Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ujjlenyomat
csendes tag
Tudtad, hogy Jézusnak van Istene?
János 20:17: >>Felmegyek az én Atyámhoz és a ti Atyátokhoz, az én Istenemhez és a ti Istenetekhez.<<
Itt Jézus azonosítja, hogy az Atya az Isten, hisz ha nem így lenne nem folytatta volna a mondatot. Vagy rosszul látom? Ráadásul az "én Istenem" kifejezést sehogy sem lehet máshogy értelmezni.Szent szellem: pár verssel lejjebb (20:22)
"Vegyetek szent szellemet." Nekem nem úgy fest, mintha egy személyről lenne szó.János 20:17 (Károli)
"Monda néki Jézus: Ne illess engem; mert nem mentem még fel az én Atyámhoz; hanem menj az én atyámfiaihoz és mondd nékik: Felmegyek az én Atyámhoz és a ti Atyátokhoz, és az én Istenemhez, és a ti Istenetekhez."János 20:22 (Károli)
"És mikor ezt mondta, rájuk lehelle, és monda nékik: Vegyetek Szent Lelket:"Még egy érdekesség.
Jézus keresztelkedése Máté 3: 13-17 (Károli)
"Akkor eljöve Jézus Galileából a Jordán mellé Jánoshoz, hogy megkeresztelkedjék ő általa. János azonban visszatartja vala őt, mondván: Nékem kell általad megkeresztelkednem, és te jősz én hozzám? Jézus pedig felelvén, monda néki: Engedj most, mert így illik nékünk minden igazságot betöltenünk. Ekkor engede néki. És Jézus megkeresztelkedvén, azonnal kijöve a vízből; és ímé az egek megnyilatkozának néki, és ő látá az Istennek Lelkét alájőni mintegy galambot és ő reá szállani. És ímé egy égi hang ezt mondja vala: Ez amaz én szerelmes fiam, akiben én gyönyörködöm."Én itt olvasok Jánosról, Jézusról, a szentszellemről és Istenről.
Gondolom, te csak Jánosról és Istenről olvasol (Mert ugye Jézus szentszellem, Atya az ugyan az)Ezek szerint a szentháromság hívők valahogy így értelmezik ezt a történetet:
Akkor eljöve Isten Galileából a Jordán mellé Jánoshoz, hogy megkeresztelkedjék ő általa. János azonban visszatartja vala őt, mondván: Nékem kell általad megkeresztelkednem, és te jősz én hozzám? Isten pedig felelvén, monda néki: Engedj most, mert így illik nékünk minden igazságot betöltenünk. Ekkor engede néki. És Isten megkeresztelkedvén, azonnal kijöve a vízből; és ímé az egek megnyilatkozának néki, és ő látá az Istent alájőni mintegy galambot és önnönmagára reá szállani. És ímé egy égi hang ezt mondja vala: Ez én vagyok, szeretni való, én gyönyörködöm magamban.
Vagy nem?
Én sose állítottam, hogy az Atya, a Fiú és a szentszellem egy és ugyan az.
És azt sem, hogy 3 az 1-ben.A szent háromság logikus. ???
[ Szerkesztve ]
"Mindazt tehát, amit akartok, hogy az emberek megtegyenek veletek, ti is hasonlóképpen tegyétek meg velük; mert ezt jelenti a Törvény és a Próféták." (Máté 7:12)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest