Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gandalf
aktív tag
válasz
üzenetére
köszi, de mint írtam, nem kívánok 1 ft-ot sem áldozni, hisz azt írták ebben a játékban minden elérhető fizetés nélkül
természetesen ha másképpen nem megy fordítok rá valamennyit, csak azt gondoltam nem kell...mind másra jó, igen..a garát el is adtam, mert az excalibur 100x jobb volt az én stílusomnak..(bár a mostani shiti-val lehet fasza lett volna a pajzsos képességgel) a nigh-os 2-esevel majd 3-asával jövő ellent az excalibur extra kardos funkciójával simán legyaptam, garával én szívtam mert nem volt elég jó fegyver hozzájuk, most a limbó-val a kimaxolt shotgunnal simán levadászom őket, ha lemegy a pajzsom, nyomok egy shift-et, bekerülök egy "hasadékba", megvárom míg feltölt, újabb shift és lövöm a komákat
csak azért kérdeztem, mert kifejleszthetném pl. az oberont, vagy amiket jutalomként kaptam, chroma vagy garuda frame-et, de így látatlanban nem akarom beszopni mint a gara-t 
nagyon jó kis game ez, jó bonyolult, nem is lehet megunni annyi a variáció

Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Samsung kuponkunyeráló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Parfüm topik
- Gitáros topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- ThinkPad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- Budget Gamer - i5 7600 / RX 470 4GB / 8GB DDR4 / 512GB SSD
- AMD Ryzen 7 5800X - Asus TUF B550M Gaming Plus WiFi - Kingston HyperX 32GB 3200 Mhz
- Macbook Pro 13" A2338 2020 M1 16GB 256GB (6)
- Apple iPhone 11 128GB Új kijelző Új akku! 12hó jótállás
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
természetesen ha másképpen nem megy fordítok rá valamennyit, csak azt gondoltam nem kell...mind másra jó, igen..a garát el is adtam, mert az excalibur 100x jobb volt az én stílusomnak..(bár a mostani shiti-val lehet fasza lett volna a pajzsos képességgel) a nigh-os 2-esevel majd 3-asával jövő ellent az excalibur extra kardos funkciójával simán legyaptam, garával én szívtam mert nem volt elég jó fegyver hozzájuk, most a limbó-val a kimaxolt shotgunnal simán levadászom őket, ha lemegy a pajzsom, nyomok egy shift-et, bekerülök egy "hasadékba", megvárom míg feltölt, újabb shift és lövöm a komákat