Hirdetés
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
válasz
bugizozi
üzenetére
Nah a sztori az volt, hogy a zügyfélhez jött 3 db szerver, ami majd USB-ről fog bootolni. Gondolván, hogy ne ott kelljen még a telepítéssel húzni az időt, megcsinálom előre. Ehhez a VMware Workstation-t hívtam segítségül, csináltam egy új üres VM-et, USB-t bedugtam a gépbe, majd hozzárendeltem a VM-hez, ISO-t felcsatoltam, telepítésnél kiválasztottam a pendrive-ot és kész. Ezt eljátszottam 3x, szombaton hajnalban go.
Odaértünk, pendrive bedug, bootol, IP címeket beállítottuk, működött, viszont amikor pingeltük a 3 host management IP-jét azok hol válaszoltak, hol nem
A gond az volt, hogy amit csináltam a Workstation-ben üres gépet, annak volt egy MAC címe, és ugyanaz lett a MAC címe mind a három hostnak
System reset után generálódott mindegyiknek új MAC és minden ok lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest