Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 11 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-11-10 09:03:07

LOGOUT.hu

Ezt érdemes elolvasni: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9451) King Unique válasza hito (#9449) üzenetére


King Unique
titán

Kiírja az hogy ne kapcsolja ki a PC-t a frissítés közben, amit már számos alkalommal láthattál, ha futtattad a Windows Update-et és települtek a frissítések, ez nem kellene hogy újdonság legyen. :)
Itt inkább az a kérdés, hogy ha eleve tisztában kellett legyél azzal, hogy a folyamatban lévő frissítést nyilván nem kellene megszakítani, akkor végül miért tetted, mi volt az "újra kellett valami miatt indítanom" oka, aminél az újraindítás nem várhatott a frissítés telepítésének befejeztéig. :F

(#9452) hito válasza King Unique (#9451) üzenetére


hito
nagyúr

Egyik kérdésre sem kaptam választ és ezzel választ kaptam mindre :)

Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.

(#9453) King Unique válasza hito (#9452) üzenetére


King Unique
titán

Ilyen kérdésekre nem világos mégis milyen választ vársz, ha erővel megszakítod a folyamatban lévő frissítést, meg pláne egy resettel felérő újraindítással, akkor annyira nem meglepő, ha utána a 0-ról kezdi újra a Windows Update.
Arra mi sem kaptunk választ, hogy mégis miért indítottad újra a Windows 10-et a frissítés befejezte előtt, meg pláne úgy, hogy eleve tudnod kellett nem javasolt megszakítani a folyamatban lévő frissítést. :B

(#9454) tibike8 válasza csab2 (#9450) üzenetére


tibike8
őstag

Nálam is angol, gondolom másnál is. Nem tudom mióta. Gondolom ez megint egy jól sikerült frissítés következménye lehet. Nyelvet nem lehet váltani. Talán újra lehetne telepíteni és hátha magyar lesz. Nem próbáltam.

(#9455) hito válasza King Unique (#9453) üzenetére


hito
nagyúr

Látom ez rendesen beragadt. Nem mindegy miért indítottam újra? Szóljon és kész! Miért olyan nagy elvárás ez? De látom még abban is egyetértesz a rendszerrel, hogy feltétlenül letöltéstől (azaz a 0-ról) kell újraindítani a processt. Miért is ne...logikus. És ezen van a hangsúly a mondandómban. Amiatt nem haragszom, hogy a telepítés megszakad. Nagyon messze van még a Win attól, hogy ne így legyen. De hogy nem figyelmeztet, illetve hogy megint letölti, az már nem fér bele.

Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.

(#9456) Csorbi válasza hito (#9449) üzenetére


Csorbi
addikt

Mondasz nekem bármilyen telepítőt/telepítést Windows OS alól, amit bármikor kénye-kedve szerint a felhasználó egy OS újraindítással kvázi megszakít, és az utána ott folytatódik ahol újraindítás előtt tartott? :U
Alapvető dolgokkal illene tisztában lenni, a számítógép használata (és főleg a karbantartása!) azért némi minimális alapképzettséget igényel(ne).
Egyébként nem tilos újraindítani, csak az lesz az eredmény, hogy újrakezdi a legelejéről. Ebből a szempontból tökéletesen vizsgázott a MS.

Ja, azt megtudhatjuk mi volt a sürgős restart oka? ;]

[ Szerkesztve ]

(#9457) Geth válasza hito (#9455) üzenetére


Geth
addikt

Ne aggódj, nem csak a Win ilyen :)

(#9458) King Unique válasza hito (#9455) üzenetére


King Unique
titán

Igen, azt mi is látjuk. :D
Ha nem lényeges az oka, akkor vélhetően nem feltétlen volt annyira sürgős és muszáj előtte újraindítani, ráért volna a frissítés befejezte után amikor a Windows 10 kéri, ezért pláne értelmetlen volt.
Ha eleve annak tudatában indítottad újra a Windowst, hogy folyamatban lévő frissítés közben nyilván nem kellene, akkor esetedben pont teljesen mindegy, hogy rákérdezett-e vagy sem, mert vélhetően akkor is újraindítottad volna. :))
Javaslom legközelebb töltsed le előre a Windows 11 ISO-t, aztán ha netán megint megszakítani támadna kedved a folyamatban lévő frissítést illetve in-place upgrade-et, akkor újraindítás után nem kell arra várni amíg a Windows Update újra letölti, hanem a meglévő ISO-val indítható. ;)

[ Szerkesztve ]

(#9459) gregory91 válasza King Unique (#9448) üzenetére


gregory91
senior tag

Egyik sem,ezt hívják hiányos hibakezelésnek a fejlesztők irányából,akármennyire nem tetszik.
És mi van ha áramszolgáltató gondol egyet és "kikapcsolja" a gépet frissítésközben?

Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.

(#9460) Csorbi válasza gregory91 (#9459) üzenetére


Csorbi
addikt

Mi lenne? Laptopot nem érdekli, asztali gép alá meg veszel szünetmentest ha ez annyira kulcskérdés. Pont erre találták ki őket!

(#9461) Geth válasza gregory91 (#9459) üzenetére


Geth
addikt

Egyik sem,ezt hívják hiányos hibakezelésnek a fejlesztők irányából,akármennyire nem tetszik.
Nézőpont kérdése, itt a szálban a hangosan gondolkodó kollégának végül felmászott újraindítás után? Ha igen, akkor hibakezelés pipa. (Ezt pl. egy ubu server simán nem tudta hozni hasonló szituban...)

Ha az áramszolgáltató kikapcsolja a gépet, akkor biza betörés történt.
Ha magára az áram szolgáltatásra gondoltál, nos, azt sem kapcsolgathatja csak mert gondol egyet. Egyáltalán honnan jött ez? Explicit, manuálisan újra lett indítva.

(#9462) King Unique válasza gregory91 (#9459) üzenetére


King Unique
titán

Igen, a felhasználó okozta hibával (user error) valóban nehéz mit kezdeni, bár a leírtak alapján végül vélhetően csak összejött az a frissítés, meg az előbbi mellőzése után...

Jó esetben semmi extra nem történik, laptop megy tovább aksiról, asztali PC-nél lehet problémásabb ha nincsen szünetmentes táp. Vagy az utóbbinál sem feltétlen, ha utána újrakezdi az újbóli indítás után a frissítés letöltését és telepítését a Windows Update, vagy ha a 2. fázis közben történik, akkor visszavonja a módosításokat és visszaáll a frissítés előtti állapotra. Vagy ha úgy volt beállítva és pl. hibernálta magát a rendszer, akkor abból ébresztve folytathatja a telepítést. Rossz esetben viszont lehet akár rendszerindítási probléma is és lehet a WinRE menübe lépve próbálkozni a helyreállítással, javítással.
De ezt egyébként miért csak a Windows 10/11 vonatkozásban hozod fel, talán más operációs rendszereknél nem okozhat semmilyen gondot, ha a frissítés telepítése áramszünet miatt megszakad? :U

[ Szerkesztve ]

(#9463) pengegyerek válasza malor (#9436) üzenetére


pengegyerek
aktív tag

Végül megoldódott, monitor kábel probléma volt ami érdekes mert menet közben romlott el csak úgy, illetve VGA driver xaródott el bár gondolom ebben már benne volt a sok próbáékozás is. Nagyon szépen köszönöm a segítséget. :R

svgyula: Kösöznöm a segítséget :R

"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."

(#9464) Visormail válasza pengegyerek (#9463) üzenetére


Visormail
addikt

Ezek a véletlen egybeesések a legjobbak, falnak lehet menni tőle. Én melóhelyen ssd-t cseréltem egy gépben klónozással, amikor kész vagyok indítanám, erre semmi kép. Na mondom most meg mi a fene baja lehet. Aztán kiderült, hogy pont akkor pusztult el a monitor külső tápja... (de annyi áramot még persze adott neki, hogy a led világítson rajta és ne legyen egyértelmű)

[ Szerkesztve ]

Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6600XT, Windows 11

(#9465) GoodSpeed


GoodSpeed
őstag
LOGOUT blog (1)

Helló, tegnap vettem észre - mert már ritkán játszom, és ha igen, akkor sem a rendszergazdai fiókom alatt teszem, ott mindössze Steam-en vagy Originen letöltés után, első indítás alkalmával indítom el a játékokat, hogy a telepítés rendszergazdai jogokkal menjen végbe rendszergazdai fiók alól - szóval a jelenség a következő:

Az ASUS Xonar U5 hangkártyámat használom, és ha nem indítok el játékot, akkor minden rendben a rendszergazdai fiók alatt is. Haa játékokat a másik NEM rendszergazdai fiókom alatt indítom el, akkor a játékok alatt is remekül szól 5.1-ben.

Elsőnek a SimCity (2013)-nál tűnt fel, mivel kaptam egy kis kedvet hozzá. Aztán a Cities: Skyline (Steam), A Battlefield V esetében vettem észre. Ha a rendszergazdai fiókom alatt Youtube-ot nézek, vagy valamelyik dokumentumfilmet lokálisan valamelyik külső HDD-ről akkor észre sem veszem. Viszont játéknál ez alól a fiók alól némaság van. A másik fiókom alól, ugyanezen a gépen meg ott is megy minden rendben. Valaki találkozott már ilyennel?

be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP

(#9466) Csorbi válasza GoodSpeed (#9465) üzenetére


Csorbi
addikt

U5 driver verzió? ASUS oldaláról van, vagy valami 3rd party app szedte le valahonnan?
Hivatalosan a 11-et egyébként nem támogatja.
Szerk.: Illetve még kérdés: a fiókok közt fiókváltást végzel (ilyenkor mindkét fiókban benne vagy), vagy ki-bejelentkezést? Esetleg a kettő közt egy restart?

[ Szerkesztve ]

(#9467) Geth válasza GoodSpeed (#9465) üzenetére


Geth
addikt

Ez a rendszergazdai fiók egy normál account, ami Administrators groupban van, vagy a built-in Administrator fiók?

(#9468) arcitec


arcitec
addikt

Az Edge böngészőben hol lehet beállítani, hogy ne a Bing, hanem a Google legyen a kereső?

(#9469) Geth válasza arcitec (#9468) üzenetére


Geth
addikt

Settings | Privacy, search, and services | Services (legalul): Address bar and search

(#9470) GoodSpeed válasza Csorbi (#9466) üzenetére


GoodSpeed
őstag
LOGOUT blog (1)

Az ASUS oldaláról letöltött legfrissebb.

Igen az ASUS oldalán azt írják csak Windows 10... de érdekes módon normál fiókkal megy. Persze az is érdekes, hogy miért nem adtak még ki frissebb drivert.

"a fiókok közt fiókváltást végzel (ilyenkor mindkét fiókban benne vagy), vagy ki-bejelentkezést? Esetleg a kettő közt egy restart?"

Mindig kijelentkezem abból a fiókból amelyikből átlépek a másikba, tehát ha végeztem pl telepítéssel a rendszergazdai alól, akkor kijelentkezés, és úgy át a normálba. Normálnál ugyanez a helyzet.

#9467Geth: Ez a rendszergazdai, telepítéskor jön létre. Mindig úgy csinálom, hogy Windows telepítéskor van egy fő, amit a Windows hoz létre, erre is van külön egy Outlookos címem. Aztán telepítést követően hozok létre manuálisan egy normál fiókot, amivel a 90+ %-át végzem a telepítés utáni munkának, Internetezem, videókat vágok, Streamet nézek, esetleg játszom. Ez is online fiók, szintén régi outlookos címemmel.

be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP

(#9471) arcitec válasza Geth (#9469) üzenetére


arcitec
addikt

Köszi... :R

[ Szerkesztve ]

(#9473) Geth válasza GoodSpeed (#9470) üzenetére


Geth
addikt

A konkrét problémát nem ismerem, de érdekesség:
Bekapcsolt (by default be van) uac mellett is csak az fut adminként, amit explicit úgy indítasz, ami kéri és megadod, illetve ha előre beállítod.
Persze, ha Neked a váltogatás kényelmesebb, azt is biztos megérti valaki.

(#9474) Csorbi válasza GoodSpeed (#9470) üzenetére


Csorbi
addikt

Próbáld ki többféle hangeszközzel - értelemszerűen mindkét fiókban ugyanaz legyen beállítva - ha csak a Xonar produkálja akkor azzal lesz a gond egyértelműen, és lehet továbbvinni a kérdést az illetékes topicba.

(#9475) arcitec válasza King Unique (#9472) üzenetére


arcitec
addikt

Köszönöm, azonban az Edge-ben beállítottam, de a kezdőlapon a kereső sáv az továbbra is Bing és ha oda van beírva a keresendő, akkor továbbra is a Bing keres. Ha a web cím sorba írok be akkor a google. No szóval a kezdőlapon nem lehet lecserélni a Binget?
Mivel a web cím sorban ha tud egyből hozzá biggyeszt egy weboldal kiterjesztést is.
Bár lehet ez Chromban is így volt. Amúgy meg a címsorban és kezdőlapon is ott a google ikon, szóval félmegoldás....

(#9476) Geth válasza arcitec (#9475) üzenetére


Geth
addikt

Kezdőlap is állítható...

(#9477) Mr.Mercury


Mr.Mercury
aktív tag

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, hogy milyen irányban induljak el: a problémám, hogy akár alvó módba, akár hibernálásba rakom a Win11-et, kb. 5 perc után felébred a gép. :Y Mindegy, hogy bejelentkezve indítom el bármelyik állapotot, vagy egy tiszta újraindítás után, fiókba belépés nélkül teszem, a helyzet változatlan. Mit kellene ellenőriznem, ami felébresztheti a gépet mindkét állapotból? :F

Mercury

(#9478) Csorbi válasza arcitec (#9475) üzenetére


Csorbi
addikt

A kezdőlapon lévő keresősáv az netán nem a kezdőlap tartalma? :U

(#9479) Csorbi válasza Mr.Mercury (#9477) üzenetére


Csorbi
addikt

Parancssorból futtatva: powercfg /requests parancs elvileg kilistázza.

(#9480) Geth válasza Csorbi (#9479) üzenetére


Geth
addikt

Az csak akkor, ha még wake után is aktív a request.
Inkább lastwake lesz az.

(#9481) Csorbi válasza Geth (#9480) üzenetére


Csorbi
addikt

Mivel folyamatosan újra és újra megtörténik, szerintem aktív lesz az a request ;)

(#9482) King Unique válasza Mr.Mercury (#9477) üzenetére


King Unique
titán

Windows 10/11 wakes up from sleep on its own [QUICK SOLUTIONS]

Az alábbi parancsokkal le lehet kérdezni mi ébreszti fel a Windows 11-et alvó / hibernált állapotból.

powercfg -lastwake
powercfg -requests
powercfg -devicequery wake_armed
powercfg /waketimers

(#9483) Geth válasza Csorbi (#9481) üzenetére


Geth
addikt

Vegyük észre, hogy a request ébren tartás, a lastwake, hogy mi költötte fel. Explicit sleep esetén a request tökmindegy, mert elaludt a gép. Onnan csak gomb, wol és timer keltheti fel.

(#9484) arcitec válasza Csorbi (#9478) üzenetére


arcitec
addikt

De talán az, hülye azért nem vagyok. Nem de írtad volna le inkább ott hol kell beállítani?
Nagy arcoskodásodnak máshol lenne a helye. ;]

[ Szerkesztve ]

(#9485) Csorbi válasza arcitec (#9484) üzenetére


Csorbi
addikt

Neked valami komoly bajod lehet magaddal. :F Mivel nem osztottad meg mi a kezdőlapod, próbáltam megérdeklődni, hogy a keresősáv nem-e esetleg annak a része. Fura egy ember lehet aki ebbe bármilyen arcoskodást belelát.

(#9486) arcitec válasza Csorbi (#9485) üzenetére


arcitec
addikt

Az Edge alap kezdőlapja, ahol a gyorshivatkozások, és csempe linkek találhatóak, de ezt jobban nem is kellene részleteznem, mert az alap Edge kezdőlap. Ahol is legfelül a Bing kereső sáv van. De ha azt nem lehet lecserélni az sem baj, beírom a webcímen és onnan már a google kereső fut.

(#9487) Mr.Mercury válasza King Unique (#9482) üzenetére


Mr.Mercury
aktív tag

Köszi a segítséget mindenkinek aki tippet adott, a lastwake-re amúgy ez jött ki:

"Wake History Count - 1
Wake History [0]
Wake Source Count - 1
Wake Source [0]
Type: Device
Instance Path: PCI\VEN_1022&DEV_1483&SUBSYS_12341022&REV_00\3&11583659&0&09
Friendly Name:
Description: PCI Express-gyökérport
Manufacturer: (Szabványos rendszereszközök)"

Ez sajnos nekem így nem sokat mond, a PCI-E gyökérport akkor most a VGA kártyámat jelentené? Az van PCI-E slot-ban. Nem akarok hülyeségeket tippelni, így javítsatok ki, ha köze nincs hozzá. :B

[ Szerkesztve ]

Mercury

(#9488) arcitec válasza King Unique (#9472) üzenetére


arcitec
addikt

Apropó Microsoft magyar telefonos support az mára már nincs? Emlékszem anno volt problémám és mivel új beszerzés volt a windows egy adott ideig élt a segítség, és távolról
meg is sikerült javítani. A chat-es support az sajna nem azon a szinten létezik, csak általános, user erroros kérdésekben bírnak és ez máshol is így van. Emlékszem a fórumon is verte magát agy rendszeresen telepítő , hogy márpedig user error, oszt egy kis idő multán egy frissítés után csak kijavult az adott probléma. Szóval nem minden hiba user hiba.

(#9489) Geth válasza Mr.Mercury (#9487) üzenetére


Geth
addikt

Keresésre valami AMD cuccokat dobál a gugli, passz (itt csak Intel lapok vannak).

Btw, PCIe nem csak slot formájában leledzik a lapokon, pl. az integrált Ethernet controller is PCIe-n lóg.

(#9490) GoodSpeed válasza Mr.Mercury (#9487) üzenetére


GoodSpeed
őstag
LOGOUT blog (1)

Nekem ezt dobta:

be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP

(#9491) Mr.Mercury válasza GoodSpeed (#9490) üzenetére


Mr.Mercury
aktív tag

Nekem amelyik "kapcsolóra" még dobott valamit a powercfg azok ezek:

"C:\WINDOWS\system32>powercfg -devicequery wake_armed
HID billentyűzet eszköz
Realtek PCIe GBE Family Controller
HID billentyűzet eszköz (003)
HID-kompatibilis egér (005)
HID billentyűzet eszköz (009)
NVIDIA USB Type-C Port Policy Controller (001)
HID-kompatibilis egér (006)"

"C:\WINDOWS\system32>powercfg -waketimers
Timer set by [SERVICE] \Device\HarddiskVolume6\Program Files\Macrium\Common\MacriumService.exe (MacriumService) expires at 20:00:00 on 2022. 08. 22.."

Ez utóbbi az automatikus napi backup program, ami a látható módon este 8-kor indul csak el, így gondolom ez kizárható. Így marad a Geth által írt Ethernet controller, vagy ezek szerint lehet a billentyűzet, egér és ez az NVIDIA USB Type-C vezérlő, ami gondolom a VGA-ra vezethető vissza... :U

Mercury

(#9492) vaakuum


vaakuum
addikt

win 11 helyi fiók automata bejelentkezéssel. Régen készült, úgy maradt. Az egyetlen fióknak, ami rendszergazda, a jelszava mára hiányzik, de a win egyelőre minden induláskor belép (szerencsére, kopp-kopp). Valahol a regisztryből úgy rémlik, ki lehet olvasni az ilyen jelszavakat. Tudnátok segíteni, hogyan? Vagy hogyan lehet úgy megváltoztatni, hogy semmi más bejelentkezés elvileg nincs beállítva hozzá?

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#9493) vaakuum válasza vaakuum (#9492) üzenetére


vaakuum
addikt

Ehh, úgy látom PIN kód is lett beállítva, azon keresztül van megoldva az autologon. Persze a PIN kód sincs meg senkinél.
Regeditben megtaláltam a DefaulUserName értéket, de nincs sehol DefaultPassword nevű változó.
Ennek az esetleges létrehozása megváltoztatja a fiókjelszót, vagy ez csak annyit tesz, hogy legközelebb ezzel akar majd bejelentkezni a rendszer, és mivel nem ez lesz a jelenleg használt jelszó, onnantól nem lehet elindítani az oprendszert??? :F

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#9494) vaakuum válasza vaakuum (#9493) üzenetére


vaakuum
addikt

remélem [link] ez működni fog

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#9495) pengegyerek válasza Visormail (#9464) üzenetére


pengegyerek
aktív tag

Ne is mond, álmomban sem gondoltam, hogy a kábel romlik el, aztán meg HDMI kábellel nem megy csak a full HD az adott konfigon a 2k nem, ott is szenvedtem 1-2 kört xD mindenre gondoltam bakker csak ilyen problémára nem...

"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."

(#9496) satee76 válasza Morgenstern (#9364) üzenetére


satee76
aktív tag

ÉS köszi. Pár nap után jött egy frissités a RP-n és minden is megoldódott. :R

(#9497) Morgenstern válasza satee76 (#9496) üzenetére


Morgenstern
junior tag

Király, örülök neki :) Néha vannak ilyen bugok, de általában idővel megjavul.

(#9499) pendre54


pendre54
addikt

Gép bekapcsolása után jött egy kékhalál. A Gépházban a helyreállítás menü alatt, elvégeztem egy indítási hibakeresést, javítást. Lefutott, majd kiírta, hogy nem tudta megjavítani.
A naplózásnál ezt írta:

Az egészben az a vicc, hogy amit írt a hiba okának azaz, hogy a rendszerindításhoz szükséges egyik fájl sérült, azt a G meghajtón írja, holott a G meghajtó nálam, egy DVD író. ;]
Egyébként a BlueScreenView, meg ezt dobta erre a hibára:

Amúgy meg erre az "IRQL NOT LES OR EQUAL" hibakódra, a neten írt kismillió okosságot, már korábban végigzongoráztam egy párszor( pl. memóriadiagnosztika), mert volt már hasonló okból kékhalálom, de érdemi dolgokat nem találtam, és nem is javított semmit.
Még annyit, hogy a jelenlegi Win alig kéthónapos, full tiszta telepítésű, mert egy új SSD-t raktam a gépbe, és nem akartam a korábbi rendszert erre átklónozni.
Szóval, ha még van valakinek valami ötlete, azt megköszönném.

[ Szerkesztve ]

"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

(#9500) joergie


joergie
őstag

DLNA médiamegosztást akarok csinálni, emlékszem még win10 gépen megcsináltam jól, volt egy utolsó lépés amivel a mappákat láthatóvá lehet tenni, de most nem találok rá információt, hogyan. Tud valaki segíteni?
Win media player-ben az egyéb műsortárakban kéne látható legyen, de ki van szürkítve.

Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 11 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.