Aktív témák

• Eszleny

aktív tag

válasz Sianis #4375 üzenetére

Kösz a gyors választ. Mit kell majd csinálnom a kernellel és a modulokkal, ha installalni akarom? (Esetleg link :U)
    Ez alapján fordítottam a kernelt. [link]
    Bocs, ha teljesen nem vagyok képben a dolgokkal. Most szándékszom igazán használni a linuxot.
    Írtad, hogy nehéz elrontani a rendszert. Nekem a tegnap (egy nappal azután, hogy feltettem) egyszer a login képernyőnél már nem működőtt az egér. Beléptem. Fehér képernyő és magától visszadobott a login képernyőre egy kis idő után. Addig indítgattam újra míg egyszer csak kezdte ellenőrizni a file rendszert (ext3) és hibát talált. Javasolta a fsck parancsot, majd egy csomó ''yes'' után meggyógyult. Szóval kételkedem, hogy nem lehet elrontani. Nem is ezzel van a baj, hanem nem biztos, hogy következő alkalommal meggyógyul, mert én nem tudom meggyógyítani.
    A Feistyt azért hoztam fel, mert feldobott ,hogy végre csendes a gép és megy az Ubuntu Beryllel. :)
    Apropó, ha felteszem a kde valószínűleg megkérdi, hogy mit akarok használni: gdm vagy kdm. (Kubuntura feltettem egyszer a gnome-t és akkor megkérdezte.) Melyiket érdemes használni? Valószínűleg a kde-t használom többször.
    Kösz a türelmet.

Aktív témák

Hirdetés