Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kraftxld
üzenetére
Szerintem a VCP tesztek elenyésző részben mérnek csak tudást
Nem mondom hogy egyáltalán nem, mert az nem lenne igaz, de jelentős része szívatás, vagy egyéb olyan dolog aminek semmi köze ahhoz hogy kiderítse hogy jó szakember vagy e. Én a hivatalos példa vizsgát néztem a minap, a hajamat téptem amikor megláttam a klasszikus idiótaságot: kilométer hosszú parancs, és mond meg négy közül hogy melyik a jó! Az eltérés közöttük jobbára az, hogy fel van cserélve az opciók sorrendje
Csak gratulálni tudok annak aki ezeket a baromságokat kitalálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem mondom hogy egyáltalán nem, mert az nem lenne igaz, de jelentős része szívatás, vagy egyéb olyan dolog aminek semmi köze ahhoz hogy kiderítse hogy jó szakember vagy e. Én a hivatalos példa vizsgát néztem a minap, a hajamat téptem amikor megláttam a klasszikus idiótaságot: kilométer hosszú parancs, és mond meg négy közül hogy melyik a jó! Az eltérés közöttük jobbára az, hogy fel van cserélve az opciók sorrendje