Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Kicsir rossz volt nallam a foglamazas. A net beallitasa rajta eleg problemas volt, nem igazan akrta megenni... Elso beallitasal jo sokat tokoltem, aztan utanna mar tudtam, 2x gond nelkul ment is majd a 3.-nal megint megszivatott (gozom nincs miert nem akarta elfogadni)
A sebesseg meg en, azonos notin akkor XP volt es 11.04. Akkor az XP-hez kepest villam volt. Most 11.10 van fent de Win7 utan lassunak tunik, foleg alkalmzasok, abalkok megnyitasa
De gozom nincs miert produkalja ez, igy...elvileg sokkal gyorsabb kene lennie
(1,6GHz Intel Celeron M, 2 GB DDR2 RAM) -
gzbotii
nagyúr
Tegnap 3szor raktam fel az Ubuntut. A Wubit vegul uninstalaltam aztan meg fel a 11.10.
Eloszor tul kicsi particiot adtam meg (ugyanis 2 drb EXT4 lett a 7,5GB helybol)...a frissitesek nem fertek fel ra - de perssze amig oda kerult, hogy frissiesek feltepultek beallitottam, Wubis tapasztalatok alapjan belaktam a rendszert
Aztan ujra fel, de nem lepet arra reszer, hogy megadhatam volna- my fault
- vegul meg 3.-szor osszejott rendesen 
Sikerult beallitani a internet is megy mar rendesen. Bar sebessegel most se gyozott meg..

Koszonom mindekinek a segitseget

-
gzbotii
nagyúr
válasz
ViZion
üzenetére
-2 particio van, 45GB es 35 GB (hogy Win ujrahuzasnal ne vesszen minden)
-miert szukseges a hibernalasi funkcio kiiktatasa?
-smart defrag tegnap futott le
-particionalast meg lehet csinalni Win alol is? ez nekem uj
-akkor ha latja a wines dolgokat, 8GB eleg hely neki nagyabol mindenre? -
gzbotii
nagyúr
Hmm erdekes, most talalt illesztoprogramot maganak a wierlesshez. Most mar az is mukodik. Igy mar itt az ido Wubirol atallni normal verziora (csak szerezek infot errol bovebben)
-
gzbotii
nagyúr
válasz
ViZion
üzenetére
Es ez a progi Ubuntura erheto el?
Mas. Miert van, olvasok programokrol itt-ott es amikor rakeresek a Szoftver boltban akko nincs..peddig a forrasnal azt irja, h elerheto es letoltheto onna

PL.: "install Conky (available in the Ubuntu Software Center)" -de persze nem kapja, kategoriaban rakeresve is semmi..
-
-
gzbotii
nagyúr
válasz
ViZion
üzenetére
Tegnap nehany oldalon nem ment a flash (Chromium bongeszo), es megproblatam kezzle az oldalukrol telepiteni. Sikerult is, egy folyamat lefutott aztan meg azt mondta, nincs elerheto verzio

Emlekeim szerint regebb volt simman Chrome bongeszo. vagy tevednek?
Es szerintetek, tapasztalatok alapjan, melyik a legjobb bongeto Ubira?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
11.10
Eddig 11.04 volt, de a masik szolgaltaoval - gond nelkul ment (kiveve wireless)
Angolul. Felraktam ra de meg nem sikerul nettel erintkenie
-
gzbotii
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ez angolul is DSL? Mert ilyent nem talatam.
Amugy megprobaltam mindent es megse sikerul azt a franya netet beuzemelni rajta. -
gzbotii
nagyúr
-
gzbotii
nagyúr
Miert nem tudom beallitani, hogy csatlakozon a neten? Ubuntuval ilyen teren mar volt problemam, nem tamogatja a wireless, az eddig se ment benne. Most meg szolgaltato valtas volt. Kell a User es a password csatlakozas elott, amit a Win7 magatol kapcsolodik de itt sehogy sem tudtam elerni. A kapcsolodas tipusa win-en PPPoE es semmi mas nem kell, csak user+password es megy. Itt ezt hogy tudom megoldani?
-
gzbotii
nagyúr
Mar egy ideje hasznalok Ubuntut, de a fo OS a Win7. Ezen szeretenk valtoztatani es lassan atalni amennyire csak lehet Ubuntura.
Tudnatok mondani par tippet, hogyan tehetnem egyedi kinezetuve a rendszert? Minden fele otlet erdekelne. Koszonom

Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Trollok komolyan
- Bond tovább pihen, késik a 007 First Light
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen routert?
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gyermek PC játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De gozom nincs miert produkalja ez, igy...elvileg sokkal gyorsabb kene lennie
- vegul meg 3.-szor osszejott rendesen