Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TRob1

veterán

válasz Nyethuszar #80521 üzenetére

"a 1709-es telepítőt már lehúztam usbre,amit linkelt nemrégen valaki oldalról"

Hááát akkor javaslom húzz le egy (leg)újabb telepítőt, ne egy régivel kezdj aztán meg frissíts.
    Sosem értettem ezt a net nélküli meg offline telepítést. Soha nem telepítettem így senkinek, és soha nem volt gondom sehol, semmi. És azóta se, senkinek.
    De gondolom be tudsz utólag is lépni a Store-ba MS fiókkal.

(#80522) pc360:
    1709-et ír. Akkor arra tippelek hogy nem 1803-at. De persze ki tudja mi a valóság. :DDD

(#80524) Nyethuszar:
    Akkor olvass vissza mikor a 1709 jelent meg. AKkor azzal volt annak a sokmindenkinek baja. és visszaállt előzőre. Utána meg keresd ki az az előtti verza megjelenését, és ott olvass... Mindig is volt ilyen. (Lehet hogy most kicsit több a probléma, de ugyanúgy sokaknál meg semmi, ahogy mindig is volt)

ui: Akkor olvass ilyet is: 3 különböző típusú/évjáratú/felépítésű gép van itthon (1 asztali 2 lapos, egyik sem új, egyik sem win10re optimalizált), mindhármon 1803 fut, és köszönik, jól vannak. :D (De nem 1 és nem kettő egyéb gépet is ismerek közelebbről - én telepítettem -, amikkel szintén ez a helyzet)

Új hozzászólás Aktív témák