Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
undercover
őstag
válasz undercover #23461 üzenetére
A korábbi hozzászólásomra nincs senkinek ötlete? Hamarosan titeket is utol érhet a vég
Playstation ?// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
vg
addikt
válasz undercover #23479 üzenetére
Nyilván ismert a hiba, majd kijavítják, addig ne mozgasd az ikonokat. Kibírod szerintem.
-
rgeorge
addikt
válasz undercover #23479 üzenetére
Csak ezt találtam, ami talán segíthet.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
csixy
addikt
válasz undercover #23461 üzenetére
Az ikonok tologatása után jobb katt az asztal közepibe és frissítés ... Ez megvolt?
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
rgeorge
addikt
válasz undercover #23530 üzenetére
Ezt láttad/kipróbáltad?
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Dzsana
senior tag
válasz undercover #23539 üzenetére
Olvasom, hogy korábban már volt róla szó, de nem született egyértelmű válasz a kérdésben. Hogyan lehet a képeket lapozni a gyári képnézegetőben, ha egyáltalán lehet?
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
MODERÁTOR
válasz undercover #23530 üzenetére
Igen, simán frissült, én is azt hittem, hogy szólni fog, hogy mit akarom már saját magára frissíteni, de semmi, simán frissült.
Innen kapd le a szükséges cuccot(x86 vagy x64, amelyik fent van), ez majd leszedi a telepítéshez szükséges dolgokat, és simán win alatt végig fog futni, csak a vége fele indul újra. Elején figyelj, hogy azt az opciót válaszd, hogy hagyjon meg minden alkalmazást is.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
törölt tag
válasz undercover #23900 üzenetére
Ezt okozhatja hibás ram modul, hibás merevlemez vagy egy olyan program ami miatt nem tud elindulni megfelelően a rendszer.
(#23902) lufi7 Az egész világon probléma volt vele egyszerűen behalt a rendszer. Elméletileg már javították a hibát. UI:Nem, még most sem javították ki teljesen.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz undercover #78669 üzenetére
Távolítsd el Display Driver Uninstaller-el majd telepítsd újra. Lehet csak ennyi kell neki. Persze a legfrissebb vidikari driver-t telepítsd.
Milyen kártyád van? Jelenleg a gtx 1060-al van valami gond de ha telepíted a geforce experience-t akkor az felteszik a javítást hozzá. AMD-nél nem tudom mi van.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz undercover #78690 üzenetére
Amit írtam a DDU-val takarítás mjdj újratelepítést megcsináltad? + akár a steam-et is újra lehet telepíteni. Lehet hogy macerás de ha másképp nem oldódik meg és jobb tanácsot nem kapsz akkor ez is egy opció.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz undercover #84491 üzenetére
Azt hiszem pontos info nem szerepel rajtuk. Én egy ideje ezt az appot használom inkább, magától cserélgeti és automatikusan lementi.
Még a bing.com képnél van info, le is lehet tölteni. Persze előbb érdemes a Binget US vagy UK régióra tenni, mert a magyaroknak bedobott international elég fapados.
-
sz.j
nagyúr
válasz undercover #91109 üzenetére
Nálam kb. egy órája frissített automatikusan 1809-re .., remélem, hogy nem fogom megbánni.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
válasz undercover #113573 üzenetére
Hivatalosan már nincs, de ha visszaolvasol láthatod, hogy még működik
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
titán
Szia! Ha téged nem zavar, hogy illegális windows van a gépeden, akkor frissítsél nyugodtan win10-re. Ha zavar, vegyél egy win10-et.
-
veterán
Aránylag kispénzért lehet venni “újrahasznosított”
win kulcsokat.
Én innen vettem már többet is,mindegyik működik: [link][ Szerkesztve ]
-
Zoz
őstag
válasz undercover #123285 üzenetére
Letöltesz egy Win10 telepítőt, elindítod a SETUP.EXE-t, aztán azt választod, hogy tartson meg mindent.
-
Djuree
félisten
az úgyse lesz olyan mintha egy friss win10-et raksz fel...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
King Unique
titán
Van, a közvetlen W7
—►
W10 upgrade megoldható a frissítési segéd / MCT / letöltött W10 ISO felcsatolása a fájlkezelőben és asetup.exe
futtatása a személyes fájlok, telepített alkalmazások stb. megtartásával módszerrel.
+ Előtte nem árt lecsekkolni, hogy megfelel-e a gép a rendszerköveteményeknek, de pl. a frissítési segéd is megteszi és hibát dob, ha nem (példa). -
Geth
veterán
válasz undercover #136236 üzenetére
Lehet én értem félre, de mi van a vállalatoknál ahol nincs a gépben újabb processzor vagy ha az is van is nincs dx12-es videókártya?
Így jártak
Btw, 4. gen. intelnél a gpu-ba azért már megjelenik a dx12. -
King Unique
titán
Nem világos ez mind miért kérdés újra, amikor az elmúlt egynéhány hozzászólásban másról sem volt szó, nyilvános a rendszerkövetelmény, nemrég lett említve honnan tölthető az alkalmazás amivel ellenőrizhető a kompatibilitás, stb.
-
mefistofeles
addikt
Nem kell új de kell. minimum 2 magos proci, 4 gb memória, 64 Gb tárhely, minimum HD kijelző, DX12 gradikus meghajtó és secureboot és TPM. Ennyit tudunk de ez sem életbiztosítás. nekem mind megvan még sem vagyok alkalmas....
És King Unique főnök hiába lepődik meg ezen, én bizony elvárnám, hogy az a program ami eldönti, hogy nem alkalmas a gépem az azt is közölje, hogy MIÉRT nem jó......
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
King Unique
titán
válasz undercover #149485 üzenetére
• Csak a szokásos probléma...
• Az MBR / GPT eleve a teljes lemezre vonatkozik, nem szimplán csak partícióra, ezért a váltáshoz (az adatok lementése után) eleve a teljes lemezt törölni kell grafikus felületen / parancssorban / parancssorban minden szükséges partícióval, utána már menni fog a telepítés.
• Lásd egy másik válaszban kifejtve, hogyan kellene pendrive-ról bootolva Windows 10-et telepíteni.[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz undercover #149487 üzenetére
• Ha az előbb már le lett írva, hogy az MBR / GPT a teljes lemezre, a teljes lemezterületre vonatkozik és nem szimplán partícióra, akkor vajon van értelme a "particiót átlehet állítani GPT-re" kérdésnek?
• Ha MBR séma szerinti a lemez, akkor arra legacy módban futtatva a telepítőt tudni kellene Windows 10-et telepíteni. Viszont ha UEFI-s a PC, akkor nyilván UEFI/GPT mód szerint javasolt arra Windows 10-et telepíteni, meg ha később Windows 11/12-re váltás a cél, amely utóbbiaknál eleve követelmény az UEFI szerinti telepítés.
• Tehát már csak alkalmazni kellene az előbb javasoltakat, lásd a célmeghajtó teljes törlése, szükség esetén előtte lementeni az adatokat, stb.[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz undercover #149489 üzenetére
• Szükség esetén az adatok lementését értelemszerűen még a telepítés előtt kellett volna megoldani.
• Lehet a Windows 10 beépített rendszermentő eszközét CMD / PowerShell alatt is futtatni, de hogy a telepítőről bootolva is ugyanúgy működik-e a mentés, az passz. Jobb lenne nyilván másik PC-n másik Windows alatt megoldani a mentést a fájlkezelőben, vagy a mostani PC-n HBCD PE / egyéb live rendszer alatt, vagy ha készült volna pl. Macrium Reflect WinPE akkor azzal, stb.
• Az MBR—►
GPT átkonvertálást adatvesztés nélkül adatlemezeknél max. (fizetős) 3rd party particionáló programmal lehet megoldani (példa), valamint Windows 10-et és Windows 11-et futtató rendszermeghajtóknál az MBR2GPT parancssori eszközzel, de az utóbbi csak rendszermeghajtóknál működik + ha megvannak a szükséges partíciók.
• Ha jelenleg fontos adatok vannak a célmeghajtó egy másik partícióján és MBR séma szerinti a lemez, akkor arra BIOS/MBR módban bootolva a telepítőt és telepítve a Windows 10-et értelemszerűen maradhat MBR szerinti és nem kell törölni, átkonvertálni GPT-re.[ Szerkesztve ]
-
tordaitibi
veterán
válasz undercover #149489 üzenetére
Bebootolsz egy live Linuxot penről és másolsz amit ahova akarsz GUI alatt.
Wines módszer ugyanez ha jobban szereted, WinPe alapú bármivel, az is egy live.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Synology NAS
- Napelem
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- PlayStation 5
- Kupon kunyeráló
- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- Politika
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- GTA V komplett, eredeti PC verzió eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest