- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Ubuntu Linux
- (téma lezárva)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- V.Milán: Kezeket fel kollégák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
49800 - 49701
50057 - 50001 50000 - 49901 49900 - 49801 49800 - 49701 49700 - 49601 49600 - 49501 49500 - 49401 49400 - 49301 49300 - 49201 49200 - 49101 49100 - 49001 49000 - 48901 48900 - 48801 48800 - 48701 48700 - 48601 48600 - 48501 48500 - 48401 48400 - 48301 48300 - 48201 48200 - 48101 48100 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
MacCaine
őstag
/etc -ben van 3db hosts fájl, kukkants beléjük, lehet hogy valami tiltólistára vette az oldalt. Én is ezzel kezdtem.
A hosts-ban csak a loopback meg IPv6 címek vannak, a másik kettőben meg minden sor ki van kommentelve. Egyéb ötlet? Wicd-t használok egyébként Network manager helyett.
-
Siriusb
veterán
-
Fooler89
őstag
Olyan program érdekelne, amivel egy az egyben áttudnám mozgatni az egyik merevlemezről az ubuntut a másikra.
Létezik ilyen, vagy systembackel lehetne ilyen csinálni?
-
Brutforsz
senior tag
Az jó

Én nem használok SWAP-ot és most fut:
chromium 4 ablak
taskmanager
terminal
vlc m3u file-al
mixer
libbreoffice (ok kap 200mb-ot hogy gyors legyen)
1 kép
3 file manager
+ dual monitor
és így 1534 MB ramot kajoltatok vele kicsit sok nem?
Ez valószínűleg a bruttó memóriafoglaltság, vagyis a gyorsítótárazott dolgok is benne vannak. A nettó értéket a free -m paranccsal tudod megnézni, ott a második sor, a +/- buffers/cache a lényeges: az első érték - mint ahogyan az oszlopfejlécből is kitalálható - a ténylegesen használt memóriamennyiség.
Tomtyi eredménye feltehetően VirtualBoxban született, ott ez reális is, valós körülmények között hasonló összeállítással nálam kb. +100 MB a memóriahasználat 32 biten, a 64 bit újabb mintegy +100 MB-ot jelent.
-
hcl
titán
Nemtom, KDE alatt K menü ("Startmenü") Wine, "Wine szoftverek eltávolítása".
Vagy tegyél fel egy Winetricks-et. Vagy bemész a /home/<mappád>/.wine -ba (rejtett mappa), és letörlöd a francba

-
Fooler89
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy lubuntuban az radeon opensource driverrel, hogy lehet beállítani a dual monitort? (fglrx nem jó, időként elszáll, 3d alkalmazásokra meg nem használom a gépet)
-
vodkaboy22
addikt
Semmit nem lőttem ki, csak egy alaprendszer telepítése után mindössze azok mentek fel, amiket írtam. Nyilván függőségként felteszi az X-et. Ez (mármint a 45 MB) persze 32 bites volt, de nem hinném, hogy sokkal nagyobb lenne 64-en. Az alaprendszerem is 32 bites.
"dpkg configure nem ment">Szivacs.

Az jó

Én nem használok SWAP-ot és most fut:
chromium 4 ablak
taskmanager
terminal
vlc m3u file-al
mixer
libbreoffice (ok kap 200mb-ot hogy gyors legyen)
1 kép
3 file manager
+ dual monitor
és így 1534 MB ramot kajoltatok vele kicsit sok nem?
-
törölt tag
64biten?
dpkg configure nem ment
Miket lösz ki még hogy kevesebbet egyen?Semmit nem lőttem ki, csak egy alaprendszer telepítése után mindössze azok mentek fel, amiket írtam. Nyilván függőségként felteszi az X-et. Ez (mármint a 45 MB) persze 32 bites volt, de nem hinném, hogy sokkal nagyobb lenne 64-en. Az alaprendszerem is 32 bites.
"dpkg configure nem ment">Szivacs.

-
mzx
senior tag
Van neki linuxos verziója miért nem azt használod?

Most már mindegy... amúgy meg régi gépem van, a procim a linuxos verzióját se bírná nagy eséllyel... A lényeg: valaki, plíííz, segitsen leszedni wine alól...
-
God Vazzeg
veterán
Van neki linuxos verziója miért nem azt használod?

-
mzx
senior tag
Üdv!
Wine alól a google earth-t miként tudom uninstallálni? Nem bírja kezelni a gépem, ezért uninstallálnám, ráadásul -ahogy látom- 600MB-t rabolt a vinyómról.
Az "eltávolítás" opció hatástalan, file kezelőben semmiféle uninstallra utaló file-ra nem lelek. -
klambi
addikt
na odáig eljutottam hogy a grub-ot tudom szerkesztgetni, pl háttér idő stb azt felfogja, de amikor a burgot szeretném látni arra nem regál, hiában van minden beállítva a grub jön be... nem burg menü vagy az alap témája!
ez mitől lehet
11.10 ről van szó -
Kendek
MODERÁTOR
Na jó, de hol a leírás és milyen rendszeren próbálkozol? A grub.cfg fájl nem azért van, hogy kézzel szerkessze az ember, így azt tutira nem kell állítgatni.
-
klambi
addikt
szevasztok grub-al cseszekszem, burgot raknék rá, de folyton csak a szép fekete bootmenu jön be az ő saját szép menülye nem... mi okozhatja ezt, úgy csináltam ahogy le vannak írva és mégsem, grub.cfg ben kell valami állítani netán?
-
vodkaboy22
addikt
A kütyüd se mér pontosan, a trafónak is van terhelésfüggő vesztesége meg minden, de egy 10%-os mért különbség a néhány %-os hibák mellet elfogadható érv.
Mérési jegyzőkönyvet azért összeütöttél néhányat. A 17" monitor, monitor on, még nem jelenti egyértelműen az olvasó számára, hogy külsővel dolgoztál, mert a laptopban is lehet 17"-os képernyő. Szépen ez így nézne ki: A laptop képernyőjét lekapcsolva egy külső 17"-os(mivel a mérésbe már nem zavar bele akár el is hanyagolható) monitorra csatlakozva mértem... - így egyértelmű lesz az olvasó számára. Az az egy-két másodperc a gépelésen nem sok a méréssel eltöltött időhöz képest.
Az lxde meg szerintem nem olyan buta, viszont hatékony. A Gnome3 és Unity nevű csodák meg fogyasztás terén "csodákra" képesek egy full-ubuntuval.Mármint a laptop monitor 17 lcd-je volt bekapcsolva látni akartam, hogy az mennyit számít még. Kűlső monitor nem volt. De télleg nem túl érthetően fogalmaztam. A műszerre pedig az van írva, hogy In range 25-500VA +-1,5% deviation. Kb a jó öreg DDR-es időszakból való legalábbis úgy néz ki

-
Nowhereman
őstag
Csupán a pontosság miatt írtam, hogy a mért érték nem teljesen közelíti a valóságot de igaz valójában 99% pontossággal jó az eredmény mivel a fi ~89.9 (azt mutatja). iddle-ket is monitor mellett mértem, hogy lássam mennyire eszi a csoda win7 aero többet a buta lxde-hez képest.
A kütyüd se mér pontosan, a trafónak is van terhelésfüggő vesztesége meg minden, de egy 10%-os mért különbség a néhány %-os hibák mellet elfogadható érv.
Mérési jegyzőkönyvet azért összeütöttél néhányat. A 17" monitor, monitor on, még nem jelenti egyértelműen az olvasó számára, hogy külsővel dolgoztál, mert a laptopban is lehet 17"-os képernyő. Szépen ez így nézne ki: A laptop képernyőjét lekapcsolva egy külső 17"-os(mivel a mérésbe már nem zavar bele akár el is hanyagolható) monitorra csatlakozva mértem... - így egyértelmű lesz az olvasó számára. Az az egy-két másodperc a gépelésen nem sok a méréssel eltöltött időhöz képest.
Az lxde meg szerintem nem olyan buta, viszont hatékony. A Gnome3 és Unity nevű csodák meg fogyasztás terén "csodákra" képesek egy full-ubuntuval. -
vodkaboy22
addikt
Legközelebb mondjuk egy (sudo) dpkg --configure -a?

Próbálgattam minitelepítésből Ubuntut, openbox+lxsession+lxpanels+lx-core és/vagy common: olyan 45 MB volt a ram-használat.
Persze az alapértelmezett telepítéshez képest nyilván kevesebb szolgáltatás futott. Nálam most a Gnome Classic alapból használ annyit, amennyit nálad a Lubuntu. De ha átváltok LXDE-re, akkor sem csökken számottevően.64biten?
dpkg configure nem ment
Miket lösz ki még hogy kevesebbet egyen? -
TomBoy1986
veterán
Synaptiks-ből nem lehet belőni?
Szia,
A GUI-ban csak annyit látni, hogy át van húzva a jobb gomb. Nagyjából annyit lehet állítani, hogy körkörös-e a touchpad...
Sajnos az alien keresztülhúzta a számításaimat, mert hiába teszem fel az ia32-libs package-t, akkor sem hajlandó átkonvertálni. RPM-et meg tudtommal máshogy nem tudom telepíteni ubuntura

Van esetleg valami más tipp?
-
lujó55
addikt
Ubuntu: nekem eddig még egyszer sem tette a megjelenítőt a helyére. Minden új telepítésnél ezzel kezdtem restart után

-
Tamoo
nagyúr
-
lujó55
addikt
-
Tamoo
nagyúr
Olyan gondom lenne, hogy a bejelentkezési képernyő felbontása túl nagy és nyírja a monitort, ráadásul a gombok stb. bele se esnek a képbe szóval nem tudok semmit csinálni (automatikus bejelentkezéssel most ezt a lépést kihagyom, de azért csak jó lenne megcsinálni). Amikor feltelepült a 12.04 akkor túl nagy volt a felbontás de nagy nehezen sikerült beállítani, viszont ez a bejelentkezési felületre nincs hatással.
Hol lehetne ezt esetleg beállítani/átírni? -
törölt tag
javítottam kafa dpkg hiba volt man-db -re beakadt ? töröltem ujra felraktam és gond megoldva de így nem tudom valojában miért művelte?

Legközelebb mondjuk egy (sudo) dpkg --configure -a?

Próbálgattam minitelepítésből Ubuntut, openbox+lxsession+lxpanels+lx-core és/vagy common: olyan 45 MB volt a ram-használat.
Persze az alapértelmezett telepítéshez képest nyilván kevesebb szolgáltatás futott. Nálam most a Gnome Classic alapból használ annyit, amennyit nálad a Lubuntu. De ha átváltok LXDE-re, akkor sem csökken számottevően. -
klambi
addikt
-
hcl
titán
srácok az miért lehet hogy nem tudok csomagtárolót hozzáadni!?
root@klambi-ubi:~# sudo add-apt-repository ppa:ingalex/super-boot-manager
Traceback (most recent call last):
File "/usr/bin/add-apt-repository", line 88, in <module>
ppa_info = get_ppa_info_from_lp(user, ppa_name)
File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/softwareproperties/ppa.py", line 80, in get_ppa_info_from_lp
curl.perform()
pycurl.error: (7, "couldn't connect to host")
ez történt mikor szokásosan a grub, ill burgot akartam mahinálni!Python baj?
-
klambi
addikt
srácok az miért lehet hogy nem tudok csomagtárolót hozzáadni!?
root@klambi-ubi:~# sudo add-apt-repository ppa:ingalex/super-boot-manager
Traceback (most recent call last):
File "/usr/bin/add-apt-repository", line 88, in <module>
ppa_info = get_ppa_info_from_lp(user, ppa_name)
File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/softwareproperties/ppa.py", line 80, in get_ppa_info_from_lp
curl.perform()
pycurl.error: (7, "couldn't connect to host")
ez történt mikor szokásosan a grub, ill burgot akartam mahinálni! -
lujó55
addikt
-
God Vazzeg
veterán
A probléma lényege: Linuxozás után megkavaródik az óra.
Kicsit részletesebben: A linux nálam amolyan "ha minden meghal akkor is van tartalék" oprendszernek van feltelepítve egy régi 40-es vinyóra. Ha szükségem van rá valami miatt akkor betöltöm, de amúgy nem vagyok egy linux fan. A Win 7-et annó az xp mellé telepítettem, de külön meghajtóra. Az oka az volt, hogy nem működött a dvd meghajtóm. Így lett az xp C: meghajtó, a win7 viszont F: Namármost közben sajnálatos módon elszállt az a meghajtó amin az xp volt, de szerencsére a win7 így is megy bár elég érdekes, hogy akkor is F: maradt.
Az elmúlt hetekben nem volt drótos netem, csak mobilnet, ami a win7 alá nem akart települni. Előszedtem a linuxos vinyót, és jé arra még telepíteni se kellett. Közben lett drótos netem is újra, így frissítette magát 12.04-re az Ubuntu linux. Ez eddig OK!
Az viszont már kevésbé, hogy ha linux használat után újraindítom a gépet, és ott a win7-et választom az Ubuntu boot menüjéből, akkor a win7 órája kereken kettő órás késéssel indul. Na de miért? Ha egy pendrájvot dugok be ilyenkor akkor ha csak a win7-es vinyó van a gépben akkor általában G: H: stb betűjelet kap. Ha viszont a fenti módon (tehát bent van a linuxos vinyó is, és annak boot menűjéből indul a rendszer), akkor a pendrájv, és minden hasonló C: lesz.
És most jön a csavar: Ha ezután ismét ujraindítom a gépet és most már a Linuxot indítom el újra, akkor már annak az órája is késik min. kettő órát. A percadat pontos, mindíg, de az időadat első fele késésben van. Tehát ha csak a linuxot, vagy csak a win7-et használom pontos az óra, ha egyik után átváltok a másikra akkor késik.
Ez vajh mitől lehet?Azzal lehet összefüggésben, hogy ugye Magyarország gmt+2 időzónában van. Tehát ha most nálunk 10 óra van, a gmt 8 óra. Lehet átállítja a bios órát gmt-re. Viszont akkor win7 után sietnie kellene a linuxos órának
Állítsd be mindkettőn hogy induláskor szinkronizáljanak netről, és nem lesz gond 
Betűjeles dolog: valszín kiterjesztett partición van a win7. Az összes win előre veszi az elsődleges particiókat, majd mögé sorolja a kiterjesztetteket.
-
Siriusb
veterán
Kicsit részletesebben: A linux nálam amolyan "ha minden meghal akkor is van tartalék" oprendszernek van feltelepítve egy régi 40-es vinyóra. Ha szükségem van rá valami miatt akkor betöltöm, de amúgy nem vagyok egy linux fan. A Win 7-et annó az xp mellé telepítettem, de külön meghajtóra. Az oka az volt, hogy nem működött a dvd meghajtóm. Így lett az xp C: meghajtó, a win7 viszont F: Namármost közben sajnálatos módon elszállt az a meghajtó amin az xp volt, de szerencsére a win7 így is megy bár elég érdekes, hogy akkor is F: maradt.
Az elmúlt hetekben nem volt drótos netem, csak mobilnet, ami a win7 alá nem akart települni. Előszedtem a linuxos vinyót, és jé arra még telepíteni se kellett. Közben lett drótos netem is újra, így frissítette magát 12.04-re az Ubuntu linux. Ez eddig OK!
Az viszont már kevésbé, hogy ha linux használat után újraindítom a gépet, és ott a win7-et választom az Ubuntu boot menüjéből, akkor a win7 órája kereken kettő órás késéssel indul. Na de miért? Ha egy pendrájvot dugok be ilyenkor akkor ha csak a win7-es vinyó van a gépben akkor általában G: H: stb betűjelet kap. Ha viszont a fenti módon (tehát bent van a linuxos vinyó is, és annak boot menűjéből indul a rendszer), akkor a pendrájv, és minden hasonló C: lesz.
És most jön a csavar: Ha ezután ismét ujraindítom a gépet és most már a Linuxot indítom el újra, akkor már annak az órája is késik min. kettő órát. A percadat pontos, mindíg, de az időadat első fele késésben van. Tehát ha csak a linuxot, vagy csak a win7-et használom pontos az óra, ha egyik után átváltok a másikra akkor késik.
Ez vajh mitől lehet?A linux okos és UTC-t tárol a hardware clock-ban, a windows a helyi időt. Át kell állítani, hogy a linux is a helyi időt tárolja le.
[link] -
lujó55
addikt
Ez vajh mitől lehet?fú ezzel én is találkoztam már szinte az összes Ubuntu disztribúción. engem is érdekel a megoldás
-
regvoltrossz
aktív tag
Ez vajh mitől lehet? -
Tamoo
nagyúr
Olyan gondom lenne, hogy a bejelentkezési képernyő felbontása túl nagy és nyírja a monitort, ráadásul a gombok stb. bele se esnek a képbe szóval nem tudok semmit csinálni (automatikus bejelentkezéssel most ezt a lépést kihagyom, de azért csak jó lenne megcsinálni). Amikor feltelepült a 12.04 akkor túl nagy volt a felbontás de nagy nehezen sikerült beállítani, viszont ez a bejelentkezési felületre nincs hatással.
Hol lehetne ezt esetleg beállítani/átírni? -
viw
aktív tag
-
RBJ
addikt
-
vodkaboy22
addikt
Uj probléma lxde alatt nem müködik normálisan a lubuntu sofrware center befagy mindig install alatt ... Mindegy a címek ottvannak terminalba meg a apt-get beutése fél másodperc de akkor is

javítottam kafa dpkg hiba volt man-db -re beakadt ? töröltem ujra felraktam és gond megoldva de így nem tudom valojában miért művelte?

-
chab7
addikt
Uj probléma lxde alatt nem müködik normálisan a lubuntu sofrware center befagy mindig install alatt ... Mindegy a címek ottvannak terminalba meg a apt-get beutése fél másodperc de akkor is

Nálam műxik, most kipróbáltam és simán lehetett telepíteni belőle.
-
vodkaboy22
addikt

-
vodkaboy22
addikt
Az LXDE felveszi a versenyt funkcionalitásban az aero-val. Simán openbox-al nincs aero peek, de compizzal már ezt is benyomathatja az ember. Csak nincs értelme ilyen félmegoldást kreálni a compiz+lxde párossal, ha egyszer az egyik a szélvész gyors-ság miatt van. A másik meg a csicsa miatt.
Természetesen külön programokat kell rakni rá, meg configolni. De épp ez a jó!Én mivel "szeretem" a laptopom nyustolni : latex fordítas közben matlab szimuláció + wine foobar + külső monitor és laptoplcd + min 5-6 ablak chromium nagyon számít az, hogy a az lxde csupán 200-350 Mb ram között eszik és gyors nem terheli a gépet még +ba. csicsa meg kell a fenének így is megszoktam, hogy pár script + alt-f2 használatával mindent pikpak gyorsan megtudok nyitni, elérni, használni. Az androidos tablet meg otvan csicsának ha kell...
-
klambi
addikt
senki nem vpn-ezik?
-
rybank
senior tag
Csupán a pontosság miatt írtam, hogy a mért érték nem teljesen közelíti a valóságot de igaz valójában 99% pontossággal jó az eredmény mivel a fi ~89.9 (azt mutatja). iddle-ket is monitor mellett mértem, hogy lássam mennyire eszi a csoda win7 aero többet a buta lxde-hez képest.
Az LXDE felveszi a versenyt funkcionalitásban az aero-val. Simán openbox-al nincs aero peek, de compizzal már ezt is benyomathatja az ember. Csak nincs értelme ilyen félmegoldást kreálni a compiz+lxde párossal, ha egyszer az egyik a szélvész gyors-ság miatt van. A másik meg a csicsa miatt.
Természetesen külön programokat kell rakni rá, meg configolni. De épp ez a jó! -
vodkaboy22
addikt
A fázisszög nem szokott össze-vissza ugrálni a laptopoknál, úgyhogy a látszólagos tökéletesen teljesítmény megfelel az összehasonlításhoz.
Ha asztali monitorral nyomod, a laptopét kilőve azzal még tudod javítani a mérés hitelességét, mert a képernyő energiafelvétele nem zavar be. Mondjuk a havas táj déli napsütésben és a néger a kivilágítatlan alagútban hátterekkel mért iddle között is lesz szép különbség...
-
tvamos
nagyúr
A fázisszög nem szokott össze-vissza ugrálni a laptopoknál, úgyhogy a látszólagos tökéletesen teljesítmény megfelel az összehasonlításhoz.
Ha asztali monitorral nyomod, a laptopét kilőve azzal még tudod javítani a mérés hitelességét, mert a képernyő energiafelvétele nem zavar be. Mondjuk a havas táj déli napsütésben és a néger a kivilágítatlan alagútban hátterekkel mért iddle között is lesz szép különbség...
...
-
tvamos
nagyúr
" A fázisszög nem szokott össze-vissza ugrálni a laptopoknál,
úgyhogy a látszólagos tökéletesen teljesítmény"Ez az uj, PFC-s tapoknal igaz is, de foleg a regebbi, olcso tapoknal nem feltetlen!
-
Nowhereman
őstag
Én is csináltam ilyet normál konnektoros kis mérővel. Mivel a műszer nem tud külön Q-t P-t mérni csak S-t ezért kicsit ne várjatok tiszta hatásos teljesítmény adatokat.

Laptop adatok:
4GB 800mhz ram
65nm AMD ultra turion 2magos 3 lépcsős menedzsment 550-1100-2200 MHz
mHD3850 2 lépcsős menedzsment 110-465 Mhz
SSD gyári adat szerint 0.5-2W
17" monitor
wifi Bt webcam offMInden mérés monitor on:
Win7 iddle 28-35 VA
Win7 winrar kitömörítés 55VA
Win7 Bolderlands game 115Va
-//- tunning mellett (2200MHz-ről 2600Mhz-re) 130Va
Autocad 85Va
Lubu 12.04 iddle 23-25Va
Lubu 12.04 winrar 40Va
Lubu 12.04 wine nem fullscreen Borderlands game 115Va
-//- tunning mellett 130VA
Lubu 12.04 Autocad wine 90VA
Lubu 12.04 Matlab 65VA
Lubu 12.04 Gimp 80VA
Lubu 12.04 Texmaker 60VA
Lubu 12.04 Eclipse 98VA
Lubu 12.04 EAGLE 70VA
A progik fordítás közbeni csúcsértékeit írtam le.
Sajnos win7 alatt nincsenek fent a munkasoftverek így azokat nem tudom megmutatni.
A fogyasztás lubu alatt hamar alátámasztotta az átlagosan 7-10 fokkal alacsonyabb CPU hőmérsékletet is.A fázisszög nem szokott össze-vissza ugrálni a laptopoknál, úgyhogy a látszólagos tökéletesen teljesítmény megfelel az összehasonlításhoz.
-
szoke12
őstag
Na felraktam a 12-es Kubit. Jó, meg tetszik, de minden indításkor be kell állítani újra a képernyő felbontását. ez zavar. Mi a megoldás? Miért felejti el? (hátha valakinek előjött ugyanez)
-
hcl
titán
Van, egy 4Gb-os pendrive-on, de inkább rescue system. A céges gépet úgyis alig használom, olyankor jó rajta a winnyóz is.
Különben a Lubuntu szélvészgyors rajta, az igaz. -
klambi
addikt
szevasztok4
vpn-el volna gondom, open vpn-em van ablakosban, és át kéne tenni linuxra, csak nem tudom hogy kell próbálgattam de nem megy, van valakinek javaslata, hogy melyikkel érdemes és conf fájlt bemásolva működik?? -
vodkaboy22
addikt
Na most találkoztam az első számora még nem megoldott problémával.
Chromium alatt cib.hu-n található java-runtime ti nektek fut? Ha igen hogy? -
lujó55
addikt
Na újra működik az egér két oldalsó gombjával a munkaterület váltásom unityben (12.04) (kocka forgatással). Ha valakinek ilyen gondja van/volt/lesz, itt a megoldás: [link]
nálam annyi szépséghiba van, hogyha átfordult bevillan az üres részen az ablak egy pillanatra ami a másik oldalon nyitva volt
de legalább működik...ez egy annyira tetszető fícsör

-
God Vazzeg
veterán
Na újra működik az egér két oldalsó gombjával a munkaterület váltásom unityben (12.04) (kocka forgatással). Ha valakinek ilyen gondja van/volt/lesz, itt a megoldás: [link]
nálam annyi szépséghiba van, hogyha átfordult bevillan az üres részen az ablak egy pillanatra ami a másik oldalon nyitva volt
de legalább működik...
-
Tamoo
nagyúr
de legalább működik... -
rybank
senior tag
Nem akarok másik felületet, csak munkaasztal váltást gombnyomásra
szerintem nem olyan nagy "igény".God: Előtte megnézegettem a kubuntut, xubuntut, lubuntut, de aztán csak a sima ment fel... bár kde-n gondolkoztam elég sokáig.
(#49743) Kendek: Erről tudnál egy kicsit bővebbet írni hogyan, mit telepítsek?

azt hiszem compizconfig telepítés után zuhant össze a docky (és a compizconfig el se indult). Elvileg ott kellene beállítani nem?Habár az előzménnyel nem vagyok tisztában, azt be tudod állítani a ccsm-ben. Hacsak nincs már beállítva: super+s
-
Kendek
MODERÁTOR
Csak viszonyítani akartam az Intel energiamenedzsment tekintetében, és csak idle-t mérni.
A Borderlands viszont nálad jól mutatja a dolgot (szerintem fullscreen sem enne többet).
Sajnos csak a céges gépem Intel Core i procis, így csak azon tudtam mérni, arra meg nem rakhatok fullos Linuxot (pedig jó lenne).Viszont telepíthetsz külső meghajtóra Ubuntut, meglepően jól megy a rendszer USB-n keresztül csatlakozva is.

Mondjuk én inkább a melóhelyre vittem saját notebookot, de hasonló helyzetben tutira ezt csinálnám. -
hcl
titán
Én is csináltam ilyet normál konnektoros kis mérővel. Mivel a műszer nem tud külön Q-t P-t mérni csak S-t ezért kicsit ne várjatok tiszta hatásos teljesítmény adatokat.

Laptop adatok:
4GB 800mhz ram
17" monitor
Win7 iddle 28-35 VA
Autocad 85Va
Lubu 12.04 iddle 23-25Va
Lubu 12.04 winrar 40Va
Lubu 12.04 Matlab 65VA
Lubu 12.04 Gimp 80VA
Lubu 12.04 Texmaker 60VA
Lubu 12.04 Eclipse 98VA
Lubu 12.04 EAGLE 70VA
Sajnos win7 alatt nincsenek fent a munkasoftverek így azokat nem tudom megmutatni.
A fogyasztás lubu alatt hamar alátámasztotta az átlagosan 7-10 fokkal alacsonyabb CPU hőmérsékletet is.Csak viszonyítani akartam az Intel energiamenedzsment tekintetében, és csak idle-t mérni.
A Borderlands viszont nálad jól mutatja a dolgot (szerintem fullscreen sem enne többet).
Sajnos csak a céges gépem Intel Core i procis, így csak azon tudtam mérni, arra meg nem rakhatok fullos Linuxot (pedig jó lenne). -
vodkaboy22
addikt
Mértem egy kicsit.
i5 -ös laptop fogyasztása
Bios-ban 46W
Wn7 18-30-56W között ugrált
Pendrive-os Lubuntu 11.04 - 30W fölé nem megy (27 és 30W között mozog)... (2.6.38.8)
Tegyük hozzá, hogy a Lubi még akkor sem nagyon használja a winyót, ha becsatolom neki, mert nem onnan fut.
A windóz esetében meg nem nagyon lehetett leolvasni semmi átlagosat, gondolom működött az energiagazdálkodás. De átlagban inkább 30W körül volt az is.Én is csináltam ilyet normál konnektoros kis mérővel. Mivel a műszer nem tud külön Q-t P-t mérni csak S-t ezért kicsit ne várjatok tiszta hatásos teljesítmény adatokat.

Laptop adatok:
4GB 800mhz ram
17" monitor
Win7 iddle 28-35 VA
Autocad 85Va
Lubu 12.04 iddle 23-25Va
Lubu 12.04 winrar 40Va
Lubu 12.04 Matlab 65VA
Lubu 12.04 Gimp 80VA
Lubu 12.04 Texmaker 60VA
Lubu 12.04 Eclipse 98VA
Lubu 12.04 EAGLE 70VA
A fogyasztás lubu alatt hamar alátámasztotta az átlagosan 7-10 fokkal alacsonyabb CPU hőmérsékletet is. -
Tamoo
nagyúr
-
Tamoo
nagyúr
Nem akarok másik felületet, csak munkaasztal váltást gombnyomásra
szerintem nem olyan nagy "igény".God: Előtte megnézegettem a kubuntut, xubuntut, lubuntut, de aztán csak a sima ment fel... bár kde-n gondolkoztam elég sokáig.
(#49743) Kendek: Erről tudnál egy kicsit bővebbet írni hogyan, mit telepítsek?

azt hiszem compizconfig telepítés után zuhant össze a docky (és a compizconfig el se indult). Elvileg ott kellene beállítani nem? -
Kendek
MODERÁTOR
compizconfigban lehetett állítani a kocka forgatásánál. Ez unity-nél nem fog menni.

Beállításaim többnyire maradtak, mivel nem újrahúztam a rendszert hanem frissítés. Na majd azért még nézelődök hátha akad valami megoldás.(#49738) aag: Másik két gépen nekem is 10.04 van és marad is, de ezen már nem akartam visszafelé lépni (bár lehet így is azt tettem
).Esetleg valami olyasmit tud valaki amivel a cpu órajelét könnyen tudom váltogatni? unity előtt ezeket olyan könnyen ki lehetett pakolni a tálcára, de most kicsit még el vagyok tévedve.
Belehet a Unity mellé is állítani a munkaasztalkockát, csak arra kell ügyelni, hogy a Unity plugin aktív maradjon.
-
fradi81
veterán
Valamit pluszban telepítettem fel a compizhoz, erre meghalt a docky. ezután töröltem a compizt (helyre akartam rakni az előző hibát), és utána lett kapufa az egésznek. De most szerencsére már megoldódott, visszaállt a rend úgy tűnik.
Olyat szeretnék beállítani, hogy a munkaterületek között válthassak az egér plusz két oldalsó gombjával oda-vissza. Ezt mivel tudom most megvalósítani? 10.10-ben ahogy kockaként lehetett forgatni az asztalt ott meg lehetett oldani. (egyébként erre akartam keresni valamit, így kezdődött az egész bonyodalom)
Cinnamont nézted? Ott is egyszerű váltani az asztalok között.
-
God Vazzeg
veterán
compizconfigban lehetett állítani a kocka forgatásánál. Ez unity-nél nem fog menni.

Beállításaim többnyire maradtak, mivel nem újrahúztam a rendszert hanem frissítés. Na majd azért még nézelődök hátha akad valami megoldás.(#49738) aag: Másik két gépen nekem is 10.04 van és marad is, de ezen már nem akartam visszafelé lépni (bár lehet így is azt tettem
).Esetleg valami olyasmit tud valaki amivel a cpu órajelét könnyen tudom váltogatni? unity előtt ezeket olyan könnyen ki lehetett pakolni a tálcára, de most kicsit még el vagyok tévedve.
Nekem kde alatt kwin van compiz helyett, szinte mindent tud amit a compiz, az asztal forgatás is benne van
Csak így sajna nem tudok utána nézni a te problémádnak 
-
Tamoo
nagyúr
Ugyanott kell hogy legyen elvileg.. Ki kellett volna exportálni a compiz beállításait, van erre mód benne

-
hcl
titán
Mértem egy kicsit.
i5 -ös laptop fogyasztása
Bios-ban 46W
Wn7 18-30-56W között ugrált
Pendrive-os Lubuntu 11.04 - 30W fölé nem megy (27 és 30W között mozog)... (2.6.38.8)
Tegyük hozzá, hogy a Lubi még akkor sem nagyon használja a winyót, ha becsatolom neki, mert nem onnan fut.
A windóz esetében meg nem nagyon lehetett leolvasni semmi átlagosat, gondolom működött az energiagazdálkodás. De átlagban inkább 30W körül volt az is. -
aag
őstag
Az gáz... nem akartam unity-re váltani, de a többi változat se tetszett annyira mint a 10.04-es, 10.10-es ubuntu. Nekem utóbbi volt fent csak sajnos már nem lesz hozzá frissítés és úgy gondoltam csak megszokom valahogy ezt az unity-t is. Erre a munkaasztal váltásra pedig nagyon jó lenne valami, csak most a kedvem is eléggé elment a kísérletezgetéstől.
Én nem akarnálak semmire sem rábeszélni, de ezt az utat módszeresen végigjártam. Ubuntu, Kubuntu, Xubuntu és végül vissza a jólbevált saját-kis toldozott-foldozott 10.04-esemhez. Hát ez van. Nálam. Más talán mást tanácsol, de fontos, hogy mindenki a saját feje után menjen. Mert "ha az ember mindig más agyával gondolkodik, a sajátját akár meg is sütheti".

-
God Vazzeg
veterán
Valamit pluszban telepítettem fel a compizhoz, erre meghalt a docky. ezután töröltem a compizt (helyre akartam rakni az előző hibát), és utána lett kapufa az egésznek. De most szerencsére már megoldódott, visszaállt a rend úgy tűnik.
Olyat szeretnék beállítani, hogy a munkaterületek között válthassak az egér plusz két oldalsó gombjával oda-vissza. Ezt mivel tudom most megvalósítani? 10.10-ben ahogy kockaként lehetett forgatni az asztalt ott meg lehetett oldani. (egyébként erre akartam keresni valamit, így kezdődött az egész bonyodalom)
Ugyanott kell hogy legyen elvileg.. Ki kellett volna exportálni a compiz beállításait, van erre mód benne

-
Tamoo
nagyúr
Az gáz... nem akartam unity-re váltani, de a többi változat se tetszett annyira mint a 10.04-es, 10.10-es ubuntu. Nekem utóbbi volt fent csak sajnos már nem lesz hozzá frissítés és úgy gondoltam csak megszokom valahogy ezt az unity-t is. Erre a munkaasztal váltásra pedig nagyon jó lenne valami, csak most a kedvem is eléggé elment a kísérletezgetéstől.
-
aag
őstag
"Ezt mivel tudom most megvalósítani? "
Hümmm..., ismerős dolog. Ilyenből van vagy 15-féle kérésem nekem is. És többségüket nem lehet. Semmivel. Bukovári az új Ubuntu emiatt.

-
Tamoo
nagyúr
-
God Vazzeg
veterán
-
fradi81
veterán
nagy nehezen sikerült 12.04-re frissíteni, már kész voltam szinte de sikerült taccsra vágnom az egészet.

compiz-t uninstalláltam, erre megzavarodott a docky... visszatelepítettem a compizt (lehet több részét mint kellett volna), erre restart után meghalt az egész unity felület. Most csak az ikonok vannak az asztalon, semmi menü, semmi.... nem tudok elindítani semmit. ctrl+alt+T-vel próbálkoztam de a terminál sem indul (csak egy-két dolog ami benne van a dockyban pl böngésző de átmérezetni se tudom az ablakát). Compizt akarnám uninstallálni hátha megjavul, de nem tudok se terminált se csomagkezelőt indítani.

valami ötlet?

Miért törölted a compizt? A unity egy compiz plugin. sudo unity --reset talán segít valamit.
-
MacCaine
őstag
Azért ez elég komoly hiba

Az hát, de sajnos még nem sikerült rájönni a megoldásra.

-
God Vazzeg
veterán
-
MacCaine
őstag
Nálatok megy a facebook? Nálam csak "várakozás a szerverre" és pörög, de nem tölt be semmit..
Ping megy, névfeloldás is ok
Minden más pattog 
Szerk: néha elkapja, akkor villám betölt, megy is minden, csak egyszer megáll, és 15 percig semmi
Router és gép újraindítás megvolt, hosts fájlok átnézve, tűzfal nincs a kubi alatt 
Nekem is ugyanez a gondom, csak a Google oldalaival.

Mondjuk nálam egy újraindítás megoldja.
-
God Vazzeg
veterán
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy lementettem az adataimat külső winyóra mert újra kellet telepíteni a rendszert.Most hogy vissza akartam másolni egyszerűen nem engedi vissza másolni.Áthelyezni engedi a a külső winyón.De meg se tudom nyitni.De csak amit most másoltam át a többi adatott megtudom nyitni és másolni is.Csak ezt nem.Valakinek valami ötlete azt megköszönném mert ha ezek elvesztek akkor az nem túl jó köszi a segítséget előre is
Lehet hogy root-ként másoltad. Jogokat nézd át. Olyan nincs hogy nem tudod visszaolvasni, hacsak nem rossz a winyó amire mentettél
Adj mindenkinek teljes elérést, vagy rootként nézd meg, és úgy másold. Én rootként beállítanám a jogokat először, majd felhasználóként másolnám, így rendben lesznek tuti a jogok ott is ahova rakod majd 
-
civil3d
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy lementettem az adataimat külső winyóra mert újra kellet telepíteni a rendszert.Most hogy vissza akartam másolni egyszerűen nem engedi vissza másolni.Áthelyezni engedi a a külső winyón.De meg se tudom nyitni.De csak amit most másoltam át a többi adatott megtudom nyitni és másolni is.Csak ezt nem.Valakinek valami ötlete azt megköszönném mert ha ezek elvesztek akkor az nem túl jó köszi a segítséget előre is
-
God Vazzeg
veterán
apt-get kell neked, "sudo apt-get remove compiz*" szerintem, de nézz utána

-
Tamoo
nagyúr
ctrl+alt+f1
ja végülis ott kapok parancssort de ott nem lehet elindítani a grafikus csomagkezelőt, se szoftverközpontot. Bár mondjuk le lehetne pucolni a compizt de nem tudom a parancsot.
na majd megpróbálom kigúglizni, csak most otthagytam. (de nem is biztos hogy a compiz uninstall után jó lesz
) -
God Vazzeg
veterán
nagy nehezen sikerült 12.04-re frissíteni, már kész voltam szinte de sikerült taccsra vágnom az egészet.

compiz-t uninstalláltam, erre megzavarodott a docky... visszatelepítettem a compizt (lehet több részét mint kellett volna), erre restart után meghalt az egész unity felület. Most csak az ikonok vannak az asztalon, semmi menü, semmi.... nem tudok elindítani semmit. ctrl+alt+T-vel próbálkoztam de a terminál sem indul (csak egy-két dolog ami benne van a dockyban pl böngésző de átmérezetni se tudom az ablakát). Compizt akarnám uninstallálni hátha megjavul, de nem tudok se terminált se csomagkezelőt indítani.

valami ötlet?

ctrl+alt+f1
-
Tamoo
nagyúr

valami ötlet?

-
hcl
titán
-
vicces
addikt
-
chab7
addikt
-
God Vazzeg
veterán
-
leslieke
Jómunkásember
Valamit tuti változtattak, nem tudok bejelentkezni se chrome, se chromium, ff, reconq alatt se
Bejelentkezésnél megáll és várakozás a szerverre, és teker.. 
A másik gépemről xp alól meg megy

Na most ha routert cseréltem, live rendszerről is ugyanez, akkor mi a rongyos fax lehet?

Ez jön:
Nincsenek fogadott adatok
Nem sikerült betölteni a weblapot, mert a szerver nem küldött adatokat.
Íme néhány javaslat:
A weboldal újratöltése később.
Hiba: 324net::ERR_EMPTY_RESPONSE): A szerver adatok küldése nélkül lezárta a kapcsolatot.Másik gépen, másik hálózaton, de ugyanúgy 10.04.1, FF 12-vel megy a FB.
-
hcl
titán
Na én is most akartam hasonlót írni. De nálam nem a facebookkal van baj, hanem a chat részével. Azzal is egész pontosan a pidginen keresztüli bejelentkezéssel.
Már tök jól beállítottam mindent ezen a Lubuntun, minden okés, erre a pidgin nem veszi a facebook chat logint. (Error getting info from Facebook. hibaüzivel)
Visszamegyek LMDE alá és ugyanazzal a loginnel simán belép.
Na ennek mi lehet az oka?
(Pidgin minden mást amit megadok neki veszi csont nélkül, gtalk, msn...)A chat egy ismerősnél is problémás volt, de magáról a fb -ről.
Hogyan állítottad be? XMPP-vel, vagy a fbchat pluginnel? -
chab7
addikt
Nézd meg a pidgin verziókat, ott lesz a gond..
Ehhhhh, na addig addig próbálgattam, hogy most bevette, de érdekes módon nem az email címmel, hanem a felhasználónévvel. Lényeg hogy siker.
(Hogy nálad vajon miért nem megy weben?!
) -
God Vazzeg
veterán
Nézd meg a pidgin verziókat, ott lesz a gond..
-
chab7
addikt
Public proxyt tud-e valaki, ami elfogadható sebességű? Megnézem azzal is, lehet a szolgáltató b@szakszik valamivel

Látod, így vagyok én is vele, hogy sok emberrel azon tarotm a kapcsolatot (azaz pidginbe facebook chat) ésaz új klassz kis Lubi rendszeremen nem veszi be a facebook logint.
Nálam weben tökéletes (chrome és ff is.)
De LMDE alatt ugyaúgy pidginről meg szépen csatlakozik
-
God Vazzeg
veterán
MEGVAN
Találtam magyar proxyt, azon keresztül tökéletesen üzemel, a szolgáltatóval lesz valami gebasz 
-
God Vazzeg
veterán
Public proxyt tud-e valaki, ami elfogadható sebességű? Megnézem azzal is, lehet a szolgáltató b@szakszik valamivel

-
God Vazzeg
veterán
-
Tamoo
nagyúr
Nem. De nem is tartom megoldásnak hogy virtuális gépen xp-ről face-zzek
De egyelőre lemondtam róla, pár napig használom a másik gépemről, ha itt nem javul meg, akkor1. felgyújtom
2. rakok ide egy win7-et és csók
Nincs már ötletem hogy mi lehet a baj. Egyik pillanatról a másikra. És a legbosszantóbb hogy minden más megy 
A legvalószínűbb, hogy egyszer csak jó lesz "magától"

gondolom cache-t meg ilyeneket már töröltél párszor. -
God Vazzeg
veterán
Nem. De nem is tartom megoldásnak hogy virtuális gépen xp-ről face-zzek
De egyelőre lemondtam róla, pár napig használom a másik gépemről, ha itt nem javul meg, akkor1. felgyújtom
2. rakok ide egy win7-et és csók
Nincs már ötletem hogy mi lehet a baj. Egyik pillanatról a másikra. És a legbosszantóbb hogy minden más megy 
-
Tamoo
nagyúr
Rohadt fontos lenne, sok dolgot azon keresztül intézek, elnézést

virtuális gépen mondjuk egy xp-vel kipróbáltad már ugyanerről a gépről?
-
God Vazzeg
veterán
-
Tamoo
nagyúr
-
God Vazzeg
veterán
Valamit tuti változtattak, nem tudok bejelentkezni se chrome, se chromium, ff, reconq alatt se

Na most ha routert cseréltem, live rendszerről is ugyanez, akkor mi a rongyos fax lehet?

Ez jön:
Íme néhány javaslat:
Hiba: 324net::ERR_EMPTY_RESPONSE): A szerver adatok küldése nélkül lezárta a kapcsolatot.www.facebook.com/help/faq/ <- még ez se jön be
Ami facebook az nem töltődik 
-
God Vazzeg
veterán

Ez jön:
Íme néhány javaslat:
Hiba: 324net::ERR_EMPTY_RESPONSE): A szerver adatok küldése nélkül lezárta a kapcsolatot. -
RBJ
addikt
találtam olyat, hogy frackzip a tárolóban. de magas még a használata.
-
RBJ
addikt
feladat adott. van egy zip állományom ami jelszóval van levédve. mondjuk elfelejtettem. van valami tipjijje, hogyan lehet zip állomány jelszavát megszerezni?

-
vicces
addikt
Na én is most akartam hasonlót írni. De nálam nem a facebookkal van baj, hanem a chat részével. Azzal is egész pontosan a pidginen keresztüli bejelentkezéssel.
Már tök jól beállítottam mindent ezen a Lubuntun, minden okés, erre a pidgin nem veszi a facebook chat logint. (Error getting info from Facebook. hibaüzivel)
Visszamegyek LMDE alá és ugyanazzal a loginnel simán belép.
Na ennek mi lehet az oka?
(Pidgin minden mást amit megadok neki veszi csont nélkül, gtalk, msn...)nálam is hasonló a jelenség. lehet a facebooknál valamit változtattak, ezért nem tudunk bejelentkezni a klienssel.
jah most látom másik klienssel meg megy..
Aktív témák
-
49800 - 49701
50057 - 50001 50000 - 49901 49900 - 49801 49800 - 49701 49700 - 49601 49600 - 49501 49500 - 49401 49400 - 49301 49300 - 49201 49200 - 49101 49100 - 49001 49000 - 48901 48900 - 48801 48800 - 48701 48700 - 48601 48600 - 48501 48500 - 48401 48400 - 48301 48300 - 48201 48200 - 48101 48100 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Ubuntu Linux
- (téma lezárva)
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Kuponkunyeráló
- Mi csak nyerhetünk a fokozódó űrinternet versenyben
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- Automata kávégépek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Trollok komolyan
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st I i5-3G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) GIGABYTE / ZALMAN / FSP ATX 400W / Tápegységek
- 0perces. AEROCOOL CS-1103 fekete számítógépház!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Minden más pattog