41185 üzenetére
Róluk nincs valami kép?
-
Partyface007
őstag
-
Dzsosy
senior tag