Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro!Petya
addikt
válasz KAMELOT #60835 üzenetére
A 60-as radin 2db Silent Wings 3 HS van pushba leszabályozva - szellősnek tűnik, így elégnek kéne lennie hogy átfújva legyen. Sztem a problélma egyik fele hogy Intake oldalon van a gpu radija (X62+G12).
Azon 2db NF-A14 van jelenleg... /elvileg holnap már 4 lesz ha hihetünk a dhl-nek /
A radi után van még egy TY147-A , és hátul az exhaust is szintén ugyanez. (csak hogy legyen légmozgás bent ha már "lezártam" az intaket.)
22 fokos szobában, bent a gépházban 27-28 fokos volt a levegő (cpu blokk magasságban) , hőmérővel mérve szóval ebből kellett gazdálkodni ott fent..Így fest egy jó 3 óra csapatás után helyzet, és ez már a pofásabb viszafogott pumpa rpm-el.
Ugyanez, maxon járatott pumpával ~31 fokos víz, és ~61-62fokos cpu + akkor a víz is gyorsabban melegszik + cpu is...mozso
Köszi az infót, ezt nem is tudtam , sőt észre se vettem mert eddig mintha úgy működött volna minden ahogy beálítottam, csak mióta vizeztem a cuccot és átrendeztem a gépet ez eddig nem akart összeállni.. de akkor emiatt valszeg amit írsz...holczy
Anno nagyon nem szerettem ezeket az OS alól vezérlős progikat, de ha tényleg ilyen jól működik akkor majd kiprobálom![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest