Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Adguard fizetős applikáció Windowsra és okostelefonokra, táblagépekre!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
Köszi a tesztet nagyon jó volt és meglepődtem a telefonon, persze pozitív irányba, nekem így jön le a telefon:
Pozitív:
- Kamera
- Infra
- Akkumulátor
- Hardver
- RamNegatív:
- IPS /számomra/
- 2mp makro kamera
- Ár
- KameralyukSemleges:
- IP hiánya
- Vezeték nélküli töltésÖsszességében jó készülék, csak az árral szálltak el kicsit, de majd a Mate 30 Pro lenyomja
-
noro79
tag
Más készülékek a kijelző, más készülékek a hardver teszten.... Bravo.. . Miért?
[ Szerkesztve ]
-
Tutu7030
veterán
"Maximális fényerőn X óra videólejátszás jön ki a telepből, ha WiFi-n keresztül streameljük a tartalmat."
Szöveges feladvány.: Mennyi az "X" értéke?
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
félisten
Jó ez a clarity mód, volt kitől tanulniuk.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
törölt tag
Én már tapogatni szeretném ezt a tepsit, aztán végre csak eldöntöm, hogy ez, Huawei P30, vagy Samu S10
-
Smiro
senior tag
KameraLuk(e) Bog! Ragadós...
[ Szerkesztve ]
-
Dorcsika
junior tag
Nem lett rossz de a p30-am nem cserélném le rá.
Huawei P30
-
törölt tag
-
Neck
veterán
Hm. Hát kapaszkodjatok meg, de nekem ez az f1.4-el szerelt kamera annyira nem jön be. Annyira puha, mosott olajfestmény némelyik kép, főleg a kilátós faleveles képet meg a benzinkúttól balra a fákat nézegetve, hogy arra a csúcs AI clarity módra bizony szükség is lesz.
Szerintem ez az a pont, ahol egy rendes fényképezőgépet napfényben rekeszelne az ember az élesebb képért, viszont azt itt nem lehet. Ha ez az ára az éjszakai fényerőnek, inkább legyen szűkebb az az "üveg", viszont akkor letámasztom a telót éjszaka hosszabb záridővel, ha már.
Vegyes érzéseim vannak, én nem adnék ki ezért 200 ezret, az tuti.
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Pjotr
senior tag
20160 Ft? Kell!!
[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
Csúnyán túl lőtték az árát, pronak kellett volna a sima arány nyitni.
S10 jobban megéri ár/érték arányban.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
janeszgol
félisten
Nem rossz. Mellé lőni nem lehet vele.
-
joey04
titán
200k egy Honor telefonért?!
-
Ádám16
addikt
válasz janeszgol #18 üzenetére
UP!
Mondjuk én iPhone-t kizárólag az iOS miatt vettem anno (és tervezek is majd ismét). Minden más téren (ár, tartozékok, tartozékok minősége, küllem, üzemidő) ótvar. Talán még a frissítések miatt szerettem nagyon, mert a kis SE-m még idén is megkapja a főverziót úgy, hogy tényleg nem romlik a minősége a szoftvernek.
-
őstag
Értem én, hogy az emberek rá vannak izgulva az újra, de mégis miért venné ezt bárki egy jólval olcsóbb és klasszisokkal jobb Mate 20 Pro helyett?
-
janeszgol
félisten
Társaiban benne van.
Sosem felejtem el azt a csókát a buszon, aki a Samsungot úgy vette fel csörgéskor, hogy elsőnek felemelte magasra, pici tartás, majd le és felvette a hívást. Oké csúcstelója volt és a barinő mellette ült, de na.Ádám16, emmi bajom nincs az Apple termékeivel. Igaz nekem most csak egy iPad 6 2018 van és egy iPod Touch 6G, de régen az i4s-ig én is Apple fan voltam. Az iXr-t megjelenésekor az akkori legjobb, legoptimálisabb vételnek tartottam ár/teljesítmény alapján. Mondjuk szvsz ma is az, bár nem sokára jönnek az újak.
A tartozékok minősége, pl a töltő minősége sajnos a Samsungnál is katasztrófa. Komolyan mondom az Alcatel prüttyprütty készülékekhez sokkal tartósabb töltő jár, mint a Note 4-hez és 5-höz.[ Szerkesztve ]
-
Scrydhan
senior tag
Őszintén egyetértek veled. Az első makro kép is olyan mint amit régen még a sony ericcson xperia x8 csinált. Ezért is jó a samsungnál hogy váltani tud f1.5 és f2.4 között, amit ha már egyébként ilyen komoly hardvere van a huaweinek ők is megtehetnének. Mondjuk ez is kicsit vicces, komoly hardver és telefonba való szenzor méret egy mondatban.
2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
forgonati
őstag
Igen, ez a baj a nagyon tág rekesszel már, hogy lágyulnak a fotók. A Samu estei képei is ilyenek, mikor az 1.5 rekeszt használja. Ott a szoftver próbálja kompenzálni a dolgot azzal hogy utánaélesít, ettől viszont csak természetellenes lesz. Bizonyos rekeszen túl menni nem lehet már. Különben ilyen lesz az eredmény.
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
atike
nagyúr
Picit lentebb megy az ára és máris jó vétel lesz. Így sem rossz amúgy...
-
noro79
tag
. Az durva. Mutatta hogy mindenki lássa. És lehet ennyi az össz vagyona. . Fura világban élünk
-
logitech1
tag
válasz razorka777 #4 üzenetére
Jaja s10
Posta nem érdekel Átvétel: személyesen helyszíni próba garanciával (3 nap) - utána egyéb garancia, visszavétel nincs! Alku nincs! Nem fér bele az időmbe
-
joey04
titán
válasz janeszgol #18 üzenetére
A honor a huawei olcsósított változata, ehhez mérten (ahova maga a huawei lőtte be az almárkát) baromi drága. Persze ez annak a következménye, hogy a huawei is árat emelt. iPhone-t btw valóban a neve miatt veszek. Ez biztosítja az ios-t, a milliós fizetőképes user bázis meg azt, hogy rendesen foglalkozzanak az apokkal a külsős fejlesztők.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Értem, világos. Mondjuk az igaz, hogy nekem is a szoftverek miatt van iOS eszközöm, nem a hardver miatt.
Az én szememben a Honor és a Huawei egy és ugyanaz. Ez sajnos a rajtuk lévő szoftverre is igaz. Örülnék annak, ha a Honor esetleg Stock közeli romot kapna, mint a HMD Nokiák például. A Huawei meg mehet az EMUI rendszerrel. Ha már a két márka (inkább szemlélet) egyre jobban közelít egymáshoz, akkor ebben eltérhetnének.
Bár a mostani viszályban ez lehet aranyhalas kérés.[ Szerkesztve ]
-
Ádám16
addikt
válasz mjani1172 #34 üzenetére
1. Az enyémet szívesen megmutatom, nincs beégve.
2. Többször ments le egy ujjat, úgy itt is tökéletes.
3. Hajlított kijelző szubjektív, akkor ott a sima Mate 20. Hatalmas noccs: szoftveresen eltüntethető. 3D arcazonosítás pedig egy piszkosul biztonságos, gyors, és kényelmes módszer azonosításra, ami miatt van hatalmas noccs. Alig oldom fel ujjal emiatt a telefont. -
Radioactive
tag
Sziasztok!
Egy ideje az az érzésem, hogy a régi kétkamerás rendszerekhez képest ezek a mai, többlátószögű rendszerek nem adnak olyan minőségi képeket. Ez csak az én elvakult hűségem a Honor8-amhoz, vagy ez valós lehet? Nekem nincs szükségem erre a nagy divat n+1 látószögre, egy a telefon élete alatt egyszer használt makró kamerára 2MP-lel, stb. Ellenben a két szenzor képeit összerakva ezek a telefonok szerintem sok szempontból jobb képeket lőnek mint a mai, egyetlen szenzoros képek. És oké, értem a 48 -> 12-es dolgot, hogy 12MP-en optimális a minőség, de ennél a telefonnál is látszik, hogy nem valósághűek a képek, sokszor elmosottak, pl. az emberek a kilátóból fotózva is olyanok, mint egy régebbi számítógépes játékban. Persze erre f/1.4 megfelelő válasz lehet, erre magamtól nem is gondoltam volna.Két kérdésem is volna:
Van igazság abban, amit írok, vagy teljesen tévúton járok?
Ezek a mai telefonok is összeillesztenek több optikából származó képet (ami a különböző látószög miatt bitang nehéz és kétlem, hogy megcsinálnák) vagy kizárólag ugyanazon szenzorral lőnek többet és azokat illesztik össze?ui.: Honor8-at cserélnék erre, vagy a sima 20-ra, de nem látom azt a minőségi ugrást a képekben, amiért ezt megérné megtennem.
"Genius by birth, Evil by choice" - "Te csak ezt tudod szajkózni hogy reklám reklám? Ez könnyű, bejövök ide és madár, madár..."
-
Inarus
addikt
válasz csontosek #39 üzenetére
A 3D arcfelismerést nem lehet mindössze egy darab kamerával megoldani, kell hozzá egy komplex rendszer mélység érzékeléssel és egy plusz egységgel, ami a nem látható hullámhossz tartományban bocsájt ki fényt. Ez utóbbi produktumát, azaz ezeket a megvilágított pontokat ismeri fel a szenzor ahogy az arc felületén megtörik különböző szögben, megmutatván az arc térbeli szerkezetét. Ennek eredménye, hogy több modul helyezkedik el egymás mellett, naghyobb területet eszik meg a kijelzőből. Ezért van notch az iPhone X óta és ezért van notch pl a Mate 20 Pro-n, míg a sima Mate 20-on - ami csak egy klassszikus RGB szenzor alapú képfelismeréssel biztosít (kevésbé biztonságos) arcfelismerést - csak egy cseppnyi benyúlás is elég volt.
-
gusthy
veterán
Ez így van. Ezért aztán vagy rendes arcfelismerés, vagy no-tch. Nekem az utóbbi, mivel az ujjam is mindig velem van, és ezért az egész arcfelismerést értelmetlennek tartom. Ez persze szintén szubjektív, de a notchot utálom.
Ja, és ha lehet, mechanikai, nem képernyős ujjlenyomatolvasó.[ Szerkesztve ]
-
dave0825
őstag
Ahogy nézem a kommenteket, és a gyakoriságukat, nemigen vették sokan ezt a telefont.
Honor 8-at cserélném le rá, egyelőre valami akciót várok, vagy hogy a Turbadónál legyen a zöldből (most már a "fekete" sincs). 200k-ért kicsit sokallom, de 170-80-ért szerintem jó vétel lenne.Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
modflow
veterán
Én a Honor 9-emet cseréltem le Honor 20 Pro-ra.
Turbado-nál 184k volt.Tök jó meg minden, de semmivel nem tud többet, mint a 9.
Max. annyi, hogy az aksija jobb és nyilván a fényképezőgép fényévekkel jobb, de ennyi. Már a 9 is tökéletes volt 2 éve. És mit adna egy újabb telefon.... nincs ötletem... Mi más kellene, amikor mindent tudnak. Kíváncsi vagyok mi lesz 2022-ben.[ Szerkesztve ]
-
dave0825
őstag
Köszi, jó lenne nekem a Telekom is, ha betöltene az oldal... Se ár, se kép, se kosárba, semmi, csak név, specifikáció, és ennyi. Ráadásul kéket írnak, ami a Próból nincs is, csak zöld, és fekete (ami lila). Telefonról sem tölt be, gépről se.
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
modflow
veterán
Van itt olyan személy, akinek működik a Google mappa virtuális térképe?
Nekem sajnos nem is jelenik meg az új opció.
De ha egy Honor 20-on nincs, akkor mégis milyen telón van???? -
dave0825
őstag
Nekem most sem mutat árat, csak ha az összehasonlításra megyek, de onnan nem lehet venni. Ha rámegyek, hogy Részletek és vásárlás, akkor megint a telefon oldala jön be, de árat nem ír, rendelni sem lehet. Közben bejött a chat-ablak, hogy tudok írni nekik, azonnal válaszolnak, mondta a srác, hogy nincs készleten, jövő héten lesz. Gondolom ezért nem látni rendesen az oldalt...
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Egyelőre nem alkalmas tömeggyártásra az Intel készülő gyártástechnológiája
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Subaru topik
- Kuponkunyeráló
- League of Legends
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- E-book olvasók