Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 11 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-11-10 09:03:07

LOGOUT.hu

Ezt érdemes elolvasni: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8051) Lezli25


Lezli25
tag

Sziasztok!

Telepítettem a Win 11 pro-t. minden okés. Csak annyi a gondom hogy az óra melletti meghajtó leválastásánál megjelenik a 2 sata ssd-m is ami a gépben van. Valakinek valami ötlete? :)

(#8052) Lezli25


Lezli25
tag

Sziasztok!

Nem tudjátok véletlen miért látom a 2db sata ssd-m a biztonságosan eltávolítható eszközök közt? Nem szabadna hogy ott legyen. Ez azóta van mióta a Win 11-et hasnálom. Más gondom nincs vele.

Köszönöm.

(#8053) Zoz válasza Lezli25 (#8052) üzenetére


Zoz
őstag

BIOS-ban tiltsd le a SATA-nál a Hot Plug-ot.

(#8054) Lezli25 válasza Zoz (#8053) üzenetére


Lezli25
tag

Rendicsek! Köszönöm! Elnézést hogy 2x írtam be, most látom.... :D

(#8055) Jazz


Jazz
veterán

Sziasztok,

a viszonylag drága és még mindig kiváló notim W11-re frissítését nem engedi a microsoft TPM kötelező tett mivolta:

"A TPM 2.0-t támogatni és engedélyezni kell ezen a számítógépen.
TPM: Nem található TPM.
A processzor jelenleg nem támogatott a Windows 11.
Processzor: Intel Core i7-4720HQ CPU @ 2.60GHz."

"Ez a számítógép nem alkalmas a Windows 11 futtatására
Az Ön számítógépe nem felel meg a követelményeknek. A Windows 10 támogatása8 2025. október 14-ig tart, de érdemes lehet megismernie a Windows 11 operációs rendszert futtató új PC-ket is.4
A WINDOWS 11 RENDSZERKÖVETELMÉNYEINEK MEGTEKINTÉSE ÚJ SZÁMÍTÓGÉPEK VÁSÁRLÁSA "

Van erre gyógyír, vagy fogadjam el hogy kényszerítik a procik kidobását és újak vételét ilyen módon?

[ Szerkesztve ]

free your mind

(#8056) Csorbi válasza Jazz (#8055) üzenetére


Csorbi
addikt

Ha Windows 10-et használsz még 3 évig, akkor vége a világnak? Akkor pont 10 éves lesz ez a CPU modell. De az után sem kényszerít senki semmilyen kidobásra.

(#8057) GAbre


GAbre
veterán

Üdv!
Nem találok olyan opciót,gondoltam megkérdezem,van rá lehetőség,hogy a hdr csak játékban kapcsolja be windows?Ha ki van kapcsolva,akkor játékban se él.

Avatar

(#8058) Jazz válasza Csorbi (#8056) üzenetére


Jazz
veterán

Nem válaszoltál a kérdésre. (És olyanokat tettél fel amiről nem szólt a fáma, továbbá kiforgattad.)

free your mind

(#8059) Csorbi válasza Jazz (#8058) üzenetére


Csorbi
addikt

Veteránként a keresőt illene tudnod használni a topicban, kb. 3000x van leírva részletesen, hogy nem támogatott hardverre hogyan lehet feltenni, ezzel vállalva a kockázatot hogy nem fog megfelelően működni a rendszereden, ugyanis a nem támogatott hardvereken nem tesztelik a frissítéseket (sem).

(#8060) Jazz válasza Csorbi (#8059) üzenetére


Jazz
veterán

Őstagként tudhatnád hogy a kioktatás felesleges hsz-e helyett simán írhatsz egy normális választ is, és annak sokkal több értelme is van.

Mellesleg: Láthatod te is a teljesen egyértelműt, hogy van egy tökéletesen erős és jó gép, és dobhatod a kukába, ha win11-et akarsz futtatni, mert kitaláltak egy direkt hardware követelményt, amivel felgyorsítják a tervezett elavulást és biztosítják hogy lecseréld a géped és újat vegyél. Még oda is rakták a linket pofátlanul hogy "vegyél új gépet". Mit nem lehet ezen érteni.

[ Szerkesztve ]

free your mind

(#8061) King Unique válasza Jazz (#8055) üzenetére


King Unique
titán

Ha olyan drága és kiváló az a notebook, akkor annál elvileg lennie kell TPM-nek, illetve BIOS/UEFI szinten is bekapcsolható ha a CPU felől adott a támogatás (példa).
Ha az előbbi nem opció, attól még technikailag megoldható (+ infó) a Windows 11 in-place upgrade és clean install akár nem támogatott hardverkonfigurációknál is, ami már számtalanszor le lett írva itt.

"Van erre gyógyír, vagy fogadjam el hogy kényszerítik a procik kidobását és újak vételét ilyen módon?"

Az is el lett magyarázva már itt, hogy jelenleg nem kötelező Windows 11-re váltani és csak amiatt új hardvert vásárolni, 2025-ig használható a Windows 10 a nem támogatott és a támogatott hardverkonfigurációkon egyaránt, ami a Microsoft weboldalán is világosan le van írva... + 2025-ig a meglévő régi hardverkonfigurációt vsz amúgy is fejleszti vagy lecseréli újabbra a user, ha új hardverkonfigurációt vásárol akkor az meg jó eséllyel eleve W11 kompatibilis lesz, stb., vagyis egyre kevésbé lesz e tekintetben miről beszélni.

[ Szerkesztve ]

(#8062) GAbre válasza GAbre (#8057) üzenetére


GAbre
veterán

Az kimaradt,hogy nem teljes képernyős módban.

Avatar

(#8063) Csorbi válasza Jazz (#8060) üzenetére


Csorbi
addikt

Nem értem, hogy mit nem lehet azon érteni, hogy a MS kiadott egy új rendszert, amire senkinek nem kötelező áttérni. Van egy támasztott követelmény, ha megfelelsz neki, használod, ha nem akkor meg nem használod - vagy invesztálsz egy megfelelőbe. Tényleg nem értem ezt a siránkozást, olyan uncsi már.

(#8064) Wolverine válasza Jazz (#8060) üzenetére


Wolverine
félisten

Amióta először megjelent a hardverkövetelmény - ez jóval több, mint fél évvel ezelőtt volt -, az szerepelt benne, hogy az Intel ix-8xxx prociktól kezdődik a támogatott lista, a korábbiak sehogy sem kerülnek fel rá. A TPM-követelmény nélkül sem támogatott a laptopod.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#8065) svgyula válasza Jazz (#8055) üzenetére


svgyula
addikt

Szia! Ez nem más mint egy marpetting fogás. Ugyanis (nyilván nem publikus) a hardvergyártóknak visszaesett az eladásuk attól, hogy ugyanazt a gépet amin még a win7 is működött használják a win10-el. Ráadásul az MS annak idején azt hangoztatta, hogy ez végleges és nem lesz több csak ennek a verziószámát viszik tovább. Tehát ki kellett találni valamilyen "gátat" a régi gépek kiselejtezésére. Nagyjából ennyi a történet az összes körítés meg mitikus ilyen olyan beállítás csak szemfényvesztés. Sajna ez nem azon múlik, hogy mennyire volt drága és megbízható a géped hanem a meghúzott határ és a "mitikus" TPM megléte. :D
Más!
Akit esetleg érdekel mert belefutott abba, hogy letakarított egy rendszer alkalmazást itt egy megoldás amivel vissza lehet rakni:
Powershell->rendszergazdaként futtatás
ezt a parancssort kell beírni:
Get-AppxPackage -AllUsers| Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml”}

[ Szerkesztve ]

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

(#8066) Geth válasza svgyula (#8065) üzenetére


Geth
addikt

Cserébe publikus, hogy miért lépték meg ezt a lépést, illetve a TPM-ben sincsen semmi "mitikus". Volt már erről szó itt is korábban (szerintem nem is egyszer), bár tény, hogy akik felhozták ezt, mint probléma, azok soha nem reagáltak rá érdemben.
Továbbá simán telepíthető régebbi gépekre is (bár bevallom, a szálban megjelenő drága géphez hasonlóval már nem találkoztam pár éve).

(#8067) Zoz válasza Jazz (#8055) üzenetére


Zoz
őstag

Rufus-szal csinálsz egy módosított telepítőt, ami nem foglalkozik a hülye követelményekkel, és kész.
Amúgy hónapok óta használom Core2-es teszt gépen is, ennyit a hardver követelményekről, mesterséges hülyeség, hogy rohanj új gépet venni.

(#8068) Jazz válasza King Unique (#8061) üzenetére


Jazz
veterán

Köszi. Sajnos ezeken már túl vagyok. Néztem UEFI-ben, nem találtam TPM-re utaló semmilyen kapcsolót.
A TPM.msc-vel kezdtem, ez az i7 még a tpm előtti időkből származik.

Köszönöm a többi info-t. Eredeti W10-ről van szó, fontos hogy az is maradjon ez a fajta upgrade után. Ha így megy, az nagyon jó.

A 2025-ös dátumot én is magam emeltem be a hsz.-emben, tudom hogy addig támogatott lesz a W10. Hogy utána mit csinál a user az már az ő dolga. Egy workstation (de semmilyen notinál) nincs lehetőség fejlesztésre, úgy mint csak CPU csere. Ezért lesz fájdalmas ez a kényszer. Mintha az autósoknak bejelentenék hogy 2025-től csak euro 5+-os autók használhatják a magyar közutakat. Nagy lenne a sírás azt hiszem.

#8063 Csorbi:
Nekem meg ez az értetlenség az "uncsi". Sajnálom hogy nem érted nem látod a hátteret. Van autód? Ne adj isten egy viszonylag drága? Ha bevezetnék hogy 2025-től csak az euro 6+ -os motorral szerelt autók használhatják a magyar közutat, nem csak sírnának a emberek hanem kitörne a polgárháború. De szerintem azt se értenéd csak "uncsinak" neveznéd a sok embert.

[ Szerkesztve ]

free your mind

(#8069) Geth válasza Jazz (#8068) üzenetére


Geth
addikt

Azért uncsi, mert már számtalanszor ki lett tárgyalva.

(#8070) Jazz válasza svgyula (#8065) üzenetére


Jazz
veterán

Igen, én ezzel tisztában vagyok.
Sajnos ez több mint marketing. Termék politika, visszaélés a monopol helyzettel. Összejátszás. Miután a microsoft és az intel kéz a kézben jár, ez simán kimeríti a monopolizáció, tröszt, visszaélés fogalmakat. Kíváncsi vagyok mikor lép közbe az eu.

Legközelebb mi jön. Win12 nem fog futni AMD-vel csak intellel?

Köszi a visszaállító megoldást, hasznos. :)

#8069 Geth:
Az más :)

[ Szerkesztve ]

free your mind

(#8071) Jazz válasza Zoz (#8067) üzenetére


Jazz
veterán

Köszi. De ez csak tiszta telepítésnél működik ugye? Vagy arra is van megoldás hogy jelen W10-esemet, uninstall nélkül upgrade-eljem?

free your mind

(#8072) King Unique válasza Jazz (#8068) üzenetére


King Unique
titán

Nem pont TPM néven kell keresni a BIOS-ban, AMD esetén fTPM, míg Intel-alapú PC esetén PTT néven.

A Windows eredetisége és aktivált állapota nem in-place upgrade és nem is clean install függvénye, meg pláne digitális licenc esetén amúgy is automatikusan aktiválódik.

A 3 év nem kevés idő lehet egy hardverkonfigurációnál, annyi idő, illetve az eddig meglévő és a + 3 év eltelte után akár már cserélni is lehet, akik majd most vagy az elkövetkező években vesznek újat az már eleve Windows 11 kompatibilis lehet, stb., le lett írva az előző válaszban is.

"De ez csak tiszta telepítésnél működik ugye? Vagy arra is van megoldás hogy jelen W10-esemet, uninstall nélkül upgrade-eljem?"

Az előző válaszban már linkelve lett, hogy nem támogatott hardverkonfigurációnál is van lehetőség a W10 —► W11 in-place upgrade-re, + a Rufus a 3.18-as verziótól támogatja nem támogatott hardverkonfigurációknál az in-place upgrade-et, stb.

A monopol, tröszt és egyéb okosságokat inkább hagyjuk, ha nem felel meg a jelenlegi helyzet, akkor nem kötelező Windows 11-re váltani, 2025-ig lehet használni Windows 10-et is a jelenlegi nem támogatott PC-ken, utána akár másik fajta desktop OS-t is, stb. Bár lehet addigra simán új laptop lesz a mostani helyett, ami már hivatalosan is eleve Windows 11 kompatibilis lesz. :))

[ Szerkesztve ]

(#8073) hitchins


hitchins
őstag

Sziasztok egy win11-es dell 5502 laptoppal kapcsolatban kernek segitseget.
(i5 1135G7, 8gb RAM)
Alapvetoen rendben mukodik minden de youtube-bal gondjaim vannak. Ha meg akarok nyitni egy YT videot 10 bol 9 alkalommal rengeteget kell varni mig elindul a video. 8-10 masodperc mire elkezd lejatszani egy videot. Mindegyik bongeszobol probaltam hasonlo eredmennyel.
Ez mitol lehet?

Drivereket frissitettem, net es wifi router rendben van. Masik laptoprol minden laptopon minden megy hibatlanul.

Elnézést ha nem ez a megfelelő topic, de dell-es topicban nem igazán volt válasz....

(#8074) Jazz válasza King Unique (#8072) üzenetére


Jazz
veterán

No more question, danke. ;)

[ Szerkesztve ]

free your mind

(#8075) Wolverine válasza Jazz (#8070) üzenetére


Wolverine
félisten

Az AMD-nél is megvan ez a korlátozás, ott a Ryzen 2xxx a minimum, ami még újabb emlékeim szerint, mint az Intel 8xxx...

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#8076) Csorbi válasza Jazz (#8068) üzenetére


Csorbi
addikt

Elég sz...r hasonlat. Senki, sehol nem korlátozta le, hogy nem használhatod a laptopod, 2025 után is lehet bátran használni az akkor már 10 éves cuccot. Feltételezem egy most 7 éves mobilra se követeled asztalt csapkodva a droid 12-t.

(#8077) Jazz válasza Csorbi (#8076) üzenetére


Jazz
veterán

Na jó én itt feladom. Keresed hogy mibe köthetsz bele, most a hasonlat hasonlóságába kötsz bele...nem "xar" mert használhatod az autót is, elindíthatod, mehetsz vele magánúton, földúton, senki nem korlátozta le hogy nem használhatod....istenem....de nem ez a lényeg, hanem a korábban leírtak. De hagyjuk is. Tapsolj bégess a Microsoft-intel legújabb termékpolitikai lehúzásához.

#8075 Wolverine:
Korukhoz képest ugye a cpu-k baromi erősek voltak, főleg aktuális vidkarihoz. Kellett egy lépés amivel felgyorsítható a tervezett elavulás, ami üzlet szempontjából nekik nagyon jó nyilván, a felhasználóknak már kevésbé.

[ Szerkesztve ]

free your mind

(#8078) Wolverine válasza Jazz (#8077) üzenetére


Wolverine
félisten

Senki sem kötelez új hardver vételére, viszont nem kapsz Win11 támogatást - miközben a régi rendszered még 3 évig kap, de Win10-re. Jelenleg nem is látom, miért kéne valakinek a Win11...

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#8079) Jazz válasza Wolverine (#8078) üzenetére


Jazz
veterán

A jövő trendje jól látható. Cserélj mindent. Ha nem a hw kényszerít (mert az új procit nem támogatja a régi foglalat, a régi foglalatba nem megy az új memória, az alaplap nem támogatja az új procit, és most a SW nem támogatja a régi procit....)
Noha ez hosszútávon nem fenntartható, a cégek minél gyorsabb selejtezésben érdekeltek. Ez, az ő érdekük szemben megy minden más érdekkel ami nem számít. Van törekvés hogy gátat szabjanak a rossz tendenciának központi szabályozásból, de az egyikből semmi nem lett és vélhetően a másikból se lesz semmi: [link] ,[link]
Pl. Meglehetne csinálni cserélhető akksira minden telefont, de úgy két fillérrel drágább lenne, nem érdek, később is dobnád ki, nem érdek. Ezért most már nem is szétpattinthatós a telefon, hanem már hőre lágyuló anyaggal ragasztják. De hiába lép közbe az eu. Az csak egy dolog hogy nem frissül az OS, nem frissül a google play service....jön a frissített app, ami igényli az újabb OS-t, szolgáltatásokat, stb. lásd pl. gagyi Mxdonalds app, és vagy frissíted vagy nem fut, és ez ellen semmit nem tudsz tenni. És a kör bezárult. Tehát hiába lesz cserélhető az aksi, mindig lesz más kiskapu, "kényszerítő erő".

[ Szerkesztve ]

free your mind

(#8080) Geth válasza Jazz (#8079) üzenetére


Geth
addikt

Az nem zavar, hogy simán telepíthető régi gépekre is? Itt egyedül te és egy másik kolléga hozta fel a gépkidobálást.

(#8081) RVR400 válasza Jazz (#8077) üzenetére


RVR400
veterán

1. Ez mindig is így volt.
2. Azért beláthatjuk, hogy 10 éve egy akkor 10 éves hardverrel nem gondolkoztál rajta, hogy új oprendszert tegyél fel, egyrészt mert már rég újat vettél, mert elavult, másrészt driverek sehol nem voltak.

(#8082) s4hu|SyD^ válasza Jazz (#8079) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Azért ezek mögött más is van nem csak az amit te mondasz. A kis ember ennyit lát belőle. A nagy cégek azért nem húzzák le a rollót ha valami drágább nekik. Ott a cybersecurity ami jelenleg nagy probléma meg, hogy mennyire egyszerű fejleszteni bizonyos hardverekre és szoftverekre. A szoftver- és hardvertámogatás milyen pl. De mindegy, csak a pénz. :)

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#8083) gregory91 válasza Jazz (#8079) üzenetére


gregory91
senior tag

Mit csodálkozol ezen? :D
Idióta követelményeket rendelnek hozzá egy olyan rendszerhez amiben hiányzik a testre-szabhatóság, kész csoda lenne ha lehetne témát váltani rajta(mindenféle modifikációs szoftver nélkül). Amúgy az is vicces mikor egy olyan processzora tette rá a piros jelzést ahol a minimum követelménynek eleget tesz : CPU-m 1.7 Ghz, 2 magos cpu - holott követelményben 1 Ghz 2 magos szerepel.

Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.

(#8084) Geth válasza gregory91 (#8083) üzenetére


Geth
addikt

A freki és magok száma mellett van még azért más tulajdonsága is egy procinak. Ha leírod a pontos típust, más utána tud nézni helyetted.

Settings | Personalization | Themes

(#8085) Csorbi válasza gregory91 (#8083) üzenetére


Csorbi
addikt

Összetett követelmény van a Windows 11-nél, mindegyik feltételnek meg kell felelni ;)
(Van egy támogatott processzor modell lista - Intel és AMD, az általános követelményeken felül)

(#8086) Xelo válasza Csorbi (#8085) üzenetére


Xelo
addikt

upgrade esetén igen, de tiszta telepítésnél úgy tűnik valami változott. nekem simán települ i7 7700hq-val szerelt laptopra rufus-os mókolás nélkül is a win11. ha a tpm illetve ram stb követelményeknek eleget tesz a gép, felmegy akkor is ha a proci nem támogatott.

[ Szerkesztve ]

(#8087) RVR400 válasza gregory91 (#8083) üzenetére


RVR400
veterán

Szerintem jelen állás szerint, ha a rendszer így marad, akkor nagyjából a Vista pályafutásához hasonló lesz, amit gyakorlatilag csak olyan gépen láttam, amit alapból azzal adtak el. :D Én is visszatértem inkább a W10-hez.

(#8088) Geth válasza RVR400 (#8087) üzenetére


Geth
addikt

Mindeközben aki akarja, felrakja gyakorlatilag bármire :D

(#8089) gregory91 válasza Geth (#8084) üzenetére


gregory91
senior tag

Van, de a hivatalos tájékoztatás ennyit közöl. [Intel(R) Celeron(R) CPU B820 @ 1.70GHz].

Ez csak kiszínezi az ablakkeretet meg háttérképet módosít(esetenként a kurzort).

Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.

(#8090) Geth válasza gregory91 (#8089) üzenetére


Geth
addikt

A támogatott CPU listán nincs rajta. Na nem mintha ez egyértelműen kizárná :)
A frekit elnézve én az utolsó kenetet tenném rá.

Bocsánat, nem derült ki mit szeretnél. Én dolgozom rajta, nem témákat variálok.

[ Szerkesztve ]

(#8091) King Unique válasza gregory91 (#8083) üzenetére


King Unique
titán

Azért ha belegondolunk, nem olyan extra és teljesíthetetlen követelmények ezek: pl. az UEFI és a Secure Boot egynéhány éve már alap az újabb gyártású PC-knél, ahogyan a 4 GB RAM és 64 GB-os háttértár szintén, sőt a TPM sem feltétlen akkora extra, amihez még fizikai chip sem feltétlen kell ha megoldható a megfelelő CPU révén fTPM / PTT formában. Amelyik PC ezek közül semmit nem támogat, az el lehet képzelni milyen elavult vacak lehet, amit már rég fejleszteni vagy cserélni kellett volna. :))
A támogatott CPU-k listáját meg már linkelték a másik válaszban, ahol a megfelelőség nyilván nem szimplán annyiból áll, hogy az általános specifikációban megadott minimum órajel és magok száma stimmel-e.

[ Szerkesztve ]

(#8092) s4hu|SyD^ válasza King Unique (#8091) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Nekem az i7 6700 nem támogatott, nem is mai darab, de mégis van TPM, UEFI meg Secure Boot.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#8093) Geth válasza s4hu|SyD^ (#8092) üzenetére


Geth
addikt

És megy is rajta simán, az nem rossz CPU.

(#8094) MasterDeeJay válasza s4hu|SyD^ (#8092) üzenetére

Arra kíváncsi vagyok milyen módon állapítja meg a win11 hogy mi támogatott mi nem. Tehát CPUID-t néz-e egyáltalán (generációt vagy pontos típust) vagy csak a tpm, uefi-t, secure bootot stb. Magyarán a támogatás cpu terén win11 működésének elméleti vagy gyakorlati feltétele amennyiben minden más támogatás megvan.
Számomra azért lenne érdekes mert támogatott típusú de ES procim van ami ugye nem a végleges kiadás, vagy mondjuk mi van a QS procikkal amelyek gyakorlatilag megegyeznek a kiadottal. Bár hozzáteszem legutóbbi bios frissítés óta nekem nem rakja ki a vízjelet hogy nem támogatott pedig tpm.msc továbbra is üres.

[ Szerkesztve ]

Vintage Story PH szervere újra fut!

(#8095) gregory91 válasza Geth (#8090) üzenetére


gregory91
senior tag

Nincs, ahogy a windows 7-en se találtam,de driverek jöttek windows 7-re is.
"Bocsánat, nem derült ki mit szeretnél."
Megkérdőjelezni ezt rendszer-követelménynek csúfolt valamit....

Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.

(#8096) Geth válasza gregory91 (#8095) üzenetére


Geth
addikt

Értem. Azt hittem fel szeretnéd telepíteni.

(#8097) s4hu|SyD^ válasza Geth (#8093) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Menni megy gond és vízjel nélkül mégis trükközni kellett, hogy felmenjen, mert a támogatás valahogy kimaradt az MS részéről.

Szóval a @MasterDeeJay-nek is itt a válasz, hogy valószínűleg a típust és a generációt nézi, hiába van meg nálam minden mégsem listás.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#8098) Geth válasza s4hu|SyD^ (#8097) üzenetére


Geth
addikt

Ha benne lenne, jönne a következő kérdés: 5th gen miért nem támogatott? Hiszen megy minden gond nélkül. Ha az is rajta lenne, akkor jönne a 4th gen, (á)sít.

[ Szerkesztve ]

(#8099) Ablakos


Ablakos
őstag

A tpm.msc alatt a tpm eszköz törlése milyen következménnyel jár?

(#8100) qqcqqc válasza MasterDeeJay (#8094) üzenetére


qqcqqc
őstag

HA segít akkor az én gépem pl. megfelel, pedig hivatalosan nem támogatott Ryzen 1600 processzor van benne, de nem a normál, hanem az AF verzió (nem Summit, hanem Pinnacle). Így szerintem kódot is néz.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 11 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.