- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gandalf
aktív tag
válasz
üzenetére
köszi, de mint írtam, nem kívánok 1 ft-ot sem áldozni, hisz azt írták ebben a játékban minden elérhető fizetés nélkül
természetesen ha másképpen nem megy fordítok rá valamennyit, csak azt gondoltam nem kell...mind másra jó, igen..a garát el is adtam, mert az excalibur 100x jobb volt az én stílusomnak..(bár a mostani shiti-val lehet fasza lett volna a pajzsos képességgel) a nigh-os 2-esevel majd 3-asával jövő ellent az excalibur extra kardos funkciójával simán legyaptam, garával én szívtam mert nem volt elég jó fegyver hozzájuk, most a limbó-val a kimaxolt shotgunnal simán levadászom őket, ha lemegy a pajzsom, nyomok egy shift-et, bekerülök egy "hasadékba", megvárom míg feltölt, újabb shift és lövöm a komákat
csak azért kérdeztem, mert kifejleszthetném pl. az oberont, vagy amiket jutalomként kaptam, chroma vagy garuda frame-et, de így látatlanban nem akarom beszopni mint a gara-t 
nagyon jó kis game ez, jó bonyolult, nem is lehet megunni annyi a variáció

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Okos Otthon / Smart Home
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Tudományos Pandémia Klub
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB/5G LTE/eSIM/Súly 0.966,5kg
- Asus XG-C100F SFP+ NIC és 3m SF 10G SFP+ DAC kábel - garanciális
- Gamer PC eladó Ryzen 7 5700X + RTX 5070 Prémium AORUS build,megkímélt, erős és esztétikus
- Acer Nitro 5 RTX 4060 Gaming notebook keveset használt szép állapotú
- HP Prodesk 600 G4 USDT I5 8GB ram 512GB SSD
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
természetesen ha másképpen nem megy fordítok rá valamennyit, csak azt gondoltam nem kell...mind másra jó, igen..a garát el is adtam, mert az excalibur 100x jobb volt az én stílusomnak..(bár a mostani shiti-val lehet fasza lett volna a pajzsos képességgel) a nigh-os 2-esevel majd 3-asával jövő ellent az excalibur extra kardos funkciójával simán legyaptam, garával én szívtam mert nem volt elég jó fegyver hozzájuk, most a limbó-val a kimaxolt shotgunnal simán levadászom őket, ha lemegy a pajzsom, nyomok egy shift-et, bekerülök egy "hasadékba", megvárom míg feltölt, újabb shift és lövöm a komákat