Új hozzászólás Aktív témák

• Marcsello31

őstag

válasz lev258 #38799 üzenetére

Igen ezt szerettem volna, de ha nem akkor nem, amit nem írtam még az az, hogy egy arm64es processzoros panelen ubuntu linux fut, ami arm64es rendszerű, nem x86os és nem x64es. Az arm64es panelen, egy ubuntu linux desktop fut, emulátor mentesen. Azon van a dosbox rá telepítve, és igen amúgy így is futnak a dosos játékok ez nem is volna gond, csak kíváncsi lettem volna, hogy mit produkál pl windows95 alatt...De majd a neten megnézem ezt. :) De köszönöm hogy időt fordítottál rám. :) Valahogy majd rá jövök. Winét is fel tudtam telepíteni az arm64 alapú ubuntu linuxra, de nem teljes a compatibilitása mert a nagyon gagyi egyszerű exe programok indulnak csak el, pl egy ezeréves starcraft.exe már nem. :Y :R Hardwerileg lenne teljesítmény, egy 4gbyteramos 4magos és 2.10ghz futó gépről van szó amin linux van, vagy android. arm64windows még csak nem is köszön be alatta. :D Az egész panel nem nagyobb a tenyeremnél de mégis linux fut rajta, vicces, :).
    wine notepad.exe elindul és a többi is, ha terminal alatt indítom, de a komolyabbak már nem sajnos.

Új hozzászólás Aktív témák