- 3060Ti EGPU over USB4 vs PC teszt
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
rybank
senior tag
válasz
God Vazzeg #46596 üzenetére
Nem fog. Hiszen az Openbox session-ben van.
-
válasz
God Vazzeg #46596 üzenetére
Hehe, jobb klikk és ablak jelenik meg
Választható opciók:Terminal emulator
Web browser (innen írok jelenleg)
Munkaasztalok
ObConf
Reconfigure
Restart ExitEzek vannak, mi legyen?
fradi81: Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
rybank
senior tag
válasz
ViZion #46590 üzenetére
Javaslat:
Szedd ki indulásnál az lxpanel-t és a pcmanfm-et.
A panel helyett használd a tint2-t (5 mega RAM-ot eszik, van hozzá ezer config).
Ha a pcmanfm-et kilövöd nem lesz háttered. A feh csomagot telepítve ezen parancssoros progival varázsolhatsz hátteret.Ha az fglrx-et kikapcsolod a jockey-gtk-ban szintén nyersz sebességet és vagy 60 mb (!) memóriát.
A pcmanfm és az lxpanel-t a következő helyen kell kikapcsolnod:
( /etc/xdg/lxsession/Lubuntu/autostart )
szöveges fáj vonatkozó sorait átmásolod valahova, hogyha visszaakarnád állítani.
Ezután. Vagy használod az openbox menu-jét. És az obmenu-vel adsz hozzá könnyen parancsikonokat. Vagy telepítesz egy Wbar-t (dock).
A Wbar is keveset eszik. Nagyon. -
válasz
God Vazzeg #46593 üzenetére
Kezdő vagyok
Hogy lehet onnan kijelentkezni?Csak nagy szürkeség semmi több
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
Ubuntu 11.10-n kipróbáltam jó pár grafikus felületet.
Gnome, Unity 2d, LXDE, majd a legvégén valami openbox jött, aminél behalt a rendszer.
Csak egy szürke háttér és a mozgatható egérkurzor.
Mindet szoftverbázisból töltöttem le, és szépen kijelentkezés, majd kiválaszt, log és így tovább miután egyenként kipróbáltam őket. És a login képernyőn az ikonnál kiválaszthatóak között volt az openbox is, de azt Én nem töltöttem le.Van esély arra, hogy orvosoljam a hibát?
Köszi!
-
Thusor
őstag
Ubuntu 11.10 esetében van valami energiatakarékos üzemmód az aksiról való üzemeléshez?
-
Nah, itt ez a régi gép, Lubuntut raktam rá: celeron 2 GHz, már 512+256 DDR1 van benne... de még így sem egy tigris.
Valami javaslat? Induló progik kiszedve, de az IGP miatt sztem nem jó így...
Arra viszont nem talál zárt drivert. -
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #46538 üzenetére
10.04.4 3.0.0.15-ös kernellel, módosított fstab-al szépen viszi az SSD-t. egyelőre csak annyit vettem észre, hogy gyorsabb a boot (ezelőtt 11.10 volt a gépen).
-
MacCaine
őstag
válasz
bcd86h #46583 üzenetére
Értem, akkor viszont registry-ben kell turkálni.
-
-
válasz
God Vazzeg #46575 üzenetére
Alapból sehogy, előbb telepítsed a nautilus-open-terminal nevű csomagot. Azért nézd meg ezt is, hátha kelleni fog.
-
God Vazzeg
veterán
Hogy lehet nautilusból parancssort indítani az adott könyvtárba? Tehát benne állok egy könyvtárban, és kellene ebbe a könyvtárba egy parancssor, hogy lehet megtenni?
-
törölt tag
válasz
floatr #46572 üzenetére
azt el lehet távolítani, az igazgatótanács leszavazhatja, ha jól tudom.
MacCaine: nekem igazából nem androidos Nokia kéne, mert azzal teljesen felborulna a piac, ha ők is a droidot választanák, hanem inákbb egy linuxos. illetve az tetszene, ha felhoznák negyediknak a webos-t például rendesen. ha lenne 4 versenyző, akik mondjuk olyan 20-20-25-35%-os elosztást képviselnek a piacon, akkor tényleg lehetne választék.
-
törölt tag
válasz
MacCaine #46567 üzenetére
biztosan, de mit tudnak tenni? hacsak nem volt az együttműködési szerződésnek valami brutális záradéka. mondjuk ha a negyedévente 250 milliós juttatás (ha jól emlékszem valami ilyesmi összegről van szó) jelenleg éppen kompenzája a veszeségeket, amit a wp7 vonal termel.
-
bcd86h
csendes tag
Tiszteletem!
Egy ubuntu-server 11.10-es szerver, samba 3.5.11-hez szeretném tartományilag csatlakoztatni a win7 Ent. klienst. A következő hiba lép fel:
Elolvastam a http://wiki.samba.org/index.php/Windows7 , de nem vezetett sikerre.
Az auth után írja ezt ki. Mi lenne a megoldás a probléma elhárítására?Köszönöm a segítő válaszokat!
ui.: a google a barátom
.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
floatr #46557 üzenetére
én akkor is szívesebben látnék egy (újra) feltörekvő céget, mint egy óriást. a piacon levő legnagyobb hallal nem biztos, hog yjó kezdeni, mert neki nem lesz igazi motivációja tolni a terméket, elvégre van nekik mellé még egy rakás másik vonaluk is, majdcsak valamelyik bejön. én annak örülnék amúgy igazán (*gonosz*), ha a Nokia felhagyna ezzel a wp7-only ösvénnyel, és megcsinálnák vére azt a linux telefont, ebbe szerintem illene ez az elképzelés. sőt, inkább nekem ez amúgy tabletben jönne be. ha normálisan megoldják, akkor a szüleimnek tökéleteesn el tudok képzelni egy ilyen eszközt, mert a napi rutinjuk elvégzésére egy 10"-os tablet is elég lenne, de mondjuk egy dokumentumot, vagy emailt meírni nem árt, ha ott a dokkoló és egy kicsit fejlettebb környezet.
-
MacCaine
őstag
Ja, ez úgy tűnik, csak megjeleníti a word file-okat.
Milyen programot akarsz telepíteni? Office helyett valamit?
-
floatr
veterán
válasz
leslieke #46562 üzenetére
Ettől az lesz jobb, hogy kapsz egy olyan adroidos telefont, ami egyben bubi desktop és bubi tv is egyben. Nem kell lemondanod az android előnyeiről csupán amiatt, hogy egy más jellegű desktop környezetet kapj, ha igényed van rá. Ráadásul ehhez hozzájön még az ubuntu ökoszisztémája is: 2 in 1 szép magyar szóval.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Sweet Lou 6 #46552 üzenetére
Ettől jobb lesz az Android?
-
Atapi
senior tag
10.04-be bele lehet valahogy rugni, hogy a nyomtatási sor alatt a spooler feldolgozottság aktulis állapotát is mutassa? cups status oldala (http://localhost:631/printers/) tök jól mutatja, de zavar, hogy a nyomtatási sor alatt kb csak annyit mond, hogy feldolgozás. emiatt nincs kedvem böngészőt indíthgatni/frissítgetni. ötlet?
-
MacCaine
őstag
válasz
God Vazzeg #46550 üzenetére
Minek wine hozzá? Mióta open source-os lett, natívan is tudod futtatni linux alól.
-
mzx
senior tag
(#46508) MacCaine: Nem csinál semmit kantiword-re, se futtatásból, se terminálból, utobbi esetén azt irja, telepitsem (akár ha antiword-öt adok ki). ./kantiword-re viszont semmit senm reagál, visszaadja a prompt-ot.
(#46539) hcl: Tegnap is ezt akartam, csak megvártam, hátha irtok más megoldást, hiszen a make install-lal már telepitettem, akkori javaslatodra. De oké, most evvel si installáltam, de nem indul, azonban kiir egy csomó infót;
De ezek szerint ez csak listáz, vagy mi, nem?? Idézem: "Purpose: Display MS-Word files"!!
antiword-re tehát ez jelenik meg:
Name: antiword
Purpose: Display MS-Word files
Author: (C) 1998-2005 Adri van Os
Version: 0.37 (21 Oct 2005)
Status: GNU General Public License
Usage: antiword [switches] wordfile1 [wordfile2 ...]
Switches: [-f|-t|-a papersize|-p papersize|-x dtd][-m mapping][-w #][-i #][-Ls]
-f formatted text output
-t text output (default)
-a <paper size name> Adobe PDF output
-p <paper size name> PostScript output
paper size like: a4, letter or legal
-x <dtd> XML output
like: db (DocBook)
-m <mapping> character mapping file
-w <width> in characters of text output
-i <level> image level (PostScript only)
-L use landscape mode (PostScript only)
-r Show removed text
-s Show hidden (by Word) textkantiword-re pedig:
/usr/bin/kantiword: 6: kde-config: not found
/usr/bin/kantiword: 30: kde-config: not found
Would you like to install an icon on your Desktop, where you
will be able to drop an *.doc file on to? It will be displayed
as a PDF document or as plain text (if no PDF viewer available).
[Y/n]: > y
cp: ”/kantiword.desktop” reguláris fájl nem hozható létre: Engedély megtagadvaUgyebár itt Y-t nyomtam (yes-t), de N(o)-val se jobb a helyzet...
-
floatr
veterán
válasz
#16820480 #46556 üzenetére
Komolyabb partner nélkül halott a dolog. Csak önerőből nem jutnak semmire sem, ahogy eddig is csak a politikai döntések kedveztek nekik. Az elképzelések jók, és szvsz a samunak nem lenne nagy baja belőle, ha betársulna; elvégre a wp7 biznicbe is beugrottak minden észérv ellenére. Annyira meg nem gáz, amit csinálnak, hogy ne lehessen piacra dobni, elvégre mindenük megvan hozzá, ami kellhet.
-
törölt tag
válasz
floatr #46555 üzenetére
jajj, csak azt ne! nem bírom elviselni a Samsung idióta hozzáállását meg a hardvereit. bár mentalitásban kb olyanok, mint a Canonical, szarnak a többeikre és mennek a saját fejük szerint.
nem tudom ki lenne jó partner, de szerintem inkább bevásárlással, vagy ahogy a Spark tabletet is csinálják, úgy lenne ésszerű. -
floatr
veterán
válasz
#16820480 #46554 üzenetére
Hát az talán még keményebb dió lenne a sok járulékos kötelmekkel. Egy samu pl ideális lenne, mert a googorola már nem túl valószínű potenciális partner. Összedobnának egy fasza kis dokkolórendszeres sgs3-at ubuntoiddal egy kicsit brandelt alaptémára, és akkor talán végre a rendszerfrissítésekkel sem kéne aggódni
-
floatr
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #46552 üzenetére
Most már csak egy kellően nagy gyártót kellene hozzá meggyőzni, hogy erre összpontosítson. :/ Ez a keményebb dió ezek szerint
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
#16820480 #46548 üzenetére
ez tényleg jól néz ki: Ubuntu for Android in Action
-
aag
őstag
Kaffeine alá a Xine helyett be lehetne tenni valahogy az új VLC kodekjeit?
-
God Vazzeg
veterán
Este szórakoztam kicsit, játszottam a quake3-al wine alatt!! Simán megy úgy mint windows alatt, teljesen fullos!
-
-
törölt tag
Ubuntu for Android
ez lesz az igazán jó móka, nem az, ha megpróbálnak teljesen ubuntus telefonokat csinálni. -
Mtbsrác
senior tag
Sikerült felrakni de egy régebbi verziót ami jó a 11.04-hez.
Sikerült még a menüsort is átlátszóvá tenni, mostmár csak azt kéne megoldani,
hogy a böngészők menusorát is átlátszóvá tegye de viszont ahol látom a tartalmat az ne látszódjon át. -
Coq
aktív tag
válasz
ViZion #46543 üzenetére
Pendrive-rol mas gepen nem probaltam meg, de megnezem (eddig nem volt ra szuksegem, ment siman a wubi-val). Nem tudom, milyen alaplap van a gepben, sem a gep dokumentaciojaban, sem az Interneten nem talaltam errol infot... Csak a processzort ismerem, AMD A8-3820. Egyebkent en is erre gyanakszom, hogy valami BIOS-os trukk van a dologban.
(#46544) Kendek : OK, holnap kiprobalom (ujra meg kell csinalnom a pendrive-ot), megirom, mi tortent.
-
Állíts be pár kernelparamétert és úgy próbáld indítani a Live-ot. Az előbukkanó kis billentyűzet ikonnál nyomj egy Entert, majd a nyelv kiválasztása után F6-ot. Próbáld ki a nomodeset és az acpi=off paramétereket.
(#46542) Mtbsrác: Próbáld meg telepíteni, ha nem megy vagy hibaüzenetet ír ki, akkor konkretizáld a problémát.
[ Szerkesztve ]
-
Mtbsrác
senior tag
Mostmár csak az Ubuntu Tweaket kellene valahogy felraknom.
Kis helpet kérnék miatta.
-
Coq
aktív tag
Sziasztok,
Ubuntu 11.10 telepitessel kapcsolatban kernek tanacsot. Ket regebbi gepemen siman futott a Windows mellett egy regebbi valtozat (wubi-val feltelepitve), de az uj gepemre egyszeruen nem tudom felrakni.
A kovetkezokkel probalkoztam :
1.) Wubi
2.) sima CD-rol valo telepites
3.) LiveUSB, pendrive-rol.
Egyik sem megy. A wubi-val eleinte sikerult feltenni, de elinditani mar soha, az elso indulaskor "NTFS error"-ra hivatkozva leallt, nem ment tovabb. Ezt vagy negy alkalommal eljatszotta (32 es 64 bites valtozattal egyarant probalkoztam). Azota viszont mar a telepites vegen megszakad, meg a Windowsban, error-t ir ki valamifele "Permission denied" (mar nem tudom pontosan, hogy mi a hibauzenet) es nem is mukodik. A Windowsban megjelenik a konyvtara, de nem mukodik.Telepito CD-rol, LiveUSB-rol a telepitesre / inditasra kattintva leall, fekete kepernyo es kesz, se kep, se hang.
A gep egy Medion Akoya 4055 (amelyet az Aldi forgalmazott nemreg). Megneztem az Interneten a dolgot, furcsanak talaltam, a wubi mindig mukodott nalam, es annyit talaltam, hogy egyes esetekben valoban az OEM Windows egyszeruen nem hagyja, hogy mas operacios rendszert telepitsenek a gepre, lehetetlenne teve ezt. Mielott azonban ebbe belenyugodnek, szeretnem megismerni masok velemenyet is ezzel kapcsolatban.Dual boot lenne a jo megoldas, a Windowst meg szeretnem tartani a csalad tobbi tagjara valo tekintettel (jatekprogramokhoz feltetlenul kell, pl. WoW). Van valami otletetek, hogy lehet-e vagy erdemes-e meg valamivel probalkozni?
Elore is koszonom.[ Szerkesztve ]
-
Elírtad, ez a parancs nem Die Antwoord?
-
-
válasz
Sweet Lou 6 #46534 üzenetére
Az biztos, mert az csak a naplózást fogja vissza. A mellé esetleg érdemes lehet még a discardot is bevenni alapértelmezett csatolási opciónak, hiszen más rendszerekből csatolva is jó ha működik.
(#46535) vilmaboy: Azt írja, hogy már fut az X szerver, kétszer pedig nem tudod elindítani. Használd azt ami már aktív, aztán kész.
[ Szerkesztve ]
-
vilmaboy
őstag
ilyenkor mit kell tennem? mi a hiba? nem vagyok nagy linuxos. kéne a grafikus felület. kapott egy apt-get install lxde parancsot, h az lxde komponensek meglegyenek. elvileg xservert is kapott... vagy nem
help pls
root@linuxvps:~# startx
Fatal server error:
Server is already active for display 0
If this server is no longer running, remove /tmp/.X0-lock
and start again.Please consult the The X.Org Foundation support
at http://wiki.x.org
for help.ddxSigGiveUp: Closing log
-
vilmaboy
őstag
Hali!
S.o.S. help kellene nekem... Építettem egy Vps szervert egy tárhelyen teszt jelleggel Ubuntu 11.04 x64el... hogy tudok hozzákapcsolódni ssh kapcsolattal win7 ulti alól? mi kell ahoz, úgy elérjem a grafikus felületét mint egy távoli asztallal a win'08 szervereimet?
puttyal rá tudok mászni, de az ügyfél amatőr és neki grafika kell...
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Sweet Lou 6 #46531 üzenetére
Például e2fsprogs, mount, ezekre gondolok. De valószínűleg nem lesz szükség a frissítésükre. Például nem árthat beállítani a discardot alapértelmezett csatolási opciónak, azt a tune2fs-el lehet megtenni. Azt nem tudom, hogy ehhez neki konkrétan ismernie kell-e azt, vagy nem, sosem próbáltam.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
God Vazzeg #46527 üzenetére
alap intel sandy bridge (nem saját gép, apámé)
Kendek: milyen csomagokra gondolsz?
-
válasz
Sweet Lou 6 #46526 üzenetére
Ki kell próbálni, de maximum még egy-két csomagot szükséges frissíteni hozzá. De talán nincs szükség erre sem, ha megpróbálod csatolni a discard opcióval, akkor úgyis kiírja hibaüzenetben ha nem tudja megtenni.
Egyébként már Mavericktől támogatva van a TRIM, hiszen 2.6.33-as kernel kell hozzá minimum (Lucidban alapból 2.6.32 van, Maverickben meg 2.6.35). -
V.Stryker
nagyúr
válasz
God Vazzeg #46525 üzenetére
Köszi. Beállítottuk. Holnapra kiderül,hogy jó-e. Shepard parancsnok.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #46526 üzenetére
Ha fel tudtad úgy rakni a 3.0 kernelt hogy mindened ok marad, szólj nekem is
Milyen vga-d van? Ati driver tuti nem fog menni.
-
Sweet Lou 6
addikt
Ha 10.04.4-re feldobom a visszaportolt 3.0 kernelt és szerkesztem az fstabot (discard stb.), akkor kezelni fogja a TRIM-et SSD-vel? Vagy csak 11.10-től lehet ezt megoldani?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
V.Stryker #46524 üzenetére
Ha a nas gyökerében léteznek a download, music, stb.. mappák, akkor elvileg jónak kell lennie, csatolási pont benne kell legyen a rögzítő dokumentációjában, ha volume1, akkor a csatolási pontba csatolt partició lesz a következő könyvtárszint. Tehát ha csatolsz valamit a /volume1-be, akkor ha a csatolt particiónak a gyökerében van egy music mappa, akkor azt a /volume1/music címen éred el. Ezért ha a csatolási pont a /volume1, akkor a rögzítési könyvtár megadható bármelyik könyvtárba, csak létező legyen. Tehát lehet a /volume1/download is, vagy a /volume1/video (feltéve hogy a video könyvtár létezik).
Remélem érthető volt, ha esetleg barom vagyok, lehet javítani bárkinek
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
God Vazzeg #46510 üzenetére
Köszi. Megnézzük.
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
hallari #46517 üzenetére
Uhh kössz!
Lesz egy kis időm áttanulmányozom.rybank Kössz. Amúgy ez a Kelenföldi pu. Nemrégen mikor felmentem pestre akkor készítettem.
God Vazzeg Jóígy ezt is szerettem volna. Az alsó és felső menü halványodik csak el. Bminemü ablak az eredetiben néz ki ott nincs átlátszóság. Talán megtudom oldani azt amit hallari írt hogy a böngészők ill más ablakoknak csak a menürésze legyen átlátszó. A tartalma pedig nem.
[ Szerkesztve ]
-
Nézelődtem, de a Lubuntu és a Zorin OS tetszik legjobban...
A Lubuntut lehet-e "felcsicsázni", semmi extracukiság, csak ez kb. ami nekem kell:
Compiz imbolygó ablakok, és ablakváltás, rendszerfigyelő bigyók (terhelés indikátor applet Ubuntun), XBMC, Walch. Nautilushoz ikon méretező csúszka, mag a pluginjai vagy scriptjei, de az gondolom ugyan az. Meg UrT és Sauerbraten fusson, mondjuk ezek karc'órán is futnak... És a zorin OS tárolóit hozzáadva mondjuk lehetne csak a Nautilust és a témákat átcsippenteni? Mondjuk ez XFCE... Vagy akkor már mindegy melyik van telepítve?Van olyan progi, ami SSD-re az optimalizálást elvégzi? Vagy az Ubuntus FSTAB-ot átmásolom (dev ID-ket kijavítva), kész...?
Kendek mester írhatnál ilyesmit-ha nincs még- amivel lehet felcsatolni, symlinkelni, meg paraméterezni FSTAB-ban, GUI-val
És olyan kellene rá, h kiválasztott SSD-re beállítja a szükséges dolgokat (noatime, ilyenek), kikapcsolja a Zindexelést, átrakja a var-t, tempet, stb...
Lustaság FTW
-
hallari
tag
válasz
Mtbsrác #46515 üzenetére
A compizzal is meglehet, de annál volt valami gikszer úgy emlékszem, talán minden ablak vagy menü átlátszóvá vált.
Itt a képernyőkép:
Az a lényeg, hogy be kell lépni az adott téma alkönyvtárába és megkeresni a gtkrc nevű programot, majd a képernyőképen lévő sort kivadászni és egy heshmark-ot (#) tenni elé (így gyakorlatilag nem tölti be a hátteret).
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
God Vazzeg #46512 üzenetére
Megvan a megoldás!
Mind1 milyen témát raknák be simán magában az összes így nézne ki.
Megoldás:
- compizconfig-settings-manager felrakása
- miután felraktam elindítom és bepipálom az Átlátszóság, fényetrő, telítettséget utána a bővítményénél kipipélom hogy engedélyezze a fentebbi tulajdonságokat
- menüre ráállva ALT+egérgörgő használatával lehet halványítani és erősíteni is.- Örülni utána
[ Szerkesztve ]
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
God Vazzeg #46495 üzenetére
Nemnyert!
Mert ahol a menü írások vannak azok továbbra sem lesznek átlátszóak.
Ill ahol az ablakokat mutatja alul azis ilyen.Így meg kicsit randa:
KÉP -
V.Stryker
nagyúr
válasz
God Vazzeg #46504 üzenetére
És akkor mi lesz a mount point? Marad a /volume1
-
mzx
senior tag
válasz
MacCaine #46459 üzenetére
(#46465) hcl: Most már installálta, de nem indul antiword-re se futtatásból, se terminálból, se menüben nem találom, és egyéb indító file-t se látok a mappában... Hogyan lehet indítani?
Amúgy antiword -öt kiadva terminálban:
jelzi, hogy
sudo apt-get install antiword
-el is telepíthettem volna, lehet, h ezután egyszerűbb is lenne indítanom;
de most már végigjárom a te ötleteddel.(#46459) MacCaine: Köszi, bár hcl kijavitotta ötletét, és haladok.
Bár még nem teljes a siker, továbbra is szivesen fogadok tőled is ötletet.
Szal' install meg van, inditani még nem sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
God Vazzeg #46501 üzenetére
A mappák adottak. A kérdés az,hogy az első képen, magán a rögzítő beállításainál, ahol most ki vannak töltve, ott hogy kell kitölteni, mert ahogy most ott látjátok, úgy elvileg nem jó, mert nem mükszik.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
V.Stryker #46496 üzenetére
Adott ip címen levő winyón létrehozol egy volume1 mappát
/volume1 lesz. Ezen belül kell létrehozni a download stb.. mappákat
/volume1/download
/volume1/music
stb..mkdir /volume1
mkdir /volume1/download
stb...Én így próbálnám
Szek: várj, lehet hogy nem! Csak a gyökérbe kell létrehozni a könyvtárakat!
mkdir /download
mkdir /music
stb..[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül