Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sonarr és Radarr
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
ViZion
félisten
Hááát.... ja. már én is látom pár disztró után, h debian és gnome/LXDE vonalon maradok. openSUSE jó amíg nem kell terminalba írni
Fedora asszony gépén volt, elég volt az alap dolgok, így ott sem volt gond...
Gnome Shell remixet majd kipróbálom, csak most átépítem a gépem, így várat magára a dolog. -
God Vazzeg
veterán
Tegnap esti ügyeskedésem win7 témával: [link]
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv,
Elsősorban linuxos rendszergazdáktól kérnék segítséget. Lenne egy digitális rögzítő, ami linux alapú szoftverrel van ellátva. Van ennek egy NAS-ra kimentő szolgáltatása. Ehhe kérnék egy kis segítséget, a mappastruktúra helyes beállításához.
Itt van a rögzítő által engedett beállítási lehetőségek.
Mi a helyes kitöltése a dolognak? Hova kell / jel és hova nem?
Megköszönném, ha valaki segítene. Rég szenvedünk ezzel a dologgal.
-
ViZion
félisten
Terminál parancsok debianonbelül egyeznek az jó, mert openSUSE-nál csak lestem...
gksu helyett gnomesu, de KDE-vel már kdesu.
Tegyél fel egy openSUSE-t LiveUSB-re, vagy a Zorin-ban lévő még jobb, ott van csúszka is ikonmérethez. Lehet ez vmi plugin csak? Akkor kell.Fura, hogy állítólag a Xubuntu a legkisebb igényű, de mégis nálam a Lubuntu jobban prosperál...
-
válasz
ViZion #46486 üzenetére
Terminál parancsok megegyeznek, mert bash van mindegyik rendszeren, amit felsoroltál. Ha más progik vannak fent, azok indulnak majd nyilván más paranccsal, de azokat meg csak kitalálod
Ha KDE progikat aarsz használni, akkor az mindenképp leszedi a fél KDE-t, mert egy rakat függvénykönyvtárat igényelnek...
Nautilos ikonméret állítás Ctrl+görgővel?
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
God Vazzeg #46415 üzenetére
Egy olyan kérdésem volna evvel az asztali témával kapcsolatban, hogy hogyan lehet így áltátszóvá tenni az egész menüsört? Sajnos God Vazzeg kollega már nememléxik már rá pedig nagyon megtetszett nekem. Ubi 11.04-ról lenne szó alap gnome felülettel.
Ha megoldható olyan szájbarágósan írjátok le mit hogyindítsak meg ilyenek.
Köszöntem. -
bsanya
aktív tag
Srácok, mondjátok már meg miért nem tudok zenét hallgatni a gépemen???
Clementine: elindítom, majd magától kilép (néha elindul, de amikor megadnám a zenetár helyét, akkor kilép)
Exaile: megadtam a zenetár mappát, majd be is olvassa, de a zene lejátszásra kattintva, "az erőforrás nem található" hiba jön
Banshee: ua. mint az exaile, csak nem jön hibaüzi, egyszerűen nem csinál semit
Egyedül a Lubuntu "gyári" Audacious játszik rendesen mindent, de ennek a felülete.... minimalista -
ViZion
félisten
válasz
God Vazzeg #46487 üzenetére
A függőségekkel nincs gond -feltéve, ha nem akarja újra letölteni a LiveCD-t
Arra gondoltam, h Gnome-on néhány KDE cuccal baj volt. -
ViZion
félisten
válasz
ViZion #46483 üzenetére
Valaki azt mondja már el nekem, hogy miért van az, hogy Ubuntun, Xubuntun a Nautilus (3.2.0) kaka, Zorin OS és openSUSE (3.2.1) alatt meg gyors a cucc? Elvileg nálam is 3.2.1 van fent... de pl. egérrel nem tudok visszalépni, nincs ikonméret állító csúszka, ilyesmik...
Ha vmeik debian disztrónál maradok, akkor a terminál parancsok megegyeznek? Az Ubuntun használt progikat ugyan úgy tudom pl. Lubuntura feltenni? Nem baj, h más az asztali környezet? Emlékszem anno pár KDE progi miatt a fél KDE-t letöltöttem...
-
God Vazzeg
veterán
Uhh bakker majdnem berosáltam, kipróbáltam a hibernáció funkciót, szépen lement alvóba, és szépen vissza is jött (igaz egy szemmel se gyorsabb mint a rendes indítás szerintem) de ez fogadott: hálózat letiltva
Na mondom faxa.. Kapcsolatok szerkesztésénél nem volt eth0 adapter
A megoldás triviális volt, panelon a hálózat ikonra katt: hálózat engedélyezése, majd automatikus hálózat (router mögött vagyok) és már ment is. De még így nem jártam, miért lehetett ez?
-
ViZion
félisten
válasz
hallari #46481 üzenetére
Köszi, ASRock lesz. nV nálam felejtős, anno volt, több életre megútáltam
Jómunkás emberek! Lehet, már ismeritek, de akkor is mert csak na!
Röviden a Multisystem progiról. 1. Nagyon jó.
A linken leírt lépésekkel telepíthető, majd .iso-kat hozzáadva bootolható pendrive készíthető a live médiákból (de telepítő is rátehető). Több iso is lehet, nekem a 4 GB-on van most 3 db.
Negatívum: sajnos erről nem tudtam a múltkori régi gépre telepíteni, de ugyan az az iso Unetbootin-el települt... Lehet csak nálam van ez, csak jelzem.
Ami a durva: a telepített rendszereket elindítja virtuális gépen, pillanatok alatt, így még restart sem kell egy kis ismerkedéshez, és nincs nyűgös telepítgetés, beállítás, ilyesmik, mint általában virtuális gépeken. Legalábbis a funkciók nagy része szépen működik: pl. neteztem a virtuálgépben, csomagkezelő elindult (...és leállt, mert nincs hely).
Próbára mindenkinek ajánlom, csak iso-t kell letölteni, és lehet kísérletezni/hegeszteni a rendszert bűntetlenül
Jó mulatást -
sysrq
őstag
válasz
God Vazzeg #46477 üzenetére
A szoftverközpontban leszedtem, visszaraktam, most megy.
-
ViZion
félisten
Kinek min van linux? Má' azért, mert deszka csere előtt állok.
ASRock 970 Extreme 3, ASRock 970 Extreme 4, ASRock 870 Extreme 3 jött szóba, illetve van egy Giga 970 a UD 3 is, de ebben van ez a Trusted Platform Module...nem ez volt az, ami csak a listázott drivereket (azaz windózt) enged csak telepíteni? Vagy keverem vmivel?
ASRock deszkákról vélemény? -
sysrq
őstag
Hali, Firefox nem játszik le videókat, Origó, Index csak fekete ablak, Flash telepítve, a legfrissebb van elméletileg, mi kellhet még?
-
-
-
csibor
addikt
Soldiers of anarchy játékot szeretném befejezni 5 év után. A lényeg, wine nem tudja elindítani, súlyos hibával elszáll. Lenne valami mód a lejátszásra? 11.10, Acer 5742ZG, P6100, 2gb ram, Hd5470, persze a játék Pc guru melléklet.
-
ViZion
félisten
pl. szoftcenterben, dash-ban.
global menüt lehetett törölni, de csak rosszabb lett, mert sok progi már csak ezt tudja. Ja és kihagytam, h a Nautilus egy lassú, buta vacak, de 12.04-ben már jobb -viszont érdekes módon oS-ben sokkal gyorsabb, még LiveUSB-ről és Sushival is... -
ViZion
félisten
Hááát... nem tudom. Továbbra is:
Negatívum:
indított alkalmazások rejtve, szolgáltatások rejtve, nincs SSD optimalizálás egy kattra, nem színezhető a launcher, global app menüt nem lehet kikapcsolni, halom megosztom-letöltöm-ajánlom vacak fut, nem letiltható, nekem meg mobilnetem van... dash és a felső panel még mindíg csak nyűg nekik, nem tudják kihasználni, designerek ott nem dolgoznak. Általában macerás, hogy eltérnek a megszokott elrendezéstől és bill. kombókat is hegeszteni kell, de megoldható.
Pozitívum: My unity, nincs gbrainy és banshee (egész keretrendszert kib.ták, helyesen), gyorsabb szoftverbót, egységesebb az egész -
n00n
őstag
Gyerekek nem rég kipróbáltam a jelenleg fejlesztés alatt álló Ubuntut és valami borzasztóan összekapták magukat a fejlesztők. Szuper lett a Unity, tele van jobbnál-jobb funkciókkal. Már alig várom, hogy átálljak rá. (Ez lesz az első 64bites rendszerem is.
)
-
-
ViZion
félisten
válasz
rybank #46460 üzenetére
A chrome, chromium is pluginként tartalmazza a flasht, amit az adobe-ról frissít. Nincs különösebben belehegesztve. (about:plugins és részletek)
Zorin elvileg Ubuntu a lelke mélyén, azon egy asztalkezelő, kész. Ha Gnome Shell-t rá tudom böngyölgetni, akkor jó. Ha nem, akkor pendrive formázása, kész
Canonical sem segített, amikor Ubuntuval gond volt...Ti viszont sokszor.
-
rybank
senior tag
válasz
God Vazzeg #46454 üzenetére
A chrome beépített flash-t tartalmaz. Külön nem kell hozzá telepíteni.
(#46458) ViZion - Azért én komolyabb OS-t javaslok a Zorin-nál. Az ilyen kis disztróknak nincs komoly hátterük. -
ViZion
félisten
God Vazzeg: 10.10-nél a leállás nem volt gond, itt az ATI driver kaka vmiért...
hcl: openSUSE csomagkezelője jobb. Tudom, h Synaptic, meg minden, de jobb. HA vmit törlök, és függőségei vannak, akkor megkérdezi: 1. csomag megtartása, 2. további xx csomagok törlése, 3. függőségek megtörése és a csomag törlése.
Ez az utolsó jól jön, mert pl. Ubiból a Gwibbert meg pár -számomra- haszontalan dolgot nem lehet kiírtani, oS-nél ez nem gond, és nem is sok van ilyen.
Viszont frissítéskezelője egy vicc. Kiírja, h vannak, de nem jelöli be őket telepítésre. Persze ez csak plussz egy katt, de fura... mondjuk lehet azért van, mert kézi re állítottam full autóról? Ubin kézi keresésnél is bejelöli amit talál, de ennyi.
Viszont nem oS lesz, hanem Fedora sztem, mert ott alap a Gnome, míg oS-re minden leírás KDE... Illetve leszedtem a Zorin OS-t, Linux Mint 12-t, de még nem próbáltam. Ezek 2. akármi kernellel vannak nem? -
-
God Vazzeg
veterán
válasz
ViZion #46451 üzenetére
Én nem telepítettem külön flasht.. Restricted extras fent van, utána raktam egy chrome-t .deb csomagból, és most a 11.1-es flash dolgozik szépen
@46453: nekem a leállás is kb 3mp, 2 pötty kivillan és már le is állt
Boot idő kb 15mp
De a boot újabb kernellel sokkal gyorsabb, a 3.0-ással érezhetően gyorsabban bootolt, de ott meg nem volt 3D
Szóval ez van
-
ViZion
félisten
válasz
rybank #46452 üzenetére
Lubuntu nem az én gépemen van, így ezt nem tudom.
De Ubuntut az openSUSE símán állva hagyja. Iszonyat gyors, gyakorlatilag az nyílik amire kattintok. Leálláskor sem kell várni, elszalad vmi szöveg (gondolom a leállított folyamatok listája), kész. Ubuntu még lefőz egy kávét, és ha az ATI driver is úgy akarja, akkor ~1 perc alatt áll le... Ami nagyon szimpatikus, h ott van minden, lehet állítgatni, mint anno a 10.10-nél (pl. induló progik), Shell extensionokat lehet letölteni, működnek szépen.
A telepítője viszont Ubuntunak sokkal jobb, openSUSE telepítéskori partícionálója katasztrófa és egy durva tréfa ocsmány keveréke, átlag-user itt feladná...
Amúgy is amit adnak (már Ubi 12.04-ben is) a GParted helyett egy gagyi...
oS-en GPartednek nem elég a root jogmásik parancsal kell indítani, hogy tudjon buherálni, de ennyit megér.
Amúgy teljesen rendben van, még pár dolog hiányzik: SSD optimalizálás, HDD felcsatolás, pár program... Néztem Fedorát is, hát ugyan az, csak másik a háttér, meg nincs Yast, de amúgy még tán' a programok is dettó egyformák. Pörgős mindkettő.
Shuttleworth megbánja még, hogy nem Gnome Shell-t használ... főleg így, hogy kvázi elhatárolódtak még a KDE-től...ez már Distrowatch-on is látszik, sokan elhagyták az Ubuntut. -
ViZion
félisten
válasz
God Vazzeg #46450 üzenetére
Elekzdett hisztizni a flash miatt. frissítette elvileg, erre pluginban kiírta, h 2 van. töröltem mindet, felraktam a csomagkezelőből, de azóta kb. beteg minden: chrome, FF, Chromium...
legfrissebb kernel van fent ... de nem'tom melyik.
Már korábban is gondolkodtam cserén, mert a global app menüt utálom... ez jó alkalomnak tűnik, csak kicsit elkényelmesedtem
openSUSE tetszik, de így ~3év Ubuntu után én buta vagyok hozzá, nem akarok megtanulni egy halom új parancsot, még repot sem tudok hozzáadni terminalból...
Ideális az Ubuntu+Gnome Shell lenne, probléma, hogy van, akinek ebben a kombinációban nem komálja a videókariját (én is ebbe az "elitbe" tartozom), és nincs rá megoldás, ahogy néztem. Van egy gép itt Lubuntut raktam rá, lehet enyémre is azt kellene... Most megnézem a 12.04 LTS-t, de bizony az is akadozik LiveUSB-n, mondjuk Alpha 2-nél ez még belefér.
De ami nem változott: pl. Gwibber csak a rendszerrel együtt jön le... Milyen világ ez? Lassan olyan lesz, mint a windóz, hogy ha törlöd a levelezőt, vagy a messengert, akkor be sem bootol...mert az a rendszer része...
-
-
ViZion
félisten
adblockot használsz? lehet az omladozik... most megint Ubuntun vagyok
Kiírok pár Live USB-t. Linux Mint 12 -t nézegetem, ez közelebb van az Ubuntuhoz.
opensuse-ra normális leírást sem találtam, h hogy állítsam be SSD-re... Szal. ami Ubuntun 5 perc netezés, az itt 20... ehh.Update: chrome szerint nincsenek telepített pluginek. fain. reinstall vasárnap éjjel? OMfG!
-
-
ViZion
félisten
Használ vki Ubuntu 12.04-et?
Tapasztalat? Global app menüt ki lehet ott kapcsolni?
Melyiket szedjem le és honnan? Találtam daily-t azt nem biztos, h kellene...Az fordult meg a fejemben, h talán itt vmi elállítódott mocskosul, mert Firefox és Chromium és a Chrome is pusztul a flashtől. Lehet felrakom azt, és kész...
Ubuntut már megszoktam, openSUSE-n még a parancsok is mások (gksu helyett gnomesu, de KDE -nél már kdesu...), ráadásul ahogy nézem a neten a leírások 80%-ban KDE környezethez vannak, az meg köszi de nem kellViszont sokkal pattogósabb, mint a 11.10-es Ubi, és nincsenek elrejtve dolgok (induló progik, szolgáltatások), alapból telepíti hozzájuk a progikat.
-
ViZion
félisten
válasz
rybank #46435 üzenetére
A Lubuntu nálam vérzett pár helyen... sajna a Xubuntu is, pedig nagyon bizakodó voltam.
openSUSE-t felraktam, gnome shell nagyon jó. Ami a durva, hogy a nautilus bénaságainak nyoma sincs... viszont a gnome változat nem magyar, de ezt kibírom.
...és Chromium stabil, nem nyekereg, nem omladozik. Ubuntun semmit nem vitt, a flash haldoklott. -
-
RBJ
addikt
válasz
God Vazzeg #46405 üzenetére
A kubuntu n nem lesz magyar ha fejen állsz se.
-
RexpecT
addikt
Csak bugos, a Ktorrentet sem tudom kitenni az oldalsávra....
-
-
RexpecT
addikt
Lesz egy láma kérdésem:
Hova minimalizálja a programokat az Ubuntu 11.10(rákattintok a kicsinyítés ikonra aztán sehol sem találom a programot utána)? -
sysrq
őstag
Sziasztok. Van két gép 11.10 mindkettön, router közöttük. Távoli asztalok engedélyezve, meg is találja a gép a másikat, jelszót kér, megadom, és fekete képernyő. Mit hagyok ki?
-
válasz
God Vazzeg #46433 üzenetére
Én elvagyok a 11.10-zel, de tény, hogy több baja van, mint a 10.04-nek.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
God Vazzeg #46425 üzenetére
12.04 LTS-t Live módban megnézem, de valószínű, hogy amíg lesz frissítést a 10.04 LTS-hez, addig marad az.
-
ViZion
félisten
válasz
God Vazzeg #46430 üzenetére
+1
Linuxok nagyon jól kezelik a ramot, itt tényleg érezhető, h a több az jobb. pl. XP-t használtam 0,5-1 és 2 GB rammal. 1GB-ig gyorsabb, az fölött csak pár programnak jött jól, egyszerűen nem tud vele mit kezdeni. De még a későbbi winek is lelkesen swappolnak, amikor ott van a ram... OMG -
Mtbsrác
senior tag
válasz
God Vazzeg #46423 üzenetére
Asszonygya egy kalap fs a konfigja
Ha nekemlenne olyan összetenném a kezem főleg 6gb rammal. Nekem amúgy egy c2d 6320 van (1,8-->2,4ghz)-en 2gb rammal.
És a másolás nekem is 20-30mb/s -
ViZion
félisten
válasz
God Vazzeg #46421 üzenetére
Win alól Live USB-re rakott Lubuntu működik. Xubuntu csalódás, bigyókat akart letölteni, de nem tudta, így el sem indult -hegesztés nem opció, annyit nem ér.
Lubuntuban nincs szoftverbót? Kéne. Mókus felhívott, holnap hoz még egy HDD-t, meg ramot bele... NASA teknik rulez. -
God Vazzeg
veterán
válasz
leslieke #46418 üzenetére
Próbálgatom őket, de ez tűnik nekem a legjobbnak, teljesen stabil
Mint-et még nem próbáltam, de a 11.10 kubuntu pl annyi hibát dobott hogy el is ment a kedvem a kísérletezgetéstől
Ahogy egyre újabb, egyre szarabb lesz?? Ha így megy, nem leszek kíváncsi a 12.04LTS-re sem
Annak is próbáltam a napi buildját, de ott is csomó hibaüzenet volt, fagyott a unity, stb
Meg nekem a unity nem is kell
-
aag
őstag
válasz
God Vazzeg #46423 üzenetére
Hümmm...
-
God Vazzeg
veterán
Full mindegy, nem ez a lényeg. Direkt azért raktam egy nagy fájlt, hogy ne szóljon bele a cache, mert mikor indul nekem a másolás, felmegy 250MB/secre is
A double commanderben be lehet állítani a gyorsítótár méretét, én az alap 512k-t felraktam 5120k-ra, így az 5MB-nál kisebb fájlokat villámként pakolja, mp3-ak másolása mintha f6-al raknám
Hátránya: nagyobb fájloknál ha befejezi a másolást van 4-5mp amíg áll a commander, mert még üríti a gyorsítótárat
De ez elviselhető szerintem
Az én konfigom egy rakás fos, nforce alaplap, 3800+ x2 am2, és 6GB ddr2 ram, asszem 800-MHz-en
Hogy menne egy i7-el, 16GB ddr3 rammal, és samsung 830 SSD-vel?
-
aag
őstag
válasz
God Vazzeg #46421 üzenetére
Várom az új ubira épülő új linuxmintet. A mostaniban van egy hiba, ami nagyon zavar. (kattintok egy alkalmazásra, egy-kettő-három, és akkor kezd el betöltődni. Ez útálatos tulajdonsága.) Remélem az már mentes lesz tőle. Meg remélem azt már majd telepíthetem notebookra, meg remélem, abban már megint rakhatok a tálcámra prochőmérőt, időjárást, gépterhelést, stb.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
ViZion #46414 üzenetére
x86 vagy i386 kell, csak ez indul el ezen a procin, ez a 32 bites architectura
Próbálj egy régebbi verziót, én kipróbálnám a lubuntu 10.04-et
-
ViZion
félisten
válasz
leslieke #46418 üzenetére
Hááát, mostanában én is visszasírom a 10.10-et. Chromium és a Chrome is egy instabil f¤s, nagyrészt flash miatt, de amúgy is elég gáz. 10.10-nél nem kellett szinte semmihez hozzányúlnom, minden csak úgy volt... és ment. Ide meg az unity miatt mindenféle hackek kellenek, és sztem ezek széttúrják az egészet, de a bánat tudja.
Xubuntu szimpi, lehet letúrom ezt, és Xubi lesz...Valaki a fentebbi Cerka procis kérdésemre esetleg?
-
aag
őstag
válasz
Ez a rendszer akkor lényegesen gyorsabb mint az enyém. Nézd, én vegyes fájlokkal dolgoztam. Nevezetesen a mentés könyvtáramat vittem át, amiben tücsök-bogár van és 65GB-os. Nautilusszal csináltam a másolást. De nem hiszem, hogy ebből adódnak a különbségek. Valószínűleg a linux csipkészlet-kezelése igen eltérő tud lenni más-más csipkészlet esetében. Az XP-jé pedig -ebben atekintetben- szinte azonos. De szerintem hagyjuk ezt a témát. Kicsit offtopiknak érzem amúgy-is.
Szerk: És igen, én is a 10.04-est használom!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
God Vazzeg #46417 üzenetére
+1! Én is ezt használom. Stabil rendszer.
-
RexpecT
addikt
válasz
Te melyik ubuntut használod?Ez a felület jobban tetszik mint az unity.
-
ViZion
félisten
Ehhez valaki?
Amiket eddig próbáltam: Lubuntu, Lubuntu alternate, Xubuntu, Xubuntu alternate, PuppyLinux.
Csak a Puppy indult el, de ott egyéb nyűgök vannak sajna, nem biztos, h megfelel.
Celeron Northwood proci, leht,h erre i686 kell? Eddig x86 és i386-okkal próbáltam, de semmi... XP fut rajta amúgy - csak vírusos, mint a a...a...XP, meg lassú. 256 MB ram FTWJavaslat?
-
aag
őstag
válasz
God Vazzeg #46400 üzenetére
Ahhoz képest most nem is rossz
Azért nemannyira. Kipróbáltam az imént. S-ATA3 winyóról S-ATA 3 winyóra EXT4 partícióról EXT4 partícióra csak 35-45-el másol. Ez a teljesítmény durván-qurván még a fele sem az XP NTFS-partíciós teljesítményének. Ettől még szeretem az Ubit.
-
Mtbsrác
senior tag
Más:
Megoldható-e az hogy én most felrakok egy ubi-t a vinyóra majd később valamikor ráakarok még tenni egy windózt, ez tudom kiüti az mbr-t, de az megoldható hogy utána ismét a grub induljön el és választani lehessen a 2 operndszer között?
-
-
gzbotii
nagyúr
Kicsir rossz volt nallam a foglamazas. A net beallitasa rajta eleg problemas volt, nem igazan akrta megenni... Elso beallitasal jo sokat tokoltem, aztan utanna mar tudtam, 2x gond nelkul ment is majd a 3.-nal megint megszivatott (gozom nincs miert nem akarta elfogadni)
A sebesseg meg en, azonos notin akkor XP volt es 11.04. Akkor az XP-hez kepest villam volt. Most 11.10 van fent de Win7 utan lassunak tunik, foleg alkalmzasok, abalkok megnyitasa
De gozom nincs miert produkalja ez, igy...elvileg sokkal gyorsabb kene lennie
(1,6GHz Intel Celeron M, 2 GB DDR2 RAM) -
RBJ
addikt
Tudja valaki, hogyan lehetne a Gimp et magyarrá átváltani ?
-
Beszívtam akkor, reméltem, hogy le kell fordtani, ha már tar.gz -ben volt. Milyen file-ok vannak a könyvtárban?
@NTFS kezelés : Nálam is sokkal lassabban másolt NTFS-re a gép, mint ext-re. Barátnőm folyton húzta a száját, hogy az én gépemre lassú, az övére meg 10 megával megy, aztán kipróbáltuk, hogy az FTP-mre tölt fel, ami ext4-en van, arra meg gyorsabban jött a cucc, mint az ő gépére
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest