- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- ldave: New Game Blitz - 2026
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz
leslieke
üzenetére
Az átlátszó menüt gnome-tweak alatt tudod megadni, ez hozzáad a compizhoz az átlátszóság alatt egy sort, ez alapból 90 értéken van, ezt finomítottam kevesebbre, hogy ilyen lágyan legyen átlátszó. Az alsó panel is compizzal van halványítva, illetve beállításaiban homogén színnek egyfajta szürke-barna árnyalat van megadva, és ennek az átlátszósága van kb 30% körül, így kaptam meg a jelenlegi állást. Felső panel szintúgy. Az összes menü, tipp, stb ilyen finoman átlátszik most, illetve "lebeg" is, ami szintén a tweak alatt beállítható. Felül a cairo dock van, saját témájával.. A háttérképet úgy loptam

Aktív témák
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Diablo II: Classic és Resurrected
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- PlayStation 5
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung kuponkunyeráló
- World of Warships
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest