- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Aktív témák
-
Eszleny
aktív tag
Kösz a gyors választ. Mit kell majd csinálnom a kernellel és a modulokkal, ha installalni akarom? (Esetleg link
)
Ez alapján fordítottam a kernelt. [link]
Bocs, ha teljesen nem vagyok képben a dolgokkal. Most szándékszom igazán használni a linuxot.
Írtad, hogy nehéz elrontani a rendszert. Nekem a tegnap (egy nappal azután, hogy feltettem) egyszer a login képernyőnél már nem működőtt az egér. Beléptem. Fehér képernyő és magától visszadobott a login képernyőre egy kis idő után. Addig indítgattam újra míg egyszer csak kezdte ellenőrizni a file rendszert (ext3) és hibát talált. Javasolta a fsck parancsot, majd egy csomó ''yes'' után meggyógyult. Szóval kételkedem, hogy nem lehet elrontani. Nem is ezzel van a baj, hanem nem biztos, hogy következő alkalommal meggyógyul, mert én nem tudom meggyógyítani.
A Feistyt azért hoztam fel, mert feldobott ,hogy végre csendes a gép és megy az Ubuntu Beryllel.
Apropó, ha felteszem a kde valószínűleg megkérdi, hogy mit akarok használni: gdm vagy kdm. (Kubuntura feltettem egyszer a gnome-t és akkor megkérdezte.) Melyiket érdemes használni? Valószínűleg a kde-t használom többször.
Kösz a türelmet.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest