Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
Aktív témák
-
Vasqu
csendes tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Köszi.
Igazából ilyen hardver monitorost már találtam, csak lövésem sincs hogy googléba mire keressek rá...
Ilyen abszurd dolgokat meg nemakarok beirni gogléba pl: "oldalt futo hirek linux"
habár lehet kidob valamit.. be is irom
Másik problémám, cégnél rendszergazda nem kicsit "lusta" és sajnos szerintem én többet értek hozzá mint ö ami már vicc.(nemtud felrakni linux alá egy müködö xpt.)
Szoval a probléma.: Bekapcsolom a gépet rendszer fölál szépen(ubuntu 7.10), felmegyek firefoxal netre és közbe elinditom netrádiot meg mondjuk 2 honlapot is.. és néha azt csinálja a rendszer hogy gondol egyet és elszürkiti a képet és kikelllönöm a futo programot mert siman nemlehet bezárni. Azt vettem észre hogy ezt akkro csinalja amikor egyszere több helyröl jönnek az adatok netröl és sokmindent kellene betölteni. Esetleg ha van valakinek ötlete osza emg plz mert napja várom a rendszergazdát.
Elöre is tx és a másik kérdésben is várok ötleteket.

SZERK!:
Találtam egy progit gDesklets. Elméletileg ezzel meglehet csinaálni amit mondtam ha esetleg valaki tud más/jobb modszert szoljon plz tx.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Bittorrent topik
- Honda topik
- Éjszakai műszak
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igazából ilyen hardver monitorost már találtam, csak lövésem sincs hogy googléba mire keressek rá...
habár lehet kidob valamit.. be is irom